כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי 600 650 שקל קניית כרטיס AGP מה אתם ממליצים אם אפשר לינקים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש rtx 4080 strix white במצב טוב ומחיר טוב
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
-
-
albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi, tv out האם הוא שווה....אם לא מה הולך עכשיו טוב מאוד?...
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מישהו מכיר??? יש לי במחשב FX5200 כדאי לי להחליף ביינהם..??? מה יותר טוב???
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם ומראש תודה על העזרה. כאשר אני עושה הכפלת תצוגה, הכרטיס מזהה את שניהם כאחד- בטלויזיה רואים קטוע ובמסך המחשב רואים טוב. מצורף צילום המסך לכיצד הם מזוהים ביחד. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס על לוח האם אבל אני לא משתמש בו האים עדיין משתמש בזיכרון הראשי של המחשב? ואם כן האים ניתן למנוע זאת?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לכל אלו שמתכוננים לשדרג את כרטיס המסך שלהם, מסקרן לדעת כמה באמת מחכים וכמה איבדו את הסבלנות.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשרק גיליתי שיש טוויק בלעדי של היצרנית(אסוס)של הכרטיס מסך הופיע שהoc דלוק ולא הבנתי למה.. אבל לא הוגדר בכמה. פשוט אפשר רק להדליק ולכבות.. זה בטוח? וזה אומר שפשוט ההמהרה נהייתה אוטומטית לפי הצורך?(אני משתמש בלפטופ של אסוס ובו יש gtx 870m) תודה מראש לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לחיבור שני מסכים למחשב. אחד המסכים מחובר ל GeForce 4 mx 440 ויש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ( Intel D815EEA) מה שאני לא מצליח לעשות זה להפעיל את הכרטיס המובנה בלוח. האם אפשר בכלל לעשות זאת או לא? תודה מראש לכל המייעצים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה שאלות על GTX 560 TI SLI ועל HD 6870 CF קודם כל רציתי לדעת עם ההבדל הוא גדול? ומה ההתרונות והחסרונות של כל אחד והאם כדאי להוסיף 800 שקל בשביל הGTX עוד דבר צריכה להיות בעיה כלשהי בSLI\CF? צריך 2 חוטים למסך או משהו כי חבר שלי אמר לי אם יש 2 כרטיסי צריך 2 חוטים למסך איך זה פועל כל הדבר הזה ? שאני מקבל את הSLI\CF יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות? איך אני מפעיל את המערך וכו..? האם במקרה הצורך, לבדיקה, אני יכול לכבות כרטיס מסך אחד או משהו כזה? שרק אחד יפעל? תסבירו לי באופן טוב כי אני לא מבין כל כך בכל הדברים האלה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק ה GEFORCE FX מה התכונות שלו כמה בערך הוא יעלה האם הוא יביס את המתחרים שלו וכל מיני דברים עליו בכלליות.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה טוב עדיין? וכמה הוא אמור לעלות? שווה 1500 שקל? ובכמה הוא יותר טוב מה x800gto? מישו יכול לתת לי קצת מידע על הכרטיס הזה ועל ביצועיו כי אני לא מכיר אותו ל AGP
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי כולם התקנתי את הדרייבר העדכני, אבל זה עדיין קורה מדי רבע שעה בערך יש הבהוב שחור (או יותר) בחיבור לטלויזיה. כלומר, זה ככל הניראה קשור לHDMI. זה קורה לא רק בזמן ניגון סרטים אלא בכל שימוש שהוא במחשב. אולי יש לכם רעיון לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש בכול מיני אתרים חוץ משל nvidia דריורים שהיא פירסמה כמו הדריור האחרון שלה שאמור לשפר את הביצעים של ה-3dmark 2003 אז שאלתי היא למה הם לא מוצאים את זה באופן רישמי אצלהם באתר כי יש עדיין את 41.09 ???
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הבעיה שלי שנראה לי לא שמתי את הכרטיס כמן שצריך השאלה שלי יש לי שני חיבורים בכרטיס שמתחברים לספק כח זה משנה איך אני מחבר אותם לספק באיזשהי צורה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
למחשב AMD SEMPRON 1.4GHZ 512MB למשחקים!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי שיצא דרייבר חדש לנווידיה - 71.25 מישהו כבר ניסה אותו? ואם כן, איך הוא בהשוואה ל-71.24? עריכה: דיעות לגבי 71.40 יתקבלו גם כן בברכה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נשרף לי מסך של LG..(מסך CRT). אני מעוניין לרכוש מסך חדש... רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם וחברה שהכי טובים לצרכים שלי ולתקציב שלי. אוקיי, התקציב הוא נכון לכרגע 1500 ש"ח (אפשרות ל2000 מקסימום אבל עדיף שלא). צרכי המסך: - בעיקר עבודה ממושכת מול המסך (לא ברמה של מתכנתים שצריכים מסכים ממש טובים לעיניים אבל בכל זאת). - כמו כן, למשחקים...(כגון DOOM3 וכו'). - אם זה משנה, הכרטיס מסך שלי - רדאון 9800. מבחינת החברה שאני בוחר בה - אחריות חובה של 3 שנים לפחות. אשמח לעזרה . תודה רבה לעוזרים, המשך יום נעים ושבוע טוב!. עריכה: אם תוכלו לרשום מסך דק מומלץ, מסך שטוח מומלץ (גדול, כשהמסך שטוח ולא עגול).
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב לפני מספר שנים התעקשתי ללכת על כרטיס מסך עם שני חיבורי DVI ובזמנו זה הדגם היחיד שמצאתי, השקעתי הרבה במארז כדי שיהיה שקט אבל את שני המאווררים של הכרטיס מסך שומעים עד חיפה (אני בירושלים). המחשב לא היה בשימוש תקופה וכעת הוא חוזר לעבוד, אבל אני רוצה שקט. הדגם המדויק הוא geforce 9800gt 512MB DDR3 Dual DVI HDMI dual heatpipe fan - xxt oc edition הוא נראה בדיוק ככה: יש מצב להשתמש בו פשוט בלי כל החלק של המאווררים? השימוש שלי הוא בדרך כלל בסיסי, לעיתים רחוקות איזה רינדור כבד בפרמייר או שעתיים של NFS, לא יותר מזה. נ.ב. אני מקוה שזה קשור לפורום הזה, אם קשור יותר לאוברקלוק אני מתנצל מראש.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בכרטיס TV לצורך חיבור הממיר של YES למחשב כדי לבצע הקלטות באיכות טובה וללא העמסה על המעבד , או שבעצם כדאי לי לקנות כרטיס של עריכת וידאו כי למעשה אין לי שימוש בטיונר של כרטיס ה-TV התקציב הוא עד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב , היה לי רדאון 8500 ואני רוצה כרטיס יותר מהיר , עכשיו לא הבנתי מה יותר טוב מבחינת מהירות,ללא הפעלת פילטרים ודברים כאלה ,נטו ,איזה כרטיס יותר מהיר הרדאון 9500P או ה GF4TI 4400 או 4600 ומה יותר זול,כי אני חייב כרטיס עכשיו (שלי נשרף), אז תגידו מה אתם ממליצים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דרייברים כאלה: NVIDIA Modified Drivers - שאנשים פרצו לתןך הדרייברים המקוריים ושינו דברים בשביל לקבל איכות יותר טובה וביצועים טובים ( או משהו כזה) אני מנסה לשחק במשחקים החדשים של היום כמו ghost recon החדש ו urben soldier אבל יש תקיעות קלות אבל מעצבנות 1.עכשיו הדרייברים המיוחדים האלה יכולים לעזור במשחקים שיש בהם תקיעות קטנות עד בינוני? 2. והאם אני מסכן את הכרטיס מסך שלי בהתקנת דרייברים אלו? תודה מראש מפרט המחשב שלי זה: פנטיום 4 2600 לידטק 6600gt זיכרון 256*256 = 512 (בדואל צ'אנל) וכו' שער יקרות
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קבלתי הצעה לקנות את המסך (חדש + אחריות 3 שנים) במחיר של 1500 ש"ח. את הנתונים עליו אפשרי למצוא בקישור הבא: http://www.agneovo.com/global/products/F-419.htm האם שווה את הקניה ? זו חברה שלא שמעתי עליה ולא מצאתי ביקורות על המסך הזה. השימושים למסך הן: סרטים/טלויזיה ומשחקים (פרט כמובן לאינטרנט ו Office). תודה על התגובות.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-