עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MasterDK,

שלום יש לי מסך ישן יחסית לפני כ 6 שנים אין לי מושג מה הדגם הבעיה היא שהוא לפעמים מתחיל לשנות את הבהירות זה כזה מהבהב כל הזמן נגיד אם יש לי מהירות הכי בהיר אז זה משתנה פתאום לשנייה לפחות בהיר וחוזר בחזרה הקפיצות האלה יכולות להימשך כמה דקות או כמה שעות וזה מעצבן זה כזה מהמהב כל הזמן כמה שעות זה התחיל אצלי במחשב ישן עם כרטיס מסך ישן מאוד עכשיו יש לי כרטיס מסך GF 6600 256MB ואני לא יודע מה הבעיה שלו =\ עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kitzony,

שלום התקנתי דריבר של הכרטיס מסך שלי [מימין] אני פותח את הווינדוס 32 בית ואני שומעה שהמערכת עולה את הקולות האלה של הווינדוס ואני לא רואה את המסך פשוט שחור ניסיתי להעביר ל Safe mod אבל זה לא עזר פשוט נתקה שם איפה שהוא אם יש אזה דרך להתקין את ה דריבר מ64 בית ל32 או אם יש איזה משהו אחר תעזרו חשוב מאוד!!! - עריכה - יש איזה דרך להתקין את הכרטיס דרך הביוס ? רק את הDefult

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by AlterEgo,

השאלה הקודמת ששאלתי בפורום לא קשורה לפה ... אני שואל כרגע בשביל חבר . מה עדיף לי לקנות (אין בעיית תקציב) ati radeon x850pro 256mb - 269$ Diamond Radeon X800XL 256MB - 294$ eVGA GeForce 6800 GS CO 256mb - 245$ יש לי מחשב p4 2.6 עם 3x512 ראם ... ddr400 ... כרגע אני עם כרטיס nvidia geforce 5200fx ו....הוא לא סוחב תודה מראש ???

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אז ככה ממה שהבנתי יש לי מחשב amd athlon xp 2600 1.9ghz ראם יש לי 3x256 ddr400 כרטיס מסך ati radeon 9200 128mb ספק 300וואט גנרי אני לא יודע איזה לוח אם יש לי .. המחשב ישן אז אני משער שהוא תומך agp ואני חושב להשקיע בכרטיס מסך חדש (evga 6800gt) השאלה שלי היא : איך אני יודע איזה לוח אם יש לי ? איך אני יודע אם הכרטיס מסך יפעל עם המשחשב שלי ? והאם הכרטיס מסך יצור לי צוואר בקבוק כלשהו במחשב ? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by dan_dekel,

אז ככה... תכננתי לקנות 6800GS ואז ראיתי שיצא גם 7800GS לagp עכשיו אני מתלבט, אם ההפרש המחירים של ה500 שקל.....ואולי אף יותר מצדיק את זה ושווה את זה? 6800 GS הרי כבר הוכיחו, שאפשר לפתוח ל16 צינורות.... בדומה ל7800GS, השאלה היא האם אפשר גם ל7800 לפתוח חח זה יכול להיות מעניין! עוד שיקול פה, זה שאני עם ספק ג'נרי, וספק טוב, במיוחד ל7800 יעלה עוד 300-400 שקל... (המפרט למטה). לסיכום, שאלת מיליון הדולר פה, היא האם הוא שווה את הכסף ביחס לביצועיו? או שזה ניסיון לסחוט את שוק ה AGP עד הסוף...? לגבי ה6800GS ,זה לא סחיטה.. 6800ultra ב1500 שקל, זה דבר טוב....

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by roes,

כל כמה זמן בערך יוצא DX חדש? אחרי שיוציאו DX10: כמה זמן בערך יעבור עד שיצא DX חדש? מהרגע שהוציאו DX8: כמה זמן בערך עבר עד שהוציאו DX9? שאלה חשובה.... *אל תגידו לי לחפש את התשובה בחיפוש של הפורום כי לא מצאתי.... (וחרשתי על זה)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת איזה רכיבים צריך במחשב על מנת ליצור אולפן עריכה ביתית למתחיל. ושתהיה אפשרות כמובן להעביר ע"י כבל - וידיאו מהמחשב על הטלויזיה. וכמה כל הרכיבים האלה יעלו? התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך!! אני רק מתחיל, אני מחפש ניסיון זה הכל.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. נהרס לי הכרטיס מסך ,Radeon 9800Pro, ואני מחפש המלצה לכרטיס טוב לא פחות עד 1000 שקל מקסימום, אם אפשר אז פחות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by roes,

במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. יש לי ספק של 400 וואט ואני מתכנן לקנות את כרטיס המסך:x700xt ורציתי לדעת עם הספק שלי יוכל לעבוד איתו??? לינק לכרטיס מסך-http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by Nemesis,

כמו שהבנתם, נצרב לי המסך מסמך תוצרת אפל המתאר כיצד להפטר מהתופעה מוגש כאן כשירות לקהילה: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=88343 מומלץ גם לכבות את המסך לתקופה ארוכה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. לפניכם 4 מסכים בסופר התלבטות אחרונה לפני מימוש... מה דעתכם על מה ללכת... איפה מקבלים אחריות הכי טובה (כנגד פיקסלים שרופים וכאלה..) והיכן לקנות? (לא פחות חשוב...) כולם 19 אינץ'.... 1. SAMSUNG 960BF http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=12024 2. SAMSUNG 930BF http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=11883 3. LG 1980Q http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=10082 4.MAG B916 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=12754

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by shashkavil,

שלום אנשים יש לי מחשב P3-1800MHZ עם לוח אם אשר תומך ב AGP X4 אני מעונין לשדרג את המסך ל LCD עם כניסת DVI מבקש המלצות לכרטיס מתאים עד מחיר של 400 ש"ח המחשב משמש בעיקר לאינטרנט טמסמכי WORD, ולפעמים למשחקים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by משיקומי,

למישהו יש מידע על x1600pro agp?? (סקירות) וחנויות שאפשר לקנות אותו בהן http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/29_reg1.doc

15. Started by roes,

GDDR= סוג המהירות?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Mahican,

לקחתי מחבר שלי את הכרטיס מסך שהוא מדגם GV-N52128T-P. הוא אמר לי שהמאורר בו לא עובד. בכל זאת נסיתי להתקין את הכרטיס... התקנתי דרבריים הכל עבד אבל אחרי כמה דקות או שהמחשב מתכבה או שהוא מתחיל להבהב כל כמה שניות. יכול להיות שזה בגלל המאורר? כי לפני היה לי GForce 2 MX400 שעבד בלי המאורר... עדיף להביא מאורר מקורי של הכרטיס או לעשות מודינג עם מאורר של ספק?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  17. אוקי אז אני משחק cs:s cs1.6 et aa cod2 nfs:mw hl2 fear quake4 bf2 ואת כול החדשים D: עכשיו אני צריך כרטיס בתצקיב של 1500 ל AGP עכשיו הקטע הוא שאני משחק את הרוב על 1024 786 ובלי פילטרים אז לא נראה לי שיש פה צורך בחיית ביצועים מה אתם חושבים על 7800gs או 6800gs ? על מה אתם ממליצים ? מה בנוגע ל gto ? או איזה x800 האם בכלל שווה לי לשדרג את ה9800 פרו ? בכול מקרה מה דעתם על ה6600gt קנייה כדאית ? על מה אתם ממליצים ?

• 17 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by shloosh,

אני יודע שאין ממש הבדל בין כל החברות אני קונה מחשב חזק חדש מנועה.. ואני צריך משם לבחור 7800GT של חברה מסוימת כל הכרטיסים עולים אותו דבר הבדל של 20-50 שקל גג. של איזה חברה כדאי לקחת? אצל מי הבאנדל או הכרטיס הכי יפה? אולי לפי זה לבחור? ראיתי שללידטק יש כרטיס שעולה 2600 וכרטיס ב-1995 לכרטיס היקר יש myvivo extreme ...מה זה ? יש הבדל בביצועים?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by AVI.S.T,

מדי פעם שאני משחק (שעה ככה) בAA, GTA,וכו' זה ניתקה לי בתמונה איזה 20 שניות ואז יש מסך בצבע כחול (כתוב דברים אבל אני לא יודע אגלית טוב וזה גם עושה תמסך הכחול הזה 5 שניות) ואז עושה הפעלה מחדש ושהמחשב עולה זה כותב לי הודעה אל תשלך של גיפורס 6600 LE וגם של וינדוס אבל אני חושב שהוינדוס לא קשור מה אני עושה כדי לשדר תבעיה?

• 14 תגובות
    • 754 צפיות
  20. אני רוצה לבדוק אם יש לי כרטיס מסך X1300/X1300 PRO - אם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת? אני יודע את המהירויות שאמורות להיות לכל אחד, אז לחילופין עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את המהירות MHZ של כרטיס המסך? (ניסיתי עם REDONATOR שבאתר וזה לא מראה לי את המהירות)

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by roes,

זה משנה אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI או בחיבור רגיל? מה יותר טוב? *אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מסך: LCD-LG 1780Q

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA ??? וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST ??? תודה רבה לעוזרים ...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by Quickly,

סתם רציתי לידע אותכם על הכרטיס אחד שיצא ל AGP אני מעוניין לדעת כמה הוא מוציא ב 3dmark05/06 http://nvidia.com/object/IO_29168.html

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by T-Flash,

שלום יש שמועות על הנתונים של הליבות G80 ו R600... הכרטיסים שיהיו להם את הליבות הללו ישתמשו בזיכרון GDDR4... נעבור לנתונים: * 65nm * 64 Shader pipelines (Vec4+Scalar) * 32 TMU's * 32 ROPs * 128 Shader Operations per Cycle * 800MHz Core * 102.4 billion shader ops/sec * 512GFLOPs for the shaders * 2 Billion triangles/sec * 25.6 Gpixels/Gtexels/sec * 256-bit 512MB 1.8GHz GDDR4 Memory * 57.6 GB/sec Bandwidth (at 1.8GHz) * WGF2.0 Unified Shader נשמע אחלה הליבות יתמכו ב DX10 ובתוכו SM4...

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים