כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
כלומר יש לי לוח שתומך ב AGP X4 בלבד. וראיתי שכל הכרטיסים תומכים AGP X8. אני שואל לווא דווקא לכרטיס הזה... האם זה יעבוד אצלי? האם יש לו תמיכה אחורנית..? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 (2 במקור, החליפו את הלוח) 1.1 mhz עם כרטיס geforce 4 mx. מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול, או כדאי לי, לשדרג? ואם כן, חדש או יד שניה? אני משתמש במחשב למשחקין ואינטרנט, אבל לא גיימר כבד.
-
- 15 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן התלבטתי לקנות 6600 משומש למחשב שלי זה לא הסתדר אז השאלה שלי עכשיו זה האם יש מצב שעדיף 6200 ג'נרי חדש על 5900 של לידטק(משומש כמובן) כאשר יוצאים מתוך הנחה ששניהם בערך עולים אותו דבר. ובבקשה לא להתייחס ל 6800AGP (שיוצא בקרוב ) 6600 וכל מני דומים, חברה לא רלוונטי אני לא גיימר כבד רק רוצה שהמשחקים החדשים יעבדו בלי פילטרים על רזולציה נורמלית במחיר נמוך. כיום יש לי 5200 P4 1.6 512 RDRAM FX אשמח לתגובות המומחים ממה שראיתי עד כמה שמשפחת ה 5XXX היתה משפחה לא מוצלחת ה5900 בכלל לא רע. the Z-Guy
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאיזה מסך יש את האיכות, האמינות והנוחות הטובה ביותר? מסך 17` LG L1750SQ (8ms) LCD Monitor או Samsung Syncmaster 730B ? שתיהם נעים בכיוון ה 1700 ש"ח, כך שאין לי בעיה..
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה Extreme N7800GT DUAL/2DHTV http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0 תומך SLI? ומה זה אומר 2DHTV
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לדעת מה ההבדלים בין שני הכרטיסים: 6800GT ו-6800GS. מהירות מעבד גרפי, צינורות עיבוד וכו'. וגם האם אחד מהכרטיסים כולל תכונה או תמיכה באופציה גרפית כלשהי שאין לכרטיס השני. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברה בדקתי באתר של חנות מחשבים כלשהי מחירים של כרטיסי מסך וראיתי שGeForce 6600GT עם תמיכה בSLi עולה כ1000 שקל. ראיתי גם שGeForce 6800GT עולה כ2000 שקל. אז רציתי לדעת מה עדיף לקנות? 6800GT בודד או שני 6600GT שיעבדו ביחד על אותו מחשב? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני 'גיימר' ואני משחק המון אז רציתי לשאול מה יותר עדיף לי לקנות מסך רגיל או LCD (מבחינת איכות) תודה מראש לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כשהייתי באקסל לחצתי על כמה מקשים שגרמו לכל המסך להתהפך. גם שאני יוצא לשולחן עבודה המסך עדיין הפוך upside down. איך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. החלטתי לקנות את ה 7800 GTX, עכשיו כשהסתכלתי באתר של החנות שממנה אני רוצה לקנות, ראיתי שתי גרסאות של ה GTX, שניהם של leadtek. אחד עולה 3000 שקל והשני 3500. חייב להיות הבדל כלשהו. הנה הם: הראשון (הזול יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 השני (היקר יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX780GTEX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 שמתי לב לשני הבדלים בינהם, שליקר יש שתי כניסות ל HDTV ולזול לא, ושליקר יש FX בשם ולזול PX. עכשיו השקטע עם ה PX אומר משהו? הוא לא FX כמו כל הכרטיסים החדשים של Nvidia? מה הכוונה? אז תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כמו שכתבתי, אני צריך מסך 17" לא דק, אבל שטוח חשוב לי שהוא יהיה איכותי, גם מבחינת תצוגה וגם מהבחינה הבריאותית (עיניים צורבות וכו') אין לי מושג לגבי המחירים של המסכים האלו תציעו לי משהו טוב, ואם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע על פי מה שופטים מסך ומה מצדיק את המחיר, אני אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כרטיס חזק ? לחבר שלי הוא רוצה עכשיו הוא שואל אותי אם נגיד battlefield ודום וכל אלה ירוצו לו חלק נגיד ב 1024 או קצת יותר בדיטלס גבוהים עם AA גבוהה נגיד שווה תקנייה של נגיד 1800 ככה ואם איזה ג'יפורס הוא בערך מתחרה ?? תודה מראש.
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
תגידו יש גירסת Control Panel לקטליסט 5.12? אם כן אפשר לקבל לינק להורדה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי למחשב , יש לי כרטיס מסך עם כניסת VIVO של ASUS , אני רוצה לדגום את השידור של הממיר למחשב , עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לראות את מה שמשדר הממיר ולהקליט אותו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
חברה איך הכרטיסים של leadtek כאלה זולים ראיתי 7800gtx ב 2500 בזמן שה 7800gt עולים 2500 בחברות אחרות זה הגיוני זה אומר משהו ?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הדגמים??? האם בדגם הVIVO של הVP אפשר גם לחבר חוט כבל אנטנה של טלוויזיה??? האם זאתי גירסה מומהרת?? האם 6600GT עדיין משתלם לקנות והוא כרטיס טוב?? שווה להשקיע עוד 150 שקל (בלי קשר למרות שהם אותו מחיר כמעט) בגירסה של הVP עם הVIVO והקרור המאסיבי הזה ב מקום הגירסה עם הקרור הרגיל.. יש הבדל משמעותי בביצועים ובכלל בין שני הדגמים??? תודה מראש נשמות ???
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9781&from=show_products.asp&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=585&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=585 מול 9800PRO... מי מהם יותר טוב..?
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני הורדתי סרט כלשהו...עכשיו הייתה לי בעיה בהתחלה שאי אפשר היה לפתוח אותו....עשה לי DONT SEND ל אקספלורר ואח"כ ל BSPLAYER טוב אז החלטתי להתקין קודקים חדשניים יותר....עכשיו זה פתח לי את הסרט זה מראה לי אותו והכל..אבל יש בעיה...זה מראה לי מלא קוביות כאלו...ולא רואים כמעט כלום בסרט את האנשים ושאר הדברים...הרבה קוביות או שרואים ככה : מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ? בבבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי הזמין מטרקלין חשמל (לא מהאתר שלהם, אלא בחנות עצמה) : Gigabyte GeForce 6800 GT AGP עם 128 MB זכרון, במחיר של 1500 ש"ח עכשיו, אנחנו מחפשים באינטרנט, באתר היצרן (גיגה בייט ובכלל בגוגל, ולא מוצאים שיש גרסה של ה 6800GT שלהם עם 128 זכרון אלא רק עם 256 האם יש אפשרות שעובדים עליו או טועים ? איך מסתדר כאן המחיר ? יכול להיות שהוא יקבל את ה 256 זכרון וסתם כתוב 128 במחיר הזה ? או שיש מצב שיביאו לו GS ולא GT או איזה גרסה מוחלשת אחרת ? איך אפשר לבדוק ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte Fx 6800 128mb .. עכשיו קניתי אותו די ממזמן והביצועים שלו לא בדיוק כמו שחשבתי שיהיו... אני מקבל ציון של 4000+- ב3DMark 2005 ולפי הביצועים שחשבתי שיהיו לו זה לא מספיק... בקיצור... בדקתי בeverest והMemory Clock שלו הוא 351Mhz למרות שהוא אמור להיות 700... וכך גם מסומן בדרייבר.. ברגע שאני מנסה לעשות overclock ליותר.. הוא מצליח אמר שהוא מצליח ..בeverest הוא לא משתנה והטמפרטורות מתחילות לצנוח... מה הבעיה פה?? תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתם הוא חזק יותר (מבחינת ביצועים במשחקים ללא קשר למחיר הכרטיס) ה- x800xl ה- x800gto (fireblade)1 ה- 6800gs
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE X800GTO ואם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות 1.עם הקירור המקורי שלו איך הוא באובר בקלוק? 2.בערך על איזה מעלות הוא נמצא במנוחה\מאמץ ועד כמה מעלות אפשר להגיע איתו? 3.האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו לGTO2? תודה.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-