עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofer40,

היי האם יש כבר את הכרטיסים הנ"ל בגירסת AGP? אני מנסה להפעיל סרט HD DVD עם הנגן של XBOX 360 ואני לא מצליח לראות תמונה כלשהי. למרות שניסיתי גם עם התוכנה ANY DVD. האם זו בעיה של כרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by Quellious,

http://www.theinquirer.net/?article=19278 מישהו יכול להסביר למה משמשת יחידת עיבוד הוידאו ?

3. מה יותר טוב MB Gigabyte FX6600GT 128 MB || Sapphire Radeon X800GT 128? זה משהו שמעניין אותי !!!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by EasyPooper,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומחיטוטים מצאתי שהכרטיס הזה מביא לנו נורמה חדשה למונח חום... עכשיו אני קונה את הכרטיס של CONNECT 3D (אם אפשר לדעת עד כמה החברה הזאת ותיקה ומדוע הכרטיס שלה הכי זול בפוקס פי סי?) ורציתי לדעת עוד משו היה לי לפני זה שני כרטיסים מסדרת הHD2XXX של ATI שניהם מבית אסוס. עם הכרטיסים קיבלתי תוכנה מזה יעילה ששמה ASUS SMART DOCTOR איתה אפשר לעלות את המהירות של המאוורר לקבוע תדר לליבה ולזכרונות ולדעת את המעלות של הכרטיס אז רציתי לדעת האם התוכנה הזאת עובדת רק עם כרטיסים מבית אסוס? או כל כרטיס מסך? או לפחות עם הרדיאון שלי :s05: תודה מראש מקס.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  5. משחק ה-ARPG שמתיימר להציע איכות ויזואלית יוצאת דופן למחשב האישי ול-Playstation 5 מתקרב במהירות ליום ההשקה שלו. דרישות החומרה ב-PC? מהגבוהות ביותר בהן נתקלנו עד היוםלכתבה

6. Started by DisCus,

שלום לכם. יש ברשותי את הכרטיס GTX 460 ואני מעוניין לשחק בתלת מימד, יש לי משקפיים סטנדרטיים של 3D (הם אמורים להספיק). כשאני נכנס לאשף ההתקנה, זאת הבעיה שהוא מציג לי: זה מבחן, הוא רוצה להתאים כנראה את ההגדרות. מבקש לעצום עין ימין ולעצום את עין שמאל, ולאחר שבחרתי את מה שהופיע, לחצתי על NEXT... אפשר לדעת למה זה קורה? אני חייב עזרה, חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by dad11223,

וכמה הוא יעלה לי ובאיזה חנות אפשר לקנות אם אפשר תביאו לינק והאם הוא באמת טוב יותר מ RADEON 9600XT?

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

אהלן, אי יוצא עכשיו לקנות מחשב אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים על 500ש"ח. לא יהיה OC ישוחק על מסך 19' המון תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. אני בסקר שוק אחרי כרטיס מסך מתאים, ויש לי מחשב לא רע לדעתי רק שה AGP שלו הוא X4 ולא X8. 1. כמה זה פוגע בביצועים בפועל? הבנתי שזה לא ממש מוריד בחצי...אלא עד 20%+ -... זה נכון? 2. מה יותר משפיע - הרוחב פס 128/256BIT, או ה"צינורות" 4/8 ? 3. מה השילוב הכי אופטימלי של רוחב פס וצינורות שיותר משמעותי ומתאים ל AGP X4? (אין לי תקציב ל 256/8 PRO ) ל9800SE ראיתי שיש 256BIT אמנם אבל 4 צינורות פעילים. לפי הסטיקי שקראתי, הבנתי שלא בטוח שהוא נפתח עם האומגה ל 8, אז אולי בכלל כדאי 9600XT שהוא 128BIT ו 4 צינורות אבל מהירות שעון גבוהה יותר...?? יש בנושא הזה הרבה משתנים (שלא לדבר על מחיר - שקובע בסוף הכל... אז סליחה אם השאלות שלי חוזרות ומורכבות... תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. למשל לשים 8800 ככרטיס מסך רגיל ולהשתמש ב- 7800 כפיזיקלי. שמעתי שיצא איזה דרייבר שגורם לכרטיס רגיל להשתמש כפיזיקלי..

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by SamurAchzar,

אני משתעשע ברעיון של לקנות אחד בעוד כמה חודשים (המחירים ירדו קצת, טכנולוגיה תשתפר, ובעיקר אני אתן לחשבון בנק שלי להתאושש מהמאורעות האחרונים). מה שמעניין אותי, זה איך אמורים לשחק על זה? 1920x1200 זו לא רזולוציה סטנדרטית, ואף משחק שאני מכיר לא תומך כמו שצריך ב16:9 (מסך רחב). השאלה היא האם המסך מתוכנן כך שתוכל להציג תמונה מרובעת (4:3) במרכז (כלומר, עם שטחים שחורים בצדדים) ברזולוציה "נורמלית" (כמו 1600x1200), אך טבעית (כלומר, פיקסל לפיקסל, בלי עיבוד נוסף כמו שרואים כשמציגים תמונה ב800x600 על מסך LCD שלא זו הרזולציה שלו, למשל).

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. Started by Aviv.H,

כל פעם שאני משחק בנשחקים כמו נגיד GTA או אפילו משחקים פחות כבדים אז הכרטיס מסך משמיע רעשים חזקים או נגיד ציפצוף כזהמעצבן כמו הציפצוף הזה של מישהו שמת ואם אני לא טועה זה בגלל שהוא מתחמם או משהו.. קיצור יש לזה פיתרון ??? זה רק אצלי או שזה בעיה ידועה בכרטיס הזה ?! תודה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  13. המחיר לא כולל מעם למשהו יש מוסג כמה זה עם מעם? ומשהו מכיר מקום שמוכרים את זה ביותר זול?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. אהלן , ברשותי מחשב מעט ישן,שתומך sli וכרטיס מסך geforce 7600gs sonic 512 mb הממ ,אני לא מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך עדיין כי אני לפני הוצאה כספית כבדה , אבל כן חשבתי אולי להביא אחד נוסף בסכום זעום שלא יכביד על הכיס (מצאתי כמה ב150 שקל) ולנסות להריץ אותם ביחד. אז יש לי כמה שאלות 1.בהנחה ואני לא גיימר רציני ואבצע אוברקלוק קטנטן ,אוכל להגיע לגרפיקה נאה איתם?(ואני לא שואף לגרפיקה מפוצצת הכי מפורטת שתרוץ על מסך 1920x1200 עם פילטרים ושטויות, אלא על ריצה של בערך 1280X1024 עם פילטר אחד גג...) 2.הבעיה המרכזית : יש לי כ. מסך כפי שצויין למעלה עם זיכרון 512, ומצאתי עם זיכרון של 256, הקינפוג לא ידפק ? הוא פשוט ירוץ על נמוך יותר ? אם כן אז : אם אחד רץ על ddr3 והשני על ddr2 .. תהיה ב…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by bigfoot1,

שלום לכם. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי ואני לא יודע לאיזה. יש לי abit fx 5200 128 ddr ואני רוצה לשדרג אותו במשהו כמו 400 שקל לאיזה אתם ממליצים? יש לי כמה אפשרויות.. 1. abit fx 5600 256 ddr/ati radeon 9500 128 ddr 2. (ממש לא בטוח...) abit fx 5700 או ati radeon 9600 עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה מה כדאי לי לקחת קודם כל ati או nvidia אחרי זה למה ואיזה מהם.. תתחשבו בתקציב..

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by לוח שנה,

ראיתי שאנשים כותבים פה על זה. איפה זה?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. כנס GTC של מפתחת השבבים ביפן מספק לנו פרטים חדשים אודות הארכיטקטורה הגדולה הבאה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-nvidia-מאשרים-ליבות-pascal-עם-זכרונות-hbm2-בנפח-ורוח/

18. Started by Nirro,

ה-7600GS הכי זול שמצאתי (585 ש"ח, יש את הדגם בלי ה-Sonic ב-575 ש"ח). השאלה היא, האם זה בטוח לקנות את המוצר הזה ? אני יודע שהחברה פחות משנה בכרטיסי מסך, אבל בכל זאת, מעולם לא שמעתי על PALIT... ועוד שאלה, האם המאוורר שלו מרעיש ? הייתי מעדיף קרור שקט (פסיבי) אם אפשר... לא מתוכנן OC לכרטיס מסך. תודה מראש. Nirro.

19. Started by PSdesign,

הזמנתי היום את הכרטיס (במפרט שלם..) וחשבתי על ניסיון לעשות OC, לא מצאתי שום מידע על הכרטיס כמעט, לא רק בקשר לOC בכלל, זה כרטיס מסתורי כזה. כבר החלטתי שאני כנראה יעשה עליו ניסויים ויביא תוצאות אבל בכל זאת אולי לפני למישהו יש קצת מידע על ניסיונות לOC שלו? איך הקירור של SAPHIRE שבא איתו? האם הוא OCיר טוב? והאם הוא מתחמם מהר?

20. Started by ervinherman,

עקב מותו של ה- 6800 שלי אני מעונין לקבל את עצתכם לגבי קניה של כרטיס המשתווה בביצועיו ל-6800 התקציב -1000-1100כרטיס חדש AGP תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  21. יש לי את ה5700 של ג'יגה בייט..הכרטיס החל לעשות לי בעיות, הוא נתקע כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שדורש גראפיקה - משחקים, 3DMARK ואפילו פעם אחת תקע לי את המחשב בלי קשר... כשעיינתי בקבצי וורד.. אני בטוח שהכרטיס מסך הוא הבעיה..כי החלפתי והכל היה בסדר..עכשיו לשאלה, הייתי די בטוח כי זאת בעיית חום, אז הוצאתי את ההיטסינק ומרחתי גריז טרמי חדש, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, יש לי עדיין אחריות על הכרטיס עד ה8/7/2005 השאלה שלי האם מריחת הגריז הטרמי ביטלה את האחריות? ומה קורה במידה ואין לחנות אפשרות להחליף את הכרטיס לאותו הדגם? הם יתנו לי זיכוי או שעלי לדרוש החזר כספי בשטרות?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by korn666,

חבר שלי התקין את המשחק אצלו והפרקט של המגרש מוצג כשחור ניסיתי לעדכן את הדרייורים של הכרטיס מסך ניסיתי להתקין לו את המשחק מחדש וכלום לא עוזר מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by riddick00,

אני מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציה 1920*1080 בתקציב 800 שקל+- אני חושבתי על 7850sapphire 1GB שאר המפרט: AMD FX x8 Eight-Core FX-8120 Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, 8GB Crosair 1600MHZ SeaSonic 520W Modular 80 מישהו יכול להמליץ על הכרטיס הזה או על אחד אחר? מישהו קנה מחו"ל ויכול להמליץ ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Lifestyle,

אם איזה תוכנה אני יכול לעשות ששתי תמונות שני יבחר(קטנות) יתחלפו ואני יוכל להעלות את זה לאינטרנט . :s05:

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים