עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שיתאים גם ללוח אם ישן מסוג לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3- 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz * Support for HDMI 1.4a version. https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-H81M-HD3-rev-10 נראה שהיציאות HDMI ו-DISPLAY PORT של הלוח אם נשרפו או משהו כי כשאני מחבר למגבר כבר לא רואים כלום. בדקתי את הכניסות למגבר עם הממיר של הכבלים ורובן תקינות. איך זה http://1pc.co.il/product-48161-Gigabyte_GeForce_GTX_1050_GV_N1050D5_3GD_N1050D53GD.aspx ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם . בכוונתי לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לישומים של עיבוד תמונה,המרת וידאו וכו'.יתכן גם שימוש זניח למשחקים,בעיקר משחקי רשת. אני לא סגור עדיין על התצורה הסופית של החומרה(אתייעץ בנפרד בפורומים המתאימים)אך בעיקרון יהיה מעבד כפול ליבה של אינטל וזכרון של 2 ג'יגה לפחות. אמנם עיינתי במפרטים המומלצים באתר וברשימה המעודכנת של דצמבר,אך בה מכוונים בעיקר לגיימרים,שזה כאמור לא אני. איני יודע אם בטווח המחיר שציינתי יש תמיכה בתלת מימד,אך אין זה קריטי במיוחד. אשמח להסתייע בנסיונכם ומודה מראש לכל העונים. ..אהה..ושנה טובה למי שזה מדבר אליו...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום, אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס מסך לשימוש כללי. דרישות- צפייה בסרטים ב- Full HD, כרגע מסך Dell 2409 לא מיועד למשחקים חשוב מאוד: שקט. רצוי קירור פסיבי מחיר- עד 500 ש"ח, לא חייב להגיע לזה

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  4. הגיע הזמן להחליף את הכרטיס המיושן שלי 8800GT לכרטיס חדיש יותר. אני עובד על טלויזיה של סמסונג דגם LA32A550 ברזולוציה: 1980x1080 והכרטיס כבר לא סוחב לי בהגדרות גבוהות. המפרט שלי- מעבד Q6600 על oc 3200 ספק של Corsair VX 450 מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא יעבור את ה1500 ש"ח ויתאים למפרט שלי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אשמח להמלצה של כרטיס מסך רצוי ATI שקט לקולנוע ביתי תומך ADMI ו - DUAL VIEW - ריבוי צגים - הכוונה היא לשמו בו בזמנית בשני צגים נפרדים ברזולוציות שונות. התושבת שעל לוח האם שלי היא מסוג PCI*16 תודה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by S2DON,

ממצב? יש לי מחשב די חדש קניתי לפני שנה וחצי בערך 2 ג'יגה ראמ CORE 2 DUE 2.6 ולוח אמ גם די סבבה לא זוכר כבר מה השם P.75 של אינטל או משהו כזה. ועכשיו לעניין אני רוצה לקנות כרטיס שיתמוך לי GTA4 על הגרפיקה הכי גבוה או לפחות כמעט =\ , עכשיו יש לי 1950PRO אגב גם המליצו עליו פה (מוכר אותו עכשיו ב500 ש"ח) והוא משרת אותי סבבה לגמרי הכול מריץ על הגרפיקה הכי גבוה/כמעט הכי גבוה. תקציב לא יותר מ 1700 ש"ח תודה חברה

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל, הספק הוא TERMALTAKE TR2 . למשחקים עם גרפיקה גבוהה על מסך של 1024*1280 תודה.

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by RX7,

שלום אני רוכש מחשב חדש בקרוב לשימושים של גלישה, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך, מכיוון שאני צריך שיהיו לפחות 2 יציאות של DVI או 1 DVI ואחד HD על הכרטיס. יפעיל T220P של סמסונג מתלבט בינתיים בין ZOTAC 8400GS 512MB לGeForce 210 512MB מה עדיף? האם ישנם דגמים נוספים שמומלצים? אם כן כוונו אותי לחברה מסויימת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by sas2k3,

למעבד CORE I 5 עם לוח GIGABYTE P55 וזיכרון 2GB ddr3 תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by m3tr0x,

שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by alia,

שימושים:משחקים בינוניים(לא כבדים) תקציב מקסימלי 500 שקל-לא משנה לי ati או nvidia אין דרישות מיוחדות מלבד המשחקים-החיבור הוא pci-e intel e6300 512mb/ddr667 (בתכנון לשדרג ל 1024 בקרוב) ועוד שאלה בבקשה,יש לי ספק כח גנרי מה הסיכונים שבזה והאם כרטיס המסך יכול לתפקד כי כרגע אין לי תקציב להחליף ספק תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  12. מפרט המחשב שלי: מעבד Intel Q6600 לוח Gigabyte D3SR http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128050 ספק 400 וואט HEC 4GB 800Hz RAM הכרטיס הישן שלי GT8800 שבק חיים אחרי שירות נאמן של כ-6 שנים. מעוניין בכרטיס שיתן ביצועים גבוהים יותר ויתמוך בכל הפיצ'רים והטכנולוגיות הכי חדישות, כמובן DX11. שלא יהיה "מבוזבז", הכוונה שהמחשב הישן שלי לא יגרום לו לתת ביצועים נמוכים יותר משמעותית. להבנתי למרות שלוח האם שלי לא תומך PCI-Express version 3, עדיין כל הכרטיסים האלה ניתנים להתקנה עליו עם איבוד ביצועים של כ 3% שהוא זניח מבחינתי. בעקרון יש 3 כרטיסים ששמתי עליהם עין אבל אני פתוח לעוד הצעות. Radeon HD 5870 1GB GDDR5 - פי 3VP מהרטיס הנוכחי שלי. GTX750 OC 1GB GDDR5 - שמושך מא…

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. למשחקים קלים ברשותי לוח אם Gigabyte GA-7VM400M תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. מפרט המחשב שלי הוא זה. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AM3) AMD 785G RGB+DVI+HDMI HD AUDIO + GBL + E-SATA AMD ADX435WFGIBOX ATHLON II X3 435 2.9GHZ 2MB BOX W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER LG GH22NS50 DVDRW X22 DUAL LAYER SATA WHITE Corsair XMS3 DHX 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600 אנטק באסיק 550 WATT כרגע משתמש ביציאת הHDMI הקיימת בלוח האם ATI Radeon HD 4200 (DX10.1) הבעיה היא שאני רוצה לחבר את הLCD FULL HD שיש בסלון למחשב וגם את צג המחשב סמסונג BX2450 LED וכרטיס המסך המובנה לא תומך בשתי חיבורים בו זמנית של DVI ו HDMI יחד לכן חשבתי להוסיף כרטיס מסך שכן יתמוך בחיבור שני החיבורים או שני HDMI ושיהיה אפשר לבחור דרך המחשב באיזה אני מעוניין להשתמש בכל רגע נתון או…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (רצוי ATI) עד 500 שח עם כניסת יציאת וידאו למטרות עריכת וידאו צפיה במקרן HD ופחות למשיקים. תודה ???

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  16. כמו שכתוב בנושא אבקש המלצה לכרטיס שכזה שיעבוד על מחשב עם מעבד AMD Athlon 1.1Ghz 383MB ddr, motherboard with agp x4 הכרטיס בסך הכל צריך להוציא בצורה המיטבית - באופן יחסי כמובן - את התמונה הטובה ביותר לטלוויזיה (S-VIDEO) התקציב לא מחייב - פשוט להבנתי כרטיסים ישנים כל כך לא אמורים לעלות כל כך הרבה. נ.ב כיום יש לי geforce 2 mx with tv out שאני לא מרוצה מהביצועים שלו בטלוויזיה. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  17. שיתמוך גם ברזולוציות של מסך 24" רחב אני יודע שאפשר להשתמש בזה שעל לוח אם אבל אני מעדיף כרטיס נפרד עם זיכרון משלו. הכרטיס מיועד למחשב לעיבוד גרפי ותמונות.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  18. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מבקש המלצה לכרטיס מסך פשוט ביותר שיעשה את העבודה. מדובר במחשב משרדי - אינטרנט ויישומי אופיס בלבד. לוח אם : gigabyte p31ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2615&dl=1#sp רצוי שתהיה יציאת DVI. מסך שיתחבר אליו: viewsonic vx922 נ.ב אני בכוונה לא נותן תקציב כיוון שמן הסתם אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר שיעשה את העבודה ונחשב קצת לאמין. תודה רבה רבה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מאוד מאוד מתלבט.. אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית.... האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם. יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים. (אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך) המערכת שלי: מעבד Q9550 לוח X38 8 GB RAM של GSKILL 1066 דיסקים בRAID 0 שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח ) מסך: HANSG - 28 " FULL HD. קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5. משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון . תקציב 1000-1600 שקל. 1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)? 2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI) 3.האם כרטיס ב…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  20. היי, קניתי היום את ספלינטר סל החדש ולהפתעתי הרבה כרטיס מסך שלי לא מריץ אותו. כנראה שהמשחק דורש כרטיס ברמה "שדר 3" והריידון 9800 שלי תומך רק ב2 אני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס כי אני לא משחק במחשב אבל אני בהחלט רוצה כרטיס שיריץ את המשחק כמו שצריך. תודה.

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהתקדם קצת, אבל אין לי הרבה כסף כרגע כי אני חייל והתקציב עומד על 1000 שקל, אם צריך אז גם 1100.. ברצוני שתמליצו לי מה לקנות לא משנה אם זה יההי RADEON או GEFORCE.. העיקר שיעבוד טוב. המחשב שלי הוא : AMD 2800+, 512 MB DDR 400, EPOX MOTHER BOARD אני רוצה שהוא יריץ לי NFS החדש וכו.. תודה רבה קובי. איך ה6600 GT? לאיזה כרטיס של ATI הוא מקביל לאחי יש ראדון 9700, איפה הוא עומד? תודה.

22. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי. המשחקים הם Crysis, Civ, cont. strike. אין לי את המפרט המלא של המחשב, זה בשביל חבר. יש חיה כזו ? תודה מראש.

24. Started by Eran Aviv,

היי חברים, מבקש המלצה לכרטיס חזק למשחקים בתקציב הנ"ל,ללא אופציה לחריגה ממנו. תודה רבה!!:)

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by solet,

אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.