עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoni725,

יש לי לנובו I5 עם ספק 280W אני לא יודע למה לנובו שמו לי כזה ספק חלש. אולי הבינו שלא צריך כלל להוסיף כרטיס מסך. בכל זאת אני רוצה להוסיף בעיקר לעבודות גרפיקה קלות. חיפשתי קצת ומצאתי כרטיס GT720 2G עם 19W וכן כרטיס R7 240 1G עם 30-45W. האם בכלל אפשר להוסיף? ועד כמה WAT? שאלה נוספת איזה כרטיס יתן לי יותר קצב ריענון כרגע נותן לי עד 75 הרץ. בברכת חג שמח

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. ביקורות ראשונות למוצר הדגל החדש של NVIDIA בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Pascal אמורות להיחשף היום, ובינתיים אנחנו מקבלים מפרט טכני מלא ותוצאות ביצועים ראשוניות שבוע וחצי אחרי שנחשפו באופן ראשוני על ידי NVIDIAעצמה והצליחו להפתיע ולהרשים אותנו עם תדרים כמעט דמיוניים והבטחה לשיפור ביצועים קיצוני, היום (יום שלישי, ה-17 במאי) אמור להיות המבחן האמיתי של כרטיסי ה-GeForce GTX 1080 החדשים של מפתחת השבבים – כשינתן האות, ואל הרשת יחלו לזרום ביקורות ראשונות ובלתי תלויות (אנחנו מקווים). אנחנו כמובן נדאג לספק לכם את כל העדכונים והמידע הכי מעניין והכי רלוונטי, אך עד שכל זה יקרה נוכל לשתף אתכם במפרט הטכני המלא והרשמי של דגם ה-Pascal המוביל החדש – בתוספת לכמה מבחני ביצועים ראשוניים שמג…

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  3. Started by OR2OOO,

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-460,4707.html יחסית למחיר הכרטיס נראה טוב במבחנים. המחיר בארץ בכלל לא נראה נורא יחסית יחסית לעובדה שזה כרטיס שאפשר לוותר על גרסת ה-4GB שלו אם המטרה זה בעיקר ESPORT. 2GB: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=1&glist=1&uin=34146&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.. 4GB: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=1&glist=1&uin=34145&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..

4. שלו לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכדי לעבוד ולשחק במסך Ultrawide (21:9' 2560X1080) רציתי לדעת האם I5 2500K (4.4GHZ) הישן והטוב מספיק חזק בכדי לא ליצור בקבוק עם GTX 1070 או GTX 1060. ובמידה ולא תהיה בעיה, איזה מהכרטיסים כדאי לי לבחור לרזולוציה שציינתי? האם הGTX 1060 יספיק לעבודה (בשביל 60FPS ,60HZ)? אני מעוניין לשחק על ULTRA בDX12 בשנה \ שנתיים הקרובות, אין לי בעיה פילטרים כבדים כמו ANTI ALIASING מוגזם (MSAA X2 מספיק לגמרי) . אני מעוניין לעבוד עם תוכנות תכנון הנדסיות כגון SOLID WORKS. תודה לעוזרים!!

5. מפתחת השבבים מכריזה על דגמי ה-GeForce GTX 1050 Ti וה-GeForce GTX 1050, שיהיו זולים אפילו יותר ממה שציפינו על מנת לספק אתגר של ממש ל-AMD לכתבה

6. Started by powerhorse,

Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL הכרטיס הנ"ל נמכר ב1080 ש"ח בTMS. מחיר נמוך למדי.. מסתבר שהוא לא בדיוק RETAIL... למישהו יש ניסיון טוב עם הכרטיס הנ"ל? (שנקנה באותו מחיר לעיל) אני מנסה להחליט אם זו הזדמנות נדירה או שכבר עדיף להוסיף 200 ש"ח ולקחת Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL מה אתם הייתם עושים ?

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. לפי זאפ, חדש עולה כ 1000 ש"ח ,מה שאומר שכנראה ניתן להשיג אותו באזורי ה900+ אם מחפשים היטב. השאלות שלי הן בעצם אם : א) כדאי לקנות עכשיו כרטיס כזה? (לאור חילופי הטכנולוגיה ויציאת סדרת הRים)... ב)800 ש"ח זה מחיר סביר לכרטיס כזה במצב משומש? אני זוכר את הדיון הארוך על המחירים שראויים והוגנים בקניה מיד שניה, אבל אני לא מוצא אותו וגם עבר זמן מה מאז... תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by mentalist12,

אהלן חברים, התייעצות קטנה ברשותכם. אני הזמנתי ומתכוון לקנות את הR9 290X בשבוע הבא. ממה שקראתי באינטרנט היצרנים נותנים דרישות ספק של 750W שזה גבוה ביחס לכרטיס.. המפרט שלי כזה: I7 2600K כרגע ללא OC 8GB Kingston HyperX Radeon HD 5970 [כרטיס דו ליבתי למי שלא זוכר.. חח]. הספק שלי הוא Corsair TX650 המודולרי. לדעתכם או מנסיונכם האם הספק הזה יחסית מערכת כזאת רק עם הR9 290X? אני חושב שכן אבל אמרתי נתייעץ בכל מקרה.. תודה רבה לעוזרים! אביב.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by pxst17,

כי ב-TPU כתוב שהוא מריץ אותו ב-33FPS ב-FHD שזה די מעט.. מה עושים? לקחת 290X?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by vursv,

היי. קניתי כרטיס מסך חדש של אסוס מקיי אס פי. אחרי שפתחתי את הקרטון, הכרטיס מסך היה בתוך שקית, אך השקית לא היתה אטומה. היא היתה סגורה מצד אחד עם צלוטפ. האם זה נורמאלי? האם השקית אמורה להיות אטומה? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אהלן, הגיע הזמן להשתדרג ו(סוף סוף) להחליף את ה5850 המזדקן שלי בכרטיס מודרני שיתמוך בקונפיגורציית המסכים שלי (אני לא מצפה לשחק על אולטרה, גם high יספיק לי כל עוד אני יכול להשתמש בשלושת המסכים בלי לרדת מ30 FPS בממוצע) עד לא מזמן הייתי דיי נעול על הR9 290 TRIX, במחיר 2025 ש"ח עם BF4 (בונוס לא קטן), ועכשו גם עם MANTLE. החנות שאני מתכוון לקנות ממנה הורידה לאחרונה את מחירו של ZOTAC 780 GTX AMP ל1850, וזה גרר התלבטות קשה מאד שאינני מצליח להכריע ועל כן אני מבקש את עצתכם. להלן בדיקות ביצועים של הכרטיסים: 290: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/63953-sapphire-radeon-r9-290-tri-x/ AMP 780: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/59857-zotac-geforce-gtx-780-amp-edition-updated/ כמ…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. בהנחה שמדובר על אותה רזולוצייה (1920X1080), האם תהיה מורגשת פגיעה בביצועים במשחקים כשאשחק על המסך 37 לעומת המסך ה24 ? תודה

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. היי, אני יודע שהספק של המחשב ממש נמוך ושזה הבעיה העיקרית, אבל אני בכל מקרה רוצה כרטיס חדש עד שאקנה מערך חדש קופסה ואקנה חלקים חדשים כמו ספק וכרטיס. לביינתים אני רוצה כרטיס (עד 600 שקלים) שיכול לעבוד עם הספק ה300W ועדיין להביא ביצועים טובים. (המחשב) הוא גם צריך להיות בגודל מתאים (לפי מה שהבנתי, כי המארז קטן) המסך הוא 1680X1050 אבל אני לא מצפה לקבל משהו שיוכל להריץ דברים על איכות טובה ברזלוציה הזאת. מה הביצועים הכי טובים שאני אוכל לקבל בהתחשב בנסיבות? (לפי 3DMARK) תודה מראש.

14. Started by Salwaby,

רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים. אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה. תודה

15. היי חברים, לא ידעתי אם זה המקום הנכון לרשום את הפוסט, אבל במידה ולא אנא העבירו אותו לפורם מתאים יותר. בכל מקרה שוטטתי לי באינטרנט ורציתי למצוא את הסרטון הכי מרשים מבחינת איכות ויופי שיש. כמובן שיש לבחור בהגדרות באיכות 2160P. דרך אגב, יש איכות טובה/גבוהה יותר מזו כיום באינטרנט שניתן לצפות בה? שאלה נוספת, האם יש אפשרות להוריד את הסרטון הזה מיוטיוב למחשב באיכות הזו?

16. עיצובים אישיים מבית שותפות השיווק של NVIDIA עבור דור ה-Ampere כבר החלו לדלוף אל הרשת - כנראה לקראת השקה במקביל לדגמי ה-Founders Edition של הענקית הירוקה עצמה לכתבה

17. ענקית השבבים מכריזה כי כל כרטיסי המסך שלה המיוצרים כעת ובהמשך בסדרת GeForce RTX 30 יקבלו הגבלות לחצי ממהירות הכריה - אבל יש גם כוכביותלכתבה

18. Started by xxxlr1,

אוקיי אז המאורר של הכרטיס מסך שלי (של HIS) עושה מלא רעש ובעיות גם לאחר שנוקה מאבק ושומן. אמרו לי שצריך להחליף.. השאלה איך אני עושה את זה ואיזה אני צריך לקנות..? אני לא ממש מתמצא בזה אז בואו תעזרו לי :] השם המלא: HIS ATI RADEON HD5770 1GB

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by avivboker,

שלום לכולם יש לי מסך dell u2711 והרזולוציה המקסימלית שלו היא 2560X1440 ואני יכול להגיע לרזולוציה הזו רק עם חיבור DVI-I Dual Link והגעתי למצב שאני צריך להחליף את הכבל מבעיות מקום כרגע הוא קצר לי (1.8 מטר) ומאחר ואני הולך לקנות כבל חדש אולי עדיף לי לעבור ליציאת DisplayPort כמה היא איכותית והאם היא יותר איכותית מהכבל שכבר יש לי? תודה לכולם

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by ithamar21,

שלום! אז ככה כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970. וכרטיס פיזיקה 460GTX עלה לי בראש האם כדאי לי למכור את ה 460 ולהביא כרטיס פיזיקה חזק ממנו 580GTX? אני מחפש ביד שניה. יש לכם המלצות עצות ?? בעקרון אני נעול על הסדר הזה של המערך הכוונה שני כרטיסי מסך ואחד פיזיקה. אבל אני רוצה לשמוע דעות מה האופציה הטובה ביותר בשבילי לקבלת מירב הביצועים במשחקים בהתחשב שבכוונתי בעתיד לשלב מספר מסכים יחד.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by StreetRacer,

הדלקתי את המחשב, עבד יפה כמה דקות. פתאום העכבר והמקלדת קפאו. אחרי ריסוט המערכת אני רואה נקודות והמחשב מסרב לעלות יותר. הקפאתי את הכרטיס מסך, התצוגה חזרה ואחרי כמה דקות שוב קרס. המפרט שלי כולל מעבד Q6600 ולוח אסוס P5K-E. מעוניין בכרטיס חזק יותר אך ברמת מחירים שפויה. תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by yakir4u,

הלוח אם שלי הוא G31-ICH7-6A99OG0EC-00 זה מה שהeverest נותן לי בתור השם שלו מפיע לא ידוע אני מחפש לו כ.מ רק בשביל עוד VGA שאני יוכל לחבר גם את המסך וגם את הטלווויזיה בלי לחבר ולנתק כל הזמן את הVGA

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ToyMan,

מה עדיף? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2275 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4039

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by 123445,

אני פתחתי כבר אשוכל בנושא הזה עם הפרט של המחשב הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546480.msg4661907#msg4661907 אמרו לי שעם אני רוצה להביא GTX 660 אני צריך להחליף ספק כוח ל-500W ואני שואל עם הספק הזה אכן יספיק הדגם שלו הוא P-4 500W atx12v(dr-b500e) של חברת Tzag-Elita העם הספק הזה יתאים לכרטיס המסך GTX 660 בנוסף למפרט של מחשב שלי? זה המפרט של הכרטיס מסך ( אני חושב ) http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-660/specifications תהיה איזה בעיה עם המחשב שלי להריץ את הכרטיס מסך הזה?

• 22 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. Started by yuvalkosh,

השימושים - בעיקר עבודה משרדית על מסך רגיל וסרטי HD על מסך טלוויזיה LCD לכן צריך שיהיו שתי יציאות DVI או DVI אחד ו-HDMI אחד. כמו כן, אני רוצה להיות גם מסוגל לשחק: starcraft 2 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon® X1600 or better Max Payne 3 הדרישות: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon 3870 Diablo 3 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better לכן, חשבתי לקנות את ה-[font=]Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 [font=]http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gts-450-us.html

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.