עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם העדכון של NVIDIA 81.98 עושה בעיות? יש עדויות של מישהו שהשתמש, שהכל בסדר? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by bugosdckh,

רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אלו כניסות ויצאות יש לו? תוודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by nehmia,

הוא כמו crt ,מקרין 70 תמונות בשניה? או שהוא שונה? אני לא מדבר עם איך נוצר האור במסך...

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. ברשותי כרטיס מסך מסוג ati radeon saphire x800gto2 שהפכתי ל x850 . לפניכן ן התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר מהאתר של ati. אוקיי. הבעיה היא שבסמפר סרטים התמונה מעוות דוגמא http://img518.imageshack.us/img518/6388/wmplayer20051231160547569et.jpg אני מציין כי התקנתי את הקודקים המאימים והחדישים ביותר. אני גם חייב לציין כי במחשב אחר עם אותם קודקים הסרטים נצפים בצורה מצויינת . בנוסף לכך ניסיתי שיטת פיתרון נוספת שהוצעה כאן פעם באתר לגבי כרטיסים מסוג Nvidia והיא שינוי הצבעים בהגדרות הכרטיס ב color ואז החזרתם ל/. DEFAULT . אך זה לא עזר אשמח לקבל פיתרון או עצה בנושא תודה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by SHAY951,

עד עכשיו יצאו שתי גרסאות אחת עם CCC , ועוד אחת עם CONTROL CENTER רגיל. אני תמיד התקנתי את הגרסה הקלה יותר של הדרייברים, אבל שהתקנתי את הדרייברים האחרונים לא היה בהם ה CONTROL CENTER . גרסה 5.13 היא רק עם CCC או בלי שום CONTROL CENTER? מאיפה אני מוריד בנפרד את ה CONTROL CENTER הרגיל?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  6. Started by charly0,

חברים יקרים בצער רב הנני כותב שורות אלו... המסך הובא לאחרונה מחול ועבד נפלא....כתוצאה מנפילת חשמל פתאומית השתבש בו משהו שבאופן ברור מזוהה כבעיה במסך ולא בכרטיס מסך (המסך מפגין את ריצוד רציני גם במצב ה SELF TEST. אני מבקש את עזרתכים במציאת נותן שרות למסכים אלו בתשלום כמובן (למרות שהמסך לא נקנה בארץ)....המסך עצמו דנדש לאללה. אני דיי נואש... ??? בכל אופן כל עזרה או הצעה בעיניין תתקבל בהערכה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום קראתי באיזה פורום שאפשר לחבר ממיר של HOT עם כבל USB זה נכון(עד היום חשבתי שחיבים כניסה של TV IN אם אני זוכר נכון את הכניסה) אם זה אפשרי כבל ה-USB שאני מכבל עם מצלמה דיגיטלית הוא טוב לזה? עכשיו אני צריך לחבר אותו גם לאנטנה אז רציתי לדעת אם יש כבל אל חוטי לכזה דבר כי אין לי יצאה בחדר.. ודבר אחרון אך אני יופה בממיר דרך איזה תוכנה ואך תודה מראש עריכה: אני מקווה שזה הפרום הנכון לשאול את זה אם לא אז תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  8. אני מחפש מאיץ גרפי שיחליף את ה ati 8500 שלי אבל לא רוצה לקנות מחשב חדש לגמרי (כדי לעבור ל-pcie). מה צריך ? 1. AGP 2. VIVO 3. עד 1000 שקל עם מתיחה של עד 1200 שקל (לא יותר) 4. כמובן שיוכל להחזיק משחקים מודרנים על 1024x768 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

מה המתחרה העיקרי לביצועים של ה6800GS לAGP? יודעים מה גם לPCI אבל תענו בנפרד בבקשה... תודה. 2) אם אני אקנה אותו יהיה לי צוואר בקבוק? יש לי מעבד נורת'ווד 2.60 P4 C תודה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 של אסוס מזה שתי ליבות מזה ??

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

GB החליפו את הקירור הפסיבי לקירור פסיבי שונה במקצת והעלו את מהירות הליבה וביפונת את מהירות הזכרונות: R9550 VANILLA spec Core clock-250mhz mem clock-400mhz R9550 Turbo force Core clock-406mhz mem clock-406mhz מ"ס צינורות העיבוד והוורטקס נשארו כשהיו מידע נוסף: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={1D3FB4E1-B24D-49BC-9330-7DC69F06F886}&details_type=1&itemid={0C1CE11F-5890-4AC3-AE8B-9E6E35E8A3CA} http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-R955256DP.htm# http://america.giga-byte.com/VGA/FileList/Manual/manual_r955128d(t)_e.pdf וחברת GECUBE הוציאו את הגרסה המיושנת של ה9550XT בגירסה חדשה עם GDDR II http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=ATI128rad9600p&am…

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Idan-h,

זה מהאתר של Evga. http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N387-TX Requirements Minimum of a 300 Watt power supply. An available 4-pin Molex hard drive power dongle יכול להיות באמת ש300W מספיק? שמתי לב שGS PCI-E מבקשים 350W, אולי בגלל התדר ליבה הגבוה יותר (425 מול 350) ? דרך אגב ל6600GT AGP שלהם הם מבקשים 350W ?! : http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N350-TX נראה לי מוזר. כמובן שאני מבין שמדובר על ספק 300W מחברה מוכרת.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by shefi,

מישהו יכול להסביר לי למה בכל המשחקים עם כרטיסים כמו X800gto,x800gt של PCI-E אני מעלה את הרזולוציה מ768*1024 ל 864*1152 הביצועים והFps עולים ? :s05: זה כשור לPCI-E אולי ? או ש הכרטיסים בקטגוריות שונות מותאמים להם רזולוציות שונות? מי שהבין למה אני מתכבן שיסביר

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  14. אנשים, יש לי בעיה שנתקלתי בא פה בפורום אבל נשארה פתוחה וממש מייאשת אותי, קניתי מסך LCD של סמסונג (730B) למחשב מבוסס לוח אביט an8-Ultra וכרטיס מסך של ג'יגאבייט NVIDIA 6600GT. הבעיה היא רק לגבי חיבור המסך ב-DVI: ברגע שאני מתקין את הדרייבר של NVIDIA מהדיסק המקורי או הדרייבר האחרון מאתר החברה אני מקבל מסך שחור. אחרי איתחול המסך מגיב אבל רק עד השלב בו מערכת ההפעלה עולה. עידכנתי את הביוס וזה לא עזר, למעשה ללא דרייבר (כלומר עם דרייבר כ. מסך של XP) אין שום בעיה. בדקתי את המסך על מחשב של חבר עם כרטיס ATI 9800PRO ואין שום בעיה. העלתי את הCRT על VGA ןהLCD על DVI והתקנתי מחדש את הדרייבר גם לא עזר. ניסית מלא קונפיגורציות ב-nView וכמובן נדה. כל רעיון יעזור תודה!!!

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  15. יש לי פה מחשב שאין לו סלוט לט pci-e ולא pga האם יש עוד איזה אפשרות לשים על מחשב זה כרטיס מסך? יש פה רק אונבורד

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by shlomibandit,

קניתי לפני חודש את המסך הזה G90fb הוא בעקרון אחלה מסך , הוא איכותי ובמשחקים וסרטים הוא אכן איכותי.. אך יש לי שתי בעיות איתו: 1. סתם בעבודה משרדית בווינדוז הוא ממש על הפנים , אפשר להסתדר , אבל במסך כזה יקר זה צריך ליהיות ככה? אני רואה כזה נגיד כל מני דברים מרוח נגיד את השורה של הכתובת של האינטרנט אני רואה כזה מרוח , וזה לפעמים ממש מעצבן וקורע את העיינים. 2. ובמשחקים וסרטים המסך באמת טוב ורואים פשוט מעולה , אך במשחקים לעיתים רואים כזה מטושטש , רואים פתאום לאיזה שניה שתיים תשתוש כזה של המסך.. ורואים כזה במרכז המסך באמצע כמו קו כזה של תשתוש ואחרי איזה שניה זה עובר לעוד דקה שתיים ואז שוב מופיע.. יש לי כרטיס מסך 7800 ג'י טי קח שאני לא חושב שזה הכרטיס מסך.. התקנתי את הדרייבר שה…

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  17. יש לי GIGABYTE 6600GT עם VIVO התקנתי תדרייבירים של הWDM את ההכי חדש הורדתי ניסית בשתי התוכנות WIN DVR ו POWER VCR זה קולט רק את הקול של הליין אין אבל בתמונה זה לא מראה כלום עכשו זה לא עובד לי למרות שהכל מחובר כמו שצריך ההוכחה לכך היא שב WINDOWS MOVIE MAKER זה כן קולט לי את השידורים אבל הבעייה ששמה אני לא יכול לצפות כמו בנאדם אלא רק לראותת על מסך קטן ורק אחרי שאני מקליט אני יכול לראות על מסך גדול עזרה בבקשה למה זה לא הגיוני מה שהולך פה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by yarivot26,

הזמנתי לפני איזה חודש מפנדס את ה6600GT לAGP מג'יגהבייט ואתמול הוא הגיע אליהם. קיבלתי את הכרטיס מסך וראיתי שקיבלתי אחד של Gainward. רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו ביניהם? ביצועים, איכות, אורך חיים, קירור שונה וכדומה... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מישהו יכול להשוות בבקשה?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by yanir1,

אני עוד מעט קונה אותו ורציתי לדעת לכמה זמן הוא יספיק?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  21. אני מחפש עידכונים לכרטיס מסך שלי שהוא: (NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB מישהו יכול להביא לי כאן את העידכונים הכי חדשים שלו? ועוד שאלה איך אני בודק טמפרטורה לכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  22. לאחר שהתייאשתי מפתרון הבעיה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158978.0 החלטתי ללכת ולהחליף כרטיס מסך שוב מ-?Radeon X700 512MB DDR, PCI-E? ל- nvidia pcx6600 nx66256dp2 256mb ddr2 ולהוסיף 100 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  23. אני וחבר שלי עשינו אקווה מרק בשני מחשבים הראשון: AMD ATHLON 64 3500+ S.939 VENICE GIGABYTE GA-K8NMF-9 512MB Geil cl 2.5 DDR Sapphire ATI Radeon X300SE 256 MB hyper memory H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER השני: Intel pentium D 820 2.8Ghz M.B INTEL cihpset 945p 512MB A.DATA DDR 2 Asus ATI Radeon X300 H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER מי לדעתכם ייקח באקווה מרק?(יש תוצאות כבר) מה שחשוב כרגע שתבדילו בין ה CPU ל GFX את התוצאות אני אפרסם אחרי ההשערות

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה זה יחידות גיאומטריות בכרטיס? לשם מה הם? ומה זה בקר זיכרון?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  25. Started by BandiT,

שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.