כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצות לכרטיס מסך לצורך ישומי עריכה גרפית ועריכת וידאו (פוטושופ ופרמייר CS4). הכרטיס אמור לפעול תחת מערכת חלונות 7 (ultimate) בארכיטקטורת 64bit. הינה עוד כמה פרטים על המערכת: * מעבד - core2 duo E8400 * לוח אם - Asus P5QC * זכרון - 2GB DDR2 800MHz * במחשב מותקנים שני דיסקים - אחד של 160GB, ועליו מוקנת מערכת XP PRO, ודיסק נוסף חדש בנפח 320GB, שעליו אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה החדשה (בשלב הראשון זו תהיה מערכת דואל בוט. לאחר מכן, המחיצה של ה-XP תפורמט). הכרטיס חייב לתמוך ב-openGL 2.0, וב - shader model 3.0 (רוב כרטיסי ה-HD של ATI תומכים כבר בגרסה 4.1) הגג העליון של התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 900 ש"ח. על מה תמליצו? תודה! תוספת - בשל נסיבות מסו…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעסק יותר ויותר בבנית אתרים (Dreamweaver) ובעיצוב גרפי לרשת. (פוטושופ ופלאש) אני מעונין במסך חדש שיקל על העבודה שלי, אבל שאוכל לשחק עליו משחקים (QUAKE4 לדוגמא) בלי לסבול ממריחות, וכמובן לצפות בסרטים בDVD. יש חיה כזאת? (הכ. מסך כרגע הוא 6600GT PCIE) באופן עקרוני האם עדיף CRT או LCD? התקציב הוא בין 2000 ל3000 שקלים. (יותר במקרה שהחריגה ממש שווה את זה) תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום היום התקלקל כרטיס המסך שלי, ולכן אין מנוס מקניית כרטיס מסך חדש היום או ככל הנראה מחר (אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס המסך, כי כאשר החלפתי אותו בכרטיס מסך אחר, חלש יותר, המחשב עבד, וכאשר החזרתי את הכרטיס שלי, המחשב לא עבד). מכיוון שבשנים האחרונות לא ממש יצא לי לעקוב אחרי כל ההתפתחויות בשוק כרטיסי המסך (לימודים לתואר), אני לא ממש בטוח איזה כרטיס מסך לקנות ומאילו כרטיסי מסך יש להימנע. רקע טכני: כרטיס המסך שבו השתמשתי ב-5 השנים האחרונות הוא (דגם מלא, עם כל הפרטים, למרות שמה שחשוב זה הדגם בלבד) WinFast PX 8600GT TDH עם 256MB של זיכרון DDR3 שעובד ב 128 ביט. הכרטיס הזה הספיק לצרכים שלי, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים. המחשב עצמו (שנמצא אצלי כמעט 5 שנים): …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מה המסך CRT 19 אינצ הטוב ביותר כיום? כרגע יש לי mag 996pf שעומד לנפוח את רוחו כל רגע.. אז חובה להחליף. למה לא LCD? כי הם יקרים, וצריך להשקיע double כסף בשביל לקבל את אותם ביצועים (אומנם בעשירית גודל) וגם כל הקטע עם הפיקסלים השרופים לא קורץ לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עוד חודש בערך אני מתכוון לקנות מחשב הייתי רוצה המלצה על מסכי LCD הכי טובים בישביל משחקים אין הגבלה של מחיר אנא הגיבו תודב רבה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע כרטיס מסך 5700LE אני יכול לקנות את ה7600GS של LEADTEK האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? אם לא איזה כרטיס מסך כדאי? (כרגע יש לי AMD 3000 וג'יגה וחצי זיכרון) תודה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מחשב e6600 3.1 ghz asus p5g41t-m lx ספק כוח של fsp 500 וואט בעל 2 מסילות 12 וולט 4 gb ddr3 1333mhz וכמו כן כרטיס מסך hd4870 כרטיס מסך די חזק אך כבר עבר זמנו. הייתי רוצה לשדרג אותו. במחיר סביר. זאת אומרת עד 600 שקלים. שיריץ משחקים על איכות סבירה גבוהה גם אפשרות. הכרטיס שיש לי כרגע מריץ את כול החדשים ועל איכות יחסית סבירה אך הוא עשה את שלו כבר. אשמח לתשובות ויעוץ אין בעייה גם של אוברקלוקינג אם אפשר לכרטיס או כול מיני שיפצורים. אין לי בעייה להתנסות אם זה. תודה
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מבקש המצלמה לכרטיס מסך בתקציב עד 260 שח תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3000 שקל . כאשר הדרישות (לפי סדר עדיפות) הן : 1. מתאים למשחקים (קצב ריענון מהיר). 2. כניסת DVI . 3. אפשרות לתליה על בקיר. 4. יפה (אומנם מדובר בטעם אישי , אבל...). אשמח לכול המלצה כזו או אחרת. תודה מראש, דרור.
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש. על המפרט דיברתי בפורום המתאים. והוא יבוא להלן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מחשב מותג עם אחריות מלאה של שלוש שנים עד בית הלקוח. הנושא של האחרות הוא קריטי מבחינתי. וגם יש לי תחושה ומחשבה שמי שנותן אחרית כזאת טורח שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך תיקונים. אני מתלבט בין שלוש חברות: HP, PACKARD-BELL, DELL . בעיקר מטרידה אותי שאלת האחריות - מי יותר אמין. השימושים במחשב הם רב- מימדיים: משפחה, ילדים, משרדי, סרטים, אינטרנט, משחקים. האופק של המחשב הוא 3-4 שנים. הנוכחי מחזיק אצלי 5. המשחקים ברמה של heroes 5, civVI, dragon's agw 2 וכדומה. Intel Core i5-2300 2.8GHz 6MB/ Intel Core i3-2100 3.1GHz, 3MB- - זכרון 4/6GB DDR3 1333MHz - 1TB/500GB 7200RPM בין…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX440 בעל 128MB זיכרון מסוג DDR של חברת PalitDaytona. הכרטיס עובד ב AGP X8. קניתי את הכרטיס לפני כ3-4 חודשים. אני יודע שזה לא כרטיס מסך נחשב במיוחד ועדיף היה לקנות ATI כלשהו (ממשפחת 9000 ומעלה), אבל זה מה יש. חוץ מזה - כבר עשיתי חיפוש בפורום (גם ב"תצוגה וגרפיקה" וגם ב"אוברקלוקינג, ...") ולא מצאתי את מה שאני מחפש. חיפשתי גם באינטרנט ומצאתי ביקורות שמשבחות את הכרטיס הזה (יחסית לדגם הספציפי הזה), אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. גם המפרט הטכני שיש באתר החברה לא עזר. לכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לקבל הסברים לגבי הנתונים הבאים: 1. לגבי הזיכרון - על המדבקה שעל הקופסה רשום: 128MB 128-bit DDR. למה בדיוק מתייחס ה 128bit - האם לרוחב הפס…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce4 MX440 128MB 128bit DDR AGP 8X של חברת Palit. הנה לינק לתיאור: http://www.palit.com.tw/product/MX4408x_128MB.htm הנה תצלום מסך שהעתקתי מתוכנת AIDA32 בגירסה האחרונה שלה (3.88): ועכשיו לבעיה - בתיאור המוצר, כמו במפרט המודפס על הקופסה שבה הגיע הכרטיס, מצויין שמהירות הזיכרון של כרטיס המסך צריכה להיות 512MHz ורוחב הפס לזיכרון צריך להיות 8.2GB/s (באתר למעשה מצויין שרוחב הפס של הזיכרון הוא 8.2GB/s (בקובץ ה PDF) והזיכרון עובד ב 128bit ומכאן - מהירות הזיכרון צריכה להיות 512.5MHz, אבל זה כן כתוב מפורשות על הקופסה). הגירסה של תוכנת AIDA32 עודכנה באחרונה, כך שמוצגת מהירות זיכרון מעשית (אפקטיבית) של 300MHz ורוחב פס לזיכרון של 4.…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TV OUT נלווה (radeon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את היציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר של NVIDIA), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. זו פעם ראשונה שלי עם ATI ואני מפחד שאני מפספס משהו עם הדרייברים או עם ההגדרות. עזרה בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על כרטיסי FX ו - 9500 ו - 9700 כמה שיותר מפורט עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבולבל לחלוטין עם כל הגרסאות שיש של R9200 לדוגמא: B3 SE C3 ויש עוד נראה לי . השאלה שלי איזה R9200 הכי טוב בעצם ולאיזה כרטיס מסך מבית NVIDIA הוא משתווה בערך? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה גירסת 330 וקיבלתי תוצאה של 7200 לפי השוואות שראיתי באתר זה הרבה יחסית למערכת שלי משהו יכול להסביר לי מה קורה פה? ועוד שאלה : אני רוצה להחליף את הכרטיס ל 9700PRO רציתי לדעת עד כמה שיפור יהיה לי בביצועים תודה
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי שאלה..איזה כרטיס מסך יותר טוב? ATI Radeon 1900XT 256 או Gigabyte NVIDIA GeForce 7900GT 256MB PCI-3 GV-NX79T256DB-RH ואם אפשר גם שתסבירו לי מה ההבדלים בערך? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 3 לצרכי וורד, סרטים, תיכנות דוט נט Motherboard: CPU Type - Intel Pentium IIIE, 933 MHz Motherboard Name - Unknown Motherboard Chipset - Intel Solano i815 System Memory - 384 MB איזה מפרטי עדיף? אופציה 1: כרטיס מובנה שכנראה לוקח זיכרון מה-ram - כמה כדאי לקחת? Video Adapter- Intel(R) 82815 Graphics Controller (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator - Intel i752 אופציה שניה: כרטיס מסך לא מובנה Video Adapter- ATI Technologies Inc. 3D RAGE IIC AGP (8 MB) 3D Accelerator- ATI 3D-Rage IIC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מכיר את הכרטיס radeon אבל שמתי לב שמדברים עליו כאן הרבה מישהו יכול לכתוב לי לאיזה מכרטיסי ה- geforce אפשר להשוות את radeon 9000 והאם זה יהיה כרטיס מסך טוב למחשב- amd 2000 256ddr לוח אם gigabyte ga 7vax amd מבחינת צוואר בקבוק שהחומרה הנ"ל תיצור. האם הוא תומך או לא ב-direct x חדש שיצא ומה זה משנה אם לא? אני מחפש את הכרטיס מסך הטוב ביותר לתקציב של עד 700 שקל. בתודה.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס המסך : GeForce FX 5700LE?? (אני הולך לשדרג מ GeForce4 440-mx....) יש כרטיס שייתן אותם ביצועים עם אותו מחיר של כרטיס זה?
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות על הכרטיס - GIGABYTE RX70P256V ATI Radeon X700 Pro 256MB PCIEx16 איך הוא בהשוואה ל - ATI 9800SE האם הוא שווה את המחיר שלו (עלות מול תועלת) האם קיים כרטיס עדיף ברמת עלות מול תועלת. אשמח לקבל תגובות. אני משתמש במסך 19 אינטץ ברזולוציה 1280X1024 ועיקר השימוש הוא לאלפיקציות גרפיות ועריכת וידאו תודה
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה ראיתי בהרבה אתרים את הכרטיס המסך הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_69/products_id/5066?osCsid=d2b8f489eb67b19e5541893f1b5d331b רציתי לשאול למה הוא כל כך יקר מה מיוחד בו הוא אשכרה עולה כמו 2 מחשבים חדשים חזקים מאוד ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס מסך גי'פור 7300GT אני רוצה לקנות אותו כי הוא פשוט עם ממשק AGP ולא PCIX יש לכם כרטיס מסך יותר טוב ב AGP להציע לי במחיר של עד 500 שקל?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מצאתי את הדגם AMD Radeon 480 RX 4GB של Gigabyte מסדרת G1.Gaming במחיר אטרקטיבי באחת החנויות. בפחות מ900 שח כולל משלוח ואחריות ל3 שנים. התקציב שלי מוגבל ולכן האופציה היא ריאלית, הוא יותר משתלם במחיר מהמתחרים ורציתי לבקש חוות דעת נוספת, הכרטיס לא מיועד להריץ כותרים כבדים. ואין חשיבות להגדרות גבוהות באחד הסיקורים שמעתי שהסדרה פחות מומלצת, מאחר והכרטיסים נוטים להתחמם, אולם יש הטוענים כי עדכון גרסאת ביוס (F8) פתר את התקלה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הביצועים שלהם האם הום יספיקו למשחקים וקצת סרטים והאם הוא שווים 2000 שקל... וכמובן איזה מהם יותר טוב!!! בתודה ניר הסוני: http://pccenter.co.il/details.asp?id=1197&lead_id=&look= הסמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/reviews/Reviews_01.htm
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-