עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בגודל 17', רצוי מאוד שטוח. או מסך LCD מתחת ל 1000 ש"ח באיכות מספיק טובה בתודה מראש אריאל

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. Started by DakloN,

שלום יש לי את הכרטיס הכפול של שני 7800GT בכרטיס אחד... של אסוס (N7800GT DUAL/2DHTV )... עכשיו התקנתי אותו והוא משום מה לא עובד לי בSLI... ומזהה רק כרטיס 7800GT אחד.. עם 256MB מה עושים????? :-\ :-\

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הי חברה, טוב חבר שלי קונה את ה 9800 שאני התלבטתי לגביו, יש לו ספק כמו שלי (קנינו את המחשב ביחד) האם הספק יסחוב, מזכיר לכם 240W לא ג'נרי. או שאין על מה לדבר?

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by averonaa,

1. אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים הנ"ל, השאלה אם מישהו מכיר השוואה בין השניים ? 2. בכל אתרי ההשוואות משווים רק point&shoot, מה לגבי משחקים אחרים Guild Wars וכו', האם יש צורך בכזה כוח עיבוד ? 3. אם אני קונה כרטיס שהוא תומך SLI אבל אני לא אשתמש בפונקציה הזו האם אני חייב לוח שתומך SLI למרות שאני לא מעוניין בשיפור העתידי הזה ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך geforce 7800 gtx ועשיתי לו oc מ-430 ל-485 ב-Core clock ומ- 1200MHZ ל-1300mhz ב-Memory Clock. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה שצריכה להיות לכרטיס. אחרי oc הטמפרטורה במנוחה היא 51 מעלות ובמאמץ 78 מעלות.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. טוב אז השאלה מופנית לכל בעלי הרדאון ולמי שמבין הנהלת האתר במיוחד אם תוכלו לעזור לי ....אז ככה אתמול חבר שלח לי לינק לאתר של קטעי וידאו מצחיקים אני נכנס לוחץ על הסרטון ופתאום הוא נפתח לי באיזה 5 צבעים חשבתי שזה ככה אני אומר לחבר שלי לא מבינים כלום אומר לי מה אתה מדבר עכשיו יש לו כרטיס מסך שלnvidia 6600 ולי של רדאון ati x850xt יש לי את הדרייבר הכי עדכני כולל ccc מה שלא ניסיתי לא עבד לי צבעוני עד שהסרתי את הדרייבר הכי עדכני והתקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך שהוא 5.1 לעומת מה שיש לי 5.13 הפלא ופלא עבד בצבעוני עם הדרייבר הישן, תעזרו לי בבקשה לפתור את התעלומה אתם מוזמנים לנסות קחו קישור http://www.killsometime.com/ אני מודה לכל מישיעזור במיוחד לצוות האתר אם יוכלו לעזור לי …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד כמו שצריך עם photoshop cs2 שצורכת די הרבה זכרון ואולי עם עוד תוכנות גרפיות בעתיד, לא למשחקים. הדרישה היחידה שלי היא רק שיהיה מעל 128 מגה זכרון ושיהיה זול פניתי לשוק היד השניה והוצעו לי ההצעות הבאות פחות או יותר באותם מחירים: 1. ATI 9200 SE עם 128MB זיכרון 2. Geforce mx440 עם 128MB זכרון 3. Geforce fx5200 עם 128MB מגה זכרון אנא עזרו לי... תודה אביעד

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום! המקרה הוא כזה.. מגיע אלינו מקרן אבל אין לו כניסת VGA.. והשימוש העיקרי הוא להקרין סרטים(!) מהמחשב(!!).. מה לעשות??? קיים כבל שבצד אחד יש לו VGA ובצידו השני בננות RCA? תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ככה לפחות לפי שניים מהפורום של AnandTech. עוד מישהו: שמו לב שOC לליבה לתדר של הPCI-E מביא בדיוק אותה תוצאה בAGP. דיי צפוי הייתי אומר (פתיחת צינורות) מקור

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. חברה מה אתם אומרים ה SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שווה קנייה? הוא יחזיק מעמד?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by T-Flash,

סרטון הפלאש שבאתר הבית: http://www.futuremark.com/ נראה מגניב :D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by payback,

איזה כרטיס מסך מבין האופציות הבאות הכי מומלץ כיום? ( -כרטיס שיהווה כמשתלם ביותר ביחס למחירו ) 1. ATi Radeon X1600XT 2. Nvidia 6600GT 3. Nvidia 6800GS 4. Ati Radeon X800GT ? ??? תודה.

13. תסתכלו על המפרט שלי שאני משחק במשחק פיפא 2006 יש לי תקיעות מעצבנות אולי זה ארטיפקטים אני לא בטוח בכל מקרה הכרטיס מסך שלי חזק והוא אני מדגיש שלא נעשה עליו שום OC ויש לי גם זכרון גדול איך זה הגיוני וגם איך אני יכול לדעת אם זה ארטיפקטים ?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. יש במקרן יציאת Sוידאו, וגם במחשב, אפשר לחבר אותם בכבל Sוידאו? יש הבדל באיכות מVGA? מה ההבדל מכבל VGA? תודהה!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. Started by T-Flash,

אהלן 7800GS זה הכרטיס החדש לAGP... ליותר מידע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161849.0 אכשיו אנחנו יודעים שהכרטיס יהיה עם 16 צינורות עיבוד... 350MHZ לליבה ו 1GHZ לזיכרונות... (הנתונים של 6800GT ) להזכירכם זה יהיה הכרטיס החזק ביותר ל AGP... המחיר יהיה 280$ !!! http://www.tweakpc.de/?news_id=8989 הקישור לא יודע באיזו שפה...אבל אפשר להסתדר (מוזר שהנתונים הם של 6800GT...והכרטיס יהיה הכי חזק.)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by erap129,

מישהו רוצה למכור לי את הכרטיס הזה בדיוק- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3289 יד שניה באיכות טובה לפי דבריו ב650 ש"ח והוא לא מוכן להתפשר על פחות. זה משתלם לי? כי אני לא בטוח שכדאי לי להוציא את כל הכסף עכשיו על 6800GS במקום לחסוך למערכת PCI-X.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Idan-h,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 לדעתי זאת טעות..

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by psyco,

שלום לכולם... אני חדש פה וגם המחשב שלי... מפרט: AMD 3700+ SAN DIEGO DFI NF4 ULTRA-D OCZ 2*512 DUAL DDR PREMIUM CL2.5 WD SATA 2 250 GB 16 MB BUFFER SAPPHIRE X1600XT THERMALTAKE PUREPOWER 680 WATT התוצאה ב 3DMARK05 יצא 5133 אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם יש לי את הכרטיס מסך הישן שלי GF4MX 440 AGPX8 והחתיכה של הAGPX8 עומדת להשבר האם הכרטיס ימשיך לפעול במידה ותישבר החתיכה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by D-Viper,

איזה מהחברות עדיפות?: 1. Leadtek ב-1380 ש"ח. 2. Point of view ב-1300 ש"ח. 3. Gigabyte ב-1290 ש"ח (הזול מביניהם). 4. evga ב-1420 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by skywalker13,

שלום. קראתי לאחרונה את המאמר באתר על הלוח אם החדש של msi ונאמר שם שיש שם 2 כניסות לכרטיס מסך. כלומר אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך לפי מיטב הבנתי. אז לא בדיוק הנבתי... זה באמת אפשרי? ואם כן אז מה זה בדיוק נותן לי?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by Adielion,

מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by parker8,

מרוב החברות כבר התבלבלתי.... אני מעוניין לקנות 7800 GT ,איזה כרטיס מכל המבחר לבחור? אני רוצה את הכרטיס עם הביצועים הכי טובים!!! אני לא עושה OC כך שקירור לא משנה לי... יהיה נחמד איזה מתנה בתוך הבנדל.. בנתיים POINT OF VIEW הכי מצאו חן בעיניי.... תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zglazer,

שלום לכולם אבקש את עזרתכם ברשותי מחשב די ישן פנטיום 3 עם כרטיס מסך GFORCE 2 המסך "הלך" לי ואני מתלבט איזה מסך לרכוש מאחר והמחשב ישן ומשחקים איתו הבנתי שמסכי CRT הם המתאימים מה עוד שהבנתי שעם כרטיס מסך לא מתקדם לא ניתן לצפות ליכולות גבוהות של המסך מה דעתכם CTX EX951F מחיר 956 ש"ח אפה ניתן לראות מבחר גדול של מסכים פיזית תודה צביקה

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  25. מעל 1024 על 768,

• 7 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.