עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BUNNY,

שלום לפני שאתחיל אני חייב לציין שביצעתי חיפוש בפורום אבל לא נתקלתי בבעיה הספציפית שלי ולא עם אותם נתונים חומריים לכן פתחתי אשכול חדש. אני רוצה ליצור מצב שבו בשולחן עבודה שלי חצוי ל 2 על גבי שני מסכים בעיקר לצורך עבודה בתלת מימד (וגם מטוח אופקית) . חיברתי מסך שני ליציאת DVI עם מתאם ל VGA על כרטיס מסך שלי שהו PALIT Radeon 8500le וניתקלתי בבעיה הבאה: שני המסכים מראים את אותו דסקטופ ולמעשה אין זיהוי (שלוחצים identify) למסך מספר 2, לפני שאכתוב מה הגדרתי ואיך אני אציג את המפרט: AMD Barton 2500,512RAM. PALIT RADEON 8500le,HGSF2de Gigabyte GA-7N400E-L (nforce 2 400)d במנהל התקנים הוא מזהה 2 plug and play monitors הגדרתי בשולחן עבודה במאפייני תצוגה של המסך השני (שלכאורה אולי לא …

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by zaroor,

שלום רציתי לקבל המלצה לכרטיס tv ולכידת וידאו ראיתי דגם של videohome עם צ"פסט של פיליפס 7130 האם הוא טוב ? ואיזה נקודות חשובות לבדוק לפני קניית כרטיס ?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by Gimel,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 למי שרוצה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אוקי אז אני מתכוון לקנות את לוח האם הבא: asus P5RD1-VM שבא עם הציפסט RADEON 200 ועם הכרטיס X300, עכשיו אני צריך תמיכה בלפחות 3 מסכים, בשביל הרחבת שולחן העבודה, והמחשב לא מיועד למשחקים בכלל. אז אמרו לי שהלוח יתמוך ב3 מסכים (ביחד עם הOB) אם אני אוסיף כרטיס מסך של ATI (עם 2 יציאות). חשבתי בהתחלה לקנות עוד X300 אחד אבל אז נזכרתי שיש לי RADEON 7000 מתקופת היורה. האם אני יכול לחבר אותו בעזרת מתאם AGP --> PCI-E והוא יתמוך ב3 מסכים בלי בעיות (ביחד עם ה OB) למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  5. אז ככה.. אני משדרג את המחשב שלי ורוצה לקנות כ. מסך, י שלי לוח אם - ASUS A7N8X-VM יש לי מאבד AMD 1800 השאלה שלי היא.. איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות עד 800 שקל ... כ. מסך שימצא את עצמו בצורה הטובה ביותר על הלוח אם שלי (AGP). אני לא ממש מבין בזה.. אז אשמח לקבל עזרה.. תודה !!!

• 13 תגובות
    • 658 צפיות
  6. מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  7. Started by lmlm,

1800GTO נשלח על היום הראשון של CEBIT ויהיה זמין עוד שבועיים. 500MHZ/1000MHZ ו 256 BIT ויהיה מבוסס על ליבת 520 ויהיה כנראה נגד ..7600GT ויהיה בין המחירים 200-250$ http://www.theinquirer.net/?article=30138 הפתעה מATI?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by Adielion,

קודם כל יש ברשותי agpX8 והייתי רוצה לנצל אותו עד שאני אחליף מע'. מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 הכרטיס ניתן לפתיחת 4 הצינורות הנוספים ,ומה האחוזים שהם יפתחו? במטרה להפוך אותו לX850XTPE הליבה שלו לפי מה שהבנתי היא R480 אז אם אני מוסיף לו סיילנסר 5 הליבה יכולה למשוך עוד OCמעבר לXTPE ? הוא משתלם מבחינת מחיר, השאלה היא אם הוא נמצא במלאי? תודה

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  9. ?? אני מתכון לכרטיסים מסדרת ה 2400 6800 gpu`s

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. Started by QQQ,

מה עדיף לי לקנות 6800GS של LEADTEK או 6800GT של PNY תודה. אגב, אני קונה אותם בחיבור AGPX8

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by bigman84,

הזמנתי כרטיס מסך OEM והבנתי שהוא לא בא עם קופסא שמגנה עליו. רציתי לשאול אם זה בטוח - שהמוצר לא נפגם או משהו כזה בדרך בגלל שהוא לא מוגן.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  12. ובכן כאן אין לי בעיה תקציבית ואני יכול להזמין את הכרטיס מסך הטוב ביותר - אך לא היקר ביותר.... יש שני תנאים לבחירת הכרטיס: שזה יהיה מחברת ATI תמיכה חומרתית: DirectX ו- OpenGL

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני יודע שזהו סכום זעום, אך זהו הסכום שיש. מחפש את הכרטיס הכי מומלץ במחיר הזה. תודה

• 15 תגובות
    • 939 צפיות
  14. ???? כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. דווקא נחמד כי BFG היא אחת החברות אם לא הכי טובה לכרטיסים של NVIDIIA!!! הנה לינקים: 7800GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4932 7800GTX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4931 נכון נחמד??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם !! אני צריך המלצה לכ.מסך AGP ב-1500 ש"ח המחשב הוא Pentium D 820 עם לוח Asus P4s800. ועוד משו ... כדאי להחליף את הספק למשו חדש או שמספיק להישאר עם הספק הישן (משו ג'נרי .. ) בעקבות ההחלפה של הכ.מסך ... תודה !

• 13 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אח שלי קנה מחשב חדש וכדי לחסוך כמה שקלים הבאתי לו את הreadon 9600 הישן שלי (הוא רק גולש באינטרנט ורואה סרטים ככה שזה אמור להספיק לו). הוא רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ואין לו LCD אז צריך בעזרת החיבור הצהוב. לקחתי את הכבל של הS-Video שיש לו בקצה יציאה צהובה וחיברתי את זה לטלוויזיה. זה לא עבד אז חשבתי שזה בגלל שהדרייבר לא מותקן כראוי אבל גם אחרי שהתקנתי את דרייבר אני עדיין לא מצליח לחבר את המחשב לטלוויזיה. מה אני לא עושה טוב?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  18. שלום יש לי את הכרטיס שבמפרט וכמו שאתם רואים הוא vivo וקיבלתי איתו רק מין מכשיר כזה(שמן ושחור) אבל לא קיבלתי כבלים.... התקשרתי לחנות ושאלתי אותם למה לא קיבלתי כבלים והם אמרול לי שקניתי את הגרסה בלי הקופסא ולכן איני אמור לרבל את הכבלים... אז אני מחפש המלצה לכבלים איכותים ושיתאימו לכרטיס שלי משהו בסביבות ה-מקסימום 150 שח תודה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  19. כנראה יום ראשון הולך לקנות את הכרטיס הזה ... ככל הנראה הוא יהיה מחברת eVGA או LEADTEK או BFG אז ככה ....מי מהחברות עדיף וכמו שרשמתי בכותרת באיזה חברה הבאנדל יהיה "עשיר" יותר *אם מישהו קנה כבר ויכול לומר מה מי מו ... אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  20. שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9800PRO, והמחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל S-VIDEO, שיוצא מהכרטיס מסך, ומתחבר לממיר SVIDEO-SCART (כי אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה). עד לפני כמה זמן הייתי הולך לדרייברים של ATI, ובוחר לעבור לתצוגה מספר 2 או משהו כזה, והוא היה מראה לי את הדסקטופ על הטלוויזיה במקום על מסך המחשב, וכך הייתי יכול לראות סרטים. עכשיו עדכנתי דריוור לגרסא עם Catalyst Control Center, והוא לא נותן לי יותר לראות על גבי הטלוויזיה. יש שם אפשרות של Force detection of my TV, אבל זה לא עשה כלום. אני רואה ב- Display manager שיש 2 תצוגות, אבל השניה מבוטלת (Disabled). אני עושה עליה קליק ימני ולוחץ Enable, וזה לשניה מאפשר את התצוגה השניה, אבל מיד אחרי זה הוא מבטל אותה שוב, והיא שוב…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by ymss69,

אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אם אני קונה כרטיס מסך קרוס פייר ראשי.... הכרטיס השני חייב להיות מאותו דגם?? איזה דגמים של כרטיסי קרוספייר קיימים והאם אפשר לקנות אחד היום ואחד בעתיד?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shloosh,

טוב את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה היום התקנתי קירור חדש למעבד כי הטמפ' שלו הייתה גבוה מדי הטמפ' עכשיו מעולה בכל אופן, הרצתי כמה בדיקות 3dmark06 בחנות מחשבים וב-3 בדיקו רצוף קיבלתי תוצאה מעולה של 4700+- חשבתי שהתוצאה הייתה כי הטמפ' של המעבד קודם הייתה על הפנים ולכן קיבלת פעם תוצאה יותר נמוכה של 3900 בערך. חזרתי עכשיו הביתה והרצתי את הבדיקה שוב והנה עוד פעם אני מקבל 3900 נקודות!!! לא נגעתי בכלום במחשב!! במה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by kurt80,

זה קצת off topic ,מקווה שהמנהלים לא כועסים. בכל אופן, מעניין אותי לשמוע על חווית המשחק של חברים עם מסך LCD. אשמח אם אנשים יכתבו את דגם המסך שברשותם,האם הם סובלים ממריחות או כל בעיה אחרת והאם הם מרוצים באופן כללי מהמסך. אני פשוט חושב לקנות מסך,מתלבט בין crt טוב ל-LCD (גם טוב,אני מוכן להשקיע) וחושב שלשמוע מנסיונם של אחרים זה הכי חכם (ביקורות על מסכים קראתי בלי סוף וזה ממש לא עזר לי לגבש החלטה). תודה מראש

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

והאם יוצא משהו חזק יותר לAGP בחודשים הקרובים?

• 52 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by qpalzm,

החברה הקטנה, שאחראית על סדרת כרטיסי Volari (למי שזוכר) נרכשה לאחרונה תמורת 8-12 מליון דולר. העסקה משתלמת מאוד לATI, מכיוון שבכך השיגה בעלות על מפעל XGI בסין שמנהל קשרים ענפים עם הממשלה המקומית - או במלים אחרות, שופע כוח אדם זול שמצמצם את עלות הייצור. יתרון נוסף, הוא שXGI מעסיקה חטיבת תכנתי דרייברים שמתמקדת בעבודה תחת לינוקס (מה שיועיל מאוד לATI במלחמה על פלח השוק הקטן). למקור: http://www.hexus.net/content/item.php?item=4828

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים