עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה מחשב HTPC ועדיין לא בחרתי כרטיסי טלוויזיה, אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by nirorlev,

מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by Liran -,

שלום .. לפני כמה ימים הייתי ב - KSP והמליצו לי על המסך החדש של PolyView V398 19" WideScreen 8ms .. http://www.wyntec.com.au/product_info.php?products_id=68730 זה המסך .. עכשיו הקטע הוא שאני מתלבט מאוד .. האם כדאי ללכת על מסך WideScreen ? כי לפי מה שהבנתי / שמעתי, המסך הזה מותאם בעיקר לסרטים .. ובמשחקים כתוצאה מהצורה של המסך, חלק מהמסך עצמו נחתך ולא רואים את כל התמונה של המשחק .. אלא רק חלק .. זה נכון ?! ** המליצו לי בנוסף ללכת על מסך של ViewSonic 17" / 19" 8ms .. איך המסכים שלהם נחשבים ?! לפי מה שהבנתי הם חברה דיי מוכרת וטובה .. והאיכות של המסכים שלהם דיי טובה .. על מה אתם ממליצים ?! מסך "19 רגיל או מסך "19 WideScreen ?! (תאמת ממש אהבתי את ה - WideScreen - הוא נר…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by rino,

שלום לכם אני מבקש המלצות על מסך LCD בגודל "19 . שימושים עיקריים - גרפיקה , עריכת וידאו , גלישה , מסמכים. רצויי שלא יהיה מן היקרים .

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום חברים, אשמח לקבל את המלצתכם עבור מסך LCD 17 עבור ישומי עריכה (קוד מסמכים וכדומה) התקציב הוא ~1500 ש"ח. עדיף מסך הכולל רמקולים ומתכוונן. אם להתייחס לפרמטרים, אזי בעדיפות ראשונה בהירות המסך ולאחריה מהירות התגובה שרצוי 12ms חשוב מאוד עניין האחריות עבור פיקסלים שרופים. אם למישהו יש הערה/הארה אשמח לשמוע. אני מעוניין לקבל יחס עלות/תועלת גבוה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. בעוד מספר שבועות אני חייב לרכוש מסך חדש, עד לפני ימים ספורים אני החלטתי סופית שאני ילך על מסך 19 אינץ לא LCD שיעלה 1000 ש"ח (AOK או היונדאי היפה..) עכשיו אבא שלי לוחץ ואומר שאם כבר קונים אז עדיף לקנות דק, זה יחסוך מקום ובלה בלה.. וגם ההבדל בין ה17 LCD ל19 CRT הוא סה"כ אינץ' בודד.. הצגתי לו את העובדה שמסך דק עולה יותר כסף..אבל הוא הסכים ואמר שמוכן לרכוש מסך דק.. התקציב שלי הוא בערך 1400-1700 ש"ח..(כמובן שכמה שיעלה פחות יותר ככה יותר טוב) השימוש העיקרי הוא אינטרנט, ועבודות.. שכן משחקים אני בקושי משחק וגם כשאני משחק אז זה בטלויזיה... ואחד השימושים הוא עריכת וידאו- אבל זה במקרים פחות תכופים..וגם כשאני משתמש אז אני משתמש בריבוי מסכים אז הLCD לא יהיה הצג היחיד... השאלה האמיתית …

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by yanivganor,

שלום, אני מחפש מסך LCD 17 אינטש ללא רמקולים כאשר הדגש הוא על איכות התמונה ואיכות ההרכבה ואמינות ולאו דוקא על קצבי ריענון נמוכים. איזה מסכים עונים לקריטריונים האלו ? אני צריך המלצה לשניים שלושה מסכים כדי שאוכל לבחור. אין מגבלה תקציבית כרגע. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום, מחפש מסך 17" בסביבות 800 ש"ח, שטוח. יעבוד עם כרטיס o/b וישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס... מה אומרים ?

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by trxman,

שלום לכולם חבר שלי, מבקש המלצה למסך דק, אשר מיועד למשחקים. התקציב: 1500-2000 ש"ח. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. מטרת המסך להפעלת משחקים וסרטים ושייתן מענה חיובי לפיסי3 ואקסבוקס 360 שאני אמור לקבל בקרוב ביבוא אישי כך שאני גם מחפש מסך טוב במחיר טוב

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by TzV-EyE-GeR,

אני לא ממש מתמצא במסכים, מה טוב, מה לא. אודה לכם אם תעזרו לי לבחור מסך 17 CRT כמובן בתקציב של עד 1000 שקל. אני יודע שזהו תקציב די דל בשביל מסך, אך זה מה יש. תודה.

12. השימושים = משחקים וHD. המחשב חזק מאוד עם ספק נפרד לכרטיס. הייתי מבקש את עיצתכם לכרטיס מסך חזק ואני מתלבט היכן כדאי לקנות ואיזה .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kokoki,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב מכיוון שהכרטיס הקודם (gigabyte 9800 GT 512MB) נהרס. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, כך שיוכל להפעיל גם משחקים כבדים. תווך המחירים שאני יכול להשקיע הוא בין 700 ל-1000 שקלים. המפרט הכללי של המחשב הוא: מעבד: intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB cache s775 1333Mhz לוח אם: gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"א של קינגסטון. ספק:HEC 500TD- TF PSU 500W אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי בהקדם האפשרי לגבי כרטיס מסך איכותי ע"פ הנתונים הנ"ל.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם , אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב מספיק כדי להפעיל משחקים כמו FIFA וכו'

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מבקש המלצה לכרטיס מסך תקציב 1000 עד 2500 ש"ח שימושים כללי: עבודה משרדית, עיבוד גרפי, משחקים (לא כבדים מידי) וסרטים מתאים לעבודה עם שני מסכים 20' תודה מראש

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  16. שלום רב אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש של NVIDIA בלבד בלי אובר קלוקינג בעיקר למשחקים יש לי מארז וסםק כח די חדשים עלות מבוקשת 800-1000 ש"ח לכל היותר כרגע יש לי מסך לא משהו בכלל LG 1953R שגם אותו אני מעוניין לשדרג בקרוב מאוד למשהו טוב תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  17. הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שברשותי HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 (ניתן לראות במפרט שבפרופיל שלי), ואשמח להמלצה לכרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, הייתי שמח להחזיק עם המחשב הזה עוד איזו שנה - שנתיים אם זה אפשרי. האמת שזה בעיקר בגלל שאני מעוניין לקנות את הגרסה החדשה של Dark souls 2 ולפי הכתבה הזו http://www.pcgamer.com/dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin-gets-confusing-multi-tier-upgrade-pricing/ הכרטיס מסך שלי מאוד גבולי ונראה לי שהוא יגמגם.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by solet,

שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by idan007,

מה קורה? שמעו רציתי לבקש שמישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך שתואם לAGP X4, כרטיס סביר שיוכל לסחוב משחקים בכבוד בלי לזחול ואני עדיין לא יודע מה התקציב........

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by gabriel6,

הי, אני רוצה קצת להשתדרג - אבל בגבולות השפוי אני רוצה כרטיס מסך חדש שקצת יתן בוסט במשחקים אבל לא יקרע לי את הכיס - חשוב לי מאוד שיהיה שקט ואולי אפילו עם קירור פאסיבי יש לי מארז סונטה 3 עם ספק 500 - מעבד I5-2500K ו-16 ג"ב זכרון עם SSD ככה שהמחשב שלי די סבבה וסוחב די טוב כל מה שאני זורק לעברו חוץ מתלת מימד תקציב - כמה מאוד שקלים מקסימום בסביבות 700 חשוב מאוד שיכנס פיזית במארז ולא יצריך שדרוג של הספק חשוב לי שיהיה של AMD אני מעולם לא הסתדרתי עם NVIDIA (הדרייברים שלהם די מרגיזים אותי) רכישה בארץ ממקום אמין (הכוונה היא לא אכפת לי לשלם קצת יותר אבל לקבל מקום עם שירות טוב) אז קדימה - נא ייעצו, גבריאל

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. לא ראיתי פה ת'רד מעודכן של כרטיסים מומלצים... המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤356 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤577 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤201 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1S מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤376 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB סינון בזאפ נתן לי בערך 30 דגמים: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68813=128825&DB68784=112599,152019&DB68806=112649 אין כוונה ל- OC …

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. תודה מראש לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך (עד עכשיו השתמשתי במובנה בלוח). שימושים: משחקים (בתור התחלה CALL OF DUTY ) פוטושופ (גם היום עם המובנה אני עובד עם הפוטושופ) מפרט קיים: לוח-אם: Asus ‏P5Q-EM מעבד: QX9770 זכרונות: ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 1066MHz קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev. B מארז: LANCOOL PC-K60 ספק: Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80 מסך: SAMSUNG T220P רזולוציה מקסימלית: 1920x1220 המליצו לי על ה GTX460 768MB. המחיר לחברת GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח1020 ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח 1270 השאלה שלי אם ללכת על ההמלצה? ואם כן, אז של איזה יצרן? האם שווה להוסיף 250 ש"…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.