כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
התקנתי היום את המשחק Alice Madness Returns. יש לי את המערכת הבאה: מעבד: פנום 2 965 4 ליבות כ.מסך: HD6850 זיכרון: 4G של GSILL מערכת: WIN 7 64 בקיצור חוץ ממשחק אחד שנתקע לי עד היום (metro 2033) כל המשחקים עובדים על המקסימום בלי שום בעיות! ברזולוצייה 1080X1920. האליס הזה זז גם כן חלק על המקסימום אבל לפעמים יש קטעים שהמשחק מקרטע בצורה בלתי מובנת! זה קורה שיש עשן מסויים במשחק או נוזל כזה שמשפריץ מהיצורים הביזריים שמה (אבל לא מים). שמתי לב שאני שם את ה- physx הזה על נמוך המשחק זז חלק אבל נראה כאילו באותם הקטעים שקודם המשחק נתקע פתאום דברים לא מתנהגים כמו שצריך (מבחינה ריאלסטית) ז"א פתאום אין עשן כלל או שאין דם משפריץ מהיצורים! מה הקטע של זה ולמה זה מעצבן לי את הכרטיס מסך? תכננ…
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה זה PhysX ומאיפה אפשר להוריד את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SAMSUNG 730B כי אמרו לי שהוא מצוין אבל אין לו PIVOT האם זה דבר קריטי כי אני רוצה לשחק במשחקים כבדים וגם בשביל שאם אבא שלי רוצה לקרוא כתבות באינטרנט או לכתוב מסמכים . תאמרו לי מה זה והאם זזה חשוב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
-
מה זה ה-MF הזה? רציתי לקנות מחשב מאיזה חנות, אבל הוא נתן לי את הכרטיס מסך הנ"ל ב1800 ש"ח שאשר להשיג אותו ב-1300 ש"ח אז אבא שלי אמר לו שהוא מוכר את זה ב-500 שקל יותר אז המוכר אמר שהכרטיס שעולה 1300 שקל הוא MF והוא אמר שזה חצי (לא יודע מה חצי לא יודע כלום, אני חושב שהוא התכוון ל128Bit). מה שיש בKSP הוא 256Bit. אז מה זה MF?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זה בדיוק ועל מה הוא אמור להיות מוגדר אצלי זה מוגדר עכשיו 60 Hz ומה יקרה אם אני אגדיר את זה לדוגמא 75 Hz
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה זה retail , dvi, dh, oem? ולמה משמש כל אחד מהם?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מה זה ROPS ו- TMUS. מה זה נותן לי בסרטים ובמשחקים ? לשם מה זה משמש ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
-
-
מה זה Shader כל הזמן אני רואה כתוב הכטיס תומך Shader 3.0 ובלהבלה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם .. תוכלו להסביר לי מה זה SHADER MODEL 3.0 ... לפי השם אני מנחש אבל .... והאם הוא נחוץ ? תודה לעוזרים ...
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
מה זה shared memory? אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא יודע איזה באחד מהם רשום כרטיס מסך shared memory עד 64 מגה מה זה אומר ובשני כרטיס מסך ati readon 7500 32 מה יותר טוב ולמי שמבין הכרטיס מסך של ati שרשמתי פה הוא ddr או sdram ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה זה סייד בנדינג שיש בהגדרות כרטיס מסך? מה הוא עושה והאם כדאי להפעיל אותו כי כעת הוא מושבת ויש לי MX440SE תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
איך הטכנולוגיות עובדות? ואיזה מהן מנצלת יותר את שתי הכרטיסים? האם יש אפשרות לשים שתי כרטיסים שונים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
-
אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על כרטיסי מסך מסוג 6200TC אני צריך כ.מסך זול שיריץ משחקים בינוניים ... מה זה אומר ה Turbo Cache הזה ??? למה הכרטיס כזה זול ? האם כרטיס מובנה כגון 6100 Geforce יהיה עדיף ? האם ה X300 עדיף על ה TC ???
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-