עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zabadak,

PALIT ATI RadeonX700 512MB DDR2 TV, 128BIT מישהו מכיר / יש לו את הכרטיס הנ"ל ויכול לחוות דעה עליו. אני מודע שהוא לא מהכרטיסים האיכותיים אבל המחיר מפתה. אז כדי שלא אפול אני שואל בעלי נסיון תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי כרטיס fx5700 של abit וכשאני פותח את המחשב שלי אז ישר יש ארטיפקטים מאוד רציניים, אבל.... הכרטיס פועל נורמלי בכל מחשב אחר ואצלי במחשב פועל כל כרטיס מסך אחר חוץ ממנו... אז אני ממש צריך עזרה.... כי אני לא יודע איפה הבעייה, בלוח אם או בכרטיס עצמו? ואם אני ילך להחליף לוח אם אז יש סיכוי שהם יסכימו להחליף לי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכם, הכרטיס כולל את ליבת ה R480, רציתי לדעת עם אפשר לפתוח ל 16 צינורות עיבוד ?כי ב RIVATUNER הוא לא מראה כלום שקשור לזה... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  4. יש לי מדבקה צהובה עגולה על הכרטיס מסך על חיישן או קבל או SPEAKER כזה ואין לי מושג אם אני יכול להוריד את זה או להשאיר את זה?[6800GT INO3D]

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  5. יש לי כ.מסך שקניתי ישירות מהיבואן. ובגלל הטמפ' הגבוה שלו החלפתי לו קירור... (וחבר אמר לי שאם הכרטיס נהרס אני פשוט מחזיר לקירור הקודם ואף אחד לא ידע שהחלפתי ) אז הכרטיס נהרס...(כמובן ), ושניסיתי להחזיר לקירור המקורי נדפקה ההברגה שלו.. ככה שיראו שפירקתי... עכשיו השאלה: האם עדין יש לי אחריות או שנדפקתי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  6. המחשב החדש שלי סוף סוף עובד. יש לי כרטיס 6600GT עם 128MB זכרון PERSONAL CINEMA בכל מקרה עדכנתי את הדרייבר האחרון ובכל פעם שהמחשב עולה מחדש מופיעה הודעה על כך שאין מספיק מתח לכרטיס מסך (יש לי ספק 400W ג'נרי + HD בודד + INTEL 820 מעבד + מאוורר מקורי + מאוורר סטוק למארז) מוזר לי שכך הדבר, לא חושב שזו בעיית הספק, לא?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

כנראה השמועות נכונות וייתכן שיצא 6800GS לאפיק הAGP... http://www.theinquirer.net/?article=27760

8. שמעו יש לי את המסך שציינתי ואני רוצה לחבר את המסך במקום חיבור אנלוגי (הכבל הכחול ) לחיבור DVI (הכבל הלבן ) עכשיו איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by moris,

היי! אבקש סיוע אחר חיפוש דרייבר כרטיס מסך למערכת 98SE מסוג nVIDIA GeForce2 MX 100/200 יש פה אולי משהו מתאים,אני בכל אופן לא ראיתי: http://www.video-drivers.com/companies/744.htm תודה!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. Started by erlich9,

האם אתם יכולים לתת לי פירוט עליהם, את ההבדלים ומי לוקח מביניהם...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by giloman,

18614 נק' שני כרטיסי GTX512 ב SLI של Gainward 2052MHZ לזיכרון - כן ,יותר מ 2 GHZ !!! 779 לליבה ... פשוט מדהים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yair23,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך .. כרגע חשבתי לקנות X1300 PRO ובעוד כמה חודשים להחליף למשהו יותר רציני, פשוט אני לא רוצה להשקיע בכרטיס כרגע .. של איזה חברה עדיף לי לקנות ? SAPPHIRE או CONNECT3D או GECUBE ?

• 78 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. Started by eladbu,

איך המחיר על הכרטיס הזה? והאם הוא שינוי משמעותי מ ר9800פרו? http://www.crg-shop.com/Product.asp?Pid=ati-aiw&Cat2Cat1ID=2833&Cat2ID=7887

14. Started by Rinkadink,

רציתי לכוון את הבהירות של המסך שלי כי בסרטים הוא חשוך יותר מידיי , נכנסתי ל ATI TRAY TOOLS שיניתי ב VIDEO OVERLY את הגאמה ל 6 (הכי גבוהה) עכשיו שמתי לב שזה קצת בהיר מידיי וכשאני בא להוריד קצת את הגאמה התפריט ננעל לי ואני לא יכול לשנות שום דבר מה עושים? :s05:

15. Started by dids22,

(אני מדבר על הגרסה של agp) מי מביניהם עדיף? יש ביניהם הבדלים? תראו מה קרה היה לי את הכרטיס xfx 6600gt הקיצר בneed for speed שמתי לב שיש לי ארטיפקטים בדקתי את הטמפ' והיא היתה בסביבות ה 115 הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס הם בדקו אותו ושלחו אותו לתיקון אחרי כשבוע (היום) אמרו לי שהוא חזר מתיקון) כשבאתי לקחת אותו אמרתי לטכנאי שיראה לי את הטמפ' והוא אמר לי שאין בכרטיס הזה חישן מה שהיה נראה לי מוזר כי בדקתי כבר אצלי את הטמפ' כמה פעמים נכנסתי לאוורסט(כשהמחשב עדין בחנות) וראיתי שהכרטיס הוא של החברה gigabyte (כנראה שאין ל gigabyte 6600gtחיישן) אז שאלתי אותם למה הם שמו לי של giabyte ולא של xfx והוא אמר לי שבמסגרת האחריות זה מה שהם נותנים לי (ולפי מה שהיה זכור לי xfx עושים oc לזכר…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  17. הכל בכותרת

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Do As Infinity,

כותרת.

19. ^^ כותרת.. תודה

20. Started by idodos,

משהו יודע לאיזה חנות עוד נשאר כאלו ? ומשהו מכיר אתרים טובים לקנית בארה"ב ? (חוץ מ-newegg )

21. Started by olegr,

מה אתם חושבים? פרטו ונמקו

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  22. אני בעלGEFORCE FX5600XT 128MB מאז שעידכנתי את את הדרייברים מ 78 ל 81.95\94 אני חובה מעין תקיעות ועיבותי גרפיקה מוזרים במשחקים כגון GTA SA וCOD2 הסרה מוחלטת של הדרייברים וחזרה לקודמים לא עוזרת אפילו "שחזור מערכת" לא הושיע. אני אובד עצות מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by Shbd,

בן דודה שלי קנה מחשב עם מסך דק של proview המחשב נמצא אצלי כרגע, אני מסדר לו כמה דברים. זה ניסיון ראשון שלי עם LCD ויש לי כמה שאלות 1.המסך מוגדר על 60HZ ויש אפשרות עד 75.. האם להגדיר על 75? או להשאיר על 60? 2. הצבע הלבן נוטה קצת לצהוב וזה מציק לפעמים בעין. יש דרך לסדר את זה? 3. איך המסך בעיקרון? וסתם עוד שאלה הרצתי את CSS על המחשב שלי ועל המחשב שלו שני המחשבים הציגו אותו דבר בכמעט FPS זהה (ההגדרות של פילטרים אותו דבר למעט רזולוציה ב- LCD , 1024X1280 ואצלי על 1024X768 , מסך CRT) ובכלל לי יש RX800XL ולו X800GT מוזר קצת לא? ניסיתי לבדוק במשחק אחר כמו NFS והביצועים אצלי היו כמעט כפולים... ד"א איך התוצאה של הכרטיס? 4000 נקו' ב- 3dmark עריכה: שיט, לא שמתי לב שיש דיון רשמי, אתם …

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by tamir.fri,

אני מחפש מסך CRT 80hz 1600x1200 ולא מוצא חברה שמייצרת כאלה עריכה: ערכתי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Dr@gon,

שלום אני רוצה לקנות מסך CRT ב750 שקל לפחות מטרתו של מסך זה היא למשחקים אבל בעיקר לעבודה בתוכנות שונות כמו: Adobe Premiere, Adobe Photoshop, Office וכ'ו... רצויי שהמסך יהיה 17'' אבל אם יש אפשרות ל19'' אז בכיף, שרזולוציית המסך תיהיה כמה שיותר גבוה יותר מ1280*1024 אם יש אם אפשר אז בבקשה גם לינק למסך עצמו ולחנות שהכי שווה לקנות משם (בארץ כמובן). אה ועוד משהו רצויי שהמסך יהיה שחור או כסוף ... מראש תודה רבה לכם ???

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים