עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קראתי וראיתי שפתיחת צינורות מתאפשרת בAGP אבל אני קונה PCI-E של לידטק ואני רוצה לדעת אם ה6200 128MB שלהם יפתח 8 צינורות. TNX

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. Started by eitanb3,

רכשתי אותו הערב, אתקין אותו מאוחר יותר תשאירו לי שאלות שאתם מעוניינים לדעת ואעלה בהתאם לזה סיקור קצרצר עליו היום או מחר. איתן.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by TNTx2,

באיזה חיבור עדיף לחבר את המסך ולמה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. http://www.powercolor.com/main_product_detail.asp?id=75 הנה הוא כאן: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=powercx8256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817

5. מה קורה חבררייההה הנה סוף סוף ATI שיפרו את המראה של הדריור שלה ויצא לה ממש יפה לפי דעתי כמובן עכשיו זה דורש שיהיה לכם == Microsofts .NET version 1.1 framework from Microsoft.com והנה זה הלינק שיש בו את הדריור וגם את התוכנה שרשמתי שורה אחת למעלה http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html עכשיו אני ראיתי כמה באגים שיש בזה כמו למשל אם תראו בתפריט של ההHELP איזה מעבד יש לכם לי יש AMD וזה מצא לי INTEL משום מה לא יודע ויש גם בעיה של אטיות בזה מתפריט לתפריט זה ממש כבד אבל זה די יפה ומושקע מקול דריור אחר של ATI אה וזה גם לא מתאים כרגע לכול הכרטיסים הישנים אלה רק לכרטיסים בעלי ליבות 3XX ו4XX

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  6. האם אני אמור לקבל איזושהיא הודעה על המסך? יש לי x1900xt ואין לי תצוגה שאני מפעיל את המחשב אבל נורית הלד האדומה עובדת וגם הקירור עובד... האם זה כנראה בעיה בכרטיס מסך??

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  7. לטובת San andreas! ושיהיה שמיש גם להמשך!!! The guy is despaired!!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. הכרטיס מסך שאני מעוניין בו הוא GTX 660 (ללא TI), וברצוני לדעת האם המעבד שלי, E8400 3.0GHZ לא יגביל את ביצועי הכרטיס הזה במשחקים, ואם כן, אז האם הצוואר בקבוק יהיה משמעותי? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by sh2006,

All In Wonder 3650AMD/ATIהיכן אני יכול לקנות את הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by oferl31,

היי Gecube Ati Radeon X1050 256MB AGP נמכר כאן לידי ב- 273 ש"ח . מה שמתאים לתקציב פחות או יותר . זה יכול להריץ משחקים כבדים ? (אני לא מבין כלום במשחקים . זה לא בשבילי) . אשמח לכל חוות דעת . תודה .

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by RJ1,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר(בזמן שבו יתחילו לבוא המשחקים השווים..) וגם בנתיים המחירים ירדו קצת ככה שיהיה אפשר לקנות את אותו מחשב רק זול ב500 שקל מעכשיו... בקיצור חשבתי ללכת על הGeForce 8600GT כי הבנתי שה8600GTS זה בזבוז כסף ואין הפרש ביצועים גדול(נראה אולי אם המחירים ירדו בהרבה אני יחשוב על 8800 GTS). אבל במחשבה שנייה אולי כבר כדאי לחכות לR650 שבתקווה, ותקנו אותי אם אני טועה, יעלה אותו דבר ויתן ביצועים עדיפים?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  12. שלום לא ההיתי פה מלא זמן חחח כמה שאלות בסיסיות.... 1.מה יותר טוב פלזמה או LCD??? 2. מה צריך לקחת בחשבון כאשר קונים טלוויזה ? אם אז ככה... אני הולך על טלוויזיה (פלזמה או LCD) כאשר האיכות זה הגורם הכי חשוב פה! טווח מחירים 6,000-10,000 עד 28 אינץ .... תודה רבה....

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by dan79,

האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 768 *1024 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים (SHEDOWS OFF ) ? Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB הערות : המפרט לא פתוח לשינויים . המסך הנוכחי הוא מסך crt איכותי מאוד(מבוסס שפורפרת diamondtron של מיצובישי) שמאפשר שימוש מהנה ברזולוציה 768 *1024 . השאלה היחידה היא האם המפרט שצוין למעלה יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה ,בתנאים המינימאליים שפורטו למעלה ?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by alfus73,

רכשתי כרטיס שאותו מתקינים על ערוץ AGP*8. האם צריך לנטרל את הכרטיס מסך המשולב שיש לי

15. בן דוד שלי מעוניין לקנות מחבר שלו nvidia geforce fx 5500 128MB ב100 בשימוש פחות משנה. ובכרטיס הזה יש bus-width 64BIT, האם כדאי לקנות? ובכלל יש הבדל גדול בין 64BIT ל128? בתודה manor

16. שלום לכולם, רציתי לדעת מבחינת ביצועים מה יותר עדיף ולאו דווקא מחינת ביצועים לרזולוציית מסך. הגרסה של ספיר - TOXIC OC - לרדאון 4870 עם 1GB או הגרסה החדשה של ה GTX260? שניהם באותו טווח מחירים לפי מה שבדקתי. (בסביבות ה 1500 פלוס מינוס). תודה.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by Ashaman,

שלום לכולם, באחרונה ה 8800GT שלי הגיע לסוף דרכו, ואני מעוניין להחליף אותו בחדש, מעדיף NVIDIA באופן כללי. להלן המפרט הטכני: Win7 64-Bit מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P4k/P35/G33/G31 זכרון: 4GB DDR2 @400Mhz מסך: 24" 2ms של Samsung ספק כח: 500W במידה והמפרט חלש יחסית, אני פתוח להצעות להחלפה... תודה לעוזרים! עריכה: תיקון המפרט.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by The Ball,

מפרט מופיע ב"מפרט שלי". מצורף לינק לכרטיס מסך למידע נוסף: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותו דרך יציאת ה DVI לכניסת ה HDMI בטלוויזיה, וכל הברדאק יעבוד ב 1080p. בנוסף, איך אני אמור להוציא גם סאונד דרך הכבל?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. Started by Idanp,

כניראה ש4 כרטיסים לא מספיקים כבר http://www.tweaktown.com/news/5814/2_x_nvidia_quad_sli_when_four_gpu_s_is_not_enough/index.html

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  21. Started by grich,

שלום רכשתי לא ממזמן את 7870xt של ספיר.. רציתי לדעת, מהן הטמפ' המומלצות של הכרטיס? האם צריך להבדיל בין טמפ' הזיכרונות והטמפ' של הליבה? אם כן מהיא הטמפ' המומלצת בכל אחד מהם? ד"א אשמח לדעת מאיפה אתם מביאים את המספרים האלו המון תודה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. שלום לכולם! אי רוצה לדעת אם אפשר להכניס למחשב איטי כרטיס מסך טוב למשל GeForce 6800GT על מחשב פנטיום 4 2.4, 768 מגה, לוח אם חדש. רעיון לשאלה זה אם אני מכניס את הכרטיס הזה אז לא יווצר לחץ על הכרטיס וזה יפגע באיכות גרפית או שיהרוס את הכרטיס או לדעתי הכי גרוע, לא יהנה מביצועים מקסימלים של הכרטיס הטוב הזה. אשמח לקבל תגובות...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. אני מתכוון לגירסה היותר זולה שלו של ה 320MB השאלה היא על איזה חברות אתם ממליצים שהם ידועות יותר באיכותן לעמות אחרות? ומה אני יצטרך לשנות במחשב כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך? ושאלה בקשר ל Anti Aliasing, ראיתי שבהגדרות של משחקי מחשב ישנה ברירת מחדל אם להפעיל את Anti Aliasing או לכבות, הבנתי שברגע שזה פועל רמת החידוד של העצמים גדלה והתמונה ניראת יותר טוב. אם אני מפעיל את ה Anti Aliasing זה צורך יותר משאבים שיגרמו למשחק לזוז לאט אם המחשב שלי לא מספיק חזק? מפרט מחשב: מעבד: Intel Pentium 4 630, 3281 MHz לוח אם: Gigabyte GA8I915P Duo כרטיס מסך: EVGA 7600GS 256 זכרון: Corsair 2X512 DDR2 533MHz Dual ספק: 500W HEC תודה אנשים >

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by xBlAdE,

איך נראה הקירור של הXGTO הרגיל? כי אני יודע איך נראית העטיפה (הרקע של אדום כזה ויש איזה קרחת אפורה באמצע...) אבל אני לא יודע איך נראה הקירור של הכרטיס והכרטיס עצמו,איך הוא נראה?תודה מראש ואשמח אם תביאו תמונות

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. אני יודע שיש סטיקי לנושא המסכים, אבל הוא ארוך מאד (109 עמודים נכון לעכשו), ולמעשה רק העמוד הראשון עוזר עם כל ההגדרות (כל השאר זה סה"כ עירבוביה של שאלות). בנוסף חיפוש באתר לפי המילה 740D לא מעלה תוצאות (בעצם - מעלה הודעת שגיאה), וחיפוש לפי המילה Samsung פשוט לא ממוקד מספיק. ולנושא עצמו: יש באפשרותי לקנות מסך "17 של סמסונג דגם 740B במחיר מבצע - 1120 ש"ח במקום 1590 ש"ח (זה אמור להיות המחיר המלא שלו). עמוד המוצר שמצאתי באתר של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS17HABKBXAA.asp לא ראיתי שם דגם בלי המילה Black, אז אני מניח שהכוונה ב 740B היא למסך שבלינק. הביקורות מ newegg מאד משבחות, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אינטרנטית…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים