עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sheirf,

אתמול שמתי אותו במחשב (כרטיס חדש לגמרי מקופסא ללא אוברקלוק וכו) הופיעו לי ארטיפקטים במהלך משחקים ובבדיקה 3dmark05 דרייברים מעודכנים ,טמפ טובה(עכשיו היא על 49) מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לזה? מחכה לפתרונות תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by רועי שלום,

ברצוני לדעת מה ההבדלים העיקריים בין שתי הסיומות האלה בכרטיסי מסך של NVIDIA (ג'י פורס). איזה ככלל מאפיין כרטיסים חלשים יותר? איזה מתאים יותר למשחקי מחשב? או שאולי שניהם מתאימים באותה המידה?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מסתבר שווגה, כן, הצעצוע הכי חדש וטרי של AMD משנת 2017, הוא שווה ערך מתמטי חישובי ל- GCN ולא הביא שום שיפור לזירה בתחום יכולת האצה גראפית לסימולטורים ומשחקי תלת מימד. חשדות ממשיות שמדובר בהונאה שלמה של "כאילו משהו חדש" שהושק, כשבאמת אין שום דבר מאחורי הקלעים זולת הרבה marketing. עתה מתברר שביצועי ווגה clock מול clock לעומת GCN שרץ בקנה בואו רגע נזכר, עוד מדצבמר 2011.... לא זז מאומה. WTF ?! מדובר בממצא עלוב ביותר המציב את AMD בבושת פנים - לא פחות. מובן עכשיו היטב מדוע נוידיאה - שפתחה פער מאז maxwell ב- 2014 משאירה את AMD עם אבק מאחור. שהרי זה כה ברור: AMD פשוט אינה מתקדמת קדימה מאומה ברובד האלגוריתמי. למעשה מבחינה אלג…

4. Started by jenian,

אני קונה מחשב חדש לצרכי שימוש משפחתי(סרטים, אינטרנט וכו') וגם מסך לאותם מטרות (19 אינץ' ככל הנראה) ואני לא בטוח איזה לקנות: מצד אחד אני חושב שמסך מסתובב(90 מעלות לצרכי קריאת טקסט ותכנות) יהיה שימושי ורציתי לשמוע מה דעתכם, אם זה באמת שימושי או שזה סתם - ואת התכונה הזאת אמרו לי שיש רק במסכים של SAMSUNG, שאני לא יודע אם טובים. מצד שני כולם ממליצים לי LG כי הם טובים - אבל הם יקרים.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by athi,

איפו הגרפיקה יותר טובה ב:PlayStation 3 או:geforce 7900gt

• 16 תגובות
    • 965 צפיות
  6. חשבתי לקנות את ה8800GTS 320MB.. לא אכפת לי מבחינת טוב לא טוב.. וכאלה.. רק מה הכי משתל םמבחינת מחיר/ביצועים.. ואני לא רוצה לחכות להוזלת המחירים עד שזה ירד במחיר של 200 שקל יעבור הרבה זמן.. והבדל של 100 שקל יותר פחות משנה לי.. המסך הוא רזולוציה 1400X900.. אולי אולי אני יקנה מסך עם רזולוציה אחת יותר גבוהה..

7. היי.. אני לא רוצה לחכות לשום DX10 ולכלום... רק רוצה כ.מסך סבבה למשחקים שיש עכשיו... מה כדאי ? X1950 Pro 256MB DDRIII של Sapphire או 7950GT 512MB GDDRIII של evega הראשון יעלה לי 1230 והשני 1890 מה אתם אומרים.. מה כדאי? ???

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by איתמר,

העכבר שלי כל הזמן נעלם לתוך הצד הימני של המחשב שאני מזיז לשם את העכבר הוא נכנס פנימה ולא רואים אותו ועכשיו זה גם פוגע לי במשחקים בזמן שאני משחק Command & Conquer 3 Tiberium Wars העכבר גם נעלם ואני לא יכול לזוז ימינה רק באפשרות החיצים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by YOR8,

אודה על חוו"ד עד כמה שווה - עלות תועלת - בין GFORCE 9600 GT 1G לבין GFORCE 9500GT. אני משתמש ממוצע משרדי + אינטרנט וילדים עד גיל 10. תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Raul,

אני כרגע עובד, ובסוף החופש (משהו בעוד חודש) אמורים ב"ה להיות לי 3000 שקל לשיפוץ ולשיפור המחשב. אז לאחר OC כושל על 5600XT (ע"ע בת'ארד בפורום תצוגה) תוצרת פליט ( :-\) אני חושב דחוף להעיףףףףף אותו כי הוא מהווה מעצור רציני למחשב שלי (מפרט בחתימה).... אז לכן אני רוצה לקנות את ה6800 ואני נוטה לכיוון GAINWARD זאת חברה שאני מאוד אוהב ומעריך... לכן אשמח לשמוע ביקורות ותגובות עליו. 2. כרגע יש לי ספק ג'נרי ואין מצב שאני מסכן את ה GEFORCE עם ספק כזה לכן אני אצטרך גם לקנות ספק ואשמח לקבל את עצותיכם המקצועיים... (יש לי נטייה לטובת ה טרמלטייק). נ.ב. הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים כבדים.... ואין גמישות בתקציב, 3000 זה המקסימום!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני יכול לקנות אותו לפנטיום 3 800 מה"צ שלי... שווה להשקיע בו 250 ש"ח? כרגע יש לי ATI RAGE 128 PRO 32MB, השידרוג יורגש במשחקים שרצים עליו (warcraft3,AOM ומשחקי אסטרטגיה נוספים)?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  12. שבת שלום. אתמול קיבלתי סוף סוף את הHD6450 (לאחר שנים שהייתי עם 7600GS). הסיבה שהחלפתי את הGS היא שהוא לא הצליח לנגן סרטי Blueray FHD. הבעיה,שכעט הניגון של סרטים אלה יותר גרועה עם ה6450. עכשיו יש ריבועים בסרטים והסרט בקושי זז. הנגנים שאני משתמש בהם: BSPlayer,PowerDVD,KMPlayer וmpc-hc. בכולם התגובה זהה. זה עניין של הגדרות בדרייבר או בנגן?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. אני לא הולך לשחק במחשב הזה. המחיר - 570 שקל.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. אהלן, אני מעוניין לקנות מסך "LCD 19 חדש. חשבתי בכיוון של ה- 930B. המחיר נראה טוב, והספציפיקציה גם. האם שווה לדעתכם להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת 913B? חוץ מהפיווט וכיוון הגובה ישנם עוד הבדלים שלא כתובים בסטיקי? האם הם מציגים בדיוק את אותה התמונה? או שאולי בכלל כדאי להשקיע ב 930BF? האם ההבדל של 4ms באמת מורגש ומשמעותי? האם הוא מצדיק תוספת של כמה מאות שקלים? מעבר לכך אני מעוניין ללכת ולראות את המסך בפעולה בימים הקרובים..האם מישהו יודע היכן ניתן לראותו בתצוגה באזור השרון? בתודה ניר

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by BoRiS.K,

באיזה כרטיס יעבוד המשחק FAR CRY יותר טוב ב-GEFORCE GT 6800 256 או ב-ATI X800 256 כי ראיתי הרבה בנצ'מרקים וש שמראים שברדיאו יותר טוב ויש שמראים שבNVIDIA

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by sean23,

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 8MB Sata WD3200AAJS ¤ 441 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 …

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by dids22,

(אני מדבר על הגרסה של agp) מי מביניהם עדיף? יש ביניהם הבדלים? תראו מה קרה היה לי את הכרטיס xfx 6600gt הקיצר בneed for speed שמתי לב שיש לי ארטיפקטים בדקתי את הטמפ' והיא היתה בסביבות ה 115 הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס הם בדקו אותו ושלחו אותו לתיקון אחרי כשבוע (היום) אמרו לי שהוא חזר מתיקון) כשבאתי לקחת אותו אמרתי לטכנאי שיראה לי את הטמפ' והוא אמר לי שאין בכרטיס הזה חישן מה שהיה נראה לי מוזר כי בדקתי כבר אצלי את הטמפ' כמה פעמים נכנסתי לאוורסט(כשהמחשב עדין בחנות) וראיתי שהכרטיס הוא של החברה gigabyte (כנראה שאין ל gigabyte 6600gtחיישן) אז שאלתי אותם למה הם שמו לי של giabyte ולא של xfx והוא אמר לי שבמסגרת האחריות זה מה שהם נותנים לי (ולפי מה שהיה זכור לי xfx עושים oc לזכר…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כותרת. אין מגבלת תקציב.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  19. יש לי כרטיס Msi Radeon 9800 Pro ואני מעוניין בתוכנה/ות ומדירכים לאוברקלוק. לפניי שאתם נועלים, אם אפשר תנו לי לינק או לפחות הפנייה לדיון בנושא

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. אהלן! מה שלומכם אני מחפש סקירות טכנולוגיות של כרטיסי מסך...כמו שיש פה באתר, אבל אחרות ומעמיקות יותר... על הכל שקשור לכרטיסיי מסך ו 3D... אבל לא באנגלית בבקשה...או בעיברית או ברוסית... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. Started by DisCus,

שלום לכם. יש ברשותי את הכרטיס GTX 460 ואני מעוניין לשחק בתלת מימד, יש לי משקפיים סטנדרטיים של 3D (הם אמורים להספיק). כשאני נכנס לאשף ההתקנה, זאת הבעיה שהוא מציג לי: זה מבחן, הוא רוצה להתאים כנראה את ההגדרות. מבקש לעצום עין ימין ולעצום את עין שמאל, ולאחר שבחרתי את מה שהופיע, לחצתי על NEXT... אפשר לדעת למה זה קורה? אני חייב עזרה, חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: Inno3D GT430 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf400/gt_430.html יש לי ספק כח של HEC דגם HEC300-AR-TF לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI מעבד athlon 64 x2 3800 זכרונות 2X2 GB האם הספק יחזיק את הכרטיס הזה? בסקירה הזו כתוב שצריך 350-400W ובאתר של NVIDIA כתוב 300W. האם לוח האם מתאים לכרטיס? במידה ולא, האם הם יחזיקו את הGT520?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. יש לי מחשב וטלויזיה באותו חדר ורציתי להשתמש בטלויזיה כמסך שני הבעיה היא שאני לא רוצה להזיז דבר בחדר כך שנראה שאצטרך כבל RGB ארוך במיוחד (3-5 מטרים) איפה אפשר לקנות דבר כזה?

24. Started by TTS,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) בסביבות ה-1000 ש"ח ולא יודע איזה כדאי. בבקשה תנו לי עצות ... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. Started by INFERNO,

שלום לכולם אני מרכיב לאחי מחשב תקציבי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח . המפרט : E5400 + Stock Cooling Asrock G31M-VS (עם כרטיס OB שאותו אני מתכנן להחליף) 2GB DDR 800 GEIL Value ספק 500 ג'נרי WD 250 GB IDE כמו כן מסך 19" של ChiMei שעובד ברזולוציה 1280X1024 אז ככה : הילד בן 10 משחק משחקים מכל הסוגים בהגדרות גבוהות , (ProtoType , TF2 , MiniNinjas , וכו' וכו' ) כרגע הוא משחק במחשב שלי . עכשיו אין לי בעיה לכוון את המשחקים להגדרות של MEDIUM הוא בכל מקרה לא ישים לב, מה שאני לא מחליף עקב בעיות תקציב זה את הספק שהוא אכן ג'נרי ואני מודה לבעיה של ספקים ג'נרים עם כרטיסים חזקים . לכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא דורש הרבה כוח (אם לא יהיה לכרטיס דרישה לכניסת 6…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.