עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אבא שלי נוסע למזרח ואני מתלבט אם לקנות שם כרטיס מסך... האם הסחורה במזרח מבחינהת רכיבי מחשב שווה...האם היא זולה יותר .. זה דיי דחוף..

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by myossi0,

לימישהו יש תמפרט שלו או משהו עליו ועל תאריך היצאיה שלו... :s05: והאם הוא יהיה מענה מספק ל1600 של ati

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by Adielion,

יש לי FX 5200 ,עכשיו במהלך השימוש במחשב הכל היה טוב ,אבל באמצע הוא התכבה נראה לי בגלל קצר שהתחבר + עם -. הדלקתי אותו הוא נדלק אבל על המסך לא נראה כלום! הלכתי להביא מדוד שלי GEFORCE 2 ועכשיו הוא עובד ... יש מצב שהכרטיס נשרף? ואם כן מה עושים?

• 10 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by evman007,

אני מתכנן לקנות תוך יומיים את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2731 מה דעתכם עליו? אפשר לפתוח צינורות? אפשר נתוני מהירויות כי לא מצאתי.... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 456,

אז הנה כרטיס מסך שקיניתי אותו עם המחשב לפני שנה וחצי בערך...: אז מה אתם אומרים? יחסית טוב לא?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני רוצה לראות טלויזיה על המחשב שלי בעיקרון אני רוצה לחבר את המחשב לממיר של הוט בעזרת כרטיס טלויזיה כי ככה אמרו לי שזה עובד. אני לא מבין בשוק כרטיסי הטלויזיה אז אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר של מקסימום 400 ש"ח. ואני רוצה לדעת אם מגיע איתו תוכנה שאני אוכל לראות בעזרתה ערוצים מהממיר ואם לא. אז אם יש אחת טובה וחינמית או אם אין חינמית אז איזה תוכנה טובה יש אפילו אם היא עולה כסף. וגם אם מגיע איתו כבל ואם לא אז איזה כבל צריך וזה הכל תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  7. Started by AlterEgo,

יש דרך לבדוק אם יש לי PCE I או AGP? כי אין לי מושג, ואני צריך את זה על מנת להחליט איזה כרטיס לקנות...

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by Adielion,

יש X800GTO16 לAGP? בכללי איזה כרטיס יותר טוב X800GTO 16 או X800GTO2?

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by D-Viper,

אני בקרוב קונה מחשב חדש (בעיקר למשחקים ולטקסט), ויחד איתו כרטיס מסך. השאלה שלי היא: 1. האם שווה לי לקנות את ה-7800GT, או שלהסתפק במשהו פחות טוב? 2. האם המחיר הזה הגיוני: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=152711&g=1 תודה לעוזרים.

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by D-Viper,

אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי מסך אחד של סמסונג שהוא "17 עם זמן תגובה של 4ms, רזולוציה מקסימלית 1280X1024, ניגודיות של 1:700, בהירות 300cd/m^2 ועם חיבור אנלוגי ודיגיטלי. (דגם 760BF). וב-100 שקל יותר ראיתי מסך של LG של "19 עם אותו מפרט, רק שזמן התגובה הוא 8ms. ועוד מסך של סמסונג של "19 עם אותו מפרט שעולה גם בערך אותו מחיר, רק שזמן התגובה הוא גם 8ms והניגודיות היא 1:800. עכשיו השאלה שלי מה עדיף, כי אני לא בטוח שאני זקוק ל-"19 בגלל שהמסך יהיה קרוב אליי, וגם אני לא יודע אם יש הבדל כזה גדול בין 8ms ל-4ms. המסך ישמש בעיקר למשחקים, וגם לטקסט פה ושם.. אז בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by squeal,

שלום לכם, בעקבות הדיון הקודם שלי בנושא, החלטתי ללכת על הכרטיס 6800GS של חברת Gigabyte עכשיו רציתי לשאול, gigabyte היא חברה טובה לכרטיסי מסך? כי ראיתי שה 6800GS של gigabyte עולה 1200 ש"ח וה 6800GS של evga עולה 1400 ש"ח ומצאתי עכשיו גם 6800GS של leadtek ב 1290 ש"ח מה שרציתי לדעת אם יש שוני בביצועי הכרטיסים [לא מעניינים אותי הבאנדלים, הקירור וכל מה שקשור לזה] ואם כן אז אם תוכלו לפרט אני אודה לכם. שווה להשקיע את הכסף או שאין הבדל? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by TaVoR,

שלום, אני רוצה לדעת אם אפשרי להפעיל HDR ב-NFSMW ואם מומלץ לי לפי המפרט שמופיע לי בחתימה. אם אפשר בבקשה תגידו למה כדאי (אם אפשרי) ולמה לא כדאי, ואם אפשר גם השוואה איך נראה משחק HDR ובלי HDR. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  13. אהלן קצת חדשות http://www.ocworkbench.com/index.stm באתר הזה החדשה הראישונה של היום. החודש יצא כרטיס חדש.... : 7300GS... 8) מיוצר בטכנולוגית 90 נמ... ליבת G72 550MHZ לליבה. מהירות זיכרון לא ידועה עדיין... סוג זיכרון GDDR3... וכמות של 512M : אני בספק גדול אם הוא יהיה מנוצל... הכרטיס צריך להיות כנראה בין 7200 ל 7600...

• 96 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. Started by elilosky,

יש לי x800gto לפני חודש היה מביא לי ב3dmak בסביבות 4300 לא פחות ותמיד ששיחקתי בניד פור ספיד עשיתי אובר קטן ושהייתי מסיים הייתי מחזיר למצב הרגיל עכשיו אני בודק תוצאות קיבלתי 3400 כאילו ירד לי 1000 שמתי לב שהג'יטיאיי לא פועל לי בהגדרות הכי גבוהות חלק יש לי את הדרייבר הכי חדש 5.13 מה הבעיה פה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by dragon772,

אני צריך ל AGP ואני לא יכול לחכות עד שה 6800GS ירד ל 1300-1400 אז אני מתלבט אם לקנות את ה X800GTO אני יודע שהכרטיס הזה של POWERCOLOR הוא כרטיס טוב אבל אין אותו ל GP יש רק של sapphire מישהו יכול ללת לי על הכרטיס הזה פרטים ומה הרמה שלו והאם הוא פחות טוב משל POWERCOLOR כי יש להם ליבות שונות תודה

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by myossi0,

האם יש למישהו השוואה של ה6600gt כנגד הx1600xt אוx1600pro ... ???

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by Br33z3R,

אני לא כלכך מבין בזה, ויש לי כמה שאלות: 1) יש הבדל בין כרטיס טלויזיה לכרטיס לוכד וידאו? 2) איזה מבין הכרטיסים הבאים, הכי מומלץ? ומה כל אחד ייתן לי? מה האפשרויות שלו? כרטיס טלויזיה ורדיו AVERMEDIA AVERTV 007 FM PLUS 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו LIFEVIEW FLYTV PLATINUM LR214WR *כרטיס לכידת וידאו AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER GOLD PCI כרטיס טלויזיה LEADTEK WINFAST TV2000 XP EXPERT STEREO+FM RADIO 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS TV/FM PCI CARD 7135 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS MY CINEMA-P7131 TV/FM 1Y . תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  18. הבקשה בכותרת וןהשאלה שלי היא האם לדוגמא הוא יוכל להחזיק משחק כמו ניד פור ספיד שלא נחשב לממש חזק על high pre ועל רזולוציה של נגיד 1024x768 ואותו דבר עם משחק כמו fear על medium ביצועים לא משהו רציני ממש לא... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  19. צ'שמעו עכשיו יש לי ג'יפורס 6200TC אני לא מרוצהה מיממנו בכלל הוא לוקח לי RAM!סתם =\ ןגם הוא לא מביא ביצועים בשמיים! אז שמעו משתלם לי לקנות 6600GT ואם הוא שווה? ואם הוא לוקח זיכרון גם? וומה הבעיות איתו? ואם לא שווה לי להשקיע עליו ולקנות אולטרה? תגיבו בבקשה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by J.allmighty,

שלומות, אני נכנס לתחום שאין לי שמץ מה לקנות ולכן אני פונה אליכם.. אני צריך מסך טלויזיה 30 אינץ LCD שאני יוכל גם לראות טלויזיה עליו אבל גם אפשרות לשחק משחקים דרך המחשב או עבודה שוטפת ועוד איזה כרטיס מסך צריך לעניין ? אנא המליצו כדיי לא כדיי וכדומה ומה הפיתרון הטוב ביותר בשבילי, לגבי התקציב - אני צריך משהוא טוב לא את הטופ שבטופ תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by faceman_007,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2664&p=2 חתיכת מפלצת!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by a-gold,

יש לי מעבד 3 ג'יגה פרסקוט 775 דגם 530 J אני רוצה לקנות לו לוח חדש וכרטיס מסך וצריך את עזרתכם בעניין לא מתכנן לעשות OC אבל רוצה כרטיס ולוח שיחזיקו להרבה זמן ושיהיו סוסים לגבי מחיר עד 2000 שתיהם לגבי כרטיס מסך הסתכלתי על הכרטיס הזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3772

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by [NOS],

של חברה נורמאלית עם 3 שנים אחריות

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by nadav275,

שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVO 16 צינורות עיבוד תקינים. בזמנו צרבו בעבורי ביוס של x800xt pe על הכרטיס הנ"ל ועד היום עבדתי ככה עם atitool במהירויות נמוכות יותר. (במהירות xtpe הכרטיס נתקע בהרצת 3dmrak...) אני רוצה לנסות לצרוב לכרטיס גרסאות ביוס אחרות של xt pe מה שעשוי לפתור את הבעיה, ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת. מודה לעזרתכם, נדב

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by [NOS],

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים