כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא ממש מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס הרבה יותר חזק. אני מכון להשקיע עד 2000 שקל האם יש תחלופה אחרת???(אני מביא 7800gt יד שניה ב-2000..) נ.ב בכמה אני יכול למכור את הכרטיס שלי??(שימו לב שיש עליו קירור של זלמן והוא בא עם כל הסט של vivo)
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני צריך המלצה למסך טוב LCD 19' בסביבות ה3000 ש"ח.. תודה לכל העוזר... דרך אגב חשבתי ללכת על viewsonic.. שאמרו לי שהם מצויינים.. מה דעתכם??
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני קונה כרטיס מסך חדש: LEADTEK GEFORCE 7800GT (הגירסה הרגילה ל-PCIE?) ואני לא יודע משהו: האים אני צריך לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך הזה? אם כן אז בבקשה תנו לי לינק לאתר טוב שיש בו מאוורר חזק שיספיק לכרטיס מסך הזה במחיר סביר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הי, חיברתי ממיר DVI ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירים שונים והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מזל טוב לי! קניתי שיפורים רציניים למחשב, והראשי מביניהם הוא - X800 GTO Fireblade. עכשיו כמה שאלות - * קודם כל, ב everest, האם השם Fireblade אמור להופיע, כי אצלי הוא מזוהה כ- X850 Pro? (להסתכל בתמונה). * מהירות השעון שלו היא 490, היא אמורה להיות 560 או שאפשר להגביר אותה לרמה הזו? * ועכשיו בקשר לפתיחת צינורות, כפי שאפשר לראות זה R480, הבנתי שזה הסוג שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל16, זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור למדור הזה אבל לא מצאתי מדור אחר שזה יתאים לו טוב אז הורדתי כמה פרקים של סאוספארק והם בפורמט RM ואני לא מצליח לראות אותם במדיה פלייר בquicktime player במדיה פלייר קלאסיק ניסיתי להוריד תוכנה שתמיר לי אותם לAVI אבל לא הצלחתי מה לעשות??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן , יש לקרובים שלי מחשב עתיק שעבר "תיקון" כביכול , כשהוא חזר מהתיקון הוא השמיע רעשים מטורפים, כשפתחתי את המארז גיליתי שהמקור לרעש הוא המאוורר של הכרטיס מסך . הכרטיס הוא tnt\2 לpci , כרטיס ישן וחלש לכל הדיעות, ניקיתי את צלעות הקירור (שעשויות מסוג של פלסטיק , לפחות ככה זה נראה\מרגיש) ושימנתי את המאוורר אך ללא הועיל עכשיו בגלל שזה כרטיס ישן מאוד אני בספק אם אני אמצא צלעות קירור+מאוורר או אפילו מאוורר שיתאים , אם אני אנתק לגמרי את המאוורר מהכרטיס יש סיכוי שהוא יתחמם עד כדי נזק? כרטיסים כאלו מתחממים בכלל לרמה שהם צריכים קירור אקטיבי? חשוב גם לציין שאין שום שימוש במשחקים במחשב , רק אינטרנט נטו (גג משחקי flash או משהו) בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם יש לה יצאה מיוחדת? אם יש לי מסך LCD אני צריך מתאת או משהו מיוחד הוא שזה ישר מתחבר /מתאים?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שבודקת במשחקים את ה FPS? והאם ניתן למדוד טמפ לכרטיס ללא חיישן(ר9800 פרו)?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך של IBM מדגם P260 קיבלתי אותו אתמול רואים בו בהיר מידי והורדתי את ה Brightness ל-0 ועדיין בהיר האם המוד הבא יוכל לעזור לי ? http://www.hutzelman.com/home/hardware/mods/monitor/
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי בעייה בתצוגה של וידאו על הטלויזיה. אני משתמש בדרייברים האחרונים של NVIDIA 81.95, ומשום מה שאני רוצה לראות סרט במסך מלא על הטלויזה, הוא חושב שהמסך של המחשב זה הטלויזה, ומראה את הסרט במסך מלא על הצג ובטלויזיה יש לי את המכתבה של המחשב. בפונקציה של ה full screen video נסיתי גם בתצוגה ראשית , מה שאמור להראות כמו שצריך, וגם בתצוגה משנית, מה שעשה עוד יותר באלאגן. כיצד אפשר לסדר את התקלה ? אגב בדרייברים דיי ישנים לא היו לי בעיות כאלה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום NVIDIA החובבנים האלו לא הכניסו בדרייברים האחרונים את האופציה הזו ... ניסיתי כבר 81.95 71.78 81.85 יש מישהו שעובדת לו האופציה הזו ? אני אשמח למספר דרייבר תודה - -- - אני לא מבין, איך זה יכול להיות - אולי אני לא עושה משהו טוב ?!? אוף... עכשיו גם ה81.94 לא עובד עם הדואל מוניטור.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה באתר הבא http://www.ageia.com/ החברה מציגה את השימוש במנועים פיזיקליים במשחקים כגון Unreal Engine 3 Tom Clancys Ghost Recon Advanced Warfighter City of Villains Bet on Soldier ועוד... הנה הדגמות http://www.ageia.com/physxInAction/avis.html מישהו מכיר את החברה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
7800GT extreme של לידטק מעבד Dual AMD 3800 זיכרון 1G (צ'יפ אחד, מתכוון להוסיף עוד אחד) תודה
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המסך הזה? הצרכים שלי: סרטים ומשחקים לא הכי כבדים בעולם (פיפא, דומ, GTA) וכמובן התקציב שלי דל. הוא עולה 600 שקל וזה בערך התקציב... gil Forsa 6600 256MB תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על להחליף את ה-X700 שלי בזמן הקרוב... בתהחלה חשבתי ללכת על ה-7800 GT.... אבל עכשיו אני מהסס... האם שווה לחסוך עוד קצת ולהשקיע על 7800 GTX? האם ההבדל משמעותי כי ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח... נ"ב אם תוכלו להמליץ על חברות טובות לכרטיסים האלה אני אשמח... אבל נראה לי שכבר החלטתי בקשר לזה-LEADETHK.. תודה מראש ועוד משהו מה זה גירסת ה-EXTREME של הכרטיסים האלה והאם היא שווה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... שיהיה עם TUNER שאני אוכל לחבר לחור TV/RADIO בקיר... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
התקנתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס לא רואה אות ב CP יש רק WDM שם רוצה לעדכן דרייבר סתם להתקין על? טוב התקנתי, עכשיו אני רואה את הדרייברים אבל 3DMARK05 קורס במבחן השלישי,קשור?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אוקיי... יצא היום הקאטאליסט החדש גירסא 5.12 וכבר הספקתי להוריד ולהתקין.. התרשמות ראשונית שלי טובה מאוד... במהירות סטוק שיפור של כ50-100 נקודות(בכרטיס שלי לפחות... בכרטיסים אחרים שראיתי של אנשים כמו X850XTPE ועוד יש שיפורים של עד 400 נקודות ב3dmark05) מורגש שיפור במשחקים ואפילו משהו מאוד מוזר... לפניכן(5.11 ולפניו) יכולתי לעבוד קבוע על 430MHZ לליבה ו374MHZ זיכרונות ללא ארטיפקטים.. משום מה עם הדרייבר הנוכחי אני מסוגל לעבוד 455MHZ לליבה ו378MHZ לזיכרונות ללא ארטיפקטים והשיפור בביצועים מורגש! עם מעבד על 2400MHZ אני עובד כרגע על 3432 נקודות 3dmark05 קבוע יומיום כאשר הסטוק שלי(סטוק מעבד סטוק כרטיס) 2140 נקודות חחחחחחחחחחח פעם ראשונה שאני בודק סטוק חחחחחחחחחח איזה מוזרררר ..…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: אח שלי קנה מחשב חדש דנדש שעלה לא מעט ואני מתחיל לחשוב שאולי עבדו עליו שם! למה הוא קנה כרטיס FX5200 שאני יודע שהוא לא פצצה אבל הוא ביקש כרטיס 256MB של NVIDIA ונתנו לו את זה...אחרי בירורים שעשיתי גיליתי ש ה FX5200 הוא בכלל 128 ולא 256 אבל שאני פותח את מאפייני NVIEW של NVIDIA כתוב שם סוג אפיק AGP 8 וזכרון פנימי 256MB שגם אותי זה דיי הפתיע! אז איך תסבירו את זה שהמוכר של המחשב שלו והמאפיינים במחשב שלו הם היחידים שטוענים שהכרטיס הזה הוא 256 ולא 128 כמו שכל החנויות והאינטרנט כולם טוענים?! אולי יש כמה דגמים שאני לא יודע עליהם? וכן זה בטוח FX5200 ! שאלה שנייה: אני קונה מחשב עזבו תמפרט..ולדעתי עלה הרבה מאד למחשב ללא מסך...P4 3.0 64 bit 160 GB sata2 עניינים...כל החידוש…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-