עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש כרטיס מסך לעריכת ווידאו מקצועית עד 1800 K

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. קניתי מחשב לאחרונה ללא כרטיס מסך, אני מעוניין להוסיף את הכרטיס הנ"ל למחשב SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3- SAPPHIRE DESIGN - RETAIL בחנות IQPC הוא נמכר ב769 ש"ח המפרט שלי : core 2 duo e8400 box cpu coller NEXUS LXM-8200 ASUS P5QL-EM MUSHKIN DDR2 4096 MB P.S - HIPER HPU-4S425-PU 425W SAMSUNG 2253BW (1680X1050 האם הכרטיס יתאים למחשב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by nissim1984,

אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1200 - 1000 ש"ח. מעבד 2600K לוח אם ASROCK EXT3/GEN3, מעוניין ב OC. מעוניין במשחקים כבדים ברזולוציה של 1920X1080 וסרטים 1080P - FHD. פזלתי לכיוון GTX560 TI אך יש כמה דגמים.. הרגיל (RETAIL), ה OC וה UD (עמיד יותר) וזה רק בג'יגבייט.. שלא נדבר על יצרנים אחרים כמו ICHILL של INNO3D או GOLDEN SAMPLE, PHANTOM של GAINWARD ועוד! אז בהנחה שלכולם מחיר זהה (בחנויות שונות) מה באמת עדיף, יש לקחת בחשבון את העובדה שארצה לבצע OC למעבד - אני מניח שאפשרי לעשות גם לכרטיס מסך אבל אין לי מושג מה זה אומר ואם כן אעשה לו אז מה עדיף לקנות?? והאם יש עדיפות לחברה ספציפית?? (ללא קשר למס שנות האחריות). מעבר לזה במחיר דומה יש את ה HD 6950 שגם שם לא חסר חברות ודגמים ואולי הוא …

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by SoftMaker,

כאשר אני מחבר את המחשב לוידאו כדי הקליט זה מראה לי מתי שאני מתחיל לצפות הכל מטושטש שחור לבן עם ליכלוכים והכל קיצר לא רואים! מהי הבעיה? האם בגלל הזרמים שהמחשב מעביר?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  5. היה לי כרטיס Gf4MX 4000 קניתי היום ATI Radeon 9250 עם 128 MB. עכשיו,ברגע שאני מתקין אותו, המחשב לא עולה. יש מסכים כחולים, הפעלות מחדש,והוא כל הזמן עובר ל 8 סביות צבעים. בדקתי אולי זה הדרייבר לא הנכון, נכנסתי ב Safe Mode (מצב בטוח) והסרתי את הדרייבר,ואז הווינדוס עלה רגיל. ניסיתי להוריד מהאינטרנט,התקנתי,וגם עשה בעיות. עכשיו,החזרתי לג'יפורס והכל כקדמותו. מישהו יודע מדוע הכרטיס החדש עובד כך?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by asilic,

הי יש לי מחשב נייד שמופעל על ריפרש רייט של 60 רציתי לדעת אם זה ריפרש רייט מסוכן לעיניים כי אני יודע שבמסכי CRT צריך מינימום של 85

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. LegionHardware עם השוואה טובה לכל מי ששוקל לקנות 6600 GT: http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=387 ההשוואה כוללת גם AGP וגם PCIE.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by ofird,

נמאס לי כבר מהשטויות האלו - אי אפשר לקנות מוצר ופשוט להינות?! זה התחיל בשידרוג לויסטה, חיפשתי כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים בעבודה יום יומית עם תמיכה לHD וגם קצת למשחקים. נעזרתי בכם (לטובה), לפי מה שהמלצתם בTHREAD הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314769.0 ורכשתי את ATI 2600 PRO, לכטיס הזה יש 256 MB עם 128 BIT ו DDR3. הוא היה לא רע בכלל, מדד חווית WINDOWS היה 5.9 - שזה המקסימלי לAERO. וויסטה רצה די חלק... הבעייה היחידה (והמרכזית) שהייתה - הכרטיס לא הוציא את הרזולוציה הטבעית של הפלסמה שלי בחיבור DVI לRGB של הטלוויזיה, בכל פעם שבחרתי 852X480, קיבלתי הבהובים חדים בטלוויזיה והתמונה לא יתייצבה... הנחתי שהבעיה היא בכרטיס, רצתי חזרה לחנות והחלפתי ל8500 GT…

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by R007,

כותרת עדיף פחות כסף, שיריץ סרטים של 1080p בקלות בלי תקיעות... תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  10. שלום רב, אני חדש פה בפורום ולמעשה נרשמתי כי חשוב לי שהטובים ביותר יתנו לי חוות דעת והמלצות בקשר לרכישת כרטיס מסך. פרטים טכניים: תקציב: עד 1000 ש"ח ממשק הכרטיס: PCI-E מעבד: model: AMD athlon 64 X2 3800+ Frequency: 2000MHz Number of Core: 2 זיכרון: 2048 MB DDR2-SDRAM מסך: Samsung LCD LA40A451 40" למידע נוסף על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2545630 הנה תמונה של חיבורי המסך מאחורה: (זהו למעשה המסך עליו אני רוצה לראות את הביצועים האיכותיים של הכרטיס מסך ולא בהכרח המסך מחשב הרגיל שלי) ספק כוח: קצת משלי: נאמר לי שכרטיסי מסך מסוג ATI radeon 48XX יספקו את הסחורה בקלות ובלי שום מאמץ. כשהתקשרתי לחנות מסויימת לשאול האם יש להם במלאי…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. שלום ותודה על הקריאה. לאחרונה נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי התלבטות בין ה Geforce 9600 GT של Gigabyte וה Geforce 9600 GT של Zotac לינקים : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2785&ProductName=GV-NX96T512HP http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=152&Itemid=284 הנתונים הם פחות או יותר אותם הנתונים אם לא אותו דבר, רק שבכרטיס של Gigabyte אין מאוורר, יש קירור של צלעות, רציתי לשאול האם יש מצב שיהיו לי בעיות חימום איתו ? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות ותגובות במיוחד מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה. התקציב שלי הוא פחות או יותר 550 ש"ח, לא יותר. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  12. אשמח להמלצה של כרטיס מסך רצוי ATI שקט לקולנוע ביתי תומך ADMI ו - DUAL VIEW - ריבוי צגים - הכוונה היא לשמו בו בזמנית בשני צגים נפרדים ברזולוציות שונות. התושבת שעל לוח האם שלי היא מסוג PCI*16 תודה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by boogie,

אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ?? אגב את הקול שומעים מצויין רק תמונה אין

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by DS,

כי לחבר שלי יש GF 7 והוא אמר 7300 וכשראיתי אותו משחק במישחקים כמו: GTA SA,הסנדק,MAFIA,FIFA הם קירטעו לו. ומה שהכי הדהים אותי שבסן אנדרס על גרפיקה HIGH הכל הוא מקרטע רק על LOW זה עובד טוב. לי היה GF 4 440 וזה עבד על LOW. מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזו? :s05: ???

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyalgross,

שלום אני מתכוון לרכוש היום \ יום ראשון כרטיס מסך חדש GTX 960 יש הבדלים של מאות שקלים בין החברות השונות כגון : 1. Gainward 2. Sapphire. 3. Gigabyte 4. ASUS אשמח לשמוע מה ההבדלים ולקבל המלצה הלכה למעשה לחברה מסויימת (חוץ מ MSI איתם יש לי ניסיון לא טוב) בנוסף קראתי פה בפורום לא פעם על המלצה על GTX 760 האם הוא עדיף על GTX 960 מבחינת ביצועים \ תמיכה ב - DX 12 ?

• 56 תגובות
    • 9.1k צפיות
  16. Started by e-d-a,

יש לי רידון 9500 פרו ואני רוצה לדעת איזה דריבר הכי טוב להתקין בשבילו?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. Started by kobibo,

הכרטיס הזה עכשיו עומד חזק אצלי על הפרק ורציתי לשאול מס' שאלות עלמנת שאוכל להתרשם ממנו מכאלו שיש להם אותו: האם באמת דיי קל בעזרת O.C להעביר אותו לרמה של 2900XT ? איך הוא במשחקים של היום ? סוחב? האם הוא באמת מתחמם דיי הרבה ודיי מרעיש? האם שווה?

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by ohad80,

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך ולפי מה שקראתי ה 6850 במחיר הכי אטרקטיבי המפרט: i5 2400 8gb g.skill ram gigabyte ga z68x-ud3h-b3 כמה שאלות 1. האם PES/FIFA 2012 וסירטי 3D יעבדו חלק על LG LED "42 2.האם יש כרטיס עדיף בתקציב שלי 3.איזה ספק טוב במחיר מינימלי לכרטיס

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. Started by iem,

ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת מה אני עושה כדי לברר איזה חריץ לכרטיס מסך יש לי,בדקתי עם CPU-Z ובחוצץ של הלוח אם איפה שאמור להיות כתוב איזה סוג הכל היה ריק איך אני יכול לברר את זה?רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולא יודע איזה מתאים למחשב. כרגע יש לי כרטיס on-board . תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by eSLC,

Chaintech Gforce 4 Ti 4600 שווה 1172 שקל??? האם הוא עדיף על ה-ATI Radeon 9500 PRO? יש לו קירור טוב? איך הוא ב-OC? אם פתחו ת'רד כזה בעבר תנו לי לינק...

• 41 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום יש לי xfx geforce 6600gt עם 2 dvi שביחד עם מתאם הוא מחובר לmag 786PF CRT האם יש הבדל ויזואלי בין איך שאני רואה עליו לבין מסך lcd איכותי? גם כל הזמן כולם אומרים לי כולל ההורים שלי שהם לא רואים כלום על המסך כאילו הוא מטושטש לגמרי ואני רואה עליו מצויין (רק אני כן?), זה בגלל שזה 6600GT עם crt? תודה

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  23. קודם כנסו למפרט ב3D mark 2001 קיבלתי 11,000 ב3D mark 2003 קיבלתי 1500 :-\ זה נראה לכם בסדר ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה קניתי לפני כחודש 7600GT... עכשיו אנשים אמרו פה שX1800GTO בהרבה יותר טוב... אני יכול להחזיר את הכרטיס שקניתי ולקבל עליו החזר כספי של 80% מהמחיר מדף (כלומר אני מקבל החזר כספי של 890 שקל).. השאלה האם שווה לי לקנות את הX1800GTO בתוספת של 525 שקל...(מה שיוצא שהוצאתי על כרטיס מסך 1700 שקל, המחיר של ה7600GT שקניתי עלה 1200...אבל המחיר שלו בחנות זה 1100 עכשיו...) תעזרו לי להחליט...

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  25. היי 1. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס שבכותרת כשמדברים על משחקים כבדים ועל רזולוציות מקסימאליות?? 2. האם הכרטיס ישב טוב על מסך 22' (T220P סמסונג)??? דרך אגב הכרטיס יהיה במפרט : i7 920 EX58-UD3R A-DATA 3G CM 690 Black Nvidia Edition Corsair 550W תודה. רז.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.