כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
חברה, אני לא יודע אם זה ממש יעניין אתכם אבל... הצלחתי לפתוח את 4 הצינורות הרדומים ל6800 ה-Vertex משום מה כבר היו 6 אבל את הצינורות פתחתי דרך ריוה טיונר רציתי לשאול, לפני הפתיחה ואחרי הפתיחה הכרטיס מראה לי שהוא 49 מעלות זה סביר? הוספתי תמונה נ.ב מדריך לפתיחת צינורות בלי צריבת ביוס http://users.on.net/~bitto/index.php?6800 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני יודע שיש סטיקי לנושא המסכים, אבל הוא ארוך מאד (109 עמודים נכון לעכשו), ולמעשה רק העמוד הראשון עוזר עם כל ההגדרות (כל השאר זה סה"כ עירבוביה של שאלות). בנוסף חיפוש באתר לפי המילה 740D לא מעלה תוצאות (בעצם - מעלה הודעת שגיאה), וחיפוש לפי המילה Samsung פשוט לא ממוקד מספיק. ולנושא עצמו: יש באפשרותי לקנות מסך "17 של סמסונג דגם 740B במחיר מבצע - 1120 ש"ח במקום 1590 ש"ח (זה אמור להיות המחיר המלא שלו). עמוד המוצר שמצאתי באתר של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS17HABKBXAA.asp לא ראיתי שם דגם בלי המילה Black, אז אני מניח שהכוונה ב 740B היא למסך שבלינק. הביקורות מ newegg מאד משבחות, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אינטרנטית…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קראתי פעם כתבה איך ה REFRESH קשור גם ל FPS פשוט אני לא זוכר אז מתייעץ כאן ברגע שאני שם משחקים שיעבדו על 100 REFRESH (קצב ריענון של המסך) אני חייב גם שהמשחק עצמו יעבוד ב 100 FPS ? ומה לגבי TRILNIR FILTERING ...מה המומלץ ? 10X
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך, חיברתי את זה לכרטיס וגם לטלוויזיה ל21 פינים... ורואים שחור-לבן...עכשיו, מעיון קטן בפורום הבנתי שצריך להפוך אותו לPAL במקום NTSC או משהו...איך אני עושה את זה בכרטיס של Nvidia?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי מחשב AMD עם 1 GIGA RAM וכרטיס 6800GT של 3D CLUB בחודשים האחרונים שאני בודק את הביצועים של הFPS במשחק של אני משחק בו (counter strike) אני רואה שהFPS יורד לי בהדרגה כול הזמן . המקסימום שיהיה לי כמעט באופן קבוע עד לפני כמה חודשים היה 130-135 FPS מומצע. אחרי כמה חודשים זה כבר היה 120 ממוצע ועכשיו זה כבר 107. עשיתי פירמוט למחשב , עדכנתי את כול הדריברים שצריך להתקין גם של הכרטיס ואת כול מה שעוד אפשר אבל לא נראה שזה שינה משהו לטובה או לרע. בנוסף התחילו לאחרונה גם פריזים מעצבנים - 3-4 פעמים בשעה יש לי פריז כאשר המסך נתקע ל 2-6 שניות בכול פעם. השאלה שלי היא מימה כול זה יכול להגרם ואיך אפשר אולי לתקן את זה. האם זה יכול להיות קשור לחימום יתר של הכרטיס, אם…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מזה כשנתיים וחצי מערכת המחשב הבאה : P4 - 3GHZ 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עד כה לא היו לי שום בעיות ותמיד השתמשתי במקסימום היכולות הגרפיות של המשחקים בהם שיחקתי ברזולוציה של 1024 על 768. אני משחק בעיקר FPS ואפילו ב-DOOM3/HALFLIFE2 לא היו לי בעיות, לאחרונה ב-FEAR יש לי המון בעיות וחשבתי על שידרוג כרטיס המסך. מכיון שלוח האם שלי לא תומך PCI-E, אני מחפש את כרטיס ה-AGP הכי חזק/מהיר שקיים בשוק, בארץ, ללא מגבלת מחיר. תודה רבה מראש...
-
- 52 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המפרט הוא: לוח כניראה של אסוס, כ.מסך 6100 מעבד 2800 SEMPERON זיכרונות 512 במהירות 667 ספק רגיל והשאלה שלי היא האם המפרט הבא יעלה לי את המשחקים הכי חדשים שיצאו עד עכשיו על גרפיקה טובה/הכי טובה בצורה חלקה?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך עבור סימס 2, ותקציבי מוגבל עד מאוד. מה אני צריכה לחפש בכרטיס, ועל איזה כרטיס אתם ממליצים (רצוי מבוסס PCI אקספרס)? אני אשמח אם המחיר לא יעבור את מחסום ה300-400 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קונה מחשב חדש. הוא מתעסק בעיקר עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ וכו'. הוא לא מתעסק במשחקים אבל כן רוצה כרטיס מסך סביר בסביבות 80-100$ הציעו לו את : ATI SAPPHIRE PCI-E X600PRO 256MB DVI 128BIT OEM 85$ ATI SAPPHIRE PCI-E X550 256MB VIVO+DVI 128BIT 95$ האם כדאי לקחת את אחד מהם? ואם כן איזה יותר טוב? אם לא אחד מהם, אז איזה כן כדאי? באיזה מחיר? ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך leadtek - gf6600 או gigabyte
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן קצת חדשות http://www.ocworkbench.com/index.stm באתר הזה החדשה הראישונה של היום. החודש יצא כרטיס חדש.... : 7300GS... 8) מיוצר בטכנולוגית 90 נמ... ליבת G72 550MHZ לליבה. מהירות זיכרון לא ידועה עדיין... סוג זיכרון GDDR3... וכמות של 512M : אני בספק גדול אם הוא יהיה מנוצל... הכרטיס צריך להיות כנראה בין 7200 ל 7600...
-
- 96 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך עבור משחקים כגון סימס2, nba, fifa. הבנתי כי המינימום שעלי לרכוש הוא כרטיס מבוסס 6600. איזה כרטיס טוב אוכל לקנות (במינימום כסף), רצוי PCI-E. (ורצוי ב-ksp) תודה
-
- 11 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלוםםםם! רציתי לשאול בשביל חבר שאלה יש לי מעבד amd athlon 64 Dual Core 3800+ ג'יגה זכרון של GEIL בורד DFI Lanparty Ultra-D כרטיס Ati X1900Xt האם הגיוני שאני מריץ quake4 על הגדרות High ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים ומקבל כ50-60 FPS? במידה ואני שם הגדרות Ultra - המשחק אפילו מקרטע לפעמים. ציון ה3DMARK שלי ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים (AA -4 AF-8 ) הוא 6350! האם זה הגיוני? אני מקבל בערך חצי מהביצועים שאני אמור לקבל כמו כן - הנחתי שאולי הבעיה היא בזכרון. הרצתי Memtest ונראה כי הכל תקין. רעיונות? תודה
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. אחרי חבלי לידה רבים החלטתי ללכת על AMD 3200 venice ולא על intel 920. לזה אני רוצה להוסיף כרטיס מסך חזק. כרגע נראה לי שזה יהי 7800. השאלה היא האם זה כרטיס שבאמת שווה את המחיר שלו? כמו כן איזה 7800 אתם מציעים? תודה...
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חבר'ה בעוד כמה זמן אני אקנה כרטיס מסך והתקציב שלי יהיה בערך 1100ש"ח אז הבנתי שהכרטיס הכי טוב במחיר הזה הוא 6800GS ובגלל שאני לא המבין הכי גדול אז רציתי לדעת אם הכרטיס יתאים לי למפרט שלי P4 3.0GHz 915p combo-fr 512MB RAM הכרטיס הנוכחי X300 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.הפורום מאד תוסס ומעניין.אשמח לקבל עזרה בכרטיס לכידה שאני מתלבט בינו לבין כרטיס TV האם אפשר בכרטיס לכידה מהדגם שציינתי לראות סמך מלא או רק בחלון??? היה לי כרטיס מסך של ATI עם לכידה משולבת והאפשרות היתה קיימת.אבל פה מדובר על לוכד חצי מקצועי.אז לפני הרכישה אני רוצה לדעת אם הוא יכול להיות גם מקודד סרטים (ככה כתוב באתר שלו..) וגם לצפייה מהממיר במסך מלא. הדגם שלו זה PINNACLE 500 PCI תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
כתבתי כבר הודעה אחת על שם Bh, בכל מקרה אני מחפש כרטיס מסך עזבו עכשיו מחיר... כל כרטיס מסך טוב שאני רוצה הוא עם ממשק של PCI EXPRESS. המחשב שלי הוא מחשב טוב עם לוח אמ דגם:865PE neo2-s והשאלה שלי אם אין מצב שאני יקנה כרטיס עם PCI EXPRESS והוא בכל זאת יתאים למחשב שלי
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך בסביבות אותו מחיר (1200 ש"ח בערך ....) 6800GS או X800GT עוד התלבטות בין לוחות אם Asus P5N32-SLI עם X800GTO או שעדיף Asus P5WD2-E Premium עם 6800GS ???? איזה כ.מסך עדיף ??? מה כדאי לקנות ? התקציב לכ.מסך הוא 1200-1300 ש"ח תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
-
השאלה שלי היא יותר אם המאוורר של הכרטיס אמור להספיק כדי להחזיק אותו גם במאמץ?? או שחייב לשדרג ת'מאוורר...
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הי, אני לא כל כך מעודכן לגבי כרטיסי מסך טובים היום. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים. התקציב הוא לפחות אלף שקל, יכול להיות גם יותר. מה הכרטיסים החמים נכון לזמן זה??
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידוע שכדי לקבל תמונה חדה ואיכותית במסכי LCD אפשר לקבל רק ברזולוציה טבעית למסכים אלו שהיא 1280X1024 . לפני כשישה חודשים פירמטתי את המחשב כולל עידכון ביוס ללוח אם כולל עידכון דרייבר לכרטיס מסך. ולאחר מיכן קרה לי דבר מוזר, כל רזולוציה שאני מגדיר אני רואה תמונה חדה ואיכותית כמו ברזולוציה טיבעית (1280X1024) אפילו על 800X600 כרגע אני על 1024X768 הכרטיס מסך - GEFORCE 6800GT מסך - EIZO FlexScan778 מישהו יכול להסביר את פשר התופעה?. כי לפני הפירמוט הדבר היה בלתי אפשרי ושאלתי את אותה שאלה בכמה פורומים ולא קיבלתי תשובה. אשמח לקבל תגובות.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-