כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
נדרש כרטיס מסך שיאפשר הרצת המשחקים הדומים לבאים בצורה חלקה יותר: oblivion supreme commander company of heroes enemy terrytory - quake wars empire earth III המחשב לא חדש, מבוסס על לוח אם Asus A8-N VM CSM הכולל מעבד גרפי אינטגרייטד מעבד AMD 3200 1GB זכרון ספק 300W של HEC תודה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס 6200 השבוע AGPx8 ורציתי לבקש המלצה מכם על חברה מומלצת ואיכותית שבכרטיס שלה יש הכי הרבה סיכויים לפתוח את שאר צינורות העיבוד בכרטיס וכך להפוך אותו ל 6600. תודה לכולם מראש.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המלצה המלצה ל-LCD 15 לעבודה משרדית מתחת ל-1500 שקל משהו שיש להשיג בארץ כמובן
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עומד לרכוש - מחפש את ה 19 " CRT האיכותי ביותר שניתן להשיג כרגע בארץ - תקציב פחות משנה מאיכות! - למרות שלא הייתי רוצה לשפוך 3700 על LACIE . אשמח לשמוע מכם!!
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לצערי אין לי שום ידע בנושא. אני הייתי שמח לקבל המלצה למכשיר שתומך DIVX6 וXVID עם תמיכה לתרגום כמובן. אני יודע שיש הרבה פורמטים של תרגום, אז אני מחפש מכשיר שיתמוך בהם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לאתרים איכותיים להשוואות ביצועי כ. מסך תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הכרטיס עולה 1270 ש"ח והוא אינו גרסת ה SONIC. האם הןא מבוסס G92? http://www.xpertvision.com/en/products/nv_pcie_8800GT.html תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
core i5 mbga-/h55 zalman zm500 win7 64 bit תודה אפשר חריגה קטנה בתקציב הכיוון הכללי הואnvidia ram 4 giga ddr3
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מריץ סימולטור טיסה FXS של מיקרוסופט. לאחרונה הוספתי סימולטור נוסף Prepar3D של לוקהיד מרטין. דרישות מומלצת לביצועים טובים (FPS גבוה) מחייבות כרטיס מסך עם מינימום 2GB DDR5 אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס חלופי שמתממשק עם כרטיס האם וספק הכח הקיימים. ראו מפרט המחשב שלי למטה. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אני ממש…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם יש יתרונות לטלויזיות LCD חוץ מהמשקל? האם היא יכולה לתחבר למחשב ולשמש כמסך? תתאים לי גם CRT, אבל רצוי 100 הרץ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש כ.מסך בקרוב שישמש אותי לאינטרנט אך בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אך חריגה קלה מאוד אפשרי מבחינתי. עד עכשיו יש לי נסיון טוב והעדפה לכרטיסים של NVIDIA אבל אני די מבולבל מכל הדגמים האחרונים. אשמח ואודה לכם על המלצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הציפיות שלי מהכרטיס זה לשחק במשחקים כמו GTA VI CRYSIS RED ALERT3 וכל המשחקים החדשים והכבדים ברזולוציה 1920 1200. התקציב לא יכול להיות גבוהה .. חסכתי קצת כסף (800 שקל) שיאפשר לי לקנות HD4850 . אך הבנתי שאני חייב כרטיס עם ג'יגה זיכרון בשביל להפעיל משחק ברזולוציה מפלצתית כזאת. אני יכול להרחיב את התקציב ל1200 ש"ח בלחץ אם אני לא אגע במשכורת הצבאית [411 ש"ח :s05: ] שאר המפרט שלי: מעבד E4400 2.0GHZ (אגב לכמה אני יכול להמהיר את המעבד הזה? אפשר להריץ אותו בעוד 200MHZ?) לוח גיגבייט P945-S3 משהו כזה זיכרון 2 גיגה 667MHZ קורסאייר כרטיס מסך נוכחי 8600GT ספק כוח HEC 400W (הבנתי שהוא יוכל להעמיס את הHD4850 בלי בעיה. בדקתי כמה אמפר הוא יכול להפיק)
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עבור המערכת הבאה - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB - כרטיס מסך נדפק ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) COOLER MASTER II ADVENCE מארז ומסך 20' של ASUS אני חושב שאני מעדיף לקחת הפעם כ.מסך של NVIDIA, משהו תומך DX11, כמובן שאם אתם חושבים שיש כרטיס ATI באותו מחיר בעלי ביצועים טובים יותר אשמח לשמוע ...
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שלי רשום במקום החתימה מעוניין לשדרג כרטיס מסך מה הכי יתאים לי אני משחק המון
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. נשרף לי הכרטיס מסך שלי (HD4670) ואני מעוניין לקנות חדש במחיר של עד 500 ש"ח - חריגה אפשרית רק אם ממש יש היגיון. הצרכים שלי הם משחקים ברמה הכי טובה שאפשר ביחס למחיר והצגת 720P על המסך שלי ("LG LCD32). מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 667MHZ. ספק - GYRO 500W - כניראה ג'נרי לא מבין בזה יותר מידי (הפעיל את המערכת הקודמת עם הHD4670 בלי בעיות). מסך - LG LCD 32" 768X1360. אשמח להצעות ותודה על העזרה. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטים מסך לתושבת AGP X 4 ביט 64 עד 250 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המפרט שלי : מעבד אינטל DUAL CORE E5300 ספק 500W של GIGABYTE (גם מארז שלהם) זיכרון RAM 2GB הכרטיס הוא לכל השימושים.. משחקים, וסרטים, גם HD.. ותגידו, עדיף שהכרטיס יהיה גם של ג'יגהבייט (כמו הלוח אם), או שזה לא משנה?
-
- 12 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הבנתי שאין ממש הבדל מבחינת ביצועים בין היצרנים השונים. אני מבקש לדעת מניסיון של מישהו, על איזה יצרן הוא ממליץ שהכרטיס שלו גם שקט יותר. תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
למחשב ישן מבוסס AMD3000. המטרה העיקרית זה האפשרות להריץ את המשחק SIMs 3. מבדיקה של המחשב באתר canyourunit, נתברר שהדבר היחידי שחסר למחשב זה כרטיס מסך תומך Shader Model 2. הזמנו את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP, אחרי שביררתי שלא רק יכול להריץ את המשחק אלא הוא כרטיס חזק יחסית למחיר שלו ויוכל לתת גם ביצועים טובים מאוד. אבל... מסתבר שהספק כוח של המחשב לא יכול לספק את המתח אליו והמחשב לא עולה עם הכרטיס הזה. האם יש המלצה לכרטיס אחר שיהיה מספיק טוב אבל ישרוד ספק 400 וואט (לא של יצרן מוכר אז סביר שזה לא באמת 400 וואט) ? או לחילופין שדרוג הספק + כרטיס מסך מתאים שלא יעלו יחד יותר מ 450 ש"ח ? ראיתי שיש גם הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB AGP - שהוא זול יותר, …
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. כרטיס מסך : 9600TX אני מפעיל את המשחק והוא אומר לי הכרטיס אינו תומך בSHADER 3.0 . סביר להניח שצריך להחליף כרטיס מסך... השאלה איזה ? אשמח לקבל את דעתכם תודה רבה שלומי
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לכרטיס מבית AMD בתחום ה low-mid חובה תמיכה ב display port 1.2 לטובת שרשור מסכים: DP MST (Daisy Chain) or HBR2 feature ישמש ל Desktop (בעיקר גלישה, ממש מעט גיימינג, וצפיה יומית בתכני HD) ב2 מצבים יום יומיים: 1. זוג מסכי מחשב משורשרים ב DP 2 .חיבור לטלויזיה בסלון (HDMI או אפשר גם DVI ל HDMI) (מחוברת דרך חור בקיר בין הסלון לחדר העבודה ) כלומר לכרטיס צריכה להיות יציאת DP1.2 אחת לפחות, ובנוסף או HDMI או DVI נכון להיום יש לי כרטיס Nvidia 9600GT שלצורך העניין מספק את כל הצרכים שלי, למעט עניין השרשור והיציאות. אז מבחינת "כח" לא דרוש לי משהו שהוא הרבה יותר מעבר לזה, פשוט כרטיס בן ימינו שיענה על הצרכים. המפרט שאליו מיועד הכרטיס: לוח MSI P67A-GD65 B3 …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-