עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asichen,

היי יש לי כרטיס geforce fx 5900 msi vtd והאטמפרטורה של הכרטיס נעיה בין טמפרטורת ליבה של 35 מעלות כשאני לא משחק עד ל 41 מעלות. האם זה מעלות סבירות והאם המעלות האלה לא מסוכנות לכרטיס ובכמה מעלות זה כבר מתחיל ליהיות מסוכן?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by NiMo1771,

יכול להיות שמשחק מסויים יתמוך בSLI אבל לא בCF ולהפך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי 4870, אני רוצה לדעת שהוא תקין ושהוא מקבל מספיק כוח מהספק. 3DMark Vantage ? היא חינמית? יש עצות לפני שאני מריץ? תודה

• 38 תגובות
    • 15.8k צפיות
  4. Started by matanyaniv,

אהלן חבר'ה, אני מתלבט לפני קניית כרטיס מסך חדש.. יש לי מעבד Q9550 על 3.4GHZ וספק Enermax Modu 525W התקציב לכרטיס הוא עד 2000 שקלים. אני כבר דיי התבלבלתי מהכל לכן אני צריך מעט הכוונה. הכרטיסים שחשבתי עליהם הם אלו : GTX460 1GB OC GTX470 HAWK GTX570 כאשר אני לא יודע אם כדאי לי לקחת את האחרון, אני משחק על 1920X1080 לכן אני אשמח לכרטיס כמה שיותר חזק.. הבנתי גם שאפשר לקנות 6950 ולהפוך אותו ל6970 בקלות אבל אני לא יודע אם האופציה הזאתי כדאית בגלל הסיכון ובגלל שאני לא מתלהב כלכך מATI. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן בעקבות המכירה הקבוצתית פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704) רציתי לפתוח דיון שמטרתו הסבר על הבדלי הרמות בין הכרטיסים. אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן מבחינת ההבדלים והאם הם משמעותיים או זניחים. תודה!

• 42 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. Started by Bruce,

לאחר שבויעיים של חיפוש בפורום התלבטויות קניתי מסך את המסך של סמסנוג ה730B אומנם רציתי ללכת על ה710T המומלץ אבל כבר ישנו מחסור בדגם הזה. ורציתי שמידה ויהיה איזה פיקסל שרוף לא תהיה בעיית החלפה. בכל מקרה המסך נראה מצוין האמת שהוא בהיר מדי אבל לא הספקתי עדיין לכוון אותו ואני חושב שכל מי שעובר לLCD רואה את הבהירות הזאת. בקיצור אחלה תמורה לשקל גם מגיע עם כבל DVI ואומנם אין PIVOT או כיון גובה אבל מבחינתי זה לא היה קריטי.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by NeoMesH,

יש לי בעיה קשה במיוחד: - כשאני מדליק ת'מחשב הווינדוס עולה ואז אני רואה מין נקודות של צבע מזעזעות כאלה על המסך ולאט לאט זה נהייה יותר גרוע - אני ניסיתי לפרמט ת'מחשב מס' פעמים ולא עזר - התקנתי את הדרייבר גם כן מס' פעמים ועדיין לא עזר! בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד!!

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  8. http://img.sharepixon.net/images/wgw.png לא מובן למה רוחב כרטיס מסך תמיד מתמלא לי ומראה בין 60%- 80% כאשר הזכרון שלוקח כרטיס המסך אפסי ה-GPU ברמה של 10%-15% מה לוקח את רוחב הפס בכרטיס מסך ?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by nir_gr23,

יש לי מישהו שרוצה למכור לי כרטיס מסך גיגהבייט 5870 HD חדש ב 1000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה או שיש המלצה למשהו יותר טוב

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Access Denied,

איזה דרייבר הכי כדי לשים היום לכרטיס מסך מסוג radeon 9800pro?? (תתנו גם לינק אם אפשר??)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by cheapwine,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2658093 שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by musari,

ואם יהיה התוספת שתיהיה לו זה 512 מגב זיכרון... מכיוון שידוע לNVIDIA על הקושי הצפוי בייצור מסיבי של כרטיסים כאלו, G70 Ultra הוא בעצם גירסה מהירה יותר של 7800GTX, דבר שיגרום גם לירידה במכירות של ה7800GTX וגם יהיה עם בעיות בהגעה למדפים. המתחרה מבית ATI,R520XT, יגיע במהירות של 600MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות, מהירות אדירה שנעזרת בתהליך של 90nm כדי להשיג זאת, לnVidia עדיין קשה מאוד להגיע למהירות כזו מכיוון שהיא נמצאת עוד בתהליך יצור של 110nm. הדבר היחיד הצפוי לסידרת ה7800 זה הגדלת הזכרון ל512MB ותו לא!!! קישור http://www.theinquirer.net/?article=25949

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TheWave,

האם השפורפרת DynaFlat היא שפורפרת טובה? האם המסך Samsung 955DF הוא מסך טוב? (גודל נקודה של 0.20) תודה!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. אני מתלבט בין הכרטיסים הללו (מאחר והחלטתי לא לרדת מרמת ה-6800GT) מה עדיף? 6800GT או 6800 Ultra האם יש שיפור ניכר בביצועים בין שניהם? מאחר וההפרש ביניהם הוא כ-400 ש"ח.. ואיזו חברה עדיפה? Gigabyte או Albatron? כמו כן יש לי לוח אם מבוסס ATI עם כרטיס Xpress200 שלהם על הלוח, האם בקניית כרטיס מסך של nvidia לא יווצרו התנגשויות בין הדרייברים שלהם? ואם הספק הנוכחי שלי TermalTake 360W יספיק לי לאחד משניהם? תודה.

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by kolsad,

שלום חבר'ה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך טוב שישמש אותי למשחקים (לא גיימר רציני אבל רוצה להתחיל לנסות את החוויה) , לפוטושופ(חובבן+) , אינטרנט וצפייה בסרטים. על איזה כרטיס אתם ממליצים? משהו ביחס עלות תועלת גבוה שלא אצטרך להחליף בזמן הקרוב המסך שלי הוא מסך מחשב LG W2253TQ LCD - רזולוציה מקס' 1920x1080 חוצמיזה, איך זה שראיתי שTMS מוכרים את הHD5780 1GB ב1060? זה לא זול מידי? בIVORY אמר לי אחד המוכרים שלא כדאי לקחת כרטיס כזה כי הוא כבר פאסה ולא מייצרים אותו ושכדאי לקחת את הGTX460. מצד שני מישהו אמר לי שהכרטיס הזה יהיה מעולה עם המסך שלי. תעזרו לי בבקשה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון? למשל: כ.מסך עם: מהירות ליבה:500Mhz ומהירות זיכרון:600Mhz או כ.מסך עם: מהירות ליבה:390Mhz ומהירות זיכרון:700Mhz מה יותר טוב? ואם מישהו יכול להסביר לי: מהי בכלל מהירות ליבה? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Ic3 CuB3,

שלום !! חבר שלי צריך את הכרטיס הזה, הבנתי שיש את הכרטיס בגרסאת DDR2 ובגרסאת DDR3. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק את גרסאת הDDR2. :-[ יכול להיות שרק בגרסאת הEXTREME יש DDR3 ?? איפה ניתן לרכוש (אם אפשר הכי זול) את גרסאת הDDR3 ?? תודה רבה חברים. :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  18. רציתי לדעת עם הניקוד טוב :s05: ] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by soldier,

חיבור של 7970ghz edition יחד עם 7950 רגיל במערך crossfirex איזה ביצועים יתן לי? כמו של שני 7950 בגלל שה7970 יוריד את התדרים שלו? או שהם יתנו משהו בין 7970 ו7950? העם זה שווה בכלל? התקציב שלי מספיק רק ל 7950

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  20. בעיקרון הכרטיס הוא להצגת סרטים דרך MCE. הוא צריך להיות תומך ב- DirectX 9 ושלא יהיה לו מאורר כי זה למחשב סלוני. תקציב..כמה שיותר זול. תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. היי מה הספק המינימאלי שצריך להשקיע בו על מנת להחזיר כרטיס מסך כמו TI מסדרת 1080 של NVIDIA? דוגמאות מאתר TMS יעזרו לי מאוד

22. Started by BeN-T,

אני צריך עזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שהם: 1.ATI HD4850 2. nVIDIA GeForce 8800GT איזה אתם ממליצים בין השניים? נתונים אולי לעזרה-מעבד Q6600 ולוח אם ep45ds3 .

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by Jack_g,

יש לי כרגע כרטיס זמני 6200 PCIE עד שה GTO שלי מגיע. ניסיתי לראות סרט בטחוויזיה שאגב מולטיסיסטים מבית סוני) ולא משנה איזה הגדרות אני שם בכל זאת אני רואה בטתוויזיה בשחור לבן , שיניתי ל PAL לא עזר וגם ל NTSC גם לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  24. שלום לכולם, אני קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשנתיים +, כאשר ישנה אחריות לעוד כשנה. בחודשים האחרונים הכרטיס החל להרעיש ולפגום בביצועי המחשב, כשלהבנתי המאוורר המובנה עליו מתחיל לזייף. ברצוני לממש את האחריות על הכרטיס בKSP שם הוא נקנה, אם זאת כפי שמוזכר מעלה, פתחתי את הכרטיס ל6970 ע"י צריבת ביוס חדש עליו. רציתי לדעת האם עצם החלפת הביוס עלול לפגום באחריות הכרטיס, ובמידה שכן האם עליי לצרוב מחדש את הביוס של ה6950, או שאין אם זה בעיה והחנות תממש את האחריות בלי לעשות לי צרות על זה. אשמח גם לשמוע מאנשים שמימשו אחריות בKSP (רעננה בפרט) והאם אני צפוי לבעיות מיוחדות איתם . תודה מראש לעונים, חיים

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  25. חיברתי את הכרטיס מסך ללוח אם עם כבל S/PDIF ולא יוצא סאונד.... מה לעשות? עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.