עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ros,

קניתי היום כ.מסך FX6200 של PALIT 128 BIT 128 MB ואני מנסה לעשות פתיחת צינורות כמו במדריך אבל יש פה משהו שהוא הפוך הנה תמונה: אהה דבר ראשון רשום פה: NV43(A4,4x1,3vp) http://img503.imageshack.us/img503/9127/1238rl.jpg במדריך צריך לעשות ENABLE לBIT00 וזה כבר מאושר... מה לעשות?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ezx,

אני הולך מחר לקנות לוח וסלי6600 גי טי וכרגע יש לי 6800 מה יותר חזק הכרטיס הבודד או 2 הכרטים האלה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pho,

שמעתי הרבה ביקורות רעות על הכרטיס (לצערי הרב שמעתי את כולן אחרי שכבר קניתי את המחשב החדש...). האם המוניטין הרע של הכרטיס מוצדק? ואם כן, איזה כרטיס יותר טוב יש במחיר דומה (עד 250 שקל הבדל)?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. התקן יצא לשוק כבר ב 2006 ועדיין לא הצלחתי למצוא בארץ כרטיסי מסך שתומכים בו.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים? ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה? והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל? מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראש הכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך G41 X4500 הבעיה שקיבלתי משחק חדש ORDER OF WAR מארה"ב הוא עולה ב DX10 שומעים רק מוזיקה ואין תמונה ב DX9 זה עולה לאט ואז רואים תמונה ואז אני עושה פליי וכלום שומעים רק מוזיקה , הכרטיס המסך המובנה תומך DX10 למה אי אפשר לשחק עם המשחק בהגדרות נמוכות ? אני לא מחפש הגדרות גבוהות ועוד שאלה אם אני אקח כרטיס מסך ב 300 ש"ח 4650 , 9500GT זה יעבוד ?! תודה . HD5450 DX11 עולה 320 ש"ח זה טוב למשחקים ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי, אני בימים אלה מתעתד לרכוש מחשב חדש המיפרט של המחשב הוא: i5 Sandy Bridge 3.3GHz Asus P8P67 Pro 8giga G.Skill Ripjaw X Hard Disk 1T sata 3 WD HX 850watt corsair Windows 7 64bit נותרתי עם בעיה קשה אחת,כרטיס המסך,כל השנים הייתי עם NVIDIA ואני מבין ש ATI פיתחה כרטיסים מתחרים וחזקים, השאלה היא כזו,אני בעיקר מטיס סימולטורים כבדים איזה כרטיס מומלץ לי GTX570 vs HD 6970 אני אמור לחבר 3 מסכים לכרטיס כדי להרחיב את טווח הצפייה. תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני מחפש כרטיס מסך חדש אבל אני לא רוצה להחליף את כל המערכת עדיין אז הוא צריך להיות בממשק AGP! מה כרטיס ה AGP הכי משתלם (מבחינת ביצועים/מחיר) שיש בשוק היום נראה לי ה 6800GT מתאים פה אה? מה אתם חושבים? מה הכרטיס האחרון שמגיע ב AGP? 6800GT לא? ועוד משהו... אני מעדיף שיהיה נווידיה תודה רבה לעוזרים טל

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, הזמנתי כרטיס מסך MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card + Tv Out מהאתר PC HARDWARE אשר הומלץ באתר זה. המפרט שלי כתוב ב"מפרט המחשב". השאלה שלי היא, האם סביר שיהיו בעיות בין הזיכרון של הכרטיס מסך שהוא DDR לבין הזיכרון של המחשב שלי שהוא SDRAM ? האם יש מישהו במצב כזה ? תודה לכל העונים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Qubis,

שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (את המפרט רשמתי למעלה) …

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. אוקיי חבר'ה אני בעוד כשבוע רוכש מחשב גיימינג חדש . ובעיקרון כל המפרט שלי סגור חוץ מהכרטיס מסך כי אין לי שמץ של מושג איזה כרטיס מסך יחזיק לי משחקים על רזולוציה של 26' . המסך שברשותי הוא SAMSUNG T260HD . ככה שהרזולוציה היא 1920X1200 . אין לי מושג איזה כרטיסים יש בשוק שיריצו לי כל משחק כיום בלי למצמץ כמעט על רזולוציה כזאת . אני רוצה שהכרטיס מסך יסחוב בלי בעיות , לא כמעט ולא בקושי ! אשמח לשמוע הצעות מהחבר'ה . כי אין לי ממש מושג ואני דיי תקוע פה :[ תודה רבה לכם !

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by KingAlpaca,

אחי היקר מעוניין לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח, והוא גם מעוניין להריץ איתו משחקים (ככל האפשר), מה לפי דעתכם מומלץ? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

יש!! הכרטיס לו חיכיתי כל כך הרבה זמן הXT יצא (טוב זה נשמע לא טוב, כמו המחשב הישן הזה...), אני לא מוצא בנצ'מרקים ל9600XT בכלל.... מישהוא יכול להביא? ומתי הוא יוצא בארץ? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מפתחת השבבים מכריזה על דגמי ה-GeForce GTX 1050 Ti וה-GeForce GTX 1050, שיהיו זולים אפילו יותר ממה שציפינו על מנת לספק אתגר של ממש ל-AMD לכתבה

15. חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofer40,

היי מצאתי בינתיים מקום אחד שמציע את הכרטיס החדש למכירה בארץ וזו חנות יקרה בדרך כלל. האם יש עוד מקום שמוכרים אותו אולי של יצרן אחר? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 דרך אגב איך הכרטיסים של PALIT? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by 3 ATHLON,

המפרט : ATHLON64 2GHZ 9600GT 1 GB זכרון ברזולוציה של 1680*1050 מציג בין 7-14 פריימים לשנייה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ZenMaster,

חברה אני מחפש כרטיס טוב בתקציב של עד 500 ש"ח אלה הכרטיסים שהמליצו לי עליהם, אם אילו האופציות מה יותר כדאי ? ואם יש יותר טובים בבקשה לעזור.

• 22 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by Kukishin,

גיימינג בשאיפה לביצועים מקסימאליים ברזולוציה 1920X1200 מסך 24''. או שאולי בכלל 1500 זה לא מספיק?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Tzoor Cohen,

שלום, אז הסיפור שלי מעט מורכב, אנסה לפשט אותו ולקצר! יש לי מחשב עם הנתונים הבאים : intel core I5-2400 3.1GHz MSI H67MA-E35 (MS-7680) 8GBytes DDR3 GTS450 2GB (ענתיקה- ידוע) ספק - 500W אז ככה אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש וטוב (אחותי בחו"ל ויש מחירים אש), ועוד 3-4 חודשים אני אקנה מחשב חדש (למעט אותו כ. מסך שאקנה כרגע). אז אני אשמח להמלצה על כרטיסי טובים שגם אני אוכל לשלב אותם במחשב הנוכחי שלי. בדקתי כמה כרטיסי מסך אך אם יש כרטיס טוב יותר במחיר טוב יותר, או אם אתם ממליצים לי על כ. מסך מסוים מהרשימה שנתתי אך צריך להחליף רכיב ממה שיש לי אשמח אם תפרטו: EVGA GeForce GTX 970 Superclocked GAMING Video Card w/ ACX 2.0 Silent C…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by joniar,

ואם שיך 9800 {לא X2} לעשות SLI ואיזה ספק כח יצטרך 600W של HEC יספיק?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היום נהרס לי ה 8800GTS שלי.. קיבלתי כלמיני ארטיפקטים ומסך כחול וכולי, זה הזמן לשדרג. אז ככה, אני מחפש כרטיס שישאר איתי עוד כמה שנים טובות ולא ירעיש ומתאים להריץ משחקים בביצועים מקסימלים. אני בכיוון הGTX285 והHD5000 כרגע אבל אני לא כלכך בטוח מה יותר טוב ומשתלם לי, לא התעסקתי עם כל "מה הכי טוב מה פחות טוב" כבר שנתיים אז אני סומך עליכם שתציעו לי את מה שאני צריך. כמו שאמרתי, ביצועים מקסימלים (high end), ישתלם לי לעתיד, ושלא יקרע אותי. המפרט שלי בצד, והספק שלי הוא Enermax Liberty 400w ב2007 הוא היה פיצוץ הוא יכל להחזיק SLI בקלות אבל אם זה קריטי להחליף אותו תציעו לי גם ספק..

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Ivan Crazy,

האם כדאי לי לדשרג ולאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג ואני מעדיף כרטיס של Nvidia?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by mrraz,

http://www.ati.com/home/online/CatalystXPdriver.html

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לפי מה שאני קורא פה יש להרבה אנשים בעיות עם הכרטיס אני תכננתי לקנות אותו מתישהו (כרגע אין כל כך תקציב) ונראה לי שאני מוותר.אחרי הכל אני בטוח שהכרטיס מצוין אבל לשלם 1200 ש"ח על משהו שלא כדאי כנראה זה לא מוצדק!! מה דעתכם????

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.