עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mystikal,

מחפש המלצות למסכי 19 אינטש לצרכי תלת, אנימציה ועריכת וידאו חשוב מאוד שלא יהיו מריחות ושהצבעים יהיו טובים ומדויקים עד כמה שאפשר בגלל העיסוק בתיקוני צבע גרפיקה ומידול תודה !

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  2. היי יש לי את המסך שיש בחתימה... רציתי לדעת איך אני יכול לכוונן את ההתושבת של המסך כלפי מעלה או מטה. שמעתי שיש PIVOT או משו כזה.. אבל זה לא מעניין אותי - אני מעוניין לעשות כמו במסכי CRT שיש למטה שמתכוונן והמסך עולה טיפה מעלה, ככה אני צריך תודה מראשששששש

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  3. ראיתי בסטיקי שיש את הדגם הזה ViewSonic VP930B הוא יקר לי וממה שראיתי הוא רק 8 MS אז ראיתי שVS הוציאו דגם 2MS מה אתם אומרים עליו? מקום גם כן לא חסר לי אז אני יכול ללכת על CRT פשוט יש כל כך הרבה דגמים שאני לא יודע מה לבחור אני מחפש מסך בסביבות ה2000 שקל אבל אני קונה מחול אז זה מעלה תאפשרויות.... קיצר תגידו לי מה עדיףCRT או LCD איזה דגם SweeT EviL

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Mope,

יש שלי כרטיס מסך GV-N68128DH של gigabyte http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1198&ProductName=GV-N68128DH קראתי בביקורות עליו שהוא בא עם VGA BIOS ישן שבו סגורים 4 הצינורות מתוך ה12 אז יש צורך בלעדכן אותו ב3DMark05 קיבלתי בסביבות ה3100 נקודות וזה ניראה לי נמוך יחסית אבל אני לא ממש יודע כמה הכרטיס אמור לקבל אבל רק ש6600GT מקבל יותר מהנקוד הזה בקלות ..והכרטיס שלי כזכור לי לא חלש יותר מהGT אז אני סבור שאולי באמת הצינורות שלי סגורים בגלל הביוס .. המפרט שלי הוא: פנטיום 3000 פרסקוט 2X512 3200 של GAIL לוח GA-8IPE1000-G S-ATA 200 בכל אופן ..אני לא בטוח איזו גרסה של ביוס מותקנת אצלי ה NVIDIA properties מראים שהגרסה של…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by Carlito,

אם אני קונה לוח אם לדוגמא: Gigabyte GA-8N-SLI Pro nForce4 SLI chipset Retial אז אני יכול להרכיב משני כרטיסי מסך ג'י-פורס בלבד מערך SLI אבל אם אני משתמש בכרטיס בודד האם אני יכול להשתמש בכרטיס רדאון של ATI?? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by Shlompy,

שלום. יש לי כרטיס ATI X-300 היציאה שלו לטלויזיה היא בעלת 7 פינים. יש לי מתאם מ 4 פינים ל RCA, פיזית, זה מתחבר לי לכרטיס מסך. הבעיה היא שכשאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך ולטלויזיה, אני לא רואה כלום בטלויזיה. נכנסתי למאפייני תצוגה, איפה שרואים את החיבורים של היציאות השונות. וזה בכלל לא מזהה שמחוברת טלויזיה, אם אתם לא מבינים אותי, אני מדבר על האייקון של הטלויזיה, שאמור להפוך לפעיל כדי שאני אלחץ עליו. אבל הוא לא פעיל, כאילו הכבל לא מחובר לשום מקום. האם אני חייב מתאם של 7 פינים ל RCA או מה? מה זה הדבר הזה? למה זה טוב בכלל?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  7. Started by qpalzm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88830 הכרטיסים האלה פשוט מדהימים.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by ilaysk,

יש לי את שתי המסכים האלו בבית מי מהם עדיף? (למשחקים)

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by DJackir,

http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם,אני מנסה ללכוד וידאו מהממיר הדיגיטלי שלי אבל הקבצים יוצאים ממש גדולים! אני מדבר איתכם על קטע של 30 שניות שתופס לי 5 מגה! הכרטיס שלי הוא 7800GT עם VIVO והתוכנה שאני משתמש בה ללכידה היא:virtualdub. מישהו יוע איך לכוון את התוכנה כך שהקבצים יצאו יותר קטנים? ניסיתי לכוון את האיכות כך שתהיה מינימלית אבל הקבצים עדיין יוצאים קטנים. אולי מקודד אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by Idanp,

עם מצגת חדשה. http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/X1900LaunchAnalysis/1 ובואו לא נשכח שה7800GTX 512MB נירצח ע''י הX1800XT כשמפעילים Super AA. http://firingsquad.com/hardware/ati_super_aa_vs_nvidia_sli_aa/page6.asp גדול.חחחחח.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by qpalzm,

אתר גרמני חשף היום ארבע תמונות של מה שנראה כ7600GT (שתי העליונות) ו7600GS (שתי התחתונות) http://tweakers.net/nieuws/41117 הכרטיסים מיוצרים על PCB זהה לזה של סדרת 6600, מה שאמור לצמצם מחירים.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by lmlm,

השאלה בכותרת... תודה ( יש לי של סמסונג )

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by kn,

שלום לכולם, אני יודע שהפסיקו לייצר את הדגם הזה + הפסיקו לייצר את שפורפרת DiamondTron. האם למישהו יש מושג אם נשאר מקום בארץ שעדיין ניתן להשיגו ? ליבואן נגמר המלאי.. או לחילופין אם למישהו יש רעיון היכן ניתן להשיגו בחו"ל ? פרט לזה אם יש לכם הצעה למסך יותר טוב או שווה ערך שניתן להשיג בארץ, אנא פרסמו תגובה.. המחיר זה לא שיקול רק האיכות תודה מראש, נועם

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי כ. מסך של הרקולס ואני רוצה לממש אחריות? "אכלתי אותה"! כך נאמר לי על פי נציגת שרות הלקוחות של פנדס וזאת הוסיפה כי זה משום שהרקולס פשטה רגל. נאמר לי כי אם אני רוצה לממש את הביטוח עדיף שאשלח מייל לתמיכה של הרקולס ושם אולי יעזרו לי בבעיה. אני יודע, כולנו יודעים, שזה לא יעזור. מה לעזאזל אני אמור לעשות? הכרטיס הוא redeon 9800 aiw למי שמתעניין. ולמה לא אמרו לי את זה בפעם הקודמת שהתקשרתי אליהם? פעם שעברה התקשרתי לברר בקשר למימוש האחריות של הכרטיס הנ"ל ונאמר לי כי עלי לשלוח להם את הכרטיס והם יטפלו בנושא. האם אמרו לי את זה רק כדי להיפטר ממני?, כלומר, שאני אשלח להם את הכרטיס וכל פעם יומרו לי - מחר, מחר תתקשר. "אניייי לאא"[במבטא רוסי כבד]. שוב, מה אני אמור לעשות עכשיו? 1800 שקל…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by D-Viper,

אולי השאלה קצת מטופשת: יש לי במסך ה-LCD שתי חיבורים-DVI (הדיגיטלי) והאנלוגי. אז השאלה שלי היא האם לחבר את שתיהם? כי בינתיים חיברתי רק את הדיגיטלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  17. Started by tgen,

קניתי מסך LCD חדש של סמסונג ואחרי פחות מיום מצאתי פיקסל שרוף... השאלה היא האם כדאי לי לרוץ ולהחליף אותו בגלל איזה פיקסל מסכן שבקושי רואים אותו והאם בכלל יחליפו לי אותו??? במידה ואני לא יחליף אותו, מפחיד אותי שלא ימשיכו להישרף לי פיקסלים... במה זה תלוי???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by darkie,

Download Link & Release Notes https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by omerba,

למרות חיפוש בגוגל לא מצאתי מבחן שבודק את שניהם, וזה נראה לי שזה נדרש מכיוון שלשניהם יש את אותו מחיר. מה הייתם קונים? לGTO2 יש 16 צינורות לעומת רק 12 של ה6800 אבל ה6800 תומך בשיידר 3 אני ממש בהתלבטות

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  20. קודם כל אני רוצה לציין שאני מתחיל בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם אינטל pentium 3 866, ואני רוצה לבצע בו שינויים, להתקין כרטיס מסך(radeon) וכרטיס קול(creative). פתחתי מקודם את המארז של המחשב ויש לי למטה ארבעה כניסות מאורכות כאלה מבריקות לשתול בהם את הרכיבים. עכשיו הכרטיס מסך לפי הנתונים שלו מתחבר לכניסת AGP 8x , הכרטיס קול מתחבר ל PCI, לפי תמונות באינטרנט ראיתי שמדובר על אותן כניסות אז AGP זה בעצם גם PCI ? זו אותה כניסה? בנוסף ראיתי שגם יש AGPX4/X2, איך אני יכול לדעת איזה כניסה יש במחשב שלי(מחשב קצת ישן), אם אני יקנה כרטיס ל AGPx8 ויש לי במחשב x4 זה יוכל להתחבר בכל זאת? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by solo53,

רוצה להקליט ממקור אנלוגי וידאו ואדיו האם לקנות כרטיס מסך התומך VIVO ולעשות זאת איתו אם אפשר האם מישהו הצליח להגיע לתוצאות נורמלית או ללכת על כרטיס מסך עם או בלי יציאת TV לא ממש חשוב ולקנות בנוסף כרטיס TV ולהקליט איתו לא מתכוון כלל לשחק במחשב אלא רק לצורך הקלטה כמו VCR אינני מיתכון להקליט מאנטנה כך שלא חייב טיונר

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by roniok,

שלום. אחרי מריבות קשות אבי קנה לי 730BF. עכשיו שמתי לב שהכבל DVI הוא DVI-D .חיבור בודד (9 פינים רבועים מופרדים ופין אחד גדול בצד) ואצלי בכרטיס מסך החיבור הוא DVI-I חיבור כפול (24 פינים בשלוש שורות וחמישה פינים גדולים בצד). רציתי לדעת אם צריך לקנות מתאם :screwy:

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  24. שלום לכולם, אני בזמן האחרון במסע עיצובים לחדר שלי, ולא מצאתי מקום נוח וטוב לשים בו את הטלוויזיה. חשבתי על הרעיון הבא,אני הרבה זמן כבר רוצה להחליף את המסך שלי ולקנות מסך 19 LCD איכותי אמיתי, של VIEWSONIC או SAMSUNG ובאמת להשקיע עליו כספים, ובאותה הזדמנות גם להביא כרטיס טלוויזיה טוב ודרכו לצפות בטלווזיה. (YES) מה אתם אומרים, איך נראה לכם הרעיון? פעם ששאלתי אם זה בכלל ניתן לביצוע המליצו לי על זה, מה אתם אומרים עליו? יש אולי בצעה אחרת? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2039&scat=256&tcat=28 תודה רבה קובי. 8)

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. Started by Alfies,

למה כשאני מקליט ודאו שלי ב NTSC שזה 29.9 frame/s הקול מקדים את הודאו? יש לי כקטיס PCTV stereo

• 3 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.