עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! לא מזמן קניתי 9800SE AIW של הרקולס ואני רוצה להשתמש באופציות שלו לכרטיס טלויזיה והטיונר וכו' וכו'... הבעיה שאין לי מושג איזו תוכנה עושה מה ואין לי מושג בקשר לכלום. הייתי שמח אם מישהו שיש לו את הכרטיס או שיודע היה מסביר לי איך אני עושה כל דבר ומה אני יכול לעשות בדיוק... נ.ב- לא ניסיתי אומגה, הכל עובד לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות, שהכרטיס יתחיל לא לסחוב קצת אז ננסה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. שלום קיבלתי היום את הx800pro vivo שלי פתחתי אותו מיד לx800xt pe(עובד מצויין כצפוי) אבל זו לא הנקודה כאן- מבקש לדעת באיזו תוכנה של ATI או אולי של חברה אחרת להשתמש בשביל לנצל את אופצית הVIVO, בעיקר את אופצית הvideo-in... תודה, נדב

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  3. אוקי ככה זה המפרט.. מעבד:e2180 @ 2.0 לוח:p5gc-mx\1333 (תומך pci-e) זיכרון: 2 ג'יגה הארדיסק:סמסונג 250 סטה 2 כ.מסך:מובנה 950 של אינטל ספק:500 של antec מארז:של space (אל דאגה הוא קריר) מערכת הפעלה:windows xp sp2 אוקיי הצרכים שלי הם כאלו.. פיפא,gta sa,pes 2009 ו-cod4 ! למרות שאת כולם חוץ מהקולאופדיוטי אני מריץ בצורה נחמד הייתי רוצה על המקס'.. אז מה מתאים.. תקציב לא מוגבל פשוט לא רוצה צוואר בקבוק.. תודה!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום לכולם , בקרוב אני רוצה לקנות מסך דק 17" למגוון מטרות , בין היתר גם למשחקים. המליצו לי על המסך החדש של SONY http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3212&catcode=236 המחיר שלו יקר ביחס לאחרים כמו סמסונג , LG ומשתווה לדגם היוקרה של VIEWSONIC בקטגוריה של 17". השאלה שלי האם למישהו יש נסיון ויצא לו לראות את המסך הזה בפעולה ? אני בכוונה מעדיף את הסוני על פני ה VIEWSONIC בגלל שאני מקבל עליו מחיר מיוחד.. האם לדעתכם הוא יהיה קנייה מוצלחת ? עוד נתונים עליו : http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=w4VncIUm5rVnU8ecuWdte8orl9kmFDeRlfc=?CategoryName=cpu_Displays_FlatPanelLCDs_17%22LCD&ProductSKU=SDMH…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  5. במשך שבוע שלם קראתי את השרשורים המענינים שלכם וההמלצות על כרטיס זה או אחר. ובמילה אחת אתם מקצוענים! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ עם זיכרון של 1 ג'יגה, והיה לו כרטיס מסך FX5200 שבקושי הזיז לי משחקים, חוץ מNFS קרבון החדש, שעוד איך שהוא עבד לא רע. התקציב שלי לכרטיס חדש היה בסביבות ה600 ש"ח, ואחרי קריאה רבה פה בפורום החלטתי לקנות את הכרטיס של MSI GS7600 AGP. אני יודע שהGT הרבה יותר טוב (הבנתי את זה מהקריא פה בפורום). היום בבוקר הפעלתי את המשחק NFC קרבון בהגדרות הכי גבוהות והייתי פשוט המום מהגרפיקה המדהימה! לאחר מכן הפעלתי את Far Cry בהגדרות הכי גבוהות עם החלקה X4 וכמעט ובכיתי מאושר!!! ברצוני להודות לכם על תחזוקת הפורום המדהים הזה ועל הזמן שאתם משקיעים לטובת אלה שלא מבינים הרב…

6. Started by elad_jacoby,

אוקיי האם הכרטיס הזה שהוא AGP לא יוכל לעבוד על לוח Nforce 4?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by RGod,

מה אתם אומרים איזה כרטיס מסך יותר חזק ?האם ניתן להגיע אם ה X1900XT256 או אם גרסת ה 512 ל ביצועים של ה X1900XTX ?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  8. טוב תראו יש לי כמה שאלות אליכם...... האם זה נכון שכרטיסי ATI אינם תונמכים בתוכנה Tv-Tool? אם כן איזה עוד תוכנות אפשר לראות את המחשב שלך בטלויזיה אם יש לך Tv-Out עוד שאלה אם התקנתי את כל הדרייברים וכול הדברים של ATI וכשאני מחבר לטלויזיה זה קופץ לי מה אני יעשה? המסך פשוט רועד ולא רגוע וכשהיה לי Ge-Force 32MB והשתמשתי עם Tv-Tool המסך היה בסדר גמור אז אני מבקש את עזרתכם תודה לעוזרים ;D נ.ב זה האתר לכרטיס מסך אם תטרכו http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R92128TE.htm

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. היי, יש ברשותי שני מסכי מחשב (אחד אנאלוגי והשני DVI) והלוח תומך AGP. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר את שניהם (שהעכבר יעבור ביניהם וכו'). מה הכרטיס הכי זול שיבצע את העבודה? תודה נשמות! ירון

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by MODI,

כשאני משחק בWIC, המהנהל תצוגה שלי קורס והמשחק נתקעה. יכול להיות שהכרטיס חם מידי (אל תשאלו אותי לגבי טמפרטורה כי משום מה בויסטה אני לא יכול לבדוק) או שבכלל הכ. מסך פגום? מפרט בצד

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by Shlomi32,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ... השאלה שלי היא: אם אני רונה כרטיס מסך חדש, האם הוא יפעל טוב כמו במחשב חדש? או שהוא יפעל פחות טוב? המחשב שלי: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram GeFroce mx 200\100 מדובר בכרטיס מסך Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9800SE 128MB DDR DVI Bulk Video Card וגם מה עדיף לי לקנות?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by TARON,

ישלי כרטיס מסך X550 256 MB 128 BIT בדקתי אותו בתוכנה 3DMARK05 קיבלתי תוצאה 1630 זה טוב?

14. Started by AtR,

http://noacomp.co.il/Category.asp?q=x1950 אחלה מחיר ל-X1950PRO שאמור להחליף את ה-X1900GT ומהווה את ליבת ה-R570 המיוצרת בליטוגרפיה של 80NM ו-36 צינורות הצללה

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by רן..20..,

Gigabyte FX6600GT GV-N66T128D AGPx8 128 Mb Bulk Video Card מהזה? זה נכון שעם אני יכנס ..נגיד למישחק Prince Of Persia 2 ..ואני יסים על גרפיקה הכי חזקה? העם המישחק יעבוד על הגרפיקה המלאה ויעבוד בלי הפרעות? ???

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. מעבד 2.4 גיגה זכרון וכרטיס מסך R 9600 XT ישן... (AGP) כמובן. (המחשב משמש למשחקים ישנים יחסית, שעכשיו פועלים בצורה סבירה מבחינתי. לא קרייסיס, ודברים כאלה) מהו הכרטיס הכי ממומלץ לי?

17. ראיתי שיצא 8600GT ו-8600GTS עם גרסאות 512MB ההאם זה באמת הבדל משמועתי מהגרסאות עם 256MB? כי מה שאני בעצם רוצה לעשות זה לקנות 8600GTS ולשחק איתו קרייסיס יש מצב שזה יקרה עם הכרטיס הזה?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by levinofer,

אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך הזה His HD 2600PRO IceQ Turbo Dual DL-DVI 512MB GDDR3 PCIe שמעתי שעם GDDR3 אני אקבל ביצועים טובים. אני צריך את הכרטיס לגרפיקה - פוטושופ בעיקר ויש לי עליו מחיר מעולה (450ש"ח). http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22337#details דעתכם חשובה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  19. עד כמה רחוק אפשר להגיע??

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Aviram,

אני מחפש מסך CRT שטוח לגמרי, 19 אינץ'. ועוד פרט חשוב - שיהיה בצבע שחור. התקציב עומד על מקסימום 1500, אם יש משהו שדורש קצת יותר אז זה בסדר גם. שמעתי על כמה מסכים של viewsonic אבל כבר נהייתי מבולבל.. תודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. הסקר דיי ברור ... עם נגיד אתם משחקים ב כמה אז שימו את זאתי שאתם משחקים בה הכי הרבה.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by i.k,

אני מחפש מסך טוב עד 1200 שייח ,מסך אם קצבי רענון מעולים שהמסך יכלול תמיכה ב1600 על 1200 זה מבחינתי חובה. שמעתי דברים טובים על הviewsonic G75f ,אם מישהו יודע על המסך הזה עוד מידע שיגיד אם הוא באמת שווה קנייה.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  23. אני יודע שיש לי אפשרות של לידטק או גינוארד של 6800 הרגיל... באיזה מהם תהיה לי אפשרות טובה יותר לפתוח תצינורות??? הנה שלושה לינקים איזה מהם לקחת??? http://www.pandas.co.il/product_i nfo.php?cPath=609_273_351&products_id= 6977 http://www.pandas.co.il/product_info .php?cPath=609_273_351&products_id=707 0 http://www.pandas.co.il/product_info.ph p?cPath=609_273_416_1270&products_id=6 898 אל תסבכו אותי תגידו איזה מהם לקחת וכמה אחוזים של הצלחת פתיחת הצינורות בערך תהיה לי?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by ashbit_q,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  25. אתמול קניתי מחשב זול של AMD 2400+ A-XP לוח אם -GYGABYTE 7S748 FSB/DDR400 הכי זול ב 350 שקל..זכרון של KINGMAX 256MBDDR 400...וכרטיס מסך של Sapphir ראדיון 9600 ANTLANTIS 256 MB DDR ... אז ככה .. התקנתי WINDOWS XP וגם 98 ויש לי את אותה הבעיה .. הבעיה היא שאני מפעיל משחק תלת מימדי מסוים הוא פשוט נתקע לי המסך פשוט מאוד דומם כלום לא זז ! אבל הסאונד ממשיך להתנגן פירוש הדבר שמערכת ההפעלה עדדין פועלת ברקע .. כנראה רק ישומים גרפים נתקעים .. פעם היתה לי בעיה דומה במחשב היישן שלי המשחקים היו נתקעים וגם הסאונד היה נתקע והדרך היחידה לצאת מזה הוא לעשות ריסטארט ... הבעיה הייתה הלוח אם .. אבל עכשיו לא נראה לי שזה הלוח .. נראה לי שזה הכרטיס מסך (מותקן S 3.7 מהדיסק המקורי) בגלל שזה רק הגרפ…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים