כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
תגידו הדבר הזה באמת טוב כמו שזה נשמע, כי אם כן אני ל מבין למה זה לא תפס תאוצה ולמה לא מדברים על זה בכלל? מישהו ניסה או שמעה ביקורת על משקפים כאלו? שמעתי גם שהמשקפים מכבידים מאוד על הכרטיס מסך וזה מוריד את הביצועים בגלל שזה מציג כל פריים משתי זויות שונות או משהו כזה (זווית לכל עין) , זה נכון?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
היי חברים. מחפש כרטיס מסך שיריץ יפה וחלק את משחקי אקשן כמו למשל advanced warfare וכאלה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי את שתי הביקורות כאן באתר. אני מבין מהן שה-GTX780 לוקח. מה שלא ברור לי זה איך הוא לוקח אם מבחינת הנתונים היבשים על הנייר ה-280X הוא מהיר יותר? ז"א, מהירות הליבה שלו גבוהה יותר. לא ראיתי בשתי הביקורות שהמפרט הטכני של ה-789GTX עדיף על פני ה-280X בצורה כלשהי. מה אני מפספס פה?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לאלה שיודעים מתי משחררים כרטיסי 285X 295X החדשים קראתי באנטרנט על 285 הרגיל , הוא קצת חלש לי http://www.hardocp.com/images/articles/14093000799PAGjpZpS2_1_1.gif בתמונה רואים שיפורים של הדור הנוכחי מה זה שיפור "דחיסת צבע " עד עכשיו לא ראינו צבעים נכונים ואמיתיים הדרייברים שלהם לא מתאים לווינדוס 8 או שיצא בקרוב דרייבר ל-ווינדוס 8 ( 8.1 ,עושה לי צרות ) LOSSLESS DELTA מה זה HIGH QUALITY SCALER אך זה מתבטא ( ידוע שזה אמור לשפר רזולוציה לרזולוציה גבוה יותר , אבל מה זה בפועל ב- AMD ? ) שווה משהו
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444091.msg3802184;boardseen#new אפשר שמות של כרטיסי מסך שיתאימו למערכת שלי למקרה שאני אצטרך להחליף אותו... קניתי את המחשב עם הכרטיס מסך לפני שנה וחצי מ-KSP . תמחקו לי את האשכול השני,הדפדפן קורס לי בלי הפסקה.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב לצורך עבודה גרפית ועריכת וידאו במשולב, למחשב מדגם S20 של לנובו עם כרטיס quadro2000, חשבתי להחליפו ל Geforce480gtx האם מישהו יכול לומר לי, אם בחרתי נכון, אם כדאי להחליף. בברכה. ותודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות אם לקנות כרטיס מסך חדש (כרגע או להמתין ל-DX10), או לקנות קונסולה - XBOX 360 \ PS3. תהיתי האם הגרפיקה של כרטיסי המסך הנוכחיים (נאמר HIGH END אבל בסקאלה הנמוכה) משתווים בביצועים שהם ייתנו לקונסולה כזו?... מבחינת המחשב - יש לי E6400 עם אובר-קלוק ל-3.3GHZ אז מהבחינה הזו אני מסודר. יש לי גם 2GB של זכרונות שעובדים על 1000MHZ. השאלה גם מתייחסת לתקציב. אם אני מייבא XBOX, זה יעלה לי 2500 ש"ח. PS3 עוד הרבה יותר... האם כרטיס מסך במחיר הזה (גם בייבוא, נאמר... כלומר במחיר ארה"ב) יעבור בביצועיו את אלו של הקונסולה? איפה אני יכול לבדוק כזו השוואה ועל מה הייתם ממליצים להשקיע?
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל עזרה בנושא. ברצוני לקנות מחשב שיחזיק מעמד מספר שנים ושיהיה מיעוד למשחקי מחשב, יש לי מספר שאלות בנושא. חיפשתי ומצאתי שהכרטיס ATI Radeon HD 4870X2 CF הוא אחד המובילים. עכשיו.... מה זה אומר X2 ו-CF? המסך שלי הוא 17 אינץ', תקציב בסביבות ה-1500 ש"ח.
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של אסוס מארצות הברית לפני כמה ימים ולצערי יש בעיה עם הכרטיס מסך או עם הדרייבירים שלו, הבעיה מתחלקת ל-2 1. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוזיה LCD התמונה נחתכת מעט בכל הצדדים, הבנתי שזה יכולה להיות בעיה עם NR ואמרו לי שניתן לסדר את באמצעות שינוי הגדרות בדרייברים Adjust Desktop size and position אבל האפשרויות היחידות שקיימות הם . Adjust video/audio settings .2התקנתי את PES 11 החדש כאשר רציתי להעלות את איכות הגרפיקה בsettings לא ניתנה לי האפשרות בטענה שהכרטיס לא מספיק חזק. חשבתי שזה בעיה בדרייברים, ניסיתי למחוק ולהתקין כמה פעמים, דרייברים שונים, וזה לא עבד? יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? תודה רבה לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
באתרי ביקורות החומרה משתמשים בדרך כלל במעבדי i7 מטורפים עם OC. האם זה אומר שעלי לצפות לפריימים נמוכים יותר, עם אותו כרטיס?(780) אם כן, איך זה מתבטא? האם ישנה נפילת פריימים משמעותית בסיטואציות מסיומות, כאשר המעבד מגיע לשיא יכולתו, או שמדובר בנפילה פעוטה של פריים או שניים? לא יודע אם זה משנה למעבד או לא, אבל אני מתכוון לשחק ב1080P- לא יותר מזה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את הקיים 8800GTS. התקציב הוא 1500 ש"ח. אני צריך שתהיה לו יציאת HD מאחר ואני רוצה לקנות גם מסך בנוסף לכ.מ. אני צריך שהוא יריץ משחקים בצורה חלקה וטובה, ובנוסף יאפשר לראות סרטים באיכות 1080 חשבתי על ה-5850HD [איך הוא מבחינת הביצועים?] או שאולי יש משהו שיספק את הסחורה בצורה יותר מוצלחת? אם תוכלו להמליץ על כל מסך בנוסף [גם בתקציב של 1500ש"ח, אודה לכם מאוד]
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים
-
- 44 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחדש את הכרטיס מסך , אני תלתיסט, עיקר השימוש של הכרטיס יהיה בתוכנות תלת מימד(Maya,Max,Nuke,PS,AF..). כמה שאלות: 1: האם יש מתחרים טובים יותר לכרטיס שבחרתי במסגרת תקציב בסביבות ה1k? 2: האם מהירות גישה של 128bit מספיקה לעבודה? 3: האם הדרייברים תומכים בWin8? 4: בצורה כללית, מה עדיך, כרטיס יותר חלש עם יותר זכרון או כרטיס יותר חזק(יותר מתקדם?) עם פחות זכרון? 5: איך ירוצו משחקים על הכרטיס הזה? המפרט שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : Antec VP550 Strictly Power 45A תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי , קיבלתי אתמול כרטיס 9800GTX של INNO3D במהלך התקנה של דרייבר חדש מהאתר ומהדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה : התמונה מצורפת חשבתי שיש לי בעיה עם התקנת הווינדוס XP שלי אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס ויסטה ( גם בשביל לנצל את הDX10) וכשהתקנתי את הדרייבר המתאים קיבלתי שוב את אותה שגיאה !?!?!?! אני אובד עצות חברה כל עזרה תתקבל בברכה... [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לכל מי שראה את הת'רד הקודם שלי... עכשיו החלפתי מערכת הפעלה ל-WIN2K מ-WIN98SE הדרייברים שהתקנתי הם: דרייברים בסיסיים שהורדתי מהאתר של החברה SAPPHIRE לריידון 9000\9000 פרו והדרייברים האחרונים מהאתר של ATI. בהתחלה שבתקנתי רק את הדרייברים של ספיר קיבלתי בערך 2500 נקודות. ולאחר שהתקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI התוצאה שלי הייתה: 3100 שזה שיפור של איזה 600 נק' וזה המון ! תגובות הצעות וכו' יתקבלו בשמחה
-
קראתי השוואה בין NV לATI השתתפו בהשוואה די הרבה כטיסים הFX עבר ברוב המקרים את הREDON ומתי שלא עבר אותו כמעט והשתווה לו, (ההשוואה : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030311/geforcefx-5600-5200-03.html ) בנוסף לכך הבדל המחירים אינו גדול R9800 של ATI עולה 2800 ש"ח וFX 5800ULTRA של LEADETEK עולה 3000 ש"ח, אז למה מפנים תמיד את האנשים באופן אוטומטי אל הREADON'ים? זה לא הגיוני שבא לפה בן אדם עם תקציב של 22,000 ש"ח ונותנים לו READON באופן אוטומטי, בלי להסתכל אפילו על הFX, ולצערי זה מה שקורה ואני פשוט לא מבין מדוע? נ.ב- תסלחו לי על הפרק בהיסטורי שכתבתי
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הזה תגידו לי עם הוא טוב תודה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=703 לי יש FX 5500 שהוא כבר ישן והוא מרעיש וניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר לי
-
- 47 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לפני מספר דקות החלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (AMD CCC) מגרסה 13.1 ל 13.9 והופתעתי לגלות שמשום מה ההרטז המקסימלי ברצולציה הזאת הוא 60 לעומת זאת בדרייבר הקודם הייתה האפשרות של 75hz ב- 1280x960. מה לדעתכם הפתרון ?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-