עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idanmal,

חברה מי יותר חזק מישהו יכול לענות לי או לתת איזה שהם בנצ'ים אבל נכונים ולא לא הגיוניים כמו שהרבה נתנו פה תודה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by K_D,

אז ככה יש לי כמה שאלות לגביו: 1) האם נמצא מדריך המסביר את הפיכות ל850XT מהתחלה ועד הסוף? 2)האם פתיחת צינורות מעלה טמפרתורה? 3)האם כיד להשקיע בקירור נוסף או שמה שמגיע איתו מספיק טוב כיד שהיא יחזיק OC ופתיחת צינורות?אם לא,אז במה כדי להשקיע?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by adamos,

היי לכולם.. צריך עזרה קטנה \ הכוונה.. יש לי אפשרות להחליף שני כרטיסי R9-290 BF4 Edition -גרסת רפרנס (שיכולים ככל הנראה לעבור פתיחת Shaders כמו ל-290X ) , ללא שום תוספת תשלום, בכרטיס GTX 780Ti שעבר שדרוג קירור ומגיע ליכולות OC גבוהות בטמפ' מצויינות 1950\ 1270 Mhz בטמפ' של 50 מעלות +- במאמץ (Heaven Bench לדוגמא). השאלה האם באמת כדאי לעשות את המהלך הזה? בהתחשב בעובדה שאין לי כוונה לקנות כרטיס תואם נוסף, והביצועים יהיו גבוהים יותר.. הייתי באמת רוצה שהעזרה תהיה מתוך זווית ראיה רחבה. את הכרטיס שלי אפשר לראות בפורום הזה אם תהיו מעוניינים : http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14313882 * אני מקווה שלא יהיו בעיות במתן לינק של פורום מתחרה \ או מה שלא יהיה. תודה לכל …

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. צריך המלצה על כרטיס מסך טוב ולא יקר עד 800 שקל דיי טוב שיתאים למשחקים כמו דום 3 פיפא 2006 וכו' תודה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by DoctorBurp,

משהו יודע אם יש הבדלים בין ה RADEON של ATI לבין זה של HERCULES ???? אני מתכוון הבדלים כמו האיכות של הזיכרון או משהו דומה.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Iniesta,

שלום רב, אני מחפש לשדרג את הכרטיס המסך של המחשב של הבן שלי (בן 8) בעלויות מינימליות ככל האפשר!!! (אין לי בעיה גם לרכוש כרטיס משומש). מה האפשרויות שלי? נתוני הכרטיס והמחשב בקבצים מצורפים. אני צריך גם את עזרתכם בהבנה איזה כרטיסים נתמכים ומה לא מבחינת סוג החיבור ללוח אם וסוג החיבור לספק כח? יש לי לוח אם עם PCI Express רק שיש לי כמה סוגים מה ההבדל? [TABLE=class: tblborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: midborderline, align: left]Expansion Slots[/TD] [TD] 1 x PCI Express x16 slot 3 x PCI Express x1 slots 3 x PCI slots [/TD] [/TR] [/TABLE] את פרטי הספק אין לי. או לי הוא On Board? אולי זה בקשיור הבא: מאפייני לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.as…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by LRa,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ומצאתי את הכרטיס הבא: NVIDIA® GeForce® GTX 660 1.5GB יד שנייה ב600 שח. מה דעתכם עליו? העובדה שהוא של NVIDIA היא חסרון? תודה ושבת שלום

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Gadgets4all,

שלום לכולם, האם מישהו שמע על הכרטיס Sapphire R9 290 4GB VAPOR X? קראתי על גרסת ה- 8GB שאמורה לצאת אבל לא הצלחתי למצוא יותר מדי פרטים על גרסת ה-4GB.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. הת'רד התעדכן, על מנת לגשת לנושא השיחה לחץ כאן. צריך עזרה בהחלטה מה יותר טוב - MSI, ג'יגהבייט או EVGA, כי לכל אחד פיצ'רים שונים. היי חברים. אני כנראה מביא כרטיס מסך מניו יורק היות והמחירים שם הם כמעט חצי מכאן. אז מן הסתם שאין לי עליו אחריות, אז רציתי לשאול האם זה מהלך כדאי והאם אני יכול לסמוך על השירות בארץ שיתן לי אחריות במקרה של תקלה (מוכרים את הכרטיס גם כאן, חייב להיות איזשהו ספק שירות). חשבתי גם להביא ספק כוח משם אבל זה כבר נראה לי מסוכן מדי. לא חושב שה-TR2 470W שלי יחזיק את הכרטיס הזה. כמו כן, עד כמה נוראי יהיה צוואר הבקבוק עם E8400 ב-3.5GHZ? (אני חושב שאני גם אגיע ל-4, צריך לפתור בעיה קטנטנה עם הזכרונות). תודה רבה ושבת שלום.

10. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/feeds/rss/generic/en/GB/inq/latest/gb/inquirer/gb/inquirer/news/2008/08/27/pci-express-reaches-3rd-station תקראו, די מעניין.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by serg90,

היי, בדיוק מצאתי דיל מפתה על כרטיס מסך ביד שניה שהייתי רוצה ללכת לבדוק. מלבד בדיקה פיזית, בדיקת תקינות מאווררים, ו-GPU-Z לבדיקת תדרים ושהכרטיס הוא אכן הכרטיס המדובר, אני מחפש המלצה ל-stress test שאפשר לעשות. משום שלי כרגע אין מחשב לבדוק עליו, אבצע את הבדיקה אצל המוכר, ולכן רצוי משהו אמין שלא יקח יום שלם כדי לרוץ. יש משהו מומלץ? והאם יש בדיקה ששכחתי לציין?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by DORAZABI,

http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/12821

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by G@L,

שמעתי על סדרת כרטיסי מסך של NVIDIA שאמורים להיות מקצועיים. איזה כרטיס מסך עדיף למשרד שעובד עם 3D Studio MAX ??

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by b3li3ll,

שלום, רציתי לדעת לאיזה כרטיס מסך כדי לשדרג, בתקציב באזור של ה1500~ אפשר לחרוג קצת, מה שנראה לנכון... שישמש לכל המשחקים החדשים היום, מניח שמבחינת שאר הרכיבים המחשב סבבה לא? נקנה לפני שנתיים... רק שיהיה עם קירור טוב ויהיה שקט. זה המפרט הקיים: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray Gigabyte GA-H97-HD3 Seasonic S12G-550W 80+ Gold Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. התחלתי להתעניין ברכישת כרטיס מסך ושמתי לב שלכרטיס שהמליצו לי למשחקים ואוברקלוק (GTX260) יש כמה מחירים, נע מאיזור 950 ש"ח לאיזור 1600 ש"ח. מה שאני לא מבין זה, אם אותו כרטיס נמכר בכמה מחירים למה לי לא ללכת על הכרטיס הזול ביותר וזהו? זה הדגם המלא שהומלץ לי: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GEFORCE GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL 1561 ש"ח. יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר או שלהישאר עם זה וזהו? אני לא קונה את הכרטיס בארץ, כך שאוכל להשיג אותו במחיר מוזל יותר אז אם יש לכם הצעות לכרטיס טוב יותר מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואוברקלוק עד כמה שאפשר לתקציב של עד 2000 שקל אפילו אני אשמח, רק של NVIDIA. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤1100 כרטיס מס…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Matan Damti,

אהלן. ברשותי מחשב חדש ללא כרטיס מסך וכרטיס מסך שקניתי מיד שניה. המחשב ללא מערכת הפעלה כרגע... האם יש צורך להתקין את הכרטיס לפני או אחרי התקנת הווינדווס? (כניראה שזה לא משנה). ואם במיקרה יש למישהו קישור טוב שעוזר בהתקנה הפיזית של הכרטיס אני אשמח. תודה

17. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC עד 400 ש"ח עכשיו אני מחפש כרטיס שמצריך רק יציאה אחת במארז, עד עכשיו כל הסרטים עבדו לי סבבה ב1080P עם המעבד הגרפי של מעבד, שבוע שעבר האבא שלי החליף טלוויזיה לאחת עם 4K, עכשיו כל סרט שרואים מדי פעם יש קרטועים, ניסיתי לחבר בצורה חיצונית את אחד הכרטיסי מסך האחרים שיש לי וזה סידר את הבעיה, עכשיו הבעיה שלי זה שעשיתי טעות עם הכנה של המארז, ויש לי אפשרות רק להכניס כרטיס מסך עם שמצריך סלוט אחד. אני מתלבט בין שני כרטיסים: הראשון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8459 השני: http://www.tms.co.il/product/13064 הספק כוח שלי הוא של Seasonic 300W בתצורת SFX, ככה נראה הספק כוח http://www.silentpcreview.com/Seasonic_SS-300SFD_80Plus

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, עדיין לא בטוח שזהו הכרטיס ( נשארה רק עוד אופציה אחת - שמשהו בספק כוח התפגר והוא לא מספק מספיק חשמל לכרטיס, יש פוסט בתמיכה טכנית ) אבל אני חושב קדימה. בכל אופן, מפרט בצד, הכרטיס הקודם היה 4890 עם קירור TWIN TURBO PLUS שעשה עבודה טובה מאוד. בעקרון, הייתי מאוד רוצה להעביר את הקירור לכרטיס החדש, אבל לא ניראה לי שיש תמיכה קדימה בקירורים האלו. אז בעקרון פרט לזה, אני לא משחק כמעט במחשב ( באמצע תואר ), אז חשבתי על משהו בינוני שבכל מקרה עדיף שיהיה ( ככה או ככה אין כרטיס על לוח האם ) משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים באופן סביר ( מאמין שכרטיס של פעם ב 1000 ש"ח יהיה זהה מבחינת טכנולוגיה היום לכרטיס של 500, לא?! ). אז דבר ראשון חייב יציאת HDMI () כמובן שגם מעביר קול ) וממש ממ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by lobazain,

אני צריך עזרה ממבינים: סדרת ה- TI4200 מקבלת בממוצע ב 3DMARK2000 בין 10000 ל- 11000 נקודות שלי מקבל רק 7200 יותר מזה, הNBA 2003 עובד אצלי לאט חסל על הזמן, להערכתי בקצב של 15 FPS וכן, התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים. מישהו יודע למה??

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. החנות אמררה לי שזה אמור להיות כך בגלל סוד שפורפרת אבל אני לא יודע אם זה נכון אם מישהו יודע אאו מכיר את התופעה שיכתוב לי בתודה, S-K

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by k22,

ברצוני לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 4830 לבין 5670 שתיהם אותו טווח מחירים ואיזה ספק מספיק לקנות אם שדרגתי את כרטיס המסך תודה.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. משהו אולי יודע איך אפשר להציג כתוביות בעברית בנגן מדיה של LCD samsung 40C530? קניתי בדיוק טלוויזיה חדשה ויש לה נגן HD מעולה רק הבעיה איך אפשר להציג את הכתוביות בעברית. *אני יודע שאפשר להכניס כתוביות מובנות דרך התוכנה mkvtoolnix אבל היא תוריד מהאיכות תודה לעוזרים אם היו

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. שלום ותודה רבה שנכנסתם אז ככה, לאחר שיטוט של מספר חודשים כאן, לקחתי ת'ידע הקטן שרכשתי והזמנתי לחברי מחשב חדש דנדש מבוסס AMD, הסתכלתי במפרטים המומלצים של כאן ע"מ לקבל הנחיה כלשהי, שיניתי את הרכיבים בהתאם והזמנתי מחשב מבוסס על המפרט הבא (בהתאם לתקציב): AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte 7VTXH+ 256MB DDR PC2100 MAXTOR 40GB 7200RPM D740-6XL ASUS 52X וכמובן ה Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE, הזמנתי לו את כל החלקים מזיגזאג, ואמרתי לו שאני כבר אתקין לי את המ"ה, תוכנות וכל השטויות האלה, לאחר שבוע ומשהו הוא קיבל את המחשב, באתי והתחלתי להתקין הכל, ההתקנות עברו חלק, אולם מ"ה לא זיהתה ת'כרטיס מסך בהתחלה, התקנתי דרייברים מקוריים ולאחר מכן שיחקתי קצת עם הAA ועם הדמואים. כשנמא…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Mordon,

הי חברים, אשמח לסיוע בבחירת כ. מסך חדש > מבחינת תקציבית אין לי מספיק ל3080 אבל כן אוכל לבחור בין 3070TI ל6900XT. אני יודע שה-TI מעט חלש יותר אבל RAYTRACING זה אלמנט חשוב. מה דעתכם? ההבדל במחיר בין השניים הוא כמעט זהה עבורי.

דיונים חדשים בפורומים