כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו הצעה? אני לא מבין מה ההבדל בין כל הכרטיסים שסדר מחירים הזה... תודה מראש, קובי.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי (MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC). יש לי מערכת קצת ישנה אבל עובדת בסדר ומחוברת לטלוויזיה ישנה עם S-VIDEO. אני רוצה לשדרג את הכרטיס בלי הרבה בלגנים ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך PCI-E עם יציאת S-VIDEO. בנוסף, אם כל מה שזמין יקר מידי עם שיפור לא משמעותי בביצועים - אשמח לשמוע דעתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלוםםםם! רציתי לשאול בשביל חבר שאלה יש לי מעבד amd athlon 64 Dual Core 3800+ ג'יגה זכרון של GEIL בורד DFI Lanparty Ultra-D כרטיס Ati X1900Xt האם הגיוני שאני מריץ quake4 על הגדרות High ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים ומקבל כ50-60 FPS? במידה ואני שם הגדרות Ultra - המשחק אפילו מקרטע לפעמים. ציון ה3DMARK שלי ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים (AA -4 AF-8 ) הוא 6350! האם זה הגיוני? אני מקבל בערך חצי מהביצועים שאני אמור לקבל כמו כן - הנחתי שאולי הבעיה היא בזכרון. הרצתי Memtest ונראה כי הכל תקין. רעיונות? תודה
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GTX אבל עוד לא בחרתי של איזו חברה ורציתי את עזרתכם. המחיר נע בין 2,990 ל 3,800 ש"ח. העניין הוא לא כספי. כרגע אני מתלבת בין : Gigabyte XFX ASUS מה אתם אומרים ? יש הבדל ביניהם בביצועים ? תודה
-
- 13 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב INTEL PENTIUM 3 733 וכרטיס מסך geforce 3 ti200 128 mb של חברת INNO3D יש לי 384 RAM כשאני עושה benchmark עם 3dmark הוא נותך לי כ3660 בערך נקודות זה אמור להיות ככה? (בגלל המחשב) או שיש בעייה כלשהי??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מסכים, אחד שטוח ואחד רגיל בשביל לקוח שהשימושים שלו הם ביתיים בלבד וממש לא צריך משהו מתקדם אך חשוב שיהיה אמין. התקציב למסך הרגיל הוא לא מעל 700 ש"ח. באשר למסך השטוח אני מחפש את הפשוט ביותר אך אמין. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב: האם ה PROVIEW 17 AF 787M הוא מסך שטוח?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחר איזה בעייה שהיתה לי עם זיהוי ה HD SATA שלי פירקתי את הלוח והכל מהמארז על מנת לחבר הכל כמו שצריך, חיברתי ועבד , הפעלתי קרייסיס ,עבד אחלה רגיל ,ואז ראיתי סרט ,ואחרי כמה שעות שוב הפעלתי FEAR COMBAT ונהיו לי פתאום ארטיפקטים נוראיים על כללל המסך. אני היתי באוברקלוק רוב הזמן בעיקרון ,ביטלתי אותו וזה כמובן לא עזר, החלפתי דרייבר, יש עוד משהו לעשות? 7600GS . עריכה: חיברתי עכשיו כרטיס אחר (6200) והאו עושה לי עוד יותר ארטיפקטים, ספק לא נראה לי כי רק ל7600 יש חיבור לספק... מזה?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש מישהו שאני יכול לקנות ממנו ti 4200 ב 500 שקל אם קירור זלמן הכרטיס בלי אחריות אתם אומרים שזה שווה? הכרטיס הוא suma 64 mega x4agp או נגיד 450 מחיר יותר הגיוני 350 לכרטיס ו 100 שקל לקירור?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
החלפתי מכרטיס 6800GT לכרטיס ישן יותר 9600XT חיברתי את הכרטיס לטלויזיה רואים רק בשחור לבן ניסיתי PAL-G ו NTSC וכו' (גם בכרטיס וגם בטלויזיה) מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
למחפשי REVIEWS למיניהם ומידע על כרטיסי מסך http://www.guru3d.com/index.php?page=Videocards ***RAUL תוכל להכניס את זה לסטיקי של כרטיסי מסך?***
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/newatir600details.shtml
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט. זה לא הפריע לי עד שהתחלתי לשחק בבאטלפילד ונתקלתי בבעיות תצוגה (שימו לב לריבועים על הריצפה ,והקרקע שחורה שזה לא אמור להיות).
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים מהאתר וכאילו שום משחק לא מאתר לי את הכרטיס ! במאפינים זה מראה כי אכן הכרטיס מסך קיים אבל המשחקים לא רואים את הכרטיס למשל ב 3DMARK זה כותב לי שלא נמצא המינימום בשביל להפעיל את התוכנה ... ב GTA3 זה כותב שבשביל להפעיל את המשחק יש צורך בלפחות 12 מגהבייט זיכרון על הכרטיס מסך (כשלי יש 64...) וכשאני עושה SCROLL בתיקיה או ב EXPLORER הכל זז לאט ובגלים כאלה ! אני לא יודע מה לעשות ומה הבעיה יש לי DX8.1 WIN XP PRO +SP1 למישהו יש רעיון ? :-\
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של PHILIPS LCD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הוא לפעמים מפעיל כמעט עד הסוף ואז הוא עושה entering sleep mode ועושה רסטרט למחשב מה הבעייה זה דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600XT ויש לךי בכרטיס 2 יציאות אחד לא מיודע השניה דומה ליציאת S-VIDEO אבל יש לה יותר חורים מיציאה רגילה עם אני יכול מה אני צריך לעשות איזה כבל לקנות ואיזה תוכנה להשתמש ?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול כרטיס מסך ASUS GEFORCE 7600 GS ומופיע הבעיה הבאה בזמן הדלקת המחשב http://bdamage.rey.co.il//pic/error-sli.JPG העלתי את התמונה לאיכסון שלי או צרפתי את הקובץ התמונה לכאן נא להתיחס לבעיה בצעד שמאל למטה שקשורה לכרטיס מסך ולא לבעיה השניה שטופלה עכשיו אני מבין שצריך 2 כרטיסי מסך שאין ברשותי יש רק כרטיס אחד השאלה היא מה אפשר לעשות כדי לבטל הודעת שגיאה זו ואם אפשר לבטל את טכנולגית SLI בתודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי חברה, תחילה קנינו באייבורי בהמלצת המוכר כרטיס מסך בעל יציאת טלויזיה Innovision 9400GT. דיי בטוח שדובר על SVIDEO, מסתבר שבסוף זה היה HDMI (כאילו למישהו יש טלויזיה לחבר לזה עדיין...) קיצר לא חשוב, טרחנו חזרה והוספנו כסף עבור 9500GT sapphire אני מגלה שכן יש TVOUT אבל זה לא בדיוק SVIDEO, אלא משהו שדומה ליציאה הזו עם 9 פינים הבנתי מחבר בפורום כאן שצריכים היו להביא לי כבל שמפצל את היציאה הזו ל SVIDEO רגיל וRCA ועוד משהו אני מתקשר לאייבורי אחרי שהיה ברור שאנחנו משדרגים את הכרטיס מסך רק בשביל TVOUT עונה לי מישהי מהתמיכה הטכנית ומספרת לי שהכרטיס לא אמור להגיע עם הכבל ואני טוען שזה לא יכול להיות שמוכרים כרטיס מסך עם TVOUT אבל משאירים יציאה מיוחדת רק לכרטיס מסך הספציפי הזה כלומר…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.שיתמוך בShader 3.0. --> סביר להניח שאין... --> מת לשחק במשחק GIRD החדש...בטח לא "יזוז" אצלי(אם "יזחל" זה טוב)... 4.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים). זה לא המקום ואולי כן...בקשר לכרטיס קול: כרטיס קול עם יצאה דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) לחבר לרסיבר DENON AVR-1705. תודה רבה . שלומי.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת שכשיצאו הכרטיסים החדשים של NVIDIA כמה הם יעלו?? ובכמה אמור לרדת המחיר של הכרטיסים 8800GTS 640??? ומתי הם יצאו??
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חבר שקיבל במתנה (איזה משפחה מפגרת), GECUBE 1950PRO 512 מעוניין למכור אותו ב-200 שקל לכל אחד מהחבר'ה שירבה במחיר דומה לו. עכשיו יש לי X1800XT בן חצי שנה בערך, כדאי להחליף? מה בעצם ההבדלים?
-
- 13 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי sapphire radeon 3650 AGP נכנסתי לאתר של ATI בחרתי בradeon 3600 ושאני בא להתקין זה אומר שהתקנת דרייבר זה לא תואמת לחומרה שיש לי במחשב מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה: Xelo ATI Radeon 9700 128MB DDR והוא מאוד זול איך החברה בכלל פעם ראשונה שאני שומע עליה היא טובה? יש לכם אולי ביקורת עליו ?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-