עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. GTS - http://tms.co.il/product/4888 GT - http://tms.co.il/product/4643 GT OC - http://tms.co.il/product/5214 קודם כל השאלה שלי, אני יודע שיש גרסאות כמו שיש GTS ישן ויש GTS חדש עכשיו איך אני יודע מה חדש ומה ישן לדוגמא הבאתי פה לינק לGTS אבל השאלה אם הוא חדש? ואיך יודעים זאת? ולנושא, איזה מבין 2 הכרטיס הללו הם הטובים ביותר ? כרטיס מסך אני צריך לאורך זמן ארוך שיחזיק ויתפעל ללא בעיות כל משחק חדש שיוצא. מניסיון וממה שאומרים אני יודע בוודעות שהכרטיסים האלו מספיקים אולי לא תמיד למקסימום ביצועים(אממ CRYSIS אממ) אבל מספיק ומצוין שיפעילו כל משחק חופשי. תודה לעזורים. ארקדי.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by guy_b,

הרכבתי כרגע GF 8800GTX של ASUS ועליי לציין , כשהוצאתי אותו מהאריזה ,רק אז הבנתי למה מתכוונים "מפלצת " הוא ענק בקושי נכנס למארז. בכל אופן נכנסתי לאתר של NVIDIA להוריד DRIVER מעודכן לXP ואני לא מוצא שם .מישהו יודע איזה DRIVER אני צריך?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. ביני ובין חבר שלי נוצא ויכוח. השאלה הגדולה היא מי מייצר כרטיסי מסך HIGE END יותר חזקים. אני טוען שNVIDIA לקחו בקרב הזה וש-ATI איכזבו אך אם אתה מחפש חייב PCI-E ו- VIVO אז הם תחליף זול וטוב והוא טוען ש ATI לוקחים בכל מקרה. אז מי לדעתכם לוקח?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by AxSpozChiA,

מה יותר חזק ? האם יש גרסה של 256 מב של 6800gt ו256 ביט ? והאם פתחית הצינורות שכולם מדבירם על זה גורמת לנזק לכרטיס כלומר האם זה נחשב כאובר קלוק והאם זה מקצר את חיי הכרטיס / פוגע ביכולות ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. *מה ה CFM שלו? *ומה ה Sone / DB שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. דרך אגב HDR שמים (מחליטים אם ON או OFF) בOPTIONS של המשחק ? 6. א. X1900XT של החברה Sapphire שווה בביצועים לחברה CONNECT3D נכון? ב. ^^^בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. טוב כפי שאתם מנחשים התקציב הוא כ-700 ש"ח (אמור לעבוד ככל הנראה עם מעבד AMD 3800+ ) לפי האתר הכי משתלם לקנות 6800 אך הרבה אנשים כותבים לי שכדי לי לקחת 7600GS EXTREME או משהוא כזה או כרטיס 1600GO (או משהוא כזה) מחכה לשמוע מהמומחים בתחום :-) נ.ב. מחפש כרטיס PCI-E ו 256 MB (עדיף 256 BIT, עדיף לא?)

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ענקית השבבים מכריזה כי כל כרטיסי המסך שלה המיוצרים כעת ובהמשך בסדרת GeForce RTX 30 יקבלו הגבלות לחצי ממהירות הכריה - אבל יש גם כוכביותלכתבה

8. אני לא רוצה לפרסם אבל זה לא נראה הגיוני מישהו יכול לבדוק אם זה בסדר http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2210 מחיר מגוחך בטח יש טעות

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ithamar21,

שלום! אז ככה כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970. וכרטיס פיזיקה 460GTX עלה לי בראש האם כדאי לי למכור את ה 460 ולהביא כרטיס פיזיקה חזק ממנו 580GTX? אני מחפש ביד שניה. יש לכם המלצות עצות ?? בעקרון אני נעול על הסדר הזה של המערך הכוונה שני כרטיסי מסך ואחד פיזיקה. אבל אני רוצה לשמוע דעות מה האופציה הטובה ביותר בשבילי לקבלת מירב הביצועים במשחקים בהתחשב שבכוונתי בעתיד לשלב מספר מסכים יחד.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by kobibo,

מעוניין בהמלצה למסך LCD בתקציב של עד 1600 ש"ח שיהיה טוב בעיקר למשחקים ( אני יודע שמסכי CRT טובים יותר אך יש לי בעיית מקום ),ומומלץ עם המסך יהיה עם יציאת DVI . אודה לכמה תשובות מכם לגבי מסכי LCD ,אני פשוט לא מבין בהם כלכך טוב: 1.האם במשחקים ובסרטים יש הבדלים משמעותיים בין LCD ל CRT ? 2.מה אורך חיים ממוצע של מסכי LCD ? (היו לי שני CRT שהלכו לאחר 3-4 שנים כ"א ). 3.מה זה פיקסלים שרופים ועד כמה זה נפוץ במסכי LCD ? ( לא מתאים שאחרי שבועיים אני אתקל בזה ). 4.האם ליציאת DVI תהיה השפעה חזקה על האיכות,בעיקר של משחקים ? 5.האם מומלץ לכבות את המסך בזמן שלא משתמשים בו ? ( ע"י לחצן POWER ). תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני לא מאמין.. הכרטיס האגדי שלי מת!! אני צריך כל פתרון הכי הזוי שאפשר לעלות על הדעת בשביל לנסות להחזיר אותו... בקצרה על מה שקרה: הוצאתי את הכרטיס לניקוי כחלק מהניקיון הכללי שעשיתי למחשב (משתדל לעשות כל כמה חודשים) ואחרי שהחזרתי הכול חזרה הוא פשוט לא הציג תמונה, שמעתי את הWIN עולה אבל אין תמונה, כאלו המסך לא נדלק ולא מקבל מידע מהכרטיס מסך. יש לי עוד מחשב בית עם HD4550 והוא עולה כמו גדול אבל ה8800GTX לא.. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא מוכן להודות שהכרטיס שלי מת), שמעתי פעם על איזה טריק של להכניס את הכרטיס לתנור זה מהדק את ההלחמות.. אפשר הסבר על זה? בכלל אם יש לכם רעיון משוגע כלשהו זרקו.. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by devilh,

אני קונה מחשב חדש -מאייבורי(ברגע זה רובכם מרימים גבה ומתכוונים כבר להגיב על כמה שהם גרועים,שירות גרוע,חלקים משומשים-אל תטרחו-קראתי-אני מודע היטב לעיניין-מסיבותיי שלי אני מתכוון לקנות שם). בכל מקרה מה שכן מעצבן אותי,מכיוון שהם היבואנים הרשמיים של MSI הייתי מצפה למצוא את כרטיס המסך הזה שם(למעשה,רציתי 8800GTS אבל אני קצר בכסף אז ההתפשרות שלי היא על הTOP שבMIDRANGE) אז השאלות שלי הן: 1.מתי יצא הכרטיס לשווקים(תאריך?סביבות של תאריך?) 2.האם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכרים אותו? 3.האם אולי כרטיס אחר של MSI באותו תחום או של GIGABYTE יספק אותי לדעתכם(משתמש חזק במחשב,לא גיימר מאוד רציני,אחרת 8800 ,אבל בהחלט מתכוון לנצל את הכרטיס). אני מודה מראש על כל עזרה (וגם אם לא יהיו יותר מדי הע…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Ralf Klein Core AMD,

א . לאיזה כרטיס של NVIDIA הוא מקביל ? 9500GT ? ב . זה כרטיס MED END ? ג . שווה לקנות ? ד. תודה ה . :-* :-* :-*

15. Started by shibby15,

כודם כל הנה הלינק דבר שני זה לא הגיוני!! או שאולי כן??

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by SoftMaker,

אני מת לקנות geforce4 128 ti4200 עכשיו מצבי הכלכלי הוא ממש לא יציב..... יש לי את הכסף לקנות אבל יש לי עוד המון דברים לשלם עליהם בבקשה תגידו למה תורם לי ה-128 האם זה תורם במשהו או שאני לא ישים לב בהבדלים בין 64 ל-128? האם יצא גירסת ti ל-64? בבקשה תעזרו לי!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן חבר'ה. לפני שבוע נשרף לי הכרטיס מסך(הוא הפסיק להעביר SIGNAL אחרי כמה חודשים שהוא די גמגם, ובדקתי אותו בעוד מחשבים וגם שם הוא לא עלה). היה לי כרטיס מסך eVGA NVIDIA 7600GT 256MB, ועכשיו תקוע לי בתוך המחשב Inno3D NVIDIA 7300GS 512MB. גם הוא מאוד מגמגם(סתם כרטיס שהיה בגלל שאח שלי שידרג במחשב שלו את הכרטיס לפני כמה חודשים). הוא כל הזמן נתקע בזמן גלישה באינטרנט אפילו(מגלגלים דפים והוא עושה מסך שחור ואחרי דקה-2 חוזר ואז יכול להתקע עוד פעם אם לא סוגרים את אותו דף). בטח ובטח שהוא לא מסוגל אפילו להריץ משחקים ברמה ש7600GT היה מסוגל. בכל מקרה, המחשב שלי עצמו גם הוא לא חדש בכלל(בן 5.5 שנים כבר), ובגלל זה הייתי רוצה לשדרג למשהו זול, בערך עד 300~500 ש"ח. המפרט של המחשב שלי: מעבד AM…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by demonshlomo,

אחי החזיר לי היום את הRADEON 9700PRO שלי! ביפר ארוך לא משנה... ועשיתי 3DMARK2001 SE 330 1024X768X32 בלי AAAF עם REFRESH RATE 70 HZ וקיבלתי 9697 זה די גרוע בשביל המפרט שלי.. לא?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, אני מעוניין לדעת אם AMD תומכת טוב יותר בריבוי מסכים מבחינת דרייברים או ששתי החברות אותו הדבר בכל מה שקשור לדרייבים בתמיכה בריבוי מסכים? הבנתי ש-AMD eyefinity טובים יותר, יש פחות בעיות מאשר ה- surround של NVIDIA. האם באמת זה כך?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by alia,

שלום-אבקש עזרתכם בבעיה לאחר שידרוג מ gf4 mx 4400 ל powercolor 9550 256 mb 128 bit במקום שיפור בביצועים,המשחקים מקרטעים ועובדים לאט יותר עם אותה רזולוציה:fifa 2006,nfs3,gta sa לא שיניתי שום הגדרות וגם אין לי מושג מה ואיך לשנות,ומלבד התקנת דרייבר גירסה catalyst 6.3 לא ביצעתי כל שינוי לאחר השידרוג. כמו כן הסרתי את כל השרידים של הדרייבר הקודם של nvidia אשמח מאוד לקבל עצה\דעה מה לא ביצעתי כראוי ואיך לשפר p2400,768 ram אגב,חלק מהמשחקים הסרתי והתקנתי מחדש לאחר השידרוג תודה ושבת שלום

• 22 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by mentalist12,

אהלן חברים, התייעצות קטנה ברשותכם. אני הזמנתי ומתכוון לקנות את הR9 290X בשבוע הבא. ממה שקראתי באינטרנט היצרנים נותנים דרישות ספק של 750W שזה גבוה ביחס לכרטיס.. המפרט שלי כזה: I7 2600K כרגע ללא OC 8GB Kingston HyperX Radeon HD 5970 [כרטיס דו ליבתי למי שלא זוכר.. חח]. הספק שלי הוא Corsair TX650 המודולרי. לדעתכם או מנסיונכם האם הספק הזה יחסית מערכת כזאת רק עם הR9 290X? אני חושב שכן אבל אמרתי נתייעץ בכל מקרה.. תודה רבה לעוזרים! אביב.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by fatNjazzy,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה: GV-NX66T128VP זה עם ה VIVO ואתמול שמתי לב בעזרת הפרום שאין לו מאוורר. אני לא מעוניין לגעת בכרטיס ללא מאוורר. רציתי לדעת האם הכרטיס המקביל שלו : GV-NX66T128D זה ללא ה VIVO ועם המאוורר באמת זהה לזה שלמעלה מבחינת ביצועים. אם כן, אני משנה את ההזמנה. תודה רבה לכם

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלה לקנות, אני רוצה את הכי טוב מבחינת ביצועים, ולא מבחינת מחיר. תודה רבה לכל המצביעים Install

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

אני עומד לקנות את הכרטיס Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB השקעה לטווח ארוך או בזבוז מיותר ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.