עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arield,

היי. יש לי מערך geforce 570gtx sli ואני שוקל להחליף ל 1.radeon r9 280x האם כדאי בכלל? ואם כן כמה שינוי אני ירגיש ואם הוא יהיה בכלל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by Godmoney,

אני רוצה להעביר את כל אוסף קלטות ה VHS שלי ל DVD. אני משער שבשביל זה אני אקנה כרטיס וידאו/טלווזיה (אין לי מושג מה ההבדל בין השניים...) ואקליט בעזרתו מהוידאו למחשב. אין לי מושג אפילו איפה להתחיל לחפש המלצות וטווחי מחירים. חשבתי לקנות משהו טוב באיביי בסביבות ה-300 שקל. למישהו יש המלצה בשבילי?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by Lior Bracha,

המפרט שלי: i7 3770 Gigabyte GA-H77-D3H Seasoniv S12II-620W Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 SAMSUNG SSD 830 128GB Fractal Design Define R3 בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס HD 7870 XT והשאלות שלי הן כאלה: 1. האם הכרטיס יחסום חלק גדול במארז או שישאר מספיק מקום לזרימת אוויר טובה? 2. אני לא בטוח אם יש בלוח אם שלי כניסת PCI-E 3... (האם יש?) 3. לכמה FPS הכרטיס יגיע עם הנתונים של המחשב שלי במשחקים הפופולריים (באטלפילד, פאר קריי 3, ביושוק) על הגדרות הכי גבוהות (אפשר בלי AA)? 4. האם יהיה הבדל בFPS אם המשחק יותקן על הSSD או על הHDD, או שההבדל יהיה רק בזמני טעינה? 5. כרגע אני מקצה 1 ג'יגה ראם מהזכרון שלי לזכרון גר…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. אחרי שתי ספינות הדגל בדור ה-Radeon RX 7000 שכבר הושקו לפני מספר חודשים - יגיע תורו של ה-Radeon RX 7600 XT הצנוע?לכתבה

5. דיווח טרי מתיימר לספק לנו תאריכי השקה של כרטיסי ה-GeForce הראשונים מסדרה 11 לכתבה

6. Started by yaniv123123,

האם יש הבדל בין GeForce 8400GT עם צלעות קירור לבין GeForce 8400GT עם מאוורר והאם ההבדל משמעותי. תודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  7. קיבלתי מחשב חדש לפני כשעה ןלאחר חיבור המחשב לחשמל שמתי לב שהמאווררים לא עובדים. הכרטיס הוא מדגם DUAL-GTX1060-O6G ASUS. האים זה קשור לדרייבר או הגדרות?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by sniper434,

שלום לכולם לפני כמה שעות,המאוורר של כרטיס מסך (sppharie) התחיל להכנס לטריפ ולהסתובב במהירות מטורפת שעושה רעש אכזרי. זה התחיל אחרי שעשיתי reset למחשב בצורה מסודרת. כעבור כמה שניות אחרי שהוינדוס עולה,המאוורר מתחיל לעבוד על מהירות 2800 RPM.משהו לא מוגדר ! הוצאתי כרטיס,פרקתי מתחים במחשב,ניקתי אבק (למרות שהוא כמעת נקי),החלפתי חוטים,bios מוגדר כמו שצריך. כרגע אני במצב safe mode,והבעיה לא צצה לי.הרצתי combofix,anti malware..שום דבר לא עוזר! אפילו עשיתי "ריפר" לוינדוס.. שום דבר. התוכנה היחידה שמזהה לי את המהירות היא CPUID HWMmonitor ב FAN2. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים.כרטיס עבד יפה לפני. בדקתי את הטמפרטורה של כרטיס - רגיל,35 מעלות.. חשבתי אולי שהכרטיס מחמם וזאת תגובת שרשרת. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DJ_Yaniv,

יש לי כרטיס מסך 8800GT 512MB PNY והמהירות של המאוורר שלו על 30% איך אני מעלה אותו ? דרך איזה תוכנה אפשר ?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  10. יש לי כרטיס 7300GT,עלה לי בסביבות 400 שח'. המאוורר בכרטיס הפסיק לעבוד לי, ניסיתי לנקות אבק אבל זה לא שינה. הכרטיס עצמו עובד אבל אחרי כמה דקות זה מתחיל להתחמם יותר מידי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להחליף רק את המאוורר ואם כן כמה זה עולה, או שפשוט אין ברירה ליקנות כרטיס חדש (האחריות פגה תוקף). או שיש אפשרות לתקן את זה? מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. Started by leahd3,

שלום יש לי cfx sapphire hd7870 mgh המאווררים בכרטיס השני שלי מתחילים להיות ממש איטטייים 20% הראשון -1250 השני - 1150 80% הראשון 3500 השני -3200 הגרסא היא ה דיול פאן תמיד יש לי בעיה עם הכרטיסים האלה אפילו היה לי 6950 עם אותה בעיה יש למישהו מושג או עבר את אותה חוויה? לא נורא סידרתי המאוור היה על מהירות קבועה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by Bori4ka,

שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ישן GECUBE HD3650 512MB שאחד הסנפירים במאוורר רפרנס שלו נשבר. הזמנתי מאוורר חדש מ EBAY והרכבתי אותו בכרטיס, הבעיה היא שהמאוורר מסתובב באופן קבוע במהירות הכי גבוהה והוא מרעיש. ניסיתי לשנות את המהירות ב CATALYST 11.6 אבל אין שם שום אופציה לשלוט על המהירות של המאוורר, ניסיתי גם לצרוב ביוס חדש לכרטיס אבל זה גם לא עזר. וגם לערוך את הביוס ב RBE ושם לשנות את הערכים של המאוורר ולצרוב את הביוס מחדש וגם זה לא הועיל. האם יש איזה שהיא דרך אחרת לשלוט על המהירות של המאוורר כי הוא ממש מרעיש. תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by harley,

שטות של שניה בטיפול בקרבי המחשב עלתה בשבירת אחד מכנפוני המאורר של הכרטיס (Inno3d GF-GTS250-Green). היכן ניתן למצוא מאורר מקורי/חלופי לרכישה? מה צפוי להיות הנזק לכיס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by iveco,

מאווררים של כרטיס מסך מכניסים אויר לכרטיס או מוציאים ממנו אויר חם ? , כי אם הם מוציאים ממנו אויר חם המאוורר שנמצא בצד של המארז גם צריך להוציא אויר ולא להכניס זה חשוב , מישהו יודע?

16. Started by itaysk,

היי.. יש לי Inno3d GeForce 3 Ti200 64MB והלך לו המאוורר.. איפה אני יכול למצוא מאוורר כזה? מדדתי אותו והוא בקוטר 4.5 ס"מ ואני מצרף גם תמונה. אני לא רוצה משו יקר מידי כי זה גם ככה לא כרטיס משו.. רק משו שיחזיק אותו בחיים שלא יישרף אז אם למישהו יש רעיון איפה אני יכול למצוא כזה תגידו.. תודה.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by k22,

שלום.שאני מדליק את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב רק אחרי שאני מניע אותו בעצמי הוא מתחיל לעבוד, מה לעשות? 1)להחליף את המשחה התרמית אם זה בכלל בגלל זה או 2)לשים wd 40 על המנוע של המאוורר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המאוורר שהיה הלך ורוצה בדיוק אותו מאוור

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by goodspeed,

שלום, למחשב הין בבית נדפק הכרטיס מסך והוא עושה רעשים טרקטור. מכיוון שלא כדי להשקיע במחשב ישן וגם בגלל שהמחשב החדש ממש מעולה ברצוני לקנות כרטיס מסך פשוט במקומו. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128DE.htm שמתי את עיני על הררטיס הנ"ל. רציתי לברר האם זה בסדר שהכרטיס בא ללא מאוורר ובמידה ולא האם יש צורך להוסיף מאורר או שאפשר להסתדר בלי??? יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כ.מסך 7800GT דגם מואץ מהמפעל של לידטק, הייתי בטוח שזה המאוורר של המעבד שמרעיש אבל התברר שלא הוא דיי עושה חור בראש

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by zion789,

שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של ג'יגה בייט,נכון למקודם בדקתי טמפ' והיא הגיעה ל85! אז פתחתי את התוכנה אוורסט ונוכחתי לגלות שמהירות המאוורר לא עוברת את ה20% תפוקה שלה כלומר גם במאמץ היא לא זזה.פתחתי את המחשב וגיליתי שיש לי המון אבק על הכרטיס מסך ובמיוחד על דפנות המאוורר וצלעותיו-אבק ממש כבד שהצלחתי להסיר אחרי הרבה זמן - ציפיתי לשיפור משמעותי בטמפ וגיליתי שהיא ירדה ל73 - 78 +- ועדיין המאוורר לא מגיע למאמץ! כלומר ברגע שאי משחק רוב הפעולות עושה המעבד הראשי במחשב -כתוצאה מכך הוא מתחמם ולבסוף מתכבה המחשב,אז עכשיו אני אומר מה יכולה להיות הבעיה - למה המאוורר של המעבד הגרפי לא זזז למרות שהסרתי את כל האבק שהפריע לו דרך אגב אני מעדיף שתענו לי פה ולא בפורום משני אחר למה לא …

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by FlipM0de,

למישהו יש מושג מאיפה אני משיג אחד?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  23. שלום! לפני שנה בערך קניתי כרטיס [glow=red,2,300]AIW Radeon 9700 PRO 128MB[/glow] באיזה שהו שלב המאוורר הפסיק לעבוד - ואז הכרטיס התחיל לעשות בעיות. הוצאנו את הכרטיס, ואז מתישהו, לא זוכר מתי, בטח שמישהו ניסה לסדר את הכרטיס... ואז... טוב תסתכלו לבד בתמונה! מה אני יכול לעשות עכשיו? האם יש חנות בארץ שיכולה לעזור לי לסדר את זה? או שפשוט לקנות מאוור חדש ולהבריג את הישן החוצה והחדש פנימה? כמה באמת מסובך וקשה ובעייתי זה יכול להיות? כמה כסף בערך זה הולך לעלות לי (כל אחת מהאפשרויות...)? יש מצב שאני יחכול לסדר את זה רק בחול? אולי בכלל עדיף לי לקנות כרטיס חדש? תודה רבה על העזרה! זאב.

24. Started by Zeev86,

יש לי כרטיס מסך GF9600GT. במחשב הקודם שלי המאוורר עבד בצורה די שקטה כשהדרייבר נטען. שמתי את הכרטיס במחשב אחר לגמרי, התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר. המאוורר של כרטיס המסך מסרב לחזור להיות שקט, הוא תמיד על 100%. יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by ilanb0,

האם כל כרטיסי המסך המתקדמים הם עם מאוורר? מה ההבדל בין כאלו עם מאוורר וכאלו בלי?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.