עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dvich,

תמונה (כנראה אמיתית) של הGeForce 7800GTX דלפה לרשת! הGF7800GTX יהיה מחליפו של הGF6800U, שמועות טוענות שהוא יהיה בעל 24 פייפליינים, 10 יחידות גאומטריה, מהירות ליבה של 430MHZ ומהירות זכרונות של 1400MHZ בבאס של 256BIT. http://myhard.yesky.com/image20010518/306406.jpg האם התמונה אמיתית? נאלץ לחכות ולראות.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ezx,

אני הולך מחר לקנות לוח וסלי6600 גי טי וכרגע יש לי 6800 מה יותר חזק הכרטיס הבודד או 2 הכרטים האלה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

ראיתי במדור המפרטים המומלצים שהמסך הזה http://uk.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050101&categoryId=050101&parentId=05&modelCodeDisplay=F900P&unit=NOTHING&model=Select+a+model הוא המסך ששמו במפרט הכי יקר למשחקים עם 19 אינץ' CRT עכשיו, לי בבית יש מסך של LG דגם E700B ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו והשאלה שלי היא אם המסך הזה ישרת אותי כמו הLG שיש לי והאם אני יכול למצוא משהו יותר טוב מזה? מחיר לא משנה לי ממש העיקר שיהיה משהו מעולה תודה רבה מראש!!! ;D ********עריכה******** שיניתי את הדיון, הנושא שלו הוא מהתגובה השביעית (שהיא שלי)

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך, כפתרון זמני, למערכת שמיועדת למשחקים. לוח אם: Foxconn nForce 4 Ultra מעבד: AMD Athlon64 3000+ כרגע אין לי אפשרות להשקיע סכום גדול במחשב, ולכן החלטתי להשקיע ב"בסיס" עדכני שיאפשר שדרוגים עתידיים (מעבד ולוח אם) ואת שאר הרכיבים להוסיף לאט לאט. מכיוון שאין ברשותי כרטיס PCIe אני רוצה לרכוש אחד, שיריץ משחקים ברמה סבירה בתקופה הקרובה. אני מעדיף להשקיע בכרטיס כמה שפחות, אבל אם כדאי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר, אני אעשה זאת. אשמח להצעות...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by composite,

זה כבר בלתי נסבל; ההתלבטות שלי לא נגמרת ואני כבר מוכרח לקנות מסך חדש, אני מתלבט בין: Samsung 959NF לבין Mitsubishi-NEC DiamondPro 930SB, שניהם 19". אני רוצה את המסך הטוב ביותר משניהם, מכל האספקטים, ומחיר לא משנה. תודה מראש ושבת שלום.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041103035406.html :alcoholic:

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by asta,

היום שמעתי שניתן להפוך את כול הכרטיסים x800pro vivo ל ---x800xt היות ובכרטיסים אלו ישנם עוד 4 צינורות עיבוד תקינים שניחסמו בצורה מכוונת על מנת לייצור הבדל מלאכותי בין שתי רמות מחיר של x800pro vivo ו-x800xt בניגוד למצב של 6800 שבחלק גדול מהם יש 4 צינורות עיבוד שניחסמו בגלל שהם פגומים אם זה נכון הרי שx800pro vivo -של חברת elsa הוא הכרטיס המשתלם ביותר בארץ היות וניתן להשיג אותו ב-2400+ שזה בעצם מחיר של 6800gt ואני עדיין לא מדבר על היתרון הברור של vivo איכותי , שמשום מה nvidia לא טורחת ליישם בכרטיסים מתוצרתה מה אתם חושבים? אין צורך ליקטול ולגלות ציניות , אני לא קובע פה עובדות אלא מבקש לשמוע דעות נוספות של אנשים שיתכן ובקיאים בנושא זה זה יותר ממני

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני נורא רוצה לקנות את ה6800GT מפני שאני מאוד רוצה לקנות את המחשב כמעט הכי חזק שאני יכול לקנות אבל לאחר קיראת ביקורות רבות על ה6600GT השתכנעתי שה6800GT הרבה פחות משתלם מה6600GT. אבל בכל זאת אני רוצה מאוד לקנות מחשב מאוד מאוד חזק, אבל כואב לי הלב להוציא סכום של מעל 6K בידיעה שאני יכול להשיג מחשב סבבה לגמרי ב5K השאלה שלי היא כזו (מפני שאני לא ממש יודע פרטים על טכנולוגית הSLI) האם אני יכול לקנות היום לוח אם שתומך בטכנולוגית הSLI ולקנות נגיד את ה6600GT, ואם אני ארגיש שהמחשב יתחיל קצת להתפגר במחשקים לקנות כרטיס מסך נוסף ולחבר אותו לSLI ככה אני לא מפסיד את הכרטיס הקודם. השאלות שלי לייתר דיוק הן: 1) האם ניתן לחבר כל שלי כרטיסים בSLI א…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. : אני חייב לברר עם יושב מולי מסך תקין. קיבלתי מסך MITSUBISHI DIAMONDPRO 930 SB - (מצטער שאני מפרסם פעם שנייה בנושא) בעיות: טקסט לא חד ולא CRISP - כאשר לבן על גבי שחור רואים בבירור גם אדום וכחול מסביב לאותיות. כיווונון לא עוזר. בעיית חדות קרוב לפינות המסך בחלק התחתון עד כדי טשטוש שטחים של צבע אחיד נראים בבירור כמורכבים מריבועים קטנים. :'( (אינו שטוח - לא איכפת לי - מצויין פה רק כאמצעי זיהוי למי שיש ברשותו מסך כזה) אציין כי תמונות נראות יפה מאוד והצבעים שהמסך מראה טובים מאוד. (אחרת הייתי מחזיר מייד) אני מנסה להבין אם זה פשוט מה שיש למסך הזה לתת - במקרה זה אנסה להחליף לדגם אחר של חברה אחרת - או האם יש ברשותי מסך לא תקי…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by YOU123,

מה יותר עדיף למחשקים כרטיס X800PRO או 6800GT למחשקים כבדים תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tal h,

אני לפני רכישת מחשב ואני שוקל לקנות את ה 6600GT. נתקלתי בהמון חברות והרבה מחירים. אני שוקל לקחת את גיגהבייט. נתקלתי ב 2 דגמים- ראשון- לחץ כאן והשני- לחץ כאן 1. מה ההבדל ביניהם? 2. מה שווה יותר לקנות מבחינת מחירים של חברות שונות (למשל "אלברטון" מוכרים ב 1500,ונראה לי שגיגהבייט טובים יותר , לא?) אשמח לייעוץ והכוונה מדוייקת לפני הרכישה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by AxSpozChiA,

מה יותר חזק ? האם יש גרסה של 256 מב של 6800gt ו256 ביט ? והאם פתחית הצינורות שכולם מדבירם על זה גורמת לנזק לכרטיס כלומר האם זה נחשב כאובר קלוק והאם זה מקצר את חיי הכרטיס / פוגע ביכולות ?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by IdolAdmin,

דיברתי עם חנות מחשבים עשיתי כמה סקרים והגעתי איתו ל gygabyte radeon 9600XT 256MB 128bit bulk ב 1050 שקל אחריות לשנתיים עכשיו השאלה שלי זה איך הכרטיס הזה? האם הוא שווה או שבמחיר בסביבות של 1300 שקל אני יכול להשיג משו שבאופן ניכר יותר טוב ושווה להשקיע.. ושאלה מה זה VIVO? אני לא מתכוון לעשות OC או משו בכיוון.. אני צריך שהכרטיס יסחוב משחקים לכמה שיותר...מהף לייף 2 ודום 3 שיעבדו כמו שצריך..(לא חייב על המקסימום אבל שיראה בבבבבן זונה.. ) ומישו יודע מה מקבלים ב retail? עם הכרטיס? זה תוספת של 15 דולר.. לכרטיס הזה לפי המחירים באינטרנט הוא זהה לחנות... אז מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אז ככה אני לא יודע על איזה רזולוציה לשים את המסך...(על איזה יחס לשמור)... זה או: 4:3 4:5 זה האפשרויות: 1600x1200 (שלא נראה לי...כי זה להוציא את העיניים) 1280x1024 1280x960 או שפוט לבחור על סמך מה שנראה לי הכי טוב...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שנייהם באותו תקציב ובמדריך הקנייה כתוב בתקציב הזה את ה 9600xt ומישהו אחד הזכיר שם שעדיף את ה9800SE. אני לא מדבר על חברה מסויימת ושנייהם עם 128MB. אז מה עדיף? תודה רבה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הציעו לאחי ואני לא יודע האם הוא טוב למשחקים כמו NEFS2 או HL2 GEFORCE 4 FX 6600 128 MB DVI TV PCI-E אשמח לקבל תגובות

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by firemebad,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו , אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 שיש לו אופציה של SLI אולי לשמוש עתידי , מס' שאלות: 1. האם הלוח יכול לעבוד בתצורת SLI למרות שהכרטיס הוא של MSI ? ( במידה ויש לי שני כרטיסים תואמים כאלו ) 2. איזה משני הכרטיסים טוב יותר ובעל יכולת גם של אוברקלוק טובות יותר ? 3. אני לא יודע אם השיקול של לקחת כרטיס שתומך ב SLI באמת שווה כי אני לא יודע אם בעתיד יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס כזה או שבכלל שווה לקנות כרטיס טוב יותר. מה דעתכם ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. האם יש הבדל ביצועים בין PCIE לAGP? אם יש הבדל תמליצו לי על זה ששמביא ביצועים טובים יותר..... חשבתי בכיוון ה9600XT או X600.... לא לאוברקלוק.... תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by kobibo,

מעוניין בהמלצה למסך LCD בתקציב של עד 1600 ש"ח שיהיה טוב בעיקר למשחקים ( אני יודע שמסכי CRT טובים יותר אך יש לי בעיית מקום ),ומומלץ עם המסך יהיה עם יציאת DVI . אודה לכמה תשובות מכם לגבי מסכי LCD ,אני פשוט לא מבין בהם כלכך טוב: 1.האם במשחקים ובסרטים יש הבדלים משמעותיים בין LCD ל CRT ? 2.מה אורך חיים ממוצע של מסכי LCD ? (היו לי שני CRT שהלכו לאחר 3-4 שנים כ"א ). 3.מה זה פיקסלים שרופים ועד כמה זה נפוץ במסכי LCD ? ( לא מתאים שאחרי שבועיים אני אתקל בזה ). 4.האם ליציאת DVI תהיה השפעה חזקה על האיכות,בעיקר של משחקים ? 5.האם מומלץ לכבות את המסך בזמן שלא משתמשים בו ? ( ע"י לחצן POWER ). תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני מדבר על כרטיסיי מסך שיש כיום בארץ... תודה מראש install

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. הכרטיס הזה שווה 640 שקל?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by kingdavid,

יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קיבלתי הצעת מחשב שהיא: http://img274.imageshack.us/img274/3233/16cu1.jpg ואני חושב אם לקחת את הכרטיס הזה שיש בהצעה או את הכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL. הבנתי שהכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL בא עם ליבת R480 אשר ניתן לשדרג אותו ל X850XT PE. נאמר לי בהצעה (+ על ידי 2 טכנאים נוספים) שאפשר גם את הכרטיס X800 לפתוח צינורות ל-16 ולעשות לו OC. - האם זה אפשרי? אני מתכוון גם ב-1 וגם ב-2. מה הם סיכויי ההצלחה? איזה מהכרטיסים יותר טוב לדעתכם? על איזה הייתם ממליצים יותר?. תודה.

• 22 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.