כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הי לאחרונה רציתי לשדרג את ה geforce 5200 ורכשתי geforce6600 . המחשב שלי הוא אטלון amd +2400 עם 1 גיגה זיכרונות. לאחר שהתקנתי את הדרייברים הנידרשים המסך נהיה שחור ולא הגיב לכלום. בדקתי עם הבעיה בכרטיס עצמו והוא תקין. החלפתי ספק כוח לספק חדש וחזק (550) ועדיין הבעיה לא נפתרה. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של אנ-וידיה ועדיין כלום. המחשב (עם הכרטיס) עולה בsafe mode זאת אומרת שהבעיה באיזושהי צורה בהתנגשות דרייברים (כך לפחות נראה לי). לפני שאני מחזיר את הכרטיס לחנות בזעם האם מישהו ניתקל בזה ואו יכול לספק פיתרון? הכרטיס החדש הוא Geforce 6600 אולטרא 1780 - 256mb ddr. איפה לעזעזל הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של חברת ELSA ואני מעוניין למכור אותו, אז השאלה שלי היא כזאת באיזה מחיר מקסימום אני יכול למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי MSI 5900XT 128VTD ורציתי לדעת איך הוא ביחס לכרטיסי מסך חדשים יותר. כלומר, האם הביצועים שלו דומים ל- X300 או 6200 או אפילו לכרטיסי מסך טובים יותר מאותו דור. חיפשתי השוואות באינטרנט, אבל מצאתי רק השוואות מחירים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
-
האם למישהו יש את הכרטיס של החברה הנ"ל? במיוחד ה 7800GT עם קירור של זלמן אני מתכנן לעשות OC לכרטיס הזה ורוצה לדעת האם הוא יספק את הדרישות הגבוהות כמובן עם קירור לזיכרונות...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://resources.vr-zone.com/newspics/Jan06/19/3DMark06-PXE955.gif
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו, לפני חודש קניתי מחשב חדש.. כל המשחקים שאני העלתי (Black&White - FEAR - NEEDFORSPEED MOST WANTED ועוד..) עובדים עם בעיות גראפיקה. יש "הימרחויות"במשחקים וכל מני דברים שלא אמורים לקרות.. גם אמרתי לטכנאי שלי פעם קודמת שיחליף לי את הכרטיס מסך וזה לא עזר. הדגם שלי - GeForce 6600 NX LE 256MB. עדכנתי את הכרטיס מסך לפני חודש בערך.. את הבעיה תוכלו לראות כאן: http://loading.co.il/uploads/1378171953.gif אם צריך עוד אני יכול לתת.. (אם צריך מפרט של המחשב..: 1024 MB RAM כרטיס מסך ידוע מעבד Pentium 4 3.0 GHZ 2mb דיסק קשיח 120 GB מסך ישן של 17 אינץ' אולי זה קשור O_O. ) מקווה שתעזרו לי לפתור, אייל D:
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הנ"ל לא עובד בXP ודורש רכישה של דרייברים לאחר רכישת הדרייברים, כאשר לוכדים וידאו (VHS) נוצר הפרש בין הקול לתמונה הכרטיס יושב על IRQ לבד הבנתי שהתופעה הנ"ל נוצרת בגלל פריימים "בעייתים" שלא נלכדים ובמקביל פריימים של קול שממשיכים להילכד. השמועה אומרת שיש תוכנות לכידה שיודעות לטפל בתופעה למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
כן כן הצליחו בכרטיס של Point of View אבל לא הלך להם כל כך כי הצינורות פגומים אבל זה כבר נותן פריצת דרך לא קטנה וכבר יש לצפות לפתוח צינורות הרצתי חיפוש בgoogle מצאתי באיזה פורום שאחד פתח כרטיס של XFX ועובד לו טוב מאוד והוא הביא תוצאה מדהימה עם OC ופתיחת צינורות ל5982 ב2005 הכרטיסים של XFX לא מאכזבים כמו שהיה עם ה6800LE שווה שווה שווה תהנו http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/2/
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
עוד מעט הכרטיסים X1900XT ו X1900XTX ו X1900CF יהיו בחנויות קצת השוואות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=310 תגיבו בעמ' 2: עוד קצת מידע וחדשות... כנראה לSAPPHIRE יש כבר את הכרטיס... בעמ' 9: סופסוף מבחני ביצועים - מלך חדש הגיע לשוק. ד"א, הכרטיס זמין כבר גם בארצנו הנידחת :-) מסתבר שהX1900XTX בקרוספייר מוציאים 16,000+ בסטוק 8) בעמ' 10: עוד השוואה מ DRIVERHEAVEN כבר אפשר למצוא אותו ב NEWEGG... הכרטיס בנועה
-
- 100 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
-
בבקשה באתר פה זה מתחיל רק מגירסת 9500 מה אז אין כבר תמיכה לכרטיס הזה בבקשה תביאו לי דרייברים מעודכנים וחדשים הנה המפרט המלא של הכרטיס: ATI REDEON 9250 128MB AGP-8 חברה GECUBE הגירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי : 8.152 בבקשה הדרייברים האלה מהדיסק שקיבלתי והם ישנים בבקשה חדשים ומתאימים ~!!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12&CatCode=16 מסרב להראות תמונה[בביוס] כל מה שהוא מראה זה שחור! מה הקטע שלו ? ואל תגידו לי שמה שכתוב שם; מיועד למחשבים ישנים בלבד ( לא עובד על מחשבי פ4 מתקדמים ) זה לא שטויות במיץ אני לא צריך שהוא ירים וינדוס או משו רק ביוס...מה יכולות להיות הסיבות שהוא לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס. קודם, הכרטיס: GeForce 6600 256MB - GIGABYTE עכשיו, במשחקים, ה FPS עולה לי ויורד. למשל, ב NFSMW, כשאני משחק (על פילטרים מלאים), זה על 20FPS (טוב נו, די בינוני, אבל מצויין להתחשב בעובדה שזה כרטיס די חלש לעומת האחרים), אבל כשאני נגיד מסתכל אחורנית עם האוטו, אני רואה את ה FPS עולה באיזה רמה או שתיים. והכי מחמיר, כשאני שובר איזה מחסום \ משיג נקודות, רואים שה FPS עולה לאיזה 30 פתאום, ויורד. אוקיי, מה הבעיות שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם לא משתגע יותר מידיי מול המחשב מה ממליצים המומחים? עד 800 ש"ח נראה לי סביר + תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך viewsonic p95f+ ולחוסך מזלי חלון הקידמי נסרט לאחר ניקוי (לא שלי)ופשוט אי אפשר לראות כמו שצריך זה המסך הכוונה האם ניתן להוציא את הפנל הקידמי ולהחליף רק חלון או שהכל קשור לשפורפרת ואז באמת אכלתי אותה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תגידו... אני באמת צריך את הSAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK אני משחק במשחקים nfs החדש,Far Cry ,nba 2006, pro evolution soccer 5, City of Heroes, The chronicles of riddick
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב 1500 ש"ח איזה כרטיס מסך לגיימרים יהיה הכי טוב במחיר הזה?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב אני רואה שלא עונים לי בדיון של LCD. אז: קראתי את כל האמור פה וממש התבללתי עוד יותר. אני צריכה מחשב בעיקר לסרטים (בעיקר אקשן ששם יש חשיבות שלא יהיו מריחות) ואופיס. אני לא משחקת בכלל!. אבל יושבת מולו המון שעות. בכל אופן אם תוכלו להמליץ לי על מסך דק טוב אני ממש אשמח. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח. 17 אינץ' בלבד. דגם בין החדשים. (אני מניחה שהשתנו כמה דברים מאז שהתחילו את הדיון הזה) שיש לו שתי כניסות אנלוגי ודיגיטלי (בעצם, איך אני יודעת אם לכרטיס מסך שלי יש כניסה דיגיטלי?). והכי חשוב שיראו סרטים טוב!: אני מתכוונת כמובן לרזולוציה ולצבעים (יש עוד משהוא שחשוב?), שיהיה טבעי-לא תמונה מלאכותית, שיראו פרטים היטב, חדה מאוד. קיצר משהוא איכותי: כמו תמונה של מסך CRT טוב.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-