עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם יש אבחנה בין כרטיסי ה AGP השונים לפי מספר המגעים וחריץ אבטחה במחבר עם לוח האם.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  2. Started by qpalzm,

בשקט בשקט, לפני שלושה ימים, נווידיה השיקה את 6800XT. http://www.guru3d.com/article/Videocards/286/ היורש של 6800LE נועד להתמודד מול X800GT מאובזר ב8 צינורות עיבוד, מהירויות 425/1000, וזכרונות 1.6ns (!) מתומחר ב175$

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by Yellow,

למי יש את הX800GT של PowerColor? האם אתה מרוצה ממנו?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by elib,

הרכבתי מחשב במפרט הבא: לוח msi combo 915p

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  5. Started by erap129,

יש לי לוח אם שלא תומך בPCIX ואני רוצה לעשות שדרוג אחרון לפני שאני מחליף מערכת. אני מבין שה6600GT היא האופציה הטובה ביותר בשבילי (מחפש משהו ב1000 ש"ח) וקראתי ביקורות וראיתי שהA6600GT של LEADTEK מצוין. אז לפני שאני קונה רק רציתי לוודא שהכרטיס באמת טוב וגם לגבי החנות שאני קונה ממנה רציתי לשאול (digma.co.i) מישהו מכיר את החנות הזאת? הם אמינים? אני צריך לדעת כי אני מתכוון לשלם על משלוח אני רחוק מהסניף שלהם שברמת גן.

• 16 תגובות
    • 908 צפיות
  6. קניתי לפני מספר ימים 6600GT של LEADTEK, גירסת AGP. לא אציין את שם החנות שמכרה את הרכיב, אבל התאכזבתי - גם מהחנות וגם מהמאיץ. אני מקבל 7250+ - ב 3dmark 2003, אבל יותר חשוב מזה, הרבה משחקים לא רצים מהר על רמת גרפיקה גבוהה. למשל Warhammer 40k רץ על 30 FPS עם נפילות ל20 לפעמים. ו UT2004 רץ מצויין כל עוד המפה קטנה, אבל במפות של Onslaught למשל הקצב יורד ל15 לפעמים, וגם הוא נתקע! הכל על גרפיקה הכי גבוהה, ולמיטב ידיעתי צריך לטוס כל הזמן. זה האכזבה מהמאיץ. האכזבה מהחנות - הם מבטיחים בעמוד המוצר שהוא RETAIL, בא עם משחקים, כבלים ודיסק התקנה. התקשרתי אפילו לשירות לקוחות לוודא שזה המצב, והם אישרו את זה. אבל מה? כשהכרטיס הגיע, הוא בא לבד! בלי שום דבר נוסף התקשרתי לשירות לקוחות…

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by eladbu,

האם עצם קיום אינטל אקסטרים גראפיק 2 על הלוח שלי עוזר או פוגע בביצועי ה AGP המותקן שלי? האם עלי להסיר אותו?

8. השאלה בכותרת יותר נכון הבקשה אבל מה אתם אומרים יעבדו לי המשחקים חלק יעני cod 2 hl2 nfsmw doom 3 כאלה על כרטיס של בין 1500 - 2000 שח וכמה זמן הוא יחזיק ??

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by yohaig,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך בתקציב בערך 1000 שקל(+\-). אינני מבין בנושא כרטיסי מסך אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.בנוסף אולי תוכלו להסביר לי את ההבדל בין כרטיסי המסך עם כל שילובי האותיות המסובכים.ד

10. Started by Epsilon,

שלום אני מעוניין בתוכנה לכרטיס מסך , שתראה לי GPU Usage ואחוז ניצול הזכרון של הכרטיס (משהו אנלוגי ל task manager). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by paradoxx,

האם המומחים יכולים ליעץ לי על כרטיסי עריכה איכותיים שיש היום בארץ? מה אתם יכולים להגיד על הכרטיסים הבאים: Compro VideoMate leatdek winFast PVR2000 תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  12. קודם כל אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה Geforce 6800 gs leadtek יספיק לי עם מעבד 3500 + של amd ולוח אם nfrorce 4 ultra או שכדאי ללכת על משהו אחר אבל כל זה בלי לעבור את ה קציב הכולל של 5800 להכל בלי ציוד היקפי או שאתם אומרים שהכרטיס לא יספיק לי להרצה טובה של המשחקיים האלו יענו doom 3 fear hl2 cod 2 וכו.... אני מתכוון הוא יעבוד טוב!?? ועוד שאלה מה זה bulk אני רואה את כולם מדברים על זה וגם מה זה retail גם את זה אני רואה LOL חחחח תודה מראש אחים שלי דרך אגב oc לא נראה לי כל כך

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by Assaf L,

שלום לכולם, נראה לי שהגיע זמן לשדרג את הכרטיס מסך ואני אשמח לקצת התייעצות אני מריץ 2400+ לוח KV7-V AGP 750 MB AMERICAN DATA FX 5200 כולם ללא OC המטרה היא מן הסתם להעלות רזולוציה ו FPS בNFS או HL2 לדוגמא התקציב נוטה לכיוון עד ה 1000 (אולי קצת מעל - אתם יודעים איך זה ) כרגע ה 6600 GT על הכוונת אז מה מומלץ ? האם זה משנה של איזה חברה הכרטיס (הכרטיס לא הצ'יפ) והאם ניתן לעשות לו OC והשלכות לגבי חום ודציבלים ?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  14. ראיתי מבדקים יש כל מניי תוצאות אני מדבר על משחקי פעולה ממבט ראשון, כמה FPS צריך כדיי לשחק את המשחק חלק לפעים הוא יורד ל 21 (מינימום) האם זה מספיק טוב

• 59 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by vacuuuum,

האם הכרטיס הזה יותר טוב מה 7800GT של LEADTEK מבחינת ביצועים וקירור (נניח שהם עולים אותו דבר) ועוד דבר באתר הרישמי של ASUS מראים שה GT מוציא 5500 ב3DMARK05 והGTX מוציא 8000.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by GREED,

הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. יש לי לוח K8N51GMF-9 של גיגהבייט עם 6100 מובנה ובביוס יש אפשרות robust graphics driver שאפשר לכוון לauto(ברירת מחדל) fast ו- turbo הייתי רוצה לדעת איזה אפשרות הכי עדיפה ומה ההשלכות של שינוי ברירת המחדל

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by moris,

היי! המסך אינו נדלק,הנורה הירוקה במסך אינה דולקת. אלו בדיקות ניתן לערוך? תודה!

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by kinggil,

פעם ראשונה ששמעתי שיש לזה XT,איך הכרטיס? הינא תמונה: http://img452.imageshack.us/img452/510/gecube9550uscanfrontb5rv.jpg יש לו קירור טוב בשביל כרטיס יחסית חלש לא?

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  20. השאלה בנושא =] תודה

21. Started by DJPOWER,

2 6600 GT בSLI (של לידטק לדוגמא) או 6800GT של לידטק? תודה יונתן

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  22. אני יכול לבטל אותם נהדרייבר ואז להפעיל אותם רק במשחקים שאני רוצה וכמה שאני רוצה או שהם חייבים מהדרייבר

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by drumtroll85,

נתקלתי בכרטיס הזה לפני מספר ימים, ולא מצאתי הרבה מידע עליו באינטרנט, אז מצאתי לנכון להזהיר אנשים מרכישה של הכרטיס הזה. למרות השם המבטיח, הכרטיס מגיע עם 256MB זכרונות DDR2 במהירות 400MHz וברוחב פס של 128bit, בניגוד לזכרונות DDR3 במהירות 490MHz וברוחב פס של 256bit, שמגיעים בכרטיסים מקבילים של Sapphire ושות'... הליבה מזוהה כ-R430, ומבחינת ביצועים, נראית ירידה של 10%-20% ב-3DMARK השונים לעומת תוצאות של GTO אחרים שמצאתי באינטרנט (מגיע ל-7500 ב03 ול-3500 בערך ב-05). ניסיתי גם OC, וגם במישור הזה הכרטיס לא הפתיע לטובה - הליבה נתקעה ב-425MHz והזכרונות באותו מקום בדיוק, כשסקירות ודיווחים באינטרנט על כרטיסים מיצרנים אחרים הראו שאנשים עוברים את ה500MHz בשתי החזיתות בקלות. מחיר הכרטיס…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by groovy,

אני כבר בא לקנות וזה פתאום אני רואה שהורידו אותו אי אפשר להשיג יותר?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by dj amit,

ומה אתם אומרים ? http://digma.co.il/shop/product_info.php?c...9a088822bfa794f X800GT AGP עדיף על ה6600GT?

• 13 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.