כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מסך 22' ורציתי לדעת מהי הרזולוציה שתרוץ הכי טוב ותפיק הכי הרבה מ-GTX-260 ובו בזמן לא תכביד עליו יותר מדי(אני יודע שה-GTX280 למשל מתאים לרזולוציות טבעיות של מסכי 28-'30') יהיה נחמד אם תוכלו לתת קישור לטבלה שמראה רזולוציות שמתאימות לכל כרטיס ועוד דבר, שאלתי בפורום אוברקלוקינג וקירור אבל לא ממש ענו לי שם אז אני אנסה פה(שאלה בקשר לקירור כרטיס מסך): "שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות(או שדי בפתרונות הקירור שקיימות כבר על גבי הכרטיס עצמ…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
GEFORCE4 TI4200 או 4400? כי לRadeon 9500 יש תמיכה בDX9 ולGEFORCE4 אין
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
:lol: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קצת באיחור אבל הנה, לאלה שמעוניינים לרכוש את הכרטיס מסך. עם הגעתו ל-VR-Zone האתר בחן את הכרטיס המערכת הנ"ל: Platform Test Setup CPU Intel Core 2 Duo E4300 Overclocked @ 9 x 266MHz = 2.4GHz Motherboard ASUS P5N-E SLI 650i SLI Memory 2 x 1GB GSkill F2-8000PHU2-2GBHZ DDR II set to run @ CL4-4-4-12, DDR2 800MHz, 2T Graphics Card 8600GTS 745/1145 7900GT 450/660 Hard Disk Drive Seagate 80GB Barracuda SATA Hard Disk Drive PSU SilverStone Zeus ST56ZF Operating System Windows XP Pro הכרטיס נבחן מול 7900GT שמהווה כרטיס Mid-End כיום במהירויות 450Mhz/660MhzX2. כאשר ה-8600GTS שמהווה גם הוא חוד החנית של Nvidia לכרטיסי ה-Mid End שלה נמצא במהירויות 745Mhz/11…
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בעל טלוויזיה ענק 65" פנסוניק עם כל האלמנטים החדשניים DEEP COLOER , xvYCC , דרך HDMI 1.3a ועוד הכרטיס מיועד לסרטים 1080P השאלה : משהו בדק אפשהו בעולם לגבי כרטיסי מסך 5850 או 5750 האם 1440 Stream Processing Units מול 800 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 72 Texture Units מול 40 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 32 Color ROP Units מול 16 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו יש לי רק 400 מגה הרץ.. אז אני חייב לקנות או את 128 radeon 9600 pro או את fx 5600 256 mega... תעזרו לי מהר זה דחוףףף עריכה: הלוח אם 400 מגה הרץ.. לא המעבד.. המעבד הוא 2400
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אז ככה קיבלתי את הTI 4600 הוא גדול והוא כבד :) התקנתי את הדרייברים שיש באתר של NVIDIA גרסה 30.82 והביצועים ממש ברצפה ! KOM הציע לי לנסות גרסאת BETA אז לקחתי את ה40.41 מGURU3D ואכן הביצועים השתפרו אבל.... עכשיו המחשב עושה ריסטים כשאני במשחק הבנתי שגרסאות ה29.XX אמורות להיות ממש טובות השאלה איזו מי יודע מי מכיר ?
-
אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הביקורות מתחילות לזרום על כרטיס הביניים החדש המבוסס על סידרת RTX 3XXX. 400 דולר לכרטיס שממוקם אפשהו בין 2070 ל 2080, לא רע. השאהל האם גם זו תהיה השקת נייר:
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כרטיס מסך HD3650 AGPx8 חיברתי אותו והוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
חשבתי על הרטיס הבא, תעזרו לי להחליט אם הוא מתאים למערכת שלי, ואם יש משהו יותר משתלם Ninja Geforce GTX550 Ti 1GB GDDR5 HDMI DVI http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx550ti1gbgddr5hdmidvi-p-11027.html מפרט: מעבד: Core 2 Quad q8300 לוח אם: Intel G31 זיכרון: 4 gb DDR2 כרטיס נוכחי: NVIDIA 9500 GTS מסך : Samsung Syncmaster 2043 המחשב יחזיק את הכרטיס שציינתי? החנות שרשמתי טובה? יש כרטיס יותר משתלם במחיר? הספק מתאים? אם לא אולי יש ספק זול שאפשר לקנות כדי שיתאים? יש לי מחשב שני שאני רוצה לעביר אליו את הכרטיס הישן הנה המפרט שלו, הוא יחזיק? מעבד: core 2 duo e4500 לוח אם: INTEL GI945G ספק : MONO ATX 480 W מסך : LCD 19"
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים . לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה. עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה . חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל . מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי : " היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בcrysis 2 כשאני יורה. בדרך כלל זה קורה כשאני יורה על חלונות מרחוק.. הנה כמה תמונות: http://imageshack.us/photo/my-images/849/30367207.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/171/37284350.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/836/15919419.png/ הכרטיס מסך שלי 5970HD.. מה זה הדברים האלה?.. איך אני מתקן אותם?... יש אחריות על זה??
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש. קניתי לא מזמן טלויזיית LCD FULL HD ואני רוצה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטים ב HD וכו... קניתי גם מחשב חדש שאמור לשמש אותי לצרכי עבודה. אני לא מריץ משחקים. עברתי באתר של אחת החברות הגדולות לציוד מחשבים על כרטיסי המסך וכל הדגמים באיזור ה 300-400 שח של NVIDIA באים רק עם יציאת DVI אחת ועוד יציאת VGA מה שפחות או יותר פוסל את האפשרות שאני ארכוש כרטיס עם ערכת שבבים שלהם. לעומת זאת ל ATI יש כמה כרטיסים בטווח המחירים הזה עם 2 יציאות DVI (אני צריך אחת בשביל המסך ואחת בשביל המחשב). הכרטיסים שראיתי הם: כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon X2400Pro 512MB כרטיס מסך תוצרת Sapphire דג…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו היום, אחרי שאני כבר מלא זמן מורח את זה... כל הזמן הה על הכוונת שלי ה 9800pro 128mb 256bit sapphire(התקציב שלי הוא 1500 שח ולא שקל יותר!) אבל עכשיו ראיתי בזיגזג שיש באותו מחיר את ה: GIGABYTE ATI RADEON X600XT 128 mb PCI EXPRESS / DVI / TVoUT - R מה אתם אומרים? אני לא יודע מה יותר חזק, אני רק יודע ש x600xt שייך לדור החדש (וכמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי X800... תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ יתאים למשחקים הכבדים ברזולוציה 1600X1200 ובכל הדברים האחרים על הכי גבוה (סביבה וכדומה) בלי ANTI LAYSING או איך שרושמים את זה או שאני צריך לקנות כרטיס מסך יותר משוכלל?? ואיזה אם צריך
-
- 51 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך שיש לי לאחד אחר, לצערי הלוח שלי הוא עדיין AGP ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק קיים היום לAGP ואם אפשר לינק שלו... תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הזה תגידו לי עם הוא טוב תודה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=703 לי יש FX 5500 שהוא כבר ישן והוא מרעיש וניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר לי
-
- 47 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי היום המערכת שלי היא INTEL I5 6600 זיכרון DDR4 32G הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 960 4G אני משחק משחקים עם המון פרטים כמו cities skyline או planet coaster ועוד משחקים של מפות שלאט לאט מתמלאות בפריטים ומכבידות על המערכת. מה האלטרנטיבה העדיפה למשחקים מהסוג הזה שיחזיקו טוב יותר מפות מלאות כאלה. מה שהמליצו לי זה: RADEON RX 590 NITRO+ 8G https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-590-8g-g5-oc_c NVIDIA 1660 TI מהסדרה החדשה https://www.nvidia.com/en-us/geforce/graphics-cards/gtx-1660-ti/ שנייהם +- אותו מחיר וזה התקציב שיש לי 1300 ש"ח או שמה יש המלצה אחרת ? תודה לעונים :)
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כנראה הולך לקנות את הכרטיס הזה והייתי רוצה לדעת אם יש חסרונות בדגם הזה פרט לעובדה שהוא הכי יקר מבין הוריאציות השונות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שתוכלו לימצוא בסכום הזה חשבתי על gforce 6600 gt אבל אני לא יודע איזה ואני לא רוצה פיסיאיי אקספרס תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה כללית לידיעה ואולי לקראת קניית מחשב במבצעי Black Friday.. יש לי היום כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX. עד כמה הביצועים שלו עדיין טובים יותר מאשר כרטיסים מובנים במעבדים חדשים? (מעבדים ברמות הנמוכות יותר כמו i3 4160 או G3250) יש לי שני מחשבים, בן 5 (עם כרטיס המסך הנ"ל) ובן 8 - אם אקנה מחשב חדש הוא יחליף את בן ה-5 שבתורו יחליף את בן ה-8. האם עדיף להשאיר במחשב בן ה-5 את כרטיס המסך ולהשתמש במובנה של המחשב החדש או להעביר? (בעיקרון שני המחשבים בעיקר לשימוש משרדי אבל החדש/בן ה-5 הנוכחי בשימוש הרבה יותר שוטף, ולעיתים נדירות גם לאיזה משחק)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-