כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
יש לי GEFORCE 6600GT ,מה לדעתכם הדרייבר שייתן לי את הביצועים הכי טובים..?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן,טוב את השאלה שאלתי בנושא...... ???
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה הדרייבר הכי טוב לכרטיסי מסך של NVIDIA אני מבולבל כי יש רישמים ולא רישמיים ולא כמו בATI הכול מבולגן יש השווה או משהו
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי 71.25 ואני לא יודע אם זה הדרייבר אבל הכרטיס די איטי כרגע. ועוד שאלה: האם אותו דרייבר מתאים גם לכרטיסים ישנים יותר כמו gf mx440 ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הבנתי שלא תמיד הדרייור העדכני ביותר הוא הטוב ביותר לכרטיס המסך. מישהו יכול להגיד לי מה הדרייבר המומלץ ביותר לכרטיס שלי: GEFORCE 2 MX400 חשוב לי גם שכל האפשרויות בהגדרות מסך ישארו (כמו מסך כפול וכו') אני מדגיש את זה כי בדרייבר האחרון שהתקנתי (42.70 שהורדתי מהאתר) ביטל לי את כל החוצצים בהגדרות מסך (בחלק של "מתקדם") בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי יציב והכי מומלץ (הדרייבר האחרון של ניוודיה עושה לי בעיות עם הזיהוי של הכרטיס מסך) שמתאים לכרטיס FX5900XT של אלבטרון. תודה, ולילה טוב.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום לפורום יש בבעלותי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit ותהיתי לעצמי מה הם הדרייברים האחרונים של Nvidia? כבר הרבה זמן שאני עם הדרייבר גירסא 66.93 ומפתיע אותי שNvidia לא שיחררה שום דרייבר מאז,או שאני פשוט טועה? אני לא מחפש דרייברים לא רשמיים [אומגה וכו'],אילא רק של Nvidia וגם לא מחפש גירסאות בטא תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
דרך אגב הכרטיס הוא של HERCULES, אז עדיף להוריד מהאתר שלהם? ואיזה גרסה בדיוק הכי יציבה והכי מומלצת? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, השאלה בכותרת.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך לדעת לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי? ואיך אני ידע אם הכרטיס החדש מתאים ויפעל לי על המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך בגודל של כ-26" שיאפשר לי לעבוד מולו ביישומים הרגילים של המחשב ואינטרנט וגם לצפות בסרטים רגילים (לא HD). 1. איזה כרטיס מסך צריך להיות בשביל מסך כזה באופן כללי? 2. ברזולוציה של מסכי מחשב כאלה רשום 1920x1200. האם הכרטיס מסך חייב לשדר ברזולוציה זו, או שאפשר שהיא תהיה נמוכה יותר? 3. איזה כרטיס מסך צריך בשביל שיתאים ל samsung t260hd? הקישור: http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS26TDDSUV/EN&fullspec=F 4. האם בשביל הצרכים שלי אפשר לקנות פשוט טלויזיה עם חיבור DVI או שלא כדאי? ואם לא כדאי - אז למה?
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מה הדרך ה-כ-י טובה לחבר ממיר יס לכ. TV ? שתהיה האיכות הכי טובה... ומה הכי מתאים? הממיר מהדור הקודם או החדשים הסקסיים ? צודההה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
על מנת להציג דברים מהמחשב על גבי הטלויזיה ללא TvOut. ואל תגידו לי לקנות כרטיס עם TVOUT... תודה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי אוברקלוק שניראה לי שיצא ממש דפוק... עכשיו נכנסתי למשחק וראיתי הכל קווים ובקיצור כאילו אין כרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לדעת האם בטוח הלך הכרטיס או שלא.. מה הדרכים שאפשר לבדוק האם הוא באמת נהרס??? ומה הדרך הכי טובה??? דניאל.
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי הרבה התלבטות ותודה גדולה לdj electric הזמנתי היום twintech 9800gt oc xxt (חסכוני בחשמל עם קירור טוב ומהיר) מה הדרך הכי טובה להחליף את הכרטיס הקיים שהוא גם NVIDIA 8600GT הכוונה מה השלבים מבחינת דריברים וכאלה? האם להסיר את הדרייבר הישן ואיך? אז לכבות להחליף את הכרטיס פיזית ואז להתקין דריבר חדש? מה הדרך הכי בטוחה ומומלצת? תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהההבדל בין הזיכרון בכרטיסי מסך ועד כמה הוא משפיע על הביצועים היום בעידן ה XP ובעציד בעידן ה VISTA
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע יש שני חברות ששולטות על הכרטיסים הגרפיים " ATI ו NVIDIA מה ההבדל בינהם ? ואיזה עדיף מבחינת משחקים? ראיתי שבעבר הרוב הללו והמליצו על ATI, אבל אני גם קורא שיש לו (ATI) הרבה בעיות עם הרצת משחקים מסויימים (בניגוד לNVIDIA) אין פה סתירה ? בתודה מראש, יוסי
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, תקציבי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000~ אך בכל זאת אני מתכוון לחסוך ככל הניתן. שמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין שני כרטיסי מסך אלו והאם יהיה הבדל ב Frame Rates במשחקי הדור הבא (האלף לייף2 דום 3 וכו). http://www.pch.co.il/docs/pd221562919.htm http://www.pch.co.il/docs/pd1279942380.htm מה ההבדל ביניהם ? ה128 מגה ממש משנה ? תודה, :-* ניר.
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בבקשה עזרה ;D מה יושפע מזה שהכרטיס מסך יעבוד על AGPX4 ??
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין 8800GT ל- 8800GT X2??? אני פשוט אולי אוכל להשיג עוד אחד ורציתי לדעת מה ההבדל בביצועים...
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום הלוח אם שלי תומך רק ב AGP כפול 4 והכרטיס מסך יכול לעבוד ב כפול 8 ,מה ההבדל בביצועים ביניהם . הכרטיס הוא 9500 PRO והלוח זה P4TE.
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הREDEON9600pro lite מgigacub ואני רוצה לדעץ מה ההבדל בביצועים כי אני יודע שפרו לייט עובד 400MH במקום 600MH ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-