כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב חדש והייתי רוצה עזרה בבחירת כרטיס מסך, אני מתלבט בין 7900gt 256mb לבין x1800xt 512mb , וגם הייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות. תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר ממיר של YES למחשב ושיתפקד כטלויזיה ולכן החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה, אך שמתי לב שבכרטיס מסך שיש לי כרגע ( Bliss 8800 GT 512MB GS) יש חיבור Svideo, האם הוא יכול לשמש לי ככרטיס טלויזיה או שהחיבור משמש רק לout ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה חדשה שאני הולך לקבל... עד עכשיו חיברתי את המחשב לטלוויזיה שהייתה לי בלי לדעת אפילו באיזה חיבור אני משתמש... ככה שאנ'לא יודע אם המחשב יוכל להתחבר לטלוויזיה החדשה... אז השאלה שלי היא כזאת: בטלוויזיות - מה ההבדל בין כניסת AV לבין כניסת AV כוללת s-video? מה יותר טוב? מה יותר עדיף? וכו'... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אשמח אם תתנו לינקים לבנצ'ים של Palit 9800GT Super 1GB לעומת הכרטיסים 9800GX2+280GTX תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש כנראה ואני צריך השוואה בין שני כרטיסי המסך ATI Readon1300 PRO 512MB & GeForce 7300 Gt 256MB תודה!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם שני כרטיסים באמת משפרים ביצועים או שבדומה לכל המעבדי כפולי הליבה שיצאו לאחרונה , צריך שהאפליקציה תתמוך בזה? האם השימוש בטכנולוגיה הזו מחייב שני כרטיסים זהים , או שכל מה שצריך זה ששני הכרטיסים יהיו יתמכו בSLI (בלי קשר למערכת השבבים שלהם)
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם במידה ואני אחבר את המחשב שלי לפלזמה 42 אינץ של גרונדינג בחיבור DVI בין כרטיס המסך לפלזמה אני אראה עדיין איכותי או שאני מאבד איכות? יש לי כרטיס מסך של GAINWARD עם ציפ של NVIDIA 256 MB דגם הכרטיס 6800 FX. תודה דביר
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לכל מי שלא ידע הם הוציאו לאחרונה כמה דרייברים חדשים לכרטיסי מסך! והשאלה שלי אם כדאי להתקין את הדרייברים מבחינה של תאימות כי לפי מה שזכור לי הדרייבירים הקודמים היו על הפנים?! http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html משהו ניסה ויכול לתת תשובה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, הנה מפרט המחשב שלי עפ"י sisoft sandra SiSoftware Sandra System Host Name : HOME-EAFAF57C12 User : Naum Domain : MSHOME Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Speed : 2.67GHz Performance Rating : PR2940 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 16kB Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 Processor(s) MP APIC : Yes System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG System : SiS Technology Inc. SiS661FX + SiS964 Mainboa…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מצאתי כרטיס מסך אבל אני לא לא יודע אליו כלום לא כתוב איזה חברה הוא ולא כמה זכרון יש לו אני יודע שהוא ישןאבל זה לא משנה יש לי מחשב ישן בן 6 שיש לו כרטיס מסך מובנה ואני רוצה לשים לו את הכרטיס הזה שמצאתי אשמח אם תתנו לי מידע זה מה שכתוב על הכרטיס agp 6326 ואז יש איזה מספר pjd4548 זה כל מה שרשום עליו אשמח למידע
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 670,680 ל-7970. אילו מן הכרטיסים האלו הוא בעל היחס הטוב ביותר של העלות:ביצועים, ומי הכי חזק? כרגע אני כמעט נעול על ה-680. (של EVGA ד"א) נ"ב, לא מתכנן OC. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך אבל אין לי תקציב לlcd . מה ההשלכות (לגבי משחקים) בקניית מסך שפורפרת?
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין לקנות מסך(LCD) התקציב הוא 2000 שח חייב להיות מסך דק לא חשוב גודל 15 17 חשוב לי שיהיה ברמה טובה ושיחזיק מעמד הרבה זמן. ראיתי כמה אופציות הנה הם לפניכם MAG MS 576 UMAX LM 17X עם יש הצאות נוספות הם יתקבלו בברכה . אני צריך לגבש החלטה מהירה אז אנה מימכם תשובות עניניות ומהירות תודה מראש אבי..
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? נמכר ב P1000 ב 1850 ש"ח כולל משלוח . מסך ''19 LCD (דק) NewVision דיגיטלי( DVI)+רמקולים מסך ה- ''LCD 19!!! איכות ללא פשרות !!! שילוב של אמינות ופונקציונליות המסך הינו דיגיטלי בעל כניסת DVI זמן תגובה הנמוך (16ms) המאפשר הצגת משחקים וסרטי DVD רמת ניגודיות גבוהה (1:600) המקנה לו איכות תמונה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים 3 שנים אחריות ע"י היבואן
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ואני כבר מיואש מכרטיסי מסך.. אין לי מושג מה לעשות ואיזה לקנות , חתיכת הברזל הזאת עולה יותר מהפנסיה שתהיה לי ואני ממש לא ידוע איזה לקנות... בהתחלה רציתי את ה8800GS עם ה320MB של SPARKLIE (כשהוא עוד עלה 1500) לאחר חשיבה שנית ולאחר עליית הדולר( והמכיר שלו) החלטתי שזה יקר מידי בשבילי וכיוון שאני מתגייס עוד שנה לא נחוץ לי וחבל על הכסף.. אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו היט מאן 3 , פאר קריי , פיאר וכו' ברזולוציה 1024 768 בגרפיקה בינונית בלי תקיעות במחיר מינימאלי. חשבתי על הכרטיסים האלה.. GT7950 256MB של Leadtek או GS7900 256MB כלשהו או 8600GT 256MB מכל חברה או את ה512 MB של BIOSTAR שאין לי מושג איך הוא.. מה אתם אומרים עליהם? , איך הם סוחבים ? מה…
-
- 13 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם על כרטיס המסך Leadtek Quadro4 900XGL 128MB DDR Professional Video Card ניתן להריץ משחקים גם?(באיכות טובה שמשתווה ל-radeon 9600, או שזה מיועד רק לרינדור עבודה עם תוכנות גרפיות מקצועיות וכאלה)? מלבד גרפיקה? כי אני רוצה לקנות את זה-אני לומד בקורסים לגרפיקה מקצועית, וצריך את הכרטיס הזה, בגלל זה אני שואל אם אפשר להעלות בו גם משחקים באיכות טובה!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מלפני 4 שנים כמעט ויש בו את הכרטיס ATI Radeon X1300pro הציאו לי את הכרטיס ASUS - HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 במחיר של 330 שקל.. שווה לקנות? השימוש העיקרי הוא משחקים..
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר כרטיס מסך מצויין שעולה שם בזול משמעותית מאשר בארץ? האם אפשר להביא לי לינק לחנות מכוונת? אשמח לעזרה, יוסי.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
עבור צג נוסף מישני 17" או 19", אין דרישה ל- 3D או מולטימדיה בתודה, shenig
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים יותר X1600 PRO של ATI או 7600GS של NVIDIA ?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, קניתי היום ב-KSP את הכרטיס הזה, ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש טעם להתקין את הדרייברים של אומגה? 2. יש לי רק AGPX4, האם זה משפיע קשות על הביצועים? 3. הציון ב-3DMark2001 בלי OC בכלל (לא מעבד ולא כרטיס) הוא 10030, איך זה בהשוואה לשלכם (אלו שיש להם את הרטיס הזה או כרטיס דומה)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כן חברים. http://www.magicom-online.co.il/Product.asp?Pid=EN7800GTX&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=30 אין ספק שמדובר בחנות מקצועית לחלוטין. חמישה כוכבים (או סימני V או משהו). יאללה להזמין.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כרטיס מסך חזק, שיממש את האופצייה הנוכחית עד כדי את האופצייה הבאה של שדרוג המסך שהוא כרגע 19 דק , ובעתיד כמובן ישודרג ל-22 כנראה. כרטיסי מסך מאתר החנות : www.rsm.co.il הכי זול שמצאתי והוא HD4850 הוא של PALIT ועולה סה"כ 796 ש"ח. איך הוא לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-