כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
לבן דוד שלי יש מסך 15 אינץ' LCD של ACER, ובמסך יש מן נקודה ירוקה כזאת, כאילו מן "צריבה", אמרתי לו שזה כנראה כי הוא נגע במסך עם הידיים, מה זה עוד יכול להיות ?
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה ניסה פעם לחבר כרטיס מסך כזה למחשב עם ספק נמוך? מה שרשום שם זה ככה: 304W 12VA -18.0A 12VB - 18.0A מה יכול לקרות? האם מסוכן לנסות? אין אפשרות להחליף ספק לכן אני שואל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה יספק את הביצועים המקסימאלים בקשר לזיכרון לכרטיס מסך ורוחב פס? אני עומד לקנות 320Bit 320MB זה יחס טוב בשביל משחקים?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בשעה טובה אני מחר אוסף את הכרטיס מסך שלי (GTX 580) מהדואר..! הבעיה היא שאין לי מחשב חדש. אותו אני מתכוון לרכוש בעוד מספר שבועות.. (אני יודע שקונים בד"כ הכל ביחד, אבל היה מבצע חד פעמי.. ;D ) אני רוצה כמובן לבדוק אם הכרטיס מסך שלי פועל והכל תקין. הבעיה היא שאני יכול לשים את הכרטיס רק על מערכת חלשה, עם ספק כוח של 500W. השאלה שלי היא מה יקרה אם אני אשים את הכרטיס מסך ואפעיל את המחשב, אבל אני לא אפעיל משחקים ותוכנות? כלומר, על מצב סרק? ואם המחשב יעבור את המתח, מה יקרה? האם הוא אוטומטית יוריד מתח לכרטיס מסך, הוא שהלוח אם ישרף הוא שמשהו ייהרס? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך (במשחקים), איפה שלוחצים מאפיינים ואז הגדרות ומשם לאיכות הצבע אני יוריד מ-32 ביט ל-16 ביט, האם זה באמת ישפר לי את הביצועים (יש לי GF FX5200)?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
ATI הוציא דריבר חדש 6.9 מישהו אולי יודע איזה שיפורים יש בו או שזה סתם תיקוני באגים...?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
היום הפעלתי את ה NFS MOST WANTED שיחקתי קצת בהגדרות גרפיקה שלו ותוך כדי המשחק אני קולט שהגרפיקה ממש מתחרבשת המכונית מופיעה ויוצאים ממנה קוצים ארוכים השמיים על הכביש וכל מיני שינויים מוזרים בגרפיקה שיחקתי עם ההגדרות שוב עד שהגעתי ליציבות של המשחק אבל על הגדרות ממש נמוכות... כששמתי על הכי גבוהה המשחק רץ חלק בלי תקיעות אפילו אבל כל המסך משתגע ובקושי יש זכר למכונית.... הטמפ' הגיע לי גג ל-73 מעלות המאוורר תקין והכרטיס הוא GF7600GS 128 הקודם שלי היה RADEON9250 ועובד יותר טוב ברזולוציות.... יש משחק אחר שברגע שהוא משתמש בגרפיקה הוא נתקע (FLATOUT 2) ובפיפא על הכי גבוהה הוא קצת מקרטע מחשב חדש אני מזה מבואס בגלל זה הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של NVIDIA.... מה זה …
-
- 17 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממבינים: סדרת ה- TI4200 מקבלת בממוצע ב 3DMARK2000 בין 10000 ל- 11000 נקודות שלי מקבל רק 7200 יותר מזה, הNBA 2003 עובד אצלי לאט חסל על הזמן, להערכתי בקצב של 15 FPS וכן, התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים. מישהו יודע למה??
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר כ"כ הרבה זמן בעולם החומרה וכרטיסי המסך עלת השאלה שכנראה לא מצאתי לה הסבר... מה כ"כ שונה אצל nVIDIA וATi? עזבו את הLOGO עזבו הכול... נטו מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה כאדי יותר ? ASUS GF FX 5200 128DDR שעולה בסביבות ה - 500 או Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR שעולה בסביבות ה 700 תענו לי גם מבחינת כספית וגם לפי ביצועים . תודה רבה!!! ;D ;D ;D
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ASUS EAH5870 קישור http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RcTBCaKTLKvZNIr0&templete=2 או SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 קישור http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=293 תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש (מכיוון ה-GTX 260 הישן שלי הלך לעולמו), ומתלבט בין שני הכרטיסים האלו. ראיתי פה שרשור בנושא, אשר לא נתן תשובה ברורה. בקריאה באינטרנט אני רואה שבנתיים ה-GTX 460 מנצח תודות לאוברקלוק, איך ממליצים להמתין לדגמים החדשים של 6850, אשר אמורים לתת יותר מרחק לאוברקלוק. אז מה כדאי לקחת? אשמח להמלצות בנושא.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה כדאי ? EVGA GTX 1080 FTW או ASUS 1080 STRIX OC מבחינת קירור , אוברקלוק , מיתוג וכאלו ואחרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יכול להביא 980 הגרסה של הגיימינג ב 2500 ו680 ב 2000 מה עדיף לקחת?
-
- 31 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין ה 9800pro l fx 5900 כרגע הכיוון הוא ati אבל הדבר היחיד שעוצר אותי הוא השמועות שהדריברים של ati על הפנים והרבה משחקים לא עובדים איתם רק אנשים עם ati יכולים להגיד לי מה באמת קורה שם תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה המצב.. הכותרת אומרת הכל.. מישהו כבר ניסה את ה 4.1 ויכול להגיד איך הם?
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חשבתי או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIeוInnovision או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200TC 256MBוGigabyte אני יודע שהכרטיסים טיפה מיושנים אבל עדיין השאלה שלי איזה מהם עדיף
-
- 17 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול מה יהיה יותר אפקטיבי...2 כרטיסי 8800GTS 640MB OC בSLI או 8800GTX OC2 יחיד? השימושים שלי זה סרטים ומשחקים בעיקר. **יש לי מסך 2407 של דל אם זה משנה.. תודה..!
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות בהזדמנות 2 כרטיסים ואני מתלבט בניהם שניהם של חברת ATI READON X1950XT 256MB X1900XT 512MB שניהם יד שניה ויש לי אפשרות להשיג אותם ב-1400 שקל מה כדאי מבחינת ביצועים?????
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-