עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Doctor SuS,

ניסיתי לקרוא כל מני הסברים למושג, אבל לא ממש הבנתי... האם חוסר בפתיחת צינורות עלולה להיות הגורם לכך שכרטיס המסך שהזמנתי לא פעל?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. אני מניח שהכותרת והתיאור אומרים הכל. אני רוצה לדעת על כמה לשים את הפילטרים AA ו-AF שעדיין יעבוד חלק...? הכרטיס מסך הוא Radeon 9600 Pro . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  3. יש לי DVD Rom במחשב, וקניתי לא מזמן Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 Mb ויש לי 2 שאלות: 1) יש לו VIVO? 2) מה תהייה האייכות של הדי ווי די אם אני אחבר תמחשב לטלוויזה, אם משהו יודע..?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. ראידון 9700 פרו מה הטמפ הנורמלית שלו ?! חש לי חישן טמפ ... במאמץ של המעבד המעבד בטמפ 43 39 עכשיו כרטיס מסך 55 במונחה 52 מאמץ יכל להגיע לה 60 האם זה נורמלי ? לכרטיס מסך ?!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. שלום לכולם, רציתי לדעת מספר דברים? מהיא טמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת ל- HD4870X2? האם יש דרכים לקרר את הכרטיס מסך? האם עדיף לעבוד עם המארז פתוח לגמרי? האם יש WINDOW GADGET שמודד טמפרטורה ונמצא כל הזמן על ה- DESKTOP? הכרטיס שלי מתחמם ומתקלקל לעיתים קרובות (פעמיים ב- 4 חודשים האחרונות).. למזלי יש לי עוד חצי שנה אחריות (מתוך 3 שנים)...

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by CyberBoB,

שלום לכולם, עקב משיכת המחשב, נפגם ראש כבל ה-VGA של המסך. מדובר בכבל יצוק אשר בקצהו האחד מתחבר **בתוך** המסך ובקצהו השני הראש המוכר אשר מתחבר אל יציאת ה-VGA במסך. פתחתי את המסך (כבר לא באחריות) וראיתי שהחיבור בתוך המסך הוא בסה"כ מעין שקע לבן, כך שניתן לקנות כבל חלופי ולהחליף לבד. טוב אז מאיפה קונים?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by Toxin II,

אהלן... אני מעוניין להתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA..אבל ברצוני גם להתקין DRIVER CLEANER 3 ע"מ למחוק באופן מוחלט את שאריות הדרייברים הקודמים. ניסיתי להתקין DRIVER SWEEPER, שמשום מה מסרב לפעול על WIN VISTA...לכן אני רוצה לנסות DRIVER CLEANER...הבעיה היא שאני לא מוצא קישור \ ו\או הורדה של התוכנה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  8. היום באופן רשמי משיקה NVIDIA דור ביניים חדש של כרטיסי מסך - סדרת ה-RTX 40 SUPER. לקחנו את הראשון שבחבורה לסיבוב ביצועים. צפו בשיפור הביצועים של RTX 4070 SUPER לעומת קודמולכתבה

9. Started by sh2006,

הבנתי שיש מספר מהירויות לPCIE החל מ X1 ועד X16 אני רוצה שמישהו יסביר לי את העיניין 1.איך אני יודע שהלוח תומך ב X16 ולא פחות? 2.האם מהירות ירודה של חריץ PCIE כגון 1X פוגעת בביצועים? 3. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10654&catid= מה המהירות של הלוח הזה? 16X או 1X? אני מקווה שהאתר המוצלח הזה יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by NightElf,

שלום קניתי מחשב חדש. ומה שאני רואה (מצורף בתמונה ) המהירויות שלי היא 500/600Mhz לא כמו ממה שכתוב באתר של 575/1200Mhz) sapphir האם בזיכרון זה אמור להיות חצי? והטמפ במנוחה 66 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by cooper,

מה המהירויות שצריכים להיות לי ב1950XT ? למה שבCATALYST CONTROL הוא מראה לי : Graphics Card Manufacturer Built by ATI Graphics Chipset Radeon X1950 Series Device ID 7244 Vendor 1002 Subsystem ID 0B12 Subsystem Vendor ID 1002 Bus Type PCI Express Current Bus Setting PCI Express x16 BIOS Version 009.012.005.002 BIOS Part Number 113-A52068-100 BIOS Date 2006/09/21 Memory Size 256 MB Memory Type DDR3 Core Clock in MHz 500 MHz Memory Clock in MHz 594 MHz Primary Display Yes זה בסדר??? כי ראיתי שהוא אמור לעבוד על מהיריות גבהות יותר תודה לכל המומחים 8)

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום, יש לי מספר שאלות: - האם מהירות הליבה בכרטיס מסך קובעת הרבה? למה למשל ב-R9600XT מהירות הליבה היא MHz500, כשב-R9800XT הליבה היא 'רק' על 412MHz? האם זה משפיע הרבה? - האם מהירות הזכרון משפיעה הרבה? למשל אם ב-R9600XT יש 600MHz, ואם אני עושה OC ב-50MHz, כך שיוצא 650MHz, האם ארגיש בהבדל? - מזה RAMDAC ? לרב הכרטיסים של היום יש 400MHz RAMDAC, מזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  13. שלום רב ברשותי כרטיס מסוג 9600xt של Shappire. אני רוצה לדעת מהם מהירויות הליבה של הכרטיס ומהם מהירויות הזיכרון שלו. בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  14. היי קניתי את הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בקונטרול סנטר של אטי כתוב שלי שהמהירות ליבה היא 500 והמהירות זכרון היא 594. המהירויות שאמורות להיות הן ליבה 625 וזכרון 1800. מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Chaos,

בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=99953.0 הסתכלתי קצת באתרים השונים, וראיתי כי רוב הכרטיסים באים במהירות סטוק של 500/1000, כולל הכרטיס של חברת Leadtek, בניגוד למה שנאמר כי רק הכרטיס של XFX בא במהירות זו. אני מניח שהעובדה הזו לא נעלמה מלפניכם כשאמרתם זאת, אך הייתי רוצה לקבל פירוש לעניין הדבר הזה. בתודה מראש לעוזרים. עריכה: משום מה אינני מצליח ליצור קישור לקטוגריית ה 6600GT ב AGP של newegg, אך מהסתכלות שם נראה כי לרובם יש מהירות סטוק של 500/1000.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  16. ככל שאני חוקר יותר את עניין ה 8800GT אני מבולבל יותר איך יכול להיות היצע כזה של אותו כרטיס עם מהירויות שעון שונות בכל אחד? לדוגמא ה PALIT שהבנתי שזה בעצם ה EXPERTVISION (עדיין לא הבנתי מה העניין כאן, זה חברת בת או משהו כזה?) מגיע במהירות של 650MHZ. לעומתו ה gigabyte במהירות 700 ונדמה לי שכמוהו גם ה ASUS. מה בעצם המהירות הטבעית של ה 8800GT? ממה שקראתי זה בכלל 600MHZ. אז מה, כולם מומהרים באיזושהיא צורה? אז מה העיניין כאן? רכיבים יותר טובים? האם אפשר להמהיר את כולם עד לאותו סף? כי בסך הכל כולם מיוצרים לפי אותו reference. אופיר

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  17. השאלה הראשונה: נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה מסויימת, חיפשתי כרטיס מסויים והיה כתוב שהזכרונות שלו פועלים ב400הרץ נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה אחרת, כרטיס מקביל, והיה כתוב שם שהזכרונות שלו פועלים ב200הרץ האם הם התכוונו לאותו דבר (כי DDR זה מוכפל) ופשוט ניסחו את זה אחרת או שבאמת באחד מהחברות (שמייצרות אותו כרטיס) מהירות הזכרונות כפולה משל השניה. אני צריך לציין שהכרטיסים הם לא גירסאות SE או כל גירסא מוחלשת אחרת השאלה השניה, האם אותו כרטיס, שבאחד יש 128ביט ובשני 64ביט (לא בייט, ביט!) יפעלו אחרת? ובמה יתבטא ההבדל אם יש בכלל תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by ORrrr,

אז ככה הכרטיס שלי עובד על AGP x2 אולם לאח שלי יש אותו כרטיס(הלכנו לקנות ביחד) ואצלו זה AGP x4 הלוח שלי תומך בx4 וגם בביוס אני רואה זה על x4... מה הבעיה לעזאזל?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by abarbotel,

התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות.. זה מבלבל מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bizbuzy,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 פרו של ג'יגהבייט (r96p128de) ושמתי לב שהוא עובד במהירות זכרון 200 מה"צ , בעוד שלמיטב ידיעתי היא אמורה להיות 300 מה"צ. כשאני מעלה את מהירות הזכרון באמצעות vtuner או תוכנות אחרות יש ארטיפקטס. מהירות הליבה תקינה - 400. האם מדובר בכרטיס פרו מוחלש ? או שיש תקלה ואם כן מה הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by FastJack,

בזמן הBOOT המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מאוד גבוהה (60%~) ויורדת לidle רק כאשר Windows עולה. יש אפשרות לשנות את זה? בכרטיס הקודם שלי (Sapphire 6850) לא היה את התופעה הזו. הכרטיס המדובר הוא Gigabyte R9 280X OC.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BURTON,

יש לי רדאון 9600 פרו וקראתי בפאק של הפורום שמהירות השעון שלו צריכה להיות 400 מגה הרץ ואכן כך הסתכלתי על המהירות של הזיכרון וכתוב לי שהיא עומדת על 250 מגה הרץ כפי שרואים בתמונה ואילו בפאק רשום מהירות זיכרון: 600MHZ(בערוץ בודד 300MHZ) האם עבדו עליי?? האם אני יכול לעשות אוברקלוק ל300 בבטחה??

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by אוריפ,

למישה ויש מושג מהי מהירות הזכרונות של הכרטיס מסוג Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB? אין לי אפשרות לבדוק ויזואלית כי מודבקים אל הזכרונות היטסינקים, וממש לא בא לי להתחיל להוריד אותם... מישהו יודע? תודה!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  24. מהירויות עריכה בפוטושופ קשורות בכרטיס מסך? כלומר אם יש הבדל ממשי בין GF 5200 לGF 5600... ובאיכות התמונה יש הבדל? או שההבדלים אם רק במשחקים.

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

רק אצלי זה איטי פחד או שככה זה...הרבה אפשרויות+גרפיקה משופרת = איטיות

• 3 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.