עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בדקתי וממה שראיתי המועמדים על גבול ה400 הם ATI X1650PRO ו-GeForce 7600GS? ממה שראיתי הX1650PRO יותר חזק, אבל מה אתם אומרים? האם הוא תומך בsm3? (הX1650PRO) האם יש כרטיס יותר מומלץ עד 400? לינקים 7600GS (זה עם קירור פאסיבי, אני מאמין שאפשר למצוא גם אקטיבי בחנויות כמו IVORY): http://zap.co.il/model.asp?model_id=465267 X1650PRO http://zap.co.il/model.asp?model_id=578542 תודה רבה! עריכה: שמתי לב שיש גם את הHD 2600PRO בסביבות אותו מחיר, אולי 30 שקל יותר.. איך הוא ביחס לאחרים?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. מהו הכרטיס הכי משתלם בתחום ה1000שח. של אנוידיה זה GTX 260 SP216 האגדי (כ950שח) לאייטיאיי יש שניים את ה 4870 1GIG(כ1000שח) ואת ה 4890 1GIG החדש(כ1050שח) ואני לא מדבר על 275GTX שעובר את ה1100. אשמח לשמוע לשמוע את הדעות שלכם. בקרוב מחשב חדש. E8400

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. AMD 3800x2 2gb ram 400 enermax liberty רזולוציות של 1280X720 ו-1280X1024 -לא עושה OC.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אין לא רואה שום טעם להשקיע ב-8800 לאור מחירו היקר ,שלא צפוי לרדת עד שה-r600 לא יצא לשוק העובדה שאין מישחקי dx10 (וגם אם crysis יצא סוף סוף מחר ,עדיין זה פסיכי לשים 3000 שח בשביל להריץ בצורה אופטימלית מישחק אחד בילבד ) ולקינוח כל בעיות התאימות והבאגים שיש ב-ויסטה כך שאני מחפש לקנות בשבוע הקרוב את הכרטיס הכי זול שיוכל להריץ בצורה סבירה בלי יותר מדי פשרות בגרפיקה את כל המשחקים של היום (בדגש על המישחקים האהובים עליי hl2 ,farcry , cod2 וההמשכים שלהם ). לטעמי הרצה סבירה היא לפחות 30fps (שיהיה גם מינימלי גם בקטעים גרפיים עמוסים במיוחד) וברזולוצייה שהיא או 1024X768 עם כל הפילטרים האפשריים מופעלים , או לחילופין רזולוצייה של 1600X1200 ללא פילטרים. מסקירה שיטחית התברר לי ש-7600gt …

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. כותרת. אני חשבתי עד עכשיו שהדגמי GS של NVIDIA הם בנויים ל-AGP, אבל נוכחתי לדעת שלא... ו-ATI בכלל, כבר הפסיקו לתמוך בזה ככל הנראה... אז, מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGP? והאם יש איזשהו סוג של דגם שניתן להבין ממנו שהוא AGP, חוץ מאשר "כתוב במפרט"?

6. Started by Anitz,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים אז מה הכרטיס מסך הטוב ביותר בארץ ובעולם שאפשר לקנות אותו כיום?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by inrock,

ל hd4890 ?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by Jook,

נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Jook,

נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. איזה כרטיס הכי משתלם לקנות עד 1200 ועד כמה אפשר להגיע באוברקלוקינג (לאיזה דגם הוא משתווה)?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  11. ובכן כאן אין לי בעיה תקציבית ואני יכול להזמין את הכרטיס מסך הטוב ביותר - אך לא היקר ביותר.... יש שני תנאים לבחירת הכרטיס: שזה יהיה מחברת ATI תמיכה חומרתית: DirectX ו- OpenGL

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי מעבד AMD אטלון 800 MHZ, K7 לוח אם כזה: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=46 זיכרון 256MB SDRAM, (2 סטיקים שלי 128) מארז ATX 400W ואני רוצה לשדרג את המחשב במטרה שאוכל לשחק במשחקים על רזולוציה של 1024 עם 32 ביט, לפחות שנה וחצי. מוכן להשקיע 1500 ש"ח, ועלי לקנות HD 80GB וגם כרטיס מסך ואולי זיכרון - אם תגידו שצריך. השאלה, האם בכלל שווה לשדרג למטרה זו? ואם כן - איזו חומרה לקנות, בדגש על הכרטיס מסך (כך שינוצל במקסימום על ידי לוח האם זה). ואחרי השידרוג המוצע - האם אשיג את מטרתי? (משחקים)

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by hd500,

וכמה הוא עולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  14. עובר כ"כ הרבה זמן עד שחברות מוציאות כרטיסי מסך חדשים... בכ"א רציתי לשדרג אבל אני יודע שרוב הכרטיסים החדשים ימתחו (אם לא יחרכו) את הכח של הספק. למישהו יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני צריך להריץ על המפרט הבא סרטים ב- 1080p באופן חלק, ואני מחפש את הכרטיס המסך המינימלי שיכול לעמוד במשימה. המפרט הוא: DualCore AMD Athlon 64 x2 2100MHz 4000+ Asus M2A-MV Memory 5GB PSU FSP 450W חשבתי על HD5450 האם המעבד יהווה צוואר בקבוק בכל מקרה או שכרטיס מסך "חזק" יספיק ?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  16. Started by בזיק,

מישהו יודע האם rx9250-T128 של MSI הוא עם ממשק זיכרון של 128 ביט או 64 ביט? http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=618 ובאותה הזדמנות, איך הכרטיס הזה בדרג שלו?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. Started by ori444,

מה המסך הכי מומלץ עד 1300 ש"ח ? לי יש היום MAG796FD ואני מרוצה ממנו אבל צריך לקנות מסך נוסף .

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by TheShadow,

עדיפות גובהה למסכי DVI (יש לי 6800GT ואני רוצה לנצל אותו טוב טוב ועד הסוף..) אבל בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ושאלונת קטנה על הדרך.. תגידו יש 6800GT לPCIE? ראיתי משו של XFX וחבר שלי קונה אותו אבל זה יעלה לו 3500 להביא לארץ... זה משתלם לו בכלל? כאילו הוא רוצה לעשות מפרט לפי זה ואני לא יודע אם שווה לו לוח של PCI E ואז הוא לא יוכל לשים AGP... אם אתם מגיבים על השאלה אז בבקשה גם דברו על המסך כי זה חשוב לי מאוד..

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  19. אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by TimoTy,

יש לי התערבות עם חבר!! עזרו לי !!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש את המסך ה LCD הכי זול שיש כיום בשוק אבל שעדיין בגדר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי דוד שלי נסע לשליחות (לפני הרבה זמן) והוא קיבל כבר מחשב איזה שהוא רוצה (כל מחיר) אז הוא היתקשר אלי היום, ושאל אותי איזה מסך כדי לן לקנות, הוא ביקש 17" הוא אומר שיותר גדול מזה זה כבר מוגזם. (הוא יושב קרוב מאוד למסך!) ואני לא מבין גדול במסכים, קצבי רענון, "רטיו" וכדומה. אז בבקשה תכתבו לי את הדגם של המסך "LCD 17 הטוב ביותר שמוכרים ב: www.newegg.com תודה מראש לכל העוזרים Install

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Satlan,

מי יכול להביא לי את המפרט התכני ? בתודה מראש !@

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by keypod,

אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל (מביאים לי) והתכנון שלי היה ללכת על 9800PRO לפי כל ההמלצות כאן אבל, משום מה אני לא מוצא כרטיסים כאלו עם 256MB (משהו שאני חייב לקראת LONGHORN) ולכן חשבתי (בצער רב) לפזול לכיוון של NVIDIA. השאלה שלי איזה כרטיס שלהם מקביל מבחינת ביצועים ל- 9800PRO? תודה

• 16 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.