עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. סליחה על השאלה הקצת תמוהה הזו אבל חיפשתי באתר הרשמי של אלבטרון ולא בדיוק מצאתי מה שמגיע בבאנדל הזה איזה משחקים ותוכנות ... אם מישו יפנה אותי עם לינק מתאים או יותר טוב יאמר לי מה יש בבאנדל אני אשמח תודה

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by Albetron,

HD3870X2 8800GT SLI HD3870 CF אני רק מבקש לכתוב בכמה כל אחד חזק זה מזה(אם אפשר) תודה למי שיוכל לעזור.

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by rocknroll,

אני צריך הבהרה מיודעי דבר .. אני רואה מפרטי כרטיסי מסך (אני מעוניין בGTS450 ) , ויש הבדלים עצומים בין מהירויות הזכרון שכל יצרן מציע (למרות שהמחיר זהה), כך למשל450 GTS של TWINTECH מציע זכרון במהירות 3600 יחידות שקר כלשהן, ואותו הכרטיס מסך של GAINWARD למשל, מציע (באותו המחיר) מהירות זכרון של 1800 יחידות שקר כלשהן. וכל שאר הפרמטרים זהים. היכול להיות שיצרן אחד אומר את המהירות לפני ההכפלה פי 2 של טכנולוגיית DDR , והשני כבר אומר לאחר ההכפלה ? ולמעשה המהירות של שנהים היא 3600 ? או שבאמת ישנם פערים כה ענקיים בין שני יצרנים שמציעים את כרטיסי המסך באותו מחיר ? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 21:31:23 מצורפים שתי תמונות להמחשה יותר ויזואלית[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
  5. Started by Kizu,

אם אפשר גם הסבר, אני רוצה לרכוש מחשב ואשמח ללמוד על כל חלק בנפרד שאהיה מוכן למבחן בקנייה.. כמו כן איזה חברות הן המומלצות ביותר..?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by orkir,

למה כולם כל כך מחכים לזה? מה היתרונות על פני DIRECT X 9?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by godisme171,

ALBATRON MX440SE G4 MX440SE -64 MB DDR - Win DVD - Cable - S-to-RCA convertor TV-OUT מה זה WIN DVD , CABLE , S TO RCA CONVERTOR

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה מיוחד בכרטיס הזה שהוא עולה 2000 שח?? http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C0.aspx

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  9. תמונה מתוך EVEREST: לפי הדרייבר של NVIDIA הטמפ' נקבעת לפי ה DIODE, אבל כשאני מפעיל 3dmark או כל תוכנה שתעמיס על הכרטיס, הטמפ' של ה DIODE עולה משמעותית (15 מעלות) וה RPM של המאוורר לא משתנה הרבה - מגיע עד 3300 ומשהו. לעומת זאת ה- GPU משתנה בסביבות 7-8 מעלות.

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by oren27,

אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. לוח ASUS P6T D X58 I7 920 מעבד זכרון 6GB DDR3 1600 MHZ צריך כרטיס חזק למסך שיתן ביצועים מעולים בטווח מחירים עד 1200 ש"ח והאם כדאי לחכות בעבר היה לי GTX280 של NVIDIA שנדפק לי חבל מאוד היה כרטיס טוב רוצה משהו שלא ירד מהביצועים שהכרתי. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  12. יש לי מחשב P4 1700MHZ לוח אם ASUS זירון 512 RDRAM .... רוצה לשדרג כרטיס מסך למשחקים כבדים לפחות שיעבדו על נתונים נמוכים לא משנה העיקר שישתפר... חיפשתי קצת ומצאתי את זה AGP ... Sapphire Radeon HD3650 512MB בבקשה תמליצו לי ,אם הוא לא מתאים תמליצו על משהו אחר... אין לי PCI-E.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  13. מה מסך ה LCD 17 אינץ 8MS הכי טוב עד איזור ה 1700-1600 שקל? כן LCD לא טוב למשחקים אבל המסך יהיה מיועד גם למשחקים המסך לא בשבילי ... אז אין לי הרבה מה להגיד הדודים שלי רוצים LCD . איך המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130394 ??

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. דגמי ה-GeForce MX ו-GeForce RTX הטריים של מפתחת השבבים עבור השוק הנייד ממשיכים לעורר עניין, לאור השקה עם מיתוג משונה ופירוט לוקה בחסרלכתבה

15. המפרט שלי כרגע מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz קירור למעבד: Thermaltake V1 לוח אם: Asus Striker II Formula מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side קירור למארז: Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation ספק כוח: Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk מסך: Samsung 24" Wide 245T 6MS HDMI(HDCP) S-PVA DVI מערך אחד של תקציב בלתי מוגבל ומערך שני של תקציב עד כ2000 ש"ח ואם אפשר גם תשובות עם כרטיסי ATI למרות שיש …

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

הבנתי שאמורים לצאת כרטיסים חדשים ומעניינים. אני לאט לאט חוזר לעסק ומנסה להתעדכן במה שהולך בשוק כי אני על סף קניית מחשב, השלישי שלי בכל תקופתי בhwzone (שש שנים רספקט ! ) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xena,

יש לי אותו בגרסת AC. מעוניין לקנות משהו ברמה דומה. מה עומד לפניי?

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by swg,

אז ככה אני מתכנן קניה של הכרטיס, רציתי לדעת מה בא בבאנדל של הכרטיס.(X800GTO) של PALIT. מעניין אותי גם מה כל חיבור(יציאה) עושה: http://img.hexus.net/v2/press_releases/sapphx800gto/x800gto.jpg מה הימני מה האמצעי ומה השמאלי עושים? גם מעניין אותי מה הכבלים שבאריזה עושים(יותר נכון ממירים\מחברים). תודה מראש. .swg

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  19. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך Leadtek Geforce 4 MX460 My VIVO, אל תמליצו לי על כרטיס אחר כי אני צריך את ה-VIVO בשביל להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו שלי, אז Radeon 9000 PRO לא בא בחשבון כי אין לו VIVO. רציתי לדעת מה מקבלים עם הכרטיס הזה, חשפתי באתר של Leadtek אבל רשום רק אילו תוכנות מקבלים איתו, מקבלים איתו את המתאם של DVI TO VGA? {או הפוך}? מקבלים איתו את המחבר של ה-VIVO שנכנס לכניסה שעל הכרטיס ומפצל אותה לכל מיני כניסות? {כמובן שמה שאני לוקח הוא עם VIVo}. ומקבלים את הכבלים? רשמתי דחוף כי אני רוצה להזמין את הכרטיס עוד הערב. תודה מראש, DINO.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי מסך 19" LG Flatron 995ft, שנקנה לפני 3 שנים בערך, וכרטיס מסך Radeon 9500pro 128mb שנקנה לפני כמעט שנתיים, כבר חודשיים שיש לי בעיה בתצוגה, היא נמתחת לצדדים כך שלא ניתן לראות את השוליים, וזה חוזר למצב נורמלי אחרי כמה דקות או לעיתים חצי שעה, ושוב נמתח. בהתחלה זה קרה פעם ביום, וחשבתי שזה בטח מקרי, אבל עכשיו זה קורה בתדירות רבה ו90% מהזמן אני עובד עם תצוגה שעברה מתיחת פנים. בעיה נוספת היא שלא תמיד נדלק המסך כאשר מדליקים את המחשב. חיפשתי בפורום ומצאתי דיונים בנושא, לגביי מסכי 17" של LG, אבל גם כשחיברתי מסך 14" ישן שדוד שלי הביא לי לבדוק, אמנם התצוגה הייתה בסדר, אבל התמונה קפצה לפעמים, ולא תמיד נדלק המסך בעת הדלקת המחשב (וגם הווינדוס לא עלה כי לא שמעתי את המנגי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by maayan,

אני קורא בהודעות פה AA AF X4 X6 ועוד כל מיני ורציתי לדעת מה הם

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  22. אני שוקל לרכוש כרטיס מסך של Gainward Geforce FX5600. יש אפשרות לקנות אותו עם או בלי VIVO. אני יודע שזה Video In, VIdeo Out. האם המשמעות היא יכולת עריכת וידאו או שזה לא קשור? תודה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  23. מה מוסיף לי ה-VIVO בכרטיס המסך 7800GT?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  24. מה דורש יותר כוח מהמעבד? רזולוציה גבוהה או גראפיקה גבוהה? :s05:

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  25. Started by dad11223,

לדוגמה כמו 256 או 512 ועוד שאלה ראדאון x1650 xt איך הוא מבחינת הביצועים ובכלל

• 2 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.