עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפרט המחשב שלי הוא זה. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AM3) AMD 785G RGB+DVI+HDMI HD AUDIO + GBL + E-SATA AMD ADX435WFGIBOX ATHLON II X3 435 2.9GHZ 2MB BOX W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER LG GH22NS50 DVDRW X22 DUAL LAYER SATA WHITE Corsair XMS3 DHX 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600 אנטק באסיק 550 WATT כרגע משתמש ביציאת הHDMI הקיימת בלוח האם ATI Radeon HD 4200 (DX10.1) הבעיה היא שאני רוצה לחבר את הLCD FULL HD שיש בסלון למחשב וגם את צג המחשב סמסונג BX2450 LED וכרטיס המסך המובנה לא תומך בשתי חיבורים בו זמנית של DVI ו HDMI יחד לכן חשבתי להוסיף כרטיס מסך שכן יתמוך בחיבור שני החיבורים או שני HDMI ושיהיה אפשר לבחור דרך המחשב באיזה אני מעוניין להשתמש בכל רגע נתון או…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (רצוי ATI) עד 500 שח עם כניסת יציאת וידאו למטרות עריכת וידאו צפיה במקרן HD ופחות למשיקים. תודה ???

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  3. כמו שכתוב בנושא אבקש המלצה לכרטיס שכזה שיעבוד על מחשב עם מעבד AMD Athlon 1.1Ghz 383MB ddr, motherboard with agp x4 הכרטיס בסך הכל צריך להוציא בצורה המיטבית - באופן יחסי כמובן - את התמונה הטובה ביותר לטלוויזיה (S-VIDEO) התקציב לא מחייב - פשוט להבנתי כרטיסים ישנים כל כך לא אמורים לעלות כל כך הרבה. נ.ב כיום יש לי geforce 2 mx with tv out שאני לא מרוצה מהביצועים שלו בטלוויזיה. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  4. שיתמוך גם ברזולוציות של מסך 24" רחב אני יודע שאפשר להשתמש בזה שעל לוח אם אבל אני מעדיף כרטיס נפרד עם זיכרון משלו. הכרטיס מיועד למחשב לעיבוד גרפי ותמונות.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מבקש המלצה לכרטיס מסך פשוט ביותר שיעשה את העבודה. מדובר במחשב משרדי - אינטרנט ויישומי אופיס בלבד. לוח אם : gigabyte p31ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2615&dl=1#sp רצוי שתהיה יציאת DVI. מסך שיתחבר אליו: viewsonic vx922 נ.ב אני בכוונה לא נותן תקציב כיוון שמן הסתם אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר שיעשה את העבודה ונחשב קצת לאמין. תודה רבה רבה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מאוד מאוד מתלבט.. אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית.... האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם. יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים. (אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך) המערכת שלי: מעבד Q9550 לוח X38 8 GB RAM של GSKILL 1066 דיסקים בRAID 0 שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח ) מסך: HANSG - 28 " FULL HD. קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5. משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון . תקציב 1000-1600 שקל. 1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)? 2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI) 3.האם כרטיס ב…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  7. היי, קניתי היום את ספלינטר סל החדש ולהפתעתי הרבה כרטיס מסך שלי לא מריץ אותו. כנראה שהמשחק דורש כרטיס ברמה "שדר 3" והריידון 9800 שלי תומך רק ב2 אני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס כי אני לא משחק במחשב אבל אני בהחלט רוצה כרטיס שיריץ את המשחק כמו שצריך. תודה.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהתקדם קצת, אבל אין לי הרבה כסף כרגע כי אני חייל והתקציב עומד על 1000 שקל, אם צריך אז גם 1100.. ברצוני שתמליצו לי מה לקנות לא משנה אם זה יההי RADEON או GEFORCE.. העיקר שיעבוד טוב. המחשב שלי הוא : AMD 2800+, 512 MB DDR 400, EPOX MOTHER BOARD אני רוצה שהוא יריץ לי NFS החדש וכו.. תודה רבה קובי. איך ה6600 GT? לאיזה כרטיס של ATI הוא מקביל לאחי יש ראדון 9700, איפה הוא עומד? תודה.

9. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי. המשחקים הם Crysis, Civ, cont. strike. אין לי את המפרט המלא של המחשב, זה בשביל חבר. יש חיה כזו ? תודה מראש.

11. Started by Eran Aviv,

היי חברים, מבקש המלצה לכרטיס חזק למשחקים בתקציב הנ"ל,ללא אופציה לחריגה ממנו. תודה רבה!!:)

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by solet,

אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. אני קונה מחשב HTPC ועדיין לא בחרתי כרטיסי טלוויזיה, אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. Started by nirorlev,

מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by Liran -,

שלום .. לפני כמה ימים הייתי ב - KSP והמליצו לי על המסך החדש של PolyView V398 19" WideScreen 8ms .. http://www.wyntec.com.au/product_info.php?products_id=68730 זה המסך .. עכשיו הקטע הוא שאני מתלבט מאוד .. האם כדאי ללכת על מסך WideScreen ? כי לפי מה שהבנתי / שמעתי, המסך הזה מותאם בעיקר לסרטים .. ובמשחקים כתוצאה מהצורה של המסך, חלק מהמסך עצמו נחתך ולא רואים את כל התמונה של המשחק .. אלא רק חלק .. זה נכון ?! ** המליצו לי בנוסף ללכת על מסך של ViewSonic 17" / 19" 8ms .. איך המסכים שלהם נחשבים ?! לפי מה שהבנתי הם חברה דיי מוכרת וטובה .. והאיכות של המסכים שלהם דיי טובה .. על מה אתם ממליצים ?! מסך "19 רגיל או מסך "19 WideScreen ?! (תאמת ממש אהבתי את ה - WideScreen - הוא נר…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by rino,

שלום לכם אני מבקש המלצות על מסך LCD בגודל "19 . שימושים עיקריים - גרפיקה , עריכת וידאו , גלישה , מסמכים. רצויי שלא יהיה מן היקרים .

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  17. שלום חברים, אשמח לקבל את המלצתכם עבור מסך LCD 17 עבור ישומי עריכה (קוד מסמכים וכדומה) התקציב הוא ~1500 ש"ח. עדיף מסך הכולל רמקולים ומתכוונן. אם להתייחס לפרמטרים, אזי בעדיפות ראשונה בהירות המסך ולאחריה מהירות התגובה שרצוי 12ms חשוב מאוד עניין האחריות עבור פיקסלים שרופים. אם למישהו יש הערה/הארה אשמח לשמוע. אני מעוניין לקבל יחס עלות/תועלת גבוה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. בעוד מספר שבועות אני חייב לרכוש מסך חדש, עד לפני ימים ספורים אני החלטתי סופית שאני ילך על מסך 19 אינץ לא LCD שיעלה 1000 ש"ח (AOK או היונדאי היפה..) עכשיו אבא שלי לוחץ ואומר שאם כבר קונים אז עדיף לקנות דק, זה יחסוך מקום ובלה בלה.. וגם ההבדל בין ה17 LCD ל19 CRT הוא סה"כ אינץ' בודד.. הצגתי לו את העובדה שמסך דק עולה יותר כסף..אבל הוא הסכים ואמר שמוכן לרכוש מסך דק.. התקציב שלי הוא בערך 1400-1700 ש"ח..(כמובן שכמה שיעלה פחות יותר ככה יותר טוב) השימוש העיקרי הוא אינטרנט, ועבודות.. שכן משחקים אני בקושי משחק וגם כשאני משחק אז זה בטלויזיה... ואחד השימושים הוא עריכת וידאו- אבל זה במקרים פחות תכופים..וגם כשאני משתמש אז אני משתמש בריבוי מסכים אז הLCD לא יהיה הצג היחיד... השאלה האמיתית …

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by yanivganor,

שלום, אני מחפש מסך LCD 17 אינטש ללא רמקולים כאשר הדגש הוא על איכות התמונה ואיכות ההרכבה ואמינות ולאו דוקא על קצבי ריענון נמוכים. איזה מסכים עונים לקריטריונים האלו ? אני צריך המלצה לשניים שלושה מסכים כדי שאוכל לבחור. אין מגבלה תקציבית כרגע. תודה

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום, מחפש מסך 17" בסביבות 800 ש"ח, שטוח. יעבוד עם כרטיס o/b וישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס... מה אומרים ?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by trxman,

שלום לכולם חבר שלי, מבקש המלצה למסך דק, אשר מיועד למשחקים. התקציב: 1500-2000 ש"ח. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. מטרת המסך להפעלת משחקים וסרטים ושייתן מענה חיובי לפיסי3 ואקסבוקס 360 שאני אמור לקבל בקרוב ביבוא אישי כך שאני גם מחפש מסך טוב במחיר טוב

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by TzV-EyE-GeR,

אני לא ממש מתמצא במסכים, מה טוב, מה לא. אודה לכם אם תעזרו לי לבחור מסך 17 CRT כמובן בתקציב של עד 1000 שקל. אני יודע שזהו תקציב די דל בשביל מסך, אך זה מה יש. תודה.

24. השימושים = משחקים וHD. המחשב חזק מאוד עם ספק נפרד לכרטיס. הייתי מבקש את עיצתכם לכרטיס מסך חזק ואני מתלבט היכן כדאי לקנות ואיזה .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kokoki,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב מכיוון שהכרטיס הקודם (gigabyte 9800 GT 512MB) נהרס. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, כך שיוכל להפעיל גם משחקים כבדים. תווך המחירים שאני יכול להשקיע הוא בין 700 ל-1000 שקלים. המפרט הכללי של המחשב הוא: מעבד: intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB cache s775 1333Mhz לוח אם: gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"א של קינגסטון. ספק:HEC 500TD- TF PSU 500W אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי בהקדם האפשרי לגבי כרטיס מסך איכותי ע"פ הנתונים הנ"ל.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.