כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שמתי את הרמקול שלי בטעות ליד המסך. אתם מבינים מה ההמשך... המסך שינה צבעים ואני לא יודע מה לעשות?..! איך אני מחזיר את הצבעים למסך כמו שהיו בהתחלה?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איפו אני משיג שני מגשרים לחיבור CrossFire???? תודה.
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל אותו ? http://img186.imageshack.us/img186/1089/frapszg7.jpg
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הולוגרמה שניתן לקנות היום
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מדהים מה יכול לעשות Geforce 2 MX400 מעבד 1.7 זיכרון 348 כרטיס מסך רשום למעלה מריץ את כל המשחקים על איכות בינונית Half life 2 +lost coast +episod one +counter strike source על בינוני Lineage 2 c5+c4 כמובן שהוא לא מריץ DOOM 3 FEAR BF2 אבל את הרוב הוא מריץ... אך יכול להיות שכרטיס כזה ישן מריץ ככה FPS 40 ואפילו יותר במשחקים ואני לא צוחק רוזולציה 1024*768 (רגילה במסכי CRT שטוח)
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
נתקלתי באפשרות הזאת באתר isramods לפי הכתוב ניתן בקלות לבצע זאת על ידי שינוי הביוס ולהפוך כרטיס ב1150 שח לכרטיס ב3000 שח קבלו קישור http://www.explosivelabs.com/forums/showthread.php?s=&threadid=913
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מדמיין או לא. היה לי 8400 שיניתי ל-9600 ואני משחק ברשת ב-COD4 ופתאום קל לי להרוג אנשים.פשוט שיפור מדהים. אני מעלה את הסקור בכפול ממה שהיה לי עד היום. אבל האם יתכן שאניח מרגיש נכון? האם באמת יש הבדל בין כרטיסי המסך?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ב-KSP כרטיס המסך [glow=red,2,300]Geforce 6800GT[/glow] של MSI .. (כרטיס פ33ה!!) במחיר מטורף של 1810 שח!!!!! הכי זול שיש ב-ksp (חס וחלילה זאת לא פרסומת..) לרוץ לקנות!! תגידו שזה לא טירוף.. רק נקווה שזה יגרום לכל השוק להכנס לתחרות רצינית שתועיל לנו
-
- 64 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות שבוע הבאה כרטיס מסך חדש יש לי שני אופציות וכולם מציאים לי לקנות את ה 9100 גם ה 9100 וה 9200 שניהם באותו מחיר ובעלי אותו כמות זכרון על הכרטיס, וגם DVI ה 9200 כולל גם AGP 8 וגם DIRECT X 9 אך מדוע הוא נופל מה9100, האם מישהו יכול להפנות אותי למקום להשוואה מדוייקת? אשמח מאוד לקבל תשובה תודה
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ראיתי בחנות PC HARDWARE את הכרטיס הזה שעולה 1699.91 ש"ח מדוע הוא כל כך זול ומה עדיף כרטיס זה או PRO\NON PRO 9700
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך לא מובן למה 285 לדוגמא יקר מ- 4870 1GB כאשר מבחני הביצועים אומרים הפוך
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי זמן רב! מדוע סרט DVD או קובץ באיכות DVD-Rip וכל קובץ וידאו אחר נראה מרוח על מסך המחשב ברגע שמגדילים מסך והרזולוציה שלו בנגן מאוד מצומצמת ולעומת זאת, ברגע שמחברים אותו למסך טלויזיה דרך USB או דרך דיסק צרוב מתקבלת איכות גבוהה בהרבה במסך מלא? אם זה קשור להגדרות מסוימות אשמח לדעת מה להגדיר והיכן. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הדור החדש לא מגיע למחשב שולחני , גם אין שום מידע שמצאתי אני מעוניין לרכוש מסך איכותי ולא יכול כי אין כרטיס מסך hdmi 2.0 אני מעוניין במסך עם רזולוציה גבוה במיוחד . אין שום יצרן שכתב מתי יצא hdmi 2.0
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ברשותי 2400XT והוא מחובר למסך רגיל הכל טוב ויפה... הוא גם מחובר לטלוויזיה והקטע הוא שאני יכול לקבוע רק מסך אחד שיפעל, ולא יותר. או המסך או הטלוויזיה..... מישהו יודע למה זה ככה? ניסיתי כמה גירסאות של דרייברים כולל CCC ניסיתי דרייברים אחרים ניסיתי לשחק בהכל בCCC וממש לא הולך לי... הנה תמונה שיש לי מה CCC. אני רוצה תצוגה כפולה... וממש לא הולך לי ולא יודע למה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך הרקולס 8500 עם יציאה לטלויזיה. אני רואה בטלויזיה את התצוגה של המסך אבל כשאני רוצה לראות סרטונים יש רק מסך של המדיה פלייר בלי הסרטון. יש למשהו פתרון איך אני יכול לראות סרטונים בטלויזיה? תודה רבה שרון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בעבר עם המערכת החדשה שלי היתי מגיע ל46 FPS , היום עם אותה המערכת בדיוק אני מגיע כל הזמן רק ל42.3 FPS , ולא משהנ איזה דרייבר אני מתקין , זה ירידה של כ10% , מדוע זה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
האם זה בגלל שעדיין לא הגיע לארץ? אם כן מתי צפוי? P.S. אשמח אם תשלחו לי בהודע פרטית, סוחרים מהימנים (כאלו שרכשתם וקיבלתם מה שרציתם) באינטרנט, מהם ניתן לקנות חומרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי ATI 5650 בנייד, רציתי לבדוק כמה המירות של הליבה +זיכרון עם GPU-Z , זה לא מראה לי כלום , מדוע? הרצתי 3DMATK06 וקיבלתי 7560 נקודות , יש תוכנה לזה ? רוני
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אין לי מושג מדוע אני רואה סמנים מוזרים כאלו....מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מדוע אף יצרן לא מייצר כרטיס מסך HDMI 2.1 ? יש מסכים , טלוויזיות עם HDMI 2.1 ואין כרטיס מסך באופק . והכי מוזר שיצרני כרטיסי מסך לא עונים לשאלה הזאת
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מדוע אני רואה במנהל ההתקנים גם את הכרטיס המובנה של המעבד(יhd4000( ) וגם את הכרטיס החיצוני HD7870 ? אני צריך לבטל משהו בביוס של לוח האם?, קניתי לבת מחשב חדש עם לוח אם H81 ומעבד 4670 + כרטיס מסך HD7870XT , כך בכללי אני מפעיל כל משחק מעולה על הגדרות גבוהות במסך 1680X1050.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם כבר מכירים את זה: כל כרטיס חדש שמראים לנו - הדבר הראשון שזורקים עליו אלו מספר בנצ'ים עם דוגמאות מ- 3dmark או משחק כזה או אחר שיש לו בנץ מובנה, ומספרים לנו את התוצאה ב FPS. וכאן זה נגמר ועל סמך זה אנחנו אמורים להבין מה הכרטיס מסך הזה מסוגל לתת לנו. האמנם ? לא ממש... הבעיה עם הבנצ'ים הללו היא שהם קצרים מדי, בדרך כלל פחות מדקה, לעיתים עד דקה או שתיים גג (אך עם הפסקות באמצע בין סט בדיקה לסט שעוקב אחריו, אשר מקררות את הכרטיס). בפועל כשמשתמשים בכרטיס כדי לשחק ולא כדי למדוד שטויות, אז הכרטיס תוך פרק זמן קצר של מספר דקות מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה שממנה ומעלה אסור לו לעלות עוד. בשלב הזה הדרייבר מתחיל להוריד את תדר …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרה משהו מוזר למחשב שלי ואני לא יודע מה הבעיה. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון 512 לוח אם ASUS A7V333 וכרטיס מסך ATI RADEON 8500LE עם הדרייבר הכי מעודכן. בעבר שיחקתי במלא משחקים כמו GTA 3 וגם ב-VICE CITY ואפילו ב-FAR CRY ברזולוציה של 800X600 ועכשיו כל משחק שאני מנסה להריץ,אפילו ממש ישן תוקע לי את המחשב. לדוגמה היום ניסיתי להריץ את דיוק ניוקם מנהטן פרוג'קט על רזולוציה של 640X480 ב-16BIT ולא 32BIT וגם הוא תוקע לי את המחשב,ועוד עשיתי את זה בזמן שאני לא מחובר לאינטרנט וסגרתי את כל התוכנות שפועלות ברקע כמו אנטי וירוס,פיירוול וכדומה. מישהו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה וחג שמח לכולם...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם מדובר בכך שהמעבד עלול להוות צוואר בקבוק לעומת הכרטיס? מעבד שלא יותן לכרטיס לבטא את יכולותיו? יש לי פנטיום D820. האם זה אומר שלי בכלל לא כדאי לקנות את 8800GT(אני מתכוון לגרסאת ה-256)? האם לא נכון לומר שגם במערכת שלי ה-8800GT עדיין יהיה עדיף על פני HD3850?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-