עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RoD,

מה ההבדל בין Geforce7900GT ל-GeForce7900GT CO? וזה לא OC או משו.. בינתיים ההבדל היחידי שמצאתי הוא בקירור ובמחיר

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  2. אז ככה, הכרטיס מסך שלי הלך (9500GT), ואני מחפש אחד חדש במחיר יחסית זול. המטרה היא שהמשחק BF:BC2 (מי שמכיר...) יעבוד חלק, מצידי על גראפיקה נמוכה... בקיצור, הסתכלתי על ה-220GT, ואני לא ממש מבין מה ההבדל בינו ל-9500GT... אני בטוח שיש הבדל, אני רק רוצה לדעת מהוא ואם הוא משמעותי או לא... תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. Started by Toxin II,

אהלן, לפני חודשיים-חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש עם GF9800GTX [עוד כשהוא היה חדש דנדש] סתם רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין הכרטיס שלי ל-9800GTX+ ? כרטיס מומהר? זכרונות מהירים יותר? יותר נפח BIT? יותר זיכרון?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by bubb,

שלום, לפני כשבוע בקשתי המלצה לכריס מסך שיריץ את MEDAL OF HONOR - AIROBORNE (כן, זה אני, הגיימר המזדקן...). המלצתם לי על גיפורס 7600 GT אבל אני לא מוצא כזה אלא רק GS. להזכירכם, להלן מפרט המחשב שלי: מעבד - pentium 4 2.8GHZ לוח אם ASUS P4 800X זכרון 512MB ספק כוח XP PRO כניסת AGP 4 MX GFORCE 440 השאלה היא מה ההבדל בין GS ל- GT והאם ה- GS לא יאפשר לי להריץ את המשחק ומשחקים דומים בעתיד, כראוי? תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  5. שלום. קניתי כרטיס מסך Gainward GF4 Ti4600 750 XP, והסתבר לי שהוא לא Golden Sample (להלן- "המוזהב") כמו שחשבתי. הסתכלתי באתר של Gainward, וראיתי שבעצם לשני הכרטיסים מפרטים טכניים זהים. ההבדל היחיד הוא שבמוזהב הם מקפידים לבחור מעבד גרפי מובחר וזכרונות הכי טובים, או איזה קשקוש כזה. בתכלס, אין הבדל בביצועים, נכון ? אני לא מתכוון להמהיר אותו, אז אין צורך לומר שהמוזהב יהיה יותר יציב ב-o/c. הקירור שיש בכרטיס הרגיל יספיק. אז יש הבדלים בין הכרטיסים ? מה אתם אומרים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  6. היי חברים, מה ההבדל בין GT 430 לבין GT220? מה יותר טוב וחזק? כמובן שמעליהם כבר יש לי את GTS 450 אבל התענוג כבר עולה 589 ש"ח... איך אני יודע מה ההבדל בין כל החברות שלמשל מוכרות את הGTS450 תחת השם שלהם? לא מתוכנן O.C לכרטיס. תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Rudo17,

מה ההבדל בין GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ל- GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תודה מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. מה ההבדל בין GTO ,GTO FireBlade ,GTO2 וx850xt??? אשמח לקבל פירוט מלא על ההבדלים. בתודה, tamir

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by daniel_18,

יש לי אפשרות לקבל את ה560 בגרסת ה1 ג'יגה ב900 שקל אבל הוא לא TI. האם ההבדל משמעותי בין הגרסה הרגילה לבין גרסת הTI והאם ספק 500W יספיק? (מעבד i5) תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  10. http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=3&glist=1&uin=26504&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=3&glist=1&uin=25308&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזר שסדרת ה-970 יצאה לפני ה-960 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by omerz90,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין הכרטיס מסך HD 4890 לבין HD 4890 TOXIC, עוד מספר ימים אני הולך לקנות משהו ואני לא יודע מה לקחת, הייתי שמח שתגידו לי מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומה עדיף לי לקחת?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by eli.elfasi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג, והמליצו לי על ה hd6850 וראיתי שיש אחד שרשום במפרט שלו מיני שזה מחברת SAPPHIRE והשני ללא מיני מחברת גיגהבייט, תעזרו לי להבין מה ההבדל בין שניהם והם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה (1000 ש"ח)... תודה תודה!!!! זה השם המלא של הכרטיסים: HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NosNos22,

אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  14. היי, אני רוצה לקנות אחד משתי הכרטיסים האלה, אבל לא הבנתי במה עולה ה4550 חוץ מDDR3 .. אפילו מהירות הזיכרון זהה.. 800MHZ.. האם שווה לשלם יותר עליו? בגדול אני צריך אותם לפוטושופ ועבודה מרובה בווינדוס 7... תודה!

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by redti,

שמתי לב שקיימות 2 אופציות להפעיל HD4850 במערך כפול.. האחד לקנות 2 כאלה או כרטיס בודד שהוא למעשה שתיים.. תקנו אותי אם אני טועה..פשוט ככה זה נראה בתמונות אולי הכרטיס הבודד תופס 2 חריצים וזה בכלל אותו דבר ? איך זה עובד מה ההבדלים ?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by Sh1,

מה ההבדל בין hd6850 ל hd5850? ראיתי שה6850 בתוספת משחק dirt3 יותר זול מה hd5850. מה ההסבר לכך? מישהו יכול להאיר את עיני? לא רק לומר לי שזה יותר טוב מזה וזהו. אני רוצה לנסות להבין... בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by eliranl,

מה הבדל בניהם ואם זה כל כך משנה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום רב מה ההבדל בין הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_438&products_id=4942 לזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_438&products_id=4968 ומה עדיף מביניהם ? תודה מראש,עידן.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  19. אני יודע שיש 720p, האם יש גם 720i ואם כן מה ההבדל? ומה ההבדל בין 1080i ו- 1080p (פה אני בטוח ששניהם קיימים). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by amir-amor,

לאחרונה אני מתעניין בנושא,כי אני רוצה לרכוש טלוויזיה דקה הייתי מעוניין גם להבין בצורה ברורה,את השוני,ההבדל בין שני המסכים(טלוויזיה) LCD לעומת פלזמה,מה ההבדל,זאת לא אותה טכנולוגיה?! באותה הזדמנות אני אשמח לשמוע המלצות מה כדאי טוב ומוצלח לקנות

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by innoVision,

מה ההבדל בין LCD ל TCO ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה ההבדל בין MP4 ל3GP,איזה איכות היא יותר טובה? עוד שאלה,MP4 זה קיצור של MPEG 4? תודה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שלום כולם יש לי שאלה מעצבנת: בכרטיס מסך שלי (8800GTS) אני יכול לשים AA בפציצות של פי 2 עד 16X (האמת 16XQ). עכשיו ראיתי בכל מיני השוואות שיש דבר שנקרא FSAA ויש MSAA ויש CSAA... מה זה בדיוק? ואיך SuperSampling קשור לכל זה? (או MultiSampling)? בדרייברים שלי יש אפשרות בנפרד להפעיל MS או SS וזה על OFF, ורשום לי שם שזה עוזר להעלמת החלקים הנראים של המדרגות... מה זה אומר? ואם אני מפעיל את זה תהיה לי שיפור בתמונה? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by HaVoC_850,

רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הדברים האלו (איך לקרוא להם בדיוק גם איני יודע - סוג של רנדר אולי)? ואם אפשר קצת מידע על כל אחד מהם, שיסביר את אופן הפעולה של כל אחד מן הדברים האלו בכמה משפטים. כמה יתרונות וחסרונות גם לא יזיקו =). תודה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by massinvallus,

??

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.