כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב ישן כדי להפעיל משחקים חדשים amd 1000Mhz, AGP*4 , 512MB התקציב שלי הוא 300 ש"ח השאלה היא אם כדי לקנות כרטיס ישן וחזק כמו TI4600 או לקנות כרטיס חדש עד 300 ש"ח והאם החדש יתן לי ביצועים גבוהים יותר 5500 REDEON 9200 או כל כרטיס אחר תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם? X800 מסטר קרד+לוח קרוספייר או X1800XL אחד אשמח לביקורות :-*
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחפש חנות הכי זולה ל66GT AGP (אבל שתיהיה אמינה) ? ואם משיהו יכל להביא לי תמונה ממשחק (רצוי לא NFS) אם יש לו 66GT? ד"א אמורה להיות ירידה מחירים קטנה בחודש האחרון(בגלל 68GS AGP)???
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי אני שוכל לקנות כרטיס מסך של EVGA את ה6800GS לAGP ב1600 ¤ אני ראיתי שכרטיס הזה הוא יותר חלש מהגרסה של הPCI-E זכרון 1000 ו 350 המעבד לאומת 1050 הזכרון ו 450 של המעבד השאלה שלי היא העם שווה לי לקחת אותו או לחקות לגרסה יותר חזקה? תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם עד 1200 שקל? יש כבר אולי משהו יותר טוב? תודה
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש לקנות כרטיס ללכידת וידיאו אנלוגי ( כרטיס עריכה ) בסכום של עד 800 ש"ח . חקרתי קצת את העניין באינטרנט וגיליתי עולם ענק של כרטיסי עריכה וטלויזייה ויצאתי יותר מבולבל . . . מה יותר טוב לקנות ? כרטיס עריכה בחיבור PCI או קופסה חיצונית בחיבור USB או אולי מתאמים פשוטים ( RCA לוידיאו USB למחשב ) יעשו את העבודה ? האם קיים כזה דבר קופסה חיצונית המחברת ע"י FIREWIRE ללוח ? האם תוכנות עריכה כמו פרמייר או AVID דורשות כרטיסי עריכה מסויימים או שניתן להפוך חומר אנלוגי לדיגיטלי באמצעות תוכנות אחרות ורק אז לערוך את החומר ( שהוא כבר בפורמט דיגיטלי ) באמצעותן ? אחרי שאני לוכד את החומר האנלוגי - לאיזה פורמט הוא יהפוך ? הבנתי שכרטיסים בחיבור PCI דוחסים את החומר האנלוגי בפעולת הלכ…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
פירמטי תמחשב והתקנתי דריברים 81.98 (לפני היא לי 78.01) ושאני מפעיל תמשחק America's Army זה עושה לי כל שניה אורטפקטים או איך שלא קוראים לזה ולפני זה לא היא עושה בכלל אפילו לא אחד זה קשור לדריברים החדשים או משהו נ.ב: יש לי גיפורס 6600LE של גיגה ביט
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מי הכי חזק מבין סדרת ה6XXX כמה הוא עולה? וגם כמה עולה בממוצע ה6800 GS ? לא משנה אם זה PCI-E או AGP
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך PCI-E באזור 700 ש"ח ליישומים גרפיים כבדים יחסית ובחלקם יש רינדור בזמן אמת. לדוגמא: AutoCAD, Rhino, SolidWorks, ArcGIS, PhotoShope... המחשב לא אמור לשמש כמכונת משחקים אלא כמחשב ביתי עם יכולות גראפיות גבוהות. הפלטפורמה עליה מורכב הכרטיס היא: AMD 64 3500 Gygabyte Ga-K8NF Ultra Twinmos 1024 MB DDR 400 ברור לי שזהו תקציב נמוך יחסית לכרטיס גראפי אבל... זה מה יש. אם תוכלו להתייחס גם ל- Ati X1600 זה יהיה מצוין. אשמח לשמוע המלצות על כרטיסים אפשריים והם יכולים להיות גם יותר זולים מתקרת התקציב במידה ואין משמעות לשיפור הגראפי. בנוסף, אם יש למישהו ידע לגבי הפיכת כרטיסים של Nvidia לתואם Quadro FX יהיה לי מעניין לשמוע... באותה הזדמנות, אני מ…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איזה כרטיס נחשב היום יותר חזק?? ובמה זה מתבטא.. אם יש לכם בנצ'מרקים בין השניים אז שימו... תודהה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום.. קניתי את הכרטיס הזה.. LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB והם אומרים לי עכשיו שאין אותו בכלל בארץ.. שיש מחסור והוא צריך להגיע מחול ולא יודעים כמה זמן.. יכול גם לקחת חודשיים... זה באמת או שמחרטטים אותי?? כי אם זה חודשיים אני יתבאס ויבטל את זה כבר... :-\ :-\
-
- 55 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הכרטיס הוא X800 של גיגהבייט עכשיו קיבלתי אותו אין לי בשבילו דרייברים וכ'ו הכרטיס הוא AGP 256 מגה רשום עליו : r80p256d התקנתי אותו כרגע על המחשב לפני זה אני חייב לציין שהיה לי GEFORCE 2 מסכן קיצר הורדתי דרייברים מ ATI התקנתי עכשיו הכרטיס עושה מעין ריצודים על המסך כאילו האותיות קופצות... האם זה בגלל הדרייברים הכרטיס מסך לא נראה לי ב OC .
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו סופית אני עומד לרכוש 9800NP משומש של הרקולס(כ 400 שקל) ויש לי מספר תהיות 1. אני מניח שאין שום שאלה שזה עדיף על האיכסה 5200 שלי? 2. האם ב400 שקל או פחות יש כרטיס AGP חדש שעדיף? 3. שווה לעשות פלאש לביוס או שעדיף גישה "רכה" יותר? 4. האם להתקין את קטליסט 5.13 או אומגה 5.12? 5. יש איזה משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הכרטיס?איזה נפילות או משהו בסך כל הרצתי חיפוש וראיתי שגם הרקלוס נחשבה חברה טובה יחסית ל9800 לפי תגובות הפורום וגם שבסך הכל ה 9800NP לזמנו היה די טוב. 6.כמובן זה כרטיס זמני לחודשים הקרובים עד המחשב החדש, האם הכרטיס אמור לתת תמיכה סבירה(הכל יותר טוב מה 5200 שלי תאמינו לי) למשחקים הנוכחיים ברזולוציה נורמלית מינוס? אני מקווה שלא ביאסתי אותכם ע…
-
- 98 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B זה הכרטיס שאני רוצה למחשב החדש שלי אבל לצערי הרב הוא ניגמר ובנתים הם לא מזמינים ב-k.s.p יעצו לי מה ליקנות במקום (ביצועים דומים לכרטיס הנ"ל) או 6800 של חברה אחרת תודה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מחול וקיבלתי אותו סוף סוףף אבל עכשיו בעיה חדשה אין לי פה את הכבל שמתחבר לספק pin 6 אם אני יחבר את הכרטיס למחשב בלי הכבל עלול לגרום איזשהו נזק או שזה סתם יוריד לי טיפה בביצועים או טיפה הרבה ?? בבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש.
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי לב שיש כרטיסי מסך המבוססים על טכנולוגיית 7800gt אבל לא הבנתי דבר אחד. הרבה חברות עושות כרטיסי מסך ולוחות אם די זהים על אותה טכנולוגיה. נגיד כרטיסי מסך 7800gt של msi עולה 4000 שקל ושל gygabite עולה 2000 שקל. למראת שהם די זהים שניהם geforce 7800gt אז לא הבנתי בעצם מה פשר הדבר. זתאומרת אני מבין כשמדבר על שני חברות שאחת מהם טובה ומוקרת והשנייה בכלל לא והכטיס התקלקל אחרי שנה אבל במקרה שיש כזה הבדל מחירים בין חברות טובות כמו msi asus gygabite אני לא ממש מבין. אז בעצם מה אתם מציאים לי לקנות? asus msi או gygabite? מה ההיתרונות ומה החסרונות?
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בקהילה הזאת. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1000 שקלים + - ואני לא מבין כלכך במפרטים של הכרטיסים או מה יותר טוב ממה איזה חברה וכו'... אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך שיספק את הביצועים הטובים ביותר אני יודה לכולכם. ואם אפשר איזה טיפ או הסבר על כרטיסי מסך וכו'... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 6600LE ואני משחק BF2 והבעיה שלי זה שכל מיני דברים אני רואה מתושתש למשל הקופסה הזות: (לחבר שלי יש גיפורס 6600 רגיל וראים בלי תשתושים כאלו ) אז מה אני צריך לעשות ? לשנות בהגדרות? ודרך אגב זה לא רק במשחק הזה גם בעוד משחקים שיש איזה פתק על הקיר רואים מתושתש
-
- 21 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מי לפי דעתכם חזק יותר מהכרטיסים שהוזכרו בכותרת, יש לציין שה 92000 הוא 64 מ"ב זיכרון אבל 128 ביט והרדאון 64 הוא כנראה גם 128 ביט. ובנוסף האם רדאון 64 הוא בעצם גרסא מוקדמת של רדאון 7500 ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי כיום ג'פורס 4 MX440 , אני רוצה לשדרג את הכרטיס לכרטיס יותר טוב בעיקר כדי שמשחקים מהחדשים יותר כמו סאן אנדרס ,ניד פור ספיד וכו' יפעלו חלק , אבל בנוסף גם שיהיה לי לשנים הקרובות ולא עוד שנה אצטרך להחליף. הסכום שיש לי הוא בין ה-250 -350 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יתן לי יחס ביצועים \ מחיר הכי טוב סביב 450-600 ש"ח ? AGP תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום , בצער רב מסך המחשב שלי LG F900P מת. כאחד שלא ממש אוהב מסכי LCD יצאתי לחפש אחרי מסך CRT חלופי אבל אלו כך נדמה אוזלים מהשוק והיבואנים מעדיפים שלא להביא אותם יותר. אז כנראה שלא תיהיה לי ברירה אלא לקנות LCD. אז בעוד שבמסכי CRT הבנתי משהו בLCD אני לא מבין כלום. אפשר לקבל המלצות על מסכי 19 אינטש ? תודה רבה. יוני.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=88 http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 אני צריך אותם בתור כרטיס משני שיעבדו במקביל עם הAGP. לוח אם: Gigabyte nForce3 k8nsc
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-