כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מה זה BULK,RETAIL,SLI מה זה אחים שליי תענו אני חדש ולא מבין! VIVO מה זה?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!!!! אני מתעניין מסך 19 אינטש BENQ FP91E האם מישהו בחן את המסך ??? האם למסך יש מתחרים בטווח מחיר של 2300 שקלים אני לא צריך את המסך בשביל משחקים!! יותר בשביל אינטרנט וסרטים אשמח לעזרה או המלצה תודה רבה שי LCD Size: 19" TFT Pixel Pitch: 0.294mm Max. Resolotion: 1280x1024 Colors: 16.7 million Fast Response Time: 8ms Gray to Gray Max. Contrast: 1000:1 Max. Brightness: 250cd/m2 Viewing Angle (CR>=5)(L/R;U/D): 85/85;85/85 Multimedia - Built-in SRS Speakers Power Supply - Built-in, 60W Video Input Interface: D-Sub / DVI Dimensions (WxHxD): 411x420x215 mm Net Weigt: 6.0 kg Control: OSD, iKey Wall Mouting (Optional): VESA 100x100mm Safety: TCO'03
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות שמתי לב לבעיה משונה. לכל החלונות שלי יש מן "צל" אופקי. אנסה להסביר: אם חלון מסויים פתוח במרכז המסך אני רואה מעין צל אופקי בשני הצדדים. בפס הכותרת של החלון, לדוגמה, רואים פס דק "שקוף" הנמתח ימינה ושמאלה עד לקצה המסך (כך גם בשאר חלקי המסך). אפשר לעבוד כך אבל זה ממש מרגיז. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? האם זו בעיה במסך או בכ. מסך ? הכרטיס הוא ATI 9500 pro והמוניטור הוא של מאג 770T. תודה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
וואי חברה אני קצת מודאג אחד אמר שמי שקנה כרטיסים חדשים וטובים כמו 7800 נדפק זה נכון ?? כאילו מה אני כבר לא יוכל לשחק בגראפיקה גבוהה או רק בלי פילטרים שזה חיסרון גדולל מאד ?? אבל לא יעשו איזה משהו בנידון ?? ועוד כמה זמן בכלל יצאו המחשים התומכים ב DX 10 עוד הרבה זמן לא ? לא להתעצבן אני יודע שדנו מזה כבר הרבה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/01/05/squeezing_value_out_of_lower_end_cards/
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה RIVA TUNER 2.הדבר המוזר שהתוכנה רושמת שהכרטיס 128 ביט למרות שהוא 64. רציתי לדעת איך מנסים לפתוח את הצינורות.תודה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. אני די מעודכן במה שקורה היום בתחום של כרטיסי המסך אבל לא מעודכן בדרישות של המשחקים היום. כעיקרון אני לא גיימר אבל פה ושם משחק במשחקים נחמדים כמו: rome total war, need for speed, hitman, fifa 2005 ועוד משחקים מהשוג הזה. לא משהו. מה שיש לי כרגע לא ממש מתאים למשחקים כאלה. זתאומרת הם רצים אבל הם לא רצים טוב. יש לי geforce 4000fx השאלה שלי היא בעצם איזה כרטיס מסך כיום שהוא די זול אבל יריץ לי את המשחקים האלה סבבה מתאים לי מסדרת geforce ורצוי של חברות טובות כמו msi או asus. אני לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בו אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים. אז אם זה לא אז תגיבו ואני יערוך. ואם כן צריך עזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11876 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=12237 איזה מהגרסאות של ה6800GS עדיף? ג'יגהבייט או לידטק? ואם אפשר אז תביאו גם סיבות. תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי x800gto לפני חודש היה מביא לי ב3dmak בסביבות 4300 לא פחות ותמיד ששיחקתי בניד פור ספיד עשיתי אובר קטן ושהייתי מסיים הייתי מחזיר למצב הרגיל עכשיו אני בודק תוצאות קיבלתי 3400 כאילו ירד לי 1000 שמתי לב שהג'יטיאיי לא פועל לי בהגדרות הכי גבוהות חלק יש לי את הדרייבר הכי חדש 5.13 מה הבעיה פה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי GTO2 וכבר פתחתי לו צינורות ועשיתי גם OC,אבל משחקים עובדים דיי גרוע. FEAR למשל עובד על 1024X768 וכל שאר ההגדרות על MEDIUM בלי פילטרים והמשחק מקרטע. אני יודע שFEAR משחק כבד,אבל עדיין הוא אמור לעבוד קצת יותר טוב. HALF LIFE 2 היה עובד אצלי על הכי גבוה,אבל עכשיו הוא גם מקרטע מידי פעם(על רזולוציה הכי גבוהה). חשוב לציין שזה קרה עוד לפני הפתיחת צינורות והOC
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס הוא S3 Crome S27... יש עליו ביקורת ב X-bit labs: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27.html אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אבל מה זה החברה הזאת? חברה חדשה שנדחפת לשוק הכרטיסים?? וכרטיס מציג ביצועים מכובדים במשחקים כבדים כמו FEAR...
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי FX 5200 ,עכשיו במהלך השימוש במחשב הכל היה טוב ,אבל באמצע הוא התכבה נראה לי בגלל קצר שהתחבר + עם -. הדלקתי אותו הוא נדלק אבל על המסך לא נראה כלום! הלכתי להביא מדוד שלי GEFORCE 2 ועכשיו הוא עובד ... יש מצב שהכרטיס נשרף? ואם כן מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס טלוויזיה אז אני קולט ערוצים של ישראל לבד לדוגמא 10,11,22 וכ'ו? או שאני צריך לחבר ממיר או משהו
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שציינתי ושמתי לב שהטמפ' במאמץ עלתה מ- 50 ל- 59 ונראה לי שהקירור פועל לא טוב אני מתכוון שהמאוורר לא מתאם את סיבובי המהירות לטמפ' נראה לי כי שיחקתי קצת בהגדרות ב- ATITOOLS מישהו יכול להביא לי הגדרות טובות שהטמפ' תחזור לעצמה והאם מומלץ לשים את המאוורר על מאה אחוז תמיד ?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ ו512MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך G-Force FX5200 עם 128מגה בייט זיכרון פנימי עכשיו נגיד NFS אנדרגראונד 2 הוא הריץ פסדר על ההגדרות הכי נמוכות בהכל רזולוציה הכי נמוכה רמת פרטים הכי נמוכה וכ' וככל שהייתי מעלה ברמה הוא היה איטי באופן בלתי נסבל עכשיו NFS מוסט וונטד הוא בכלל מריץ איטי שעה טוען את התפריט וכ' עכשיו אנשים עם מחשבים הרבה יותר חלשים משלי (פנטיום 3 ג'י פורס 2 וכ') עובד להם סבבה האנדרגראונד 2 על ההגדרות הבנוניות והמוסט וונטד עובד סבבה בהכי נמוך אני חושב ואני עם מפרט טכני כמו שלי אומרים שעובד להם הכל פצצה עכשיו תגידו לי למה אצלי זה ככה? יכול להיות בגלל שהיצרנית של הכרטיס מסך לא מוכרת? (חברת PALIT) יש לי DIRECTX 9.0C והורדתי תדרייב…
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו השגתי את הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שהיה לי GeForce4 mx440 128 Mb הוא עובד הרבה יותר טוב במשחקים והכל... אבל הייתי רוצה לדעת אם הוא באמת שווה וכמה זמן הוא יוכל להחזיק מעמד....
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך ל AGP ואני לא יכול לחכות עד שה 6800GS ירד ל 1300-1400 אז אני מתלבט אם לקנות את ה X800GTO אני יודע שהכרטיס הזה של POWERCOLOR הוא כרטיס טוב אבל אין אותו ל GP יש רק של sapphire מישהו יכול ללת לי על הכרטיס הזה פרטים ומה הרמה שלו והאם הוא פחות טוב משל POWERCOLOR כי יש להם ליבות שונות תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כך יש לי בארון , NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV,חדש שנקנה בארץבגלל שדודה שלי החכמה נזכרה רק עכשיו שהיא מביא מחו"ל 6800gs,חחחחח קראתי מלא סקירות,והרבה הודעות של משתמשים בפורומים בחו"ל לגבי הכרטיס, אבל אמרתי שזה יכול להיות נחמד לשמוע גם את דעותם של בעלי הכרטיס הזה גם בארץ (6800gs). נ.ב אני מוכרת את ה 6600gt ב900 ש"ח-כרטיס חדש (3 שנים אחריות). תודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לימישהו יש תמפרט שלו או משהו עליו ועל תאריך היצאיה שלו... :s05: והאם הוא יהיה מענה מספק ל1600 של ati
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=92619 נשמע חביבי האע?
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1223167&postcount=133 K|NGP|N כרגע מקום ראשון ב3Dmark05\03\01 !
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי! כאשר אני משנה רזולוצייה בווינדוס 98 על מנת להקטין את התצוגה בשולחן עבודה אני מקבל שולחן עבודה הפונה בצורה הפכית לצד שמאל ,יש פיתרון לזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תוך יומיים את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2731 מה דעתכם עליו? אפשר לפתוח צינורות? אפשר נתוני מהירויות כי לא מצאתי.... תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-