עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by danielzy,

לא אמורה להיות בעייה לשלב כרטיס HD5850 רגיל לגמרי של חברת Sapphire עם Sapphire Radeon HD 5850 XTREME נכון ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. שלום, אני צריך כרטיס מסך שישמש למשחקים ולעבודה גרפית בסיסית ( פוטושופ וכאלה) בתקציב של עד 1000 שקל למחשב Dell Optiplex 620GX יש לו ספק של 305W או 2 כרטיסי מסך עד 1000 שקל שניהם. תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  4. שמעתי שניתן לחבר לכרטיס של NVIDIA GTX680 יותר ממסך אחד למשמחק של BF3 האם נכון הדבר?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by Ashaman,

שלום לכולם, באחרונה ה 8800GT שלי הגיע לסוף דרכו, ואני מעוניין להחליף אותו בחדש, מעדיף NVIDIA באופן כללי. להלן המפרט הטכני: Win7 64-Bit מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P4k/P35/G33/G31 זכרון: 4GB DDR2 @400Mhz מסך: 24" 2ms של Samsung ספק כח: 500W במידה והמפרט חלש יחסית, אני פתוח להצעות להחלפה... תודה לעוזרים! עריכה: תיקון המפרט.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  6. היי, אני לא יודע מה איתכם אבל התחיל להיות לי די כואב לראות את ה-600 + ש"ח שנוספים לי למחיר של פה בארץ לעומת המחירים בחו"ל. האם מישהו פה יודע על אתר מחו"ל שמספק משלוחים לארץ ואם צריך לשלם על זה מכס וכאלה?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר נמוך (עד 500 שקל) ורציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים כרגע יש לי את 7600 GS של nvidia (די ישן אני יודע) על מה אתם ממליצים? האם אני יצטרך לשדרג ספק כדי שהכרטיס הזה יפעל? נ.ב מצאתי בזאפ את הכרטיסים הבאים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 - 8500 GT http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557 - 9500 GT האם הם שווים בשביל המחיר שלהם? והאם בשבילם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by Bah_gots_pIII_450,

איזה jinx! חיכיתי כל כך הרבה זמן למשחק ובסוף הוא לא יעלה על הכרטיס מסך שלי

9. Started by roeiw,

יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. לנעול, כבר לא רציונלי

11. אהלן אנשים, התלבטות קטנה, אשמח אם תוכלו לעזור לי. מחשב חדש וממש פשוט נרכש לבית, בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס ושמיעת מוסיקה - והמפרט בהתאם: לוח אם ASUS P5QPL-AM מעבד אינטל 5400 זכרון 2גיגה, 800מ"ה דיסק 500גיגה השאלה היא כזאת, בהסתמך על הדרישות והמפרט הנ"ל, האם יש טעם לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הקודם - RADEON 9600XT (של CLUB 3D) - ומכמות האבק שהורדתי ממנו, נזכרתי כמה הוא ישן... להתקין אותו ולהשתמש בו במקום כרטיס המסך המובנה של לוח האם?? בעיקרון השאלה הזאת עלתה אצלי, כשרציתי לחבר את המסך, וגיליתי שבכרטיס המובנה בלוח אין לי אופציה לחיבור DVI (מסך LCD), והייתי חייב להחליף לכבל VGA. אני לא יודע עד כמה ההבדל הוא משמעותי לצרכי השימוש שיהיו למחשב, אבל בכל זאת תהיתי אם הכרטיס המאובק נ…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by WillieT,

הכרטיס עומד על 45 במנוחה והכי הרבה שהוא הגיע במאמץ זה 59 (אחרי דום3 פאר קריי וכו'). אלה טמפרטורות טובות? כדאי לשים אולי עוד איזה גוף קירור?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

המסך הזה : CMV CT-720D קצת פרטים: Input Interface: DVI-D/D-Sub Resolution: 1280 x 1024 / SXGA Display Color: 16.7 M Brightness: 450 cd/m2 Contrast Ratio: 500?G1 Viewing Angle Horizontal: 160 Viewing Angle Vertical: 140 Response Time: 8 ms * ראוי לציין שהמסך הוא 17 אינץ' והמחיר בארץ....1700 שח...הגיוני?? איך המסך??

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. שלום לכולם! לא מזמן קניתי 9800SE AIW של הרקולס ואני רוצה להשתמש באופציות שלו לכרטיס טלויזיה והטיונר וכו' וכו'... הבעיה שאין לי מושג איזו תוכנה עושה מה ואין לי מושג בקשר לכלום. הייתי שמח אם מישהו שיש לו את הכרטיס או שיודע היה מסביר לי איך אני עושה כל דבר ומה אני יכול לעשות בדיוק... נ.ב- לא ניסיתי אומגה, הכל עובד לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות, שהכרטיס יתחיל לא לסחוב קצת אז ננסה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  15. Started by HiTiT,

שלום לכם, אני מעוניין בקניית כ. מסך עד 1000 ש"ח [אםשר חריגה קטנה]. שיתאים למשחקים חדשים. תודה.

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by YRP99,

יש לי כרגע במחשב את ה 8800 GTS השימוש העיקרי שלי כרגע זה בעיקר סרטים פה ושם משחקים (מסך 22"). עכשיו הזמנתי עוד מחשב חדש לבית עם HD4850 יש הבדל ענק בין הכרטיסים? כדי לי לקחת את ה HD אליי?

17. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, מפרט: מעבד: Q9400 לוח אם: ASUS P5Q כוננים קשיחים: 1TB WD הסדרה הירוקה + 300GB WD הסדרה הכחולה זיכרונות: OCZ DDR2 1066 4X1GB כרטיס מסך: 4670 השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גלישה באינטרנט, אופיס, וסרטים. כעת אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאוכל לשחק בדיאבלו 3 ובעוד משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה ברזלוציה 1680x1050. המארז שלי קטן ולא יכול להכיל את הכרטיסים הגדולים יותר, לכן אצטרך לשדרג למארז חדש כמו כן ספק חדש 620W של ANTEC. יש לי קירור בסיסי שעלה 80 ש"ח וגם אותו אחליף על מנת לבצע OC חזק למעבד לצמצם את צוואר הבקבוק שעלול להיווצר עם כרטיס מסך חדש. בנוסף ארכוש כונן SSD למערכת ההפעלה. יש לי ניסיונות רעים עם כרטיסים של RADEON מבחינת הדרייוו…

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by ELDAN RENT A CAR,

איך הכרטיס הזה ? 395 ש"ח . PALIT 9600GT SMART 512MB DDR2 256BIT אין ל ATI כרטיס מסך בסכום הזה שהוא 256BIT רק 128 !

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by SoKoL,

תגידו הכרטיס RADEON 9250 128MB שווה לקניה ב 319 ש"ח??.. כרטיס חמוד לא צריך כרטיס טוב אבל תגידו אם שווה הוא שיש מקום יותר זול??...

20. קונה עוד מעט 4080 ורוצה לדעת עם הוא יכנס לי לקייס crosair mid Carbide Series 275R Tempered Glass Mid-Tower Gaming Case וקירור נוזלי CROSAIR H150I pro rgb cooler תודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by phantomII,

אני יודע שהנושא ממש נטחן מכל הכיוונים אבל אני ממש לא יודע באיזה מסך כדאי להחליף את המסך שי שלי היום VIEWSONIC G90F השימוש הוא רק למשחקים והתקציב עד 2000 ש"ח עם יכולת חריגה הסיבה להחלפה המסך כבר לא מתפקד כמו פעם התחילו ריצודים שאני לא מצליח לפתור.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. אני מחפש כרטיס מסך בינוני עד שאני יקנה את הכרטיס החזק יותר אני מעדיף כרטיס של nVIDIA GeForce לא משנה הדגם אבל חייב שיתמוך ביציאת DVI בתווך מחיר של 200 פלוס מאה מינוס מאה משהו בסביבה אבל אני לא נעול על nVIDIA GeForce אם מישהו חושב או יודע שיש כרטיס של ATI אז בכיף אז מישהו יכול לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by YOR8,

אודה על חוו"ד עד כמה שווה - עלות תועלת - בין GFORCE 9600 GT 1G לבין GFORCE 9500GT. אני משתמש ממוצע משרדי + אינטרנט וילדים עד גיל 10. תודה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by oded15,

אני בונה לי מחשב ורציתי לשאול האים הכרטיס הסמך הזה הוא כרטיס שיכול להחזיק לי משחקים כבדים כמו hl2 doom3 ועוד ורציתי לדעת לפי הכרטיס מסך הזה כמה ספק כוח אני צריך לקנות Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. שלום..אני צריך להוציא אות מהמחשב ל4 מסכים הייתי רוצה שזה יתבצע בלי 2 כרטיסי מסך ולחבר ב SLI או CF אז האם קיים משהו שכזה..? (אני צריך שהמסכים יוגדרו בתור אקסטנדד כלומר הארכה של שולחן העבודה שהוא יהיה פרוש על כל ה4 לשם חלוקת לחלונות נפרדים

• 1 תגובה
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים