עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חוץ מיתרון של חסכון במקום..האם זה בריא יותר לעיניים או איכותי יותר? עריכה: מצטער, מצאתי את הת'רדים הרלוונטיים רק אחרי שפתחתי את זה בינתיים לא ראיתי שיש יתרון גלוי

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by p-o-i,

מה בעצם הרזולוצייה משנה במשחק...מה ההבדל בין 1024X768 ל 1600X1200...ז"א מה משתנה לי בעצם??? הכי גבוה שאני אי פעם הגעתי היה 1024X768....בגלל הFX5200 שלי..(חדש אה...) ואני מת מעצבים!!!...אבל בקיצר מה משתנה לי??

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  3. שאלה בכותרת תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by QuAKeR_996,

ראיתי את זה ב FAQ של הפורום: Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900XT מהירות ליבה: 390MHz מהירות זיכרון: 700MHz (בערוץ בודד 350MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 בנאדם נורמלי יחשוב שXT זה יותר טוב כמו שהתוספת של PRO ל RADEON עושה אותו הרבה יותר טוב (ויקר). אז איך יכול לה…

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by Yarimiz,

היי כולם מה נשמע? סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz, הפרק השני של "מה בקופסה". והפעם: יש לי 26 ס"מ של... הקשבתי לכל תגובה וביקורת שקיבלתי פה בפורום ושיפרתי את הסרטונים לפיהן, ואני מקווה שתאהבו את התוצאה יותר מפעם קודמת. למי שלא יודע, העמוד זמין גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## טוויטר: @YarimizGaming ## אינסטגרם: #Yarimiz ## יוטיוב: https://www.youtube.com/user/YarimizGaming אני רוצה גם להודות לכם על כל דקה שאתם משקיעים בצפיה בערוץ, בנתינה של לייק, הרשמה לערוץ ומתן ביקורות בונות. אני מעריך את זה מאוד ולא מתייחס לזמן שלכם כמובן מאליו! תודה! צפיה מהנה! Yarimiz

6. עכשיו למה אני שואל את זה,"זהו מחקתי תמרכיב שעשה תסלט", האם אם אני אשים עליו X800XT או גיפה 6800U אז הכ.מסך יוגבלו בגלל רוחב הפס של AGP 4 . כי במשחקים אף פעם לא מציינים דרישות מינימום של תעבורת מידע ב AGP, מכמה ועד כמה מ'ב או ג'ב בזמני שיא עלול לעבור. אלה רק כ.מסך, נגיד X800XT מעבד 2.5, וזכרון 512, אבל לא AGP, אולי חושבים בצורה של "מובן מאליו אדם שיש לו 6800 בטח יש מערכת חדשה ומינימום AGP 8, ואיזה טמבל ישים גיפה 6800 על AGP 2 או 4", אז האם יש לכם מוסג מה גדלי שיא של תעבורת מידע ב AGP שהמשחקים יוצרים תחת הגדרות הכי גבוהות. כאילו זה במאות מב' או 1-2 ג'ב ? אני מדבר על משחקי ימינו ואת כל כל כל זה אני שואל כי אם ה AGP לא יגביל את מאקסימום הביצועים של הכ.מסך רק בגלל…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

קיבלתי כבר 2 3 פעמים VPU RECOVER , זה תמיד היה במשחקים שהם לא כבדים יחסית למערכת והמשחק פשוט נתקע ל10 15 שניות ואז מזער לי אותו ועשה VPU RECOVER , ולאחר מכן אני יכול להמשיך לשחק. הכרטיס 4870 עם קירור TWIN TURBO וללא OC הטמפרטורה תקינה לחלוטין (גם במאמץ וגם בIDLE) תודה לעוזרים

8. מה גרסא הדרייברים הכי טובה לNvidia Geforce FX5200?, כעת אני משתמש ב76.10 שהם יותר טובים מהאחרונים שהחברה נוידיה שיחררה ואני רוצה לדעת מבחינת הביצועים מה הכי טוב? איזה גרסת דרייברים? :s05:

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  9. מה דומה ל-HD4850 בביצועים בסידרה החדשה 5XXX ATI ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. מה דומה ל-HD4850 בביצועים בסידרה החדשה 5XXX ATI ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  12. Started by IAD,

חברים, צריך קצת עזרה, אני מתלבט בין: Iiyama 454 pro לבין Viewsonic E95f. שניהם בערך אותו מחיר אבל מה כדאי ?

• 42 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. דגם : IIyama 17 LCD ProLite E-430S-W זמן תגובה : 8ms מחיר : 1,830 ש"ח אתר היצרן : http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA= מה דעתכם ? אני סוגר עליו היום ב2 אתם הדעה המקצועית היחידה שיש לי אז אני רוצה לדעת לפני הקנייה תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שווה את ה 300 שקל תוספת?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9930 כרטיס הזול הבא במקום 6600GT מה אתם אומרים? זה X800 רגיל PCI-E אם 256 ביט אפיק זיכרון ו-12 צינורות עיבוד ומחיר דומה ל-6600GT

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by rony1880,

היי הזמנתי בסוף את הגירסה עם הOC ,מקווה שעשיתי נכון, כי אני לא אוהב כל כך OCלחומרוה, מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/11978

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Axel Foley,

אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס. אני רוצה לעשות OC רציני. האם כדאי? תודה לכולם

• 128 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. כרטיס טוב למשתמש בינוני? ביצועים?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by yhhx,

ATI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR

20. אני יכול לקנות אותו לפנטיום 3 800 מה"צ שלי... שווה להשקיע בו 250 ש"ח? כרגע יש לי ATI RAGE 128 PRO 32MB, השידרוג יורגש במשחקים שרצים עליו (warcraft3,AOM ומשחקי אסטרטגיה נוספים)?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by YOU123,

החלטתי שאני קונה אותו כי הוא הכרטיס הכי משתלם הוא יותר משאר 6600GT הרגילים ואפשר להגיע לOC גובה מישהו יודע לכמה אני יכול להגיע קחו קישור תראו תזכרונות המהירים שלו 1.6!!!!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by YOU123,

הכרטיס הזה טוב לOC הוא מציטין במשהו לעומת שאר הכרטיסים האחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by YOU123,

האם הוא שווה תקנייה ומישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שלו תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by kw,

אני שוקל קנייה של http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5965 מה אתם אומרים יש אלטרניטיבות יותר טובות בטווח מחירים של 500-1000 ? ומה דעתכם על הקרור הפסיבי שלו ? במארז שלי יש רק 2 מאוורים אחד בספק ואחד במעבד - זה יכול להיות בעייה עם הקרור הפסיבי שלו ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. עד כמה שידוע לי ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח ,וההבדלים היחידים הם איכות הקרור וה-bundel הנילווה. מה ידוע לכם על הקרור וה-bundel הנילווה של כרטיס זה? http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?pageNum_samerange=0&ordercode=CGNX-GS796&show=&filter=&selection=gaming&l=en

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.