עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KvodHagab,

אהלן, אחרי שקראתי כי ה5850 מאפשר "עד 6 מסכים" (כמו שהציגו בהשקה) תכננתי ישר על מערך של שלושה מסכים, מה שהתברר כהחלטה נבונה כיוון שהשישה מסכים זה רק למערך CF. בכל אופן,כשאני מחבר 2 מסכים לDVI PORTS ואחד ל DISPLAY PORT (עם מתאם לDVI) המחשב נותן לי להפעיל רק 2 מהם, אני מריץ WIN7, ומשתמש בדרייברים האחרונים של ATI. למישהו יש רעיון? עריכה: אחרי קצת נבירה באתר eyefinity של ATI, קראתי את זה "Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology and to enable a third display you require one panel with a DisplayPort connector." ואני משתמש ב8.66RC6, יש סיכוי שהם פשוט לא כללו את התמיכה בRC..?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by DUDEnamE,

המחשב עולה כשהוא מגיע לWINDOS אז המסך TVLCD רושם "אינו נתמך" לפני הFX5700VE היה מוחבר למסך הזה כרטיס ONBORD של אינטל וזה עבד אני שוב יכתוב ברור יותר, הוא רושם אינו נתמך רק כשהוא מגיע לווינדוס לפני זה הכל תקין הוא מציג את כל הבוט ואפשר להכנס לביוס והכל... למישהו יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by idanrm,

שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום וערב טוב יש לי כרטיס ATI 4850 עשיתי UNINSTALL לדרייבר 9.12 והורדתי והתקנתי את הדרייבר החדש 10.1 ווידאתי ב-PROGRAMS שהדרייבר הישן של ATI הוסר לגמרי ואז התקנתי את החדש בINFO של הדרייבר החדש לאחר ההתקנה מופיע שזהו הדרייבר 9.12 איך זה יכול להיות?,הרי הסרתי אותו ווידאתי שהוא לא קיים יותר לפני התקנת הדרייבר 10.1 אפשר לקבל עזרה בבקשה? תודה רבה ושבת שלום ליאור

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by roi13489,

gforce 8800 gts 320mb או engts250 1g ??

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. היי, את המפרט ניתן לראות בצד. מסך DELL 2209WA. תקציב: 700 ש"ח. אין אפשרות ל-SLI על הלוח-אם הנוכחי לצערי הרב.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. Started by kobi 4758.,

יש לי תוכנה של ATI שבודקת טמפרטורות ועוד,ויש אפשרות שמה שנכנסתי ורשום את זה http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwzyjxhzyjh.jpg והשאלה שלי,האם לחיצה על run תשבש משהו או תגרום למשהו לא תקין?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  9. אז זה המפרט. כמו שכתבתי 3.5 זכרון. מה אתם אומרים צריך להחליף את לוח האם? או שאפשר לדלג על זה... (המחשב נרכש לפני יותר משנתיים) ממה שאני מבין המעבד והזכרון בסדר, אז אפשר להשאיר גם אם אני אחליף ת'לוח אם. אני רוצה כרטיס מסך טוב. לא חדש ביותר. משהו עם ציון 7-8. המלצות בבקשה. אני מעוניין לשחק במשחקים הנ"ל: left4dead2 cod: modern warfare 2 -multiplayer פירוט מלא של לוח האם במידה ותצטרכו: מפרט תודה רבה נ.ב. לא מצאתי פרטים לגבי ספק הכוח.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, מפרט: מעבד: Q9400 לוח אם: ASUS P5Q כוננים קשיחים: 1TB WD הסדרה הירוקה + 300GB WD הסדרה הכחולה זיכרונות: OCZ DDR2 1066 4X1GB כרטיס מסך: 4670 השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גלישה באינטרנט, אופיס, וסרטים. כעת אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאוכל לשחק בדיאבלו 3 ובעוד משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה ברזלוציה 1680x1050. המארז שלי קטן ולא יכול להכיל את הכרטיסים הגדולים יותר, לכן אצטרך לשדרג למארז חדש כמו כן ספק חדש 620W של ANTEC. יש לי קירור בסיסי שעלה 80 ש"ח וגם אותו אחליף על מנת לבצע OC חזק למעבד לצמצם את צוואר הבקבוק שעלול להיווצר עם כרטיס מסך חדש. בנוסף ארכוש כונן SSD למערכת ההפעלה. יש לי ניסיונות רעים עם כרטיסים של RADEON מבחינת הדרייוו…

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by yoavmash,

יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד E6550 כרטיס מסך GF 8400GS 256MB PCIE לוח אם GigaByte GA31MX-S2 זיכרון 2G DDR2 800M ספק כח EZcool 300W מסך 27 אינץ אני רוצה לשחק starcraft 2 המשחק רץ אבל מדי פעם המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך לפי הגדרות מינימום של המשחק דרוש כרטיס מסך 8600 ומעלה אשמח לקבל רעיונות לשדרוג כרטיס מסך שייתמוך את החומרה ויריץ את המשחק ללא תקיעות וכמובן במחיר סביר תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  12. הכרטיס מסך שאני מעוניין בו הוא GTX 660 (ללא TI), וברצוני לדעת האם המעבד שלי, E8400 3.0GHZ לא יגביל את ביצועי הכרטיס הזה במשחקים, ואם כן, אז האם הצוואר בקבוק יהיה משמעותי? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 ומעבד core i7 975 extreme האם נוצר צוואר בקבוק ביניהם? ???

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by visu,

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by bdofek321,

שלום אתמול עדכנתי דרייבר ל hd6950 שלי ועכשיו הכטיס מתחמם בטירוף והוא מתאמץ בלי סיבה לפי מה שאני רואה בmsi afterburner הוא מגיע ל47 מעלות ב idle וכשאני לא עושה כלום המאמץ קופץ מ10 ל85 ל70 ל30 וכך הלאה ואני לא יודע מה לעשות ד"א הכרטיס לא נפתח ל6970 מעולם. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים (כל ה- FPS החדשים וכאלה). כמו שרשמתי התקציב הוא 900 ש"ח לתושבת PCIe. מספר דברים חשובים: בכרטיס המסך אני צריך שתהיה יציאת D-SUB וגם שלא תהיה יציאת חשמל מהכרטיס (מהסיבה הפשוטה שאין לי עוד תקעים והמפצל כבר מלא). המפרט שהרכבתי עד כה הוא: מעבד: Intel Core i7 2600 3.4GHz לוח אם: ASUS P8P67 זיכרון: 2x4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA2 + 1TB SATA2 צורב: LG DVD-RW x22

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by cold fire,

יש ברשותי מחשב של חברת HP, שמתי לב שהביצועים שלו ממש חלשים(אני יודע הכרטיס חלש ממש אבל עדיין HL2 רץ אצלי חלק על פנטיום 4 עם כרטיס AGP מעפן), בכל מקרה היום בדקתי את הטמפ של המחשב וגיליתי שאחרי 10 דקות אחרי שהדלקתי אותו הוא מגיע ל105 מעלות(ללא מאמץ בכלל), אני משתמש בגרסת 280.26 של נוידיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי הצעה מחבר - אני אתן לו דיסק קשיח 160GB SATA והוא יתן לי כרטיס מסך 8600GTS. האם זה משתלם? אמנם הכרטיס יחסית ישן אבל זה יילך לילד שרוב המשחקים שלו לא דרשניים במיוחד, בכל מקרה, כרגע יש לו 8600GT, כך שיהיה לו שדרוג קטן אך לא רציני.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by k22,

איזה כרטיס מסך יותר חזק: 7600 gt 256mb 8400gs 256mb 9400gt 1024 mb

20. Started by Yellow,

מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by exXxTreAm,

כמה צינורות עיבוד יש ל......9600xt ולultimate 9600pro

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by qpalzm,

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20051202/index.html כמדי שנה, האתר של טום מעלה השוואת ביצועים מעודכנת בין הכרטיסים הקיימים בשוק. ההשוואה הנוכחית עוסקת בכרטיסים לאפיק PCIe. enjoy

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

מה הכוונה?השאלה בכותרת. וכן רשום לו Memory 128MB 64 bit DDRII 16Mx16 . יש את הכרטיס הדומה לו בנתונים שונים(?) מה ההבדל?DDRII 32Mx16 64. האם הכוונה שהוא משתמש בזיכרון ה-RAM של המחשב?והאם הזכרונות הם תצורתם ב-PCB?

24. כרגע המחשב שלי הוא המפרט הבא: מעבד: pentium 4 3.0 ghz presscot 1 mb cache לוח אם : msi 865pe neo2-p כרטיס מסך:msi rx9800 pro-td128 זיכרון: 2x256 ddr 400mhz kingstom 2x256 ddr 400mhz infineon המחשב אצלי הוא כבר שנתיים ולכן אני חושב שכדאי לשדרג את הכרטיס מסך לאחד הטובים שיצאו לכניסת הagpx8. התקציב שלי הוא כרגע 2000 שקל ואני חושב שאם אני רוצה לקנות כרטיס מסך pci-exspres *16 אז אני יצטרך להחליף את הלוח אם לאחד טוב שיעלה לא מעט וגם את הram שאצלי הוא בטכנולוגיית הddr וכל הלוחות האם החדשים הם בטכנולוגיית ddr2. אני לרוב מחשב משחקי גוף ראשון לכן אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כאלה בצורה חלקה ככל האפשר עם כל הגרפיקה המירבית. תודה מראש על העזרה

25. Started by SpriteSoda,

היי חברים, אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 ש"ח. ראיתי בהמלצות פה על ה6800 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 אבל גם במחיר דומה יש את - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451&PHPSESSID=7da54be537de0213f2f43f09c60a45e0 מה עדיף? תודה !!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.