כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל? לינק לאתר היצרן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=216&lineid=1&act=1 מחירו בארץ כ-2200 ש"ח. בתשובותיכם התייחסו בבקשה: 1. לכרטיסי 7800gt אחרים. 2. ליחס עלות/תועלת ביחס למחירו. יש לכרטיס אפשרות חיבור video in, האם יש למישהו את הכרטיס וניסה לחבר video? מה סוג החיבור? איך איכות התצוגה? האם ה-features של myvivo שווים? (כמו pause על סרט, PIP וכן הלאה) האם אתם מכירים כרטיס אחר שנותן video in features כאלה? תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה חנויות טובות אתם מכירים לקניית מסכי LCD? חשוב שייתנו לנסות את המסך לפני הקנייה ובמחירים טובים. אני צריך ספציפית באיזור המרכז אולי כדאי כבר לציין כאן בכל הארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש בעיה שחשבתי שבטוח תוכלו לפתור. הוא התקין את call of duty 2 ואחרי כמה דקות משחק, המשחק התרסק והופיעה הודעה שהוא לא זוכר מה היא. מאז הווינדוס לא מזהה את הכרטיס. התקנתי גם את הדרייברים החדשים וגם את הישנים, ואפילו פעמיים את directx9. המשחק מסרב לעלות בלל תקלה ב directx, והכרטיס עצמו מופיע ככבעייתי במנהל ההתקנים. אהה...וגם במסך בוט שלו הוא מופיע בתוך LVIDIA משהו...כל הכיתוב הוא עיוות של הכיוב המקורי, ויש פסים לכל אורך העלייה של הוינדוס. אפילו חשבנו שזו בעיה בחיבור...אז ניתקנו וחיברנו אותו מחדש...ועדיין...כלום. ושאלה לא קשורה, כי חבל לפתוח סתם ת'רד: מאז שהתקנתי את גרסת ה-64 של XP ואת הדרייברים של ATI...אין לי אפשרות לגשת לנתונים של הכרטיס מסך (כלום. לא מהיורת ו…
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב שאני ישחק במשחק הכי חדש על הרולוציה הכי טובה בקיצור כרטיס מסך שיספיק לי לעוד הרבה משחקים חדשים (אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים הכי חדשים על הגרפיקה הכי טובה ושיעבוד הכי טוב כי יש לי כרטיס מסך פשוט והוא מפעיל את הכל המשחקים אבל לא על הגרפיקה הכי טובה) תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום...היום בבוקר הרצתי את התוכנה 3D mark 2005 וקיבלתי ציון של 2626. כרטיס המסך שלי כתוב במפרט, האם זה נורמלי? חלש ? חלש מאוד ? סביר ? טוב מאוד ? ומה אפשר לעשות כדי לשפר אם זה חלש..
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
נשרף לי כרטיס ומסיבות שלי אני מעדיף לשלוח אותו עצמאית לחברה במקרה שלי ati אני לא בקיא בפרוצדורה האם יש לי אפשרות כזאת?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטיזוה בכבל svideo-rca אז אני רואה את הכל אבל כשאני מפעיל את הסרט במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובטלויזיה במקום את הסרט אני רואה סתם ריבוע שחור... זה לא שאני לא רואה כלום אני יכול לראות את הכל בטלויזיה את השולחן עבודה אבל המדיה פלייר אבל במקום הסרט יש שם ריבוע שחור תעזרו בבקשה....תודה!!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס מסך שתומך ב tv out כרגע אני משתמש בכרטיס ON BOARD אני לא צריך כרטיס חזק במיוחד מפני שהשימושים שלי הם אופיס ואינטרנט. לוח האם שלי הוא asus p4533-mx 512 מגה זיכרון סלרון 2.4 agp x4 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
אני רוצים לקנות את ה 6600gt שעולה 1000 בערך והבנתי שצריך גם ספק של 350W לפחות, המליצו לי על הספק של HEC 350W שעולה 250 וצריך גם קירור לכרטיס מסך שעולה בערך 200-250 וזה יוצא בסביבות 1500 שקל שזה כבר יותר יקר מהערך הראשוני של הכרטיס בהרבה. אז מה כדאי לעשות שזה לא יחרוג יותר מ בערך 1300?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי זה אולי ישמע מוזר !!! אבל בתור גיימר אמיתי שמבדיל בין 66 FPS .....ל 67 FPS !.....אני פותח את הטרד הזה . אז ככה : שמתי לב פתאום שכל המשחקים זזים לי מהר יותר במשחקים ובמקומות שונים שנהג לקפוץ הכל זז חלק פתאום נזכרתי שב ATI TRAY TOOL לא עשיתי לו שישמור את האובר קלוק משמע הכרטיס ב DEFAULT 490 \ 400 החזרתי ל אובר קלוק 580 \ 535 הכל התחיל לקפוץ !!!.....מקומות שהיו חלקים קפצו .....מיזערתי (בטפילד 2 ) החזרתי לדפולט APPLY הופ הכל חזר להיות חלק !! אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני ברמת העיקרון ! אז בדקתי עוד ועוד משחקים באותם מקומות במשחק כדי לדעת בדיוק בעיניים שלי מה קורה בדקתי NFS החדש...BF2.....ו COD2 ... הכל יותר מהר כאשר אני מחזיר ל DEFAULT בלי שום אובר קלוק !! כל הזמן באותם…
-
- 51 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא מזמן הזמנתי את הכרטיס המדובר GTO2 שהוכח כהכי משתלם כיום קבילתי המקומו את GTO הרגיל שביש בו תוכנה של OC בצד רשום Radoen X800GTO 256MB V\D\VO עכשיו אני לא ממש מבין באוברקלוקינג אני יודע מה זה וכל מה שקשור אך לא התנסתי אני לא אעשה אוברקלוק לכרטיס עד שלא יהיה לי כסף ביד לכרטיס חדש אם הכרטיס ישרף או משהו, מה שאומר כמעט עד לססוף האחריות. יש לי אפשרות להחליף לGTO2 תוך שבוע (והמחיר שלו עלה ב100 ש''ח ) האם כדאי? כי ראיתי שיש בפורופ אחד שאמר שזה סתם חרא הכרטיס גורע הורס דופק דברים וכו' הGTO2 בביצועי סטוק יותר טוב מGTO בסטוק? התשובה היא שלכם תודה אחים
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
well, אני מחליף כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1K עם חריגה של גג 100 - 200 שקל. איזה מבין 2 הכרטיסים יתן לי את הכי הרבה ביצועים? (אני גם מקבל מסך 17" אז אני אשחק לפחות על 1024*780) אפשר גם כרטיסים אחרים שנכנסים בתקציב אבל לא לשכוח, agp בלבד
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפצל שיאפשר פיצול של אות מכרטיס מסך למסך ולמקרן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1100 ש"ח. איזה כרטיס מסך לגיימר הכי כדאי??
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חברים אני בהתלבטות קשה בין שתי הכרטיסים האלה x1800xl יקר באיזה 150 שקל אבל השאלה הגדולה היא מי מבין שתיהם עדיף קראתי בהשוואה הזאת ש 7800 יש יתרון קל על ה 1800 http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/17/sapphire_radeon_x1800xl/1.html תעזרו לי להחליט ותעשו לי טובה בלי groupis לא של ati או nvidia תודה
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ומתקדם GeForce 6600GT 256MB או GeForce PX6800 256MB בבקשה אנשים תעזרו לי זה דחוף אם אתם יכולים להביא לי לינקים לסקרים שבדקו וכו תודה תודה תודה תודה
-
- 45 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת : ה-X800GTO2 של SAPPHIRE וה-6800GS של LEADTEK. שתי החברות טובות מאוד בעיניי ואני צריך ביצועים ללא OC.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס המסך הזה? הוא לא מוכר לי, אך לא ראיתי כרטיסים נוספים בעלי 512MB... ואם כבר, שאלה נוספת - המליצו לי על מסך acer 17 8ms (לא ידוע לי הדגם המדוייק כרגע או מפרט נוסף). האם החברה 'נחשבת' באופן כללי? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2: GEFORCE6800GT לבין GEFORCE7800GT של LEADTEK. ה6800GT עולה בערך 1800 שקל והפרטים עליו הם: GPU GeForce 6800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 350/500 MHz Memory bandwidth( GB/sec.) 32 Fill Rate(billion texels/sec) 5.6 Vertices/sec (million) 525 Pixels per clock (peak) 16 RAMDACs (MHz) 400 Process 0.13µ Output TV out, DVI On-board DVI support up to 1600x1200 resolution ה7800GT עולה 2200 והפרטים הם: GPU GeForce 7800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 400/500MHz Memory b…
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
gforce 5200 fx או x600 pro ומה ההבדל בינהם?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
משום מה התחילו להיות כל מיני קירטועים ולאגים כאלה במשחקים.. כמו COD2 ו-NFS:MW.. זה לא אמור להיות עם הכרטיס מסך שלי.. בדקתי את הטמפרטורה והיא במנוחה 54 מעלות ובמשחקים מקסימום על 65 מעלות.. אולי 70 בקושי.. הכרטיס לא על OC אלא על סטוק.. האפשרויות במשחקים הם לרוב 1024x768 או טיפה יותר וכל הגרפיקה על כמעט הכי גבוה.. ויש לי את הדרייבר הכי אחרון 81.95 אולי יש לי בעיה עם הכרטיס? או שאולי זה בגלל האנטי וירוס? מקאפי..?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להחליף את המסך שלי באחד מהמסכים הבאים: CTX - LCD F772 17'' 12mS Samsung - LCD 730B 17'' 8mS הייתי הולך על Viewsonic אבל אין מספיק תקציב... מה אתם יכולים להמליץ לי?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-