כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי את שניהם פה ואני צריך להחליט מה אני תוקע במחשב שלי
-
- 15 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי לוח אם p4c800 E Delux(אני לא בטוח שזה E אולי) אז יש לי דילמה. חיפשתי בזאפ כרטיס מסך 7600 Geforce וזה מצא לי רק של PCI-E. הבעיה היא שהלוח שלי לא תומך PCI E כדי לי לשדרג ללוח יותר זול אבל שתומך ב PCI E? אה הנה המפרט שלי: Intel P4 3G 512 MB 60GB HARDISK צורב LG 52*32*52 רגיל כרטיס רשת מובנה אני חושב כרטיס קול של SOUND MAX כרטיס מסך ATI 9550 256 MB Gigabyte
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש והוא בעיקר ישמש אותי למשחקים כבדים, לאורך תקופה ארוכה של כמה וכמה שנים טובות.. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי המסך: nVidia 6600GT nVidia 7600GT יש לציין - כי אני קונה את המחשב עם מעבד חזק יחסית 3700 או 3500 של AMD עכשיו ברצוני לדעת: 1. מה העדיפות בביצועים בין הכרטיסים הנ"ל ? 2. לכמה זמן הכרטיס 7600GT ישמש אותי לתקופה ארוכה מזו של 6600GT ? 3. כמה צריך להוסיף כסף בשביל לקנות את 7600GT .? 4. מה השילוב שייצא לי הכי טוב בביצועים בין כרטיס המסך לבין המעבד שאקנה ? אשמח אם תענו לי על השאלות.. נ.ב - בעבר היה איזשהו אתר שמשווה בין האיכויות של כרטיסי מסך... משהו "האתר של טומי" (באנגלית) בבקשה אם מישהו יודע את האתר שיעלה אותו לכאן...
-
- 11 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אולי טיפה הרבה הגזמתי בכותרת.. אבל בכל זאת אני משדרג את המחשב שלי.. אני גם "תקוע" רק עם תמיכה בAGP עקב לוח האם - P4PE שיש לי... יש לי מעבד 2.4GHZ ו512 מגה זיכרון...... הייתי רוצה לדעת אם במידה ואני משדרג מ RADEON 9700 PRO לכרטיס 6800GS... האם אני ארגיש הבדל? או חייב לשדרג גם את הרכיבים האחרים בשביל להרגיש הבדל ממשי........ זהו כרטיס של אזור ה1000 שקל ולכן הוא טוב לי וחוסך לי שידרוגים עצומים.. השאלה איזה עוד כרטיסי AGP אפשר לקנות? אני צריך שתעזרו לי לאסוף את כל דגמי הAGP שהם ברמה של 6800GS ומעלה... ואז אני אחליט מה לקנות תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 15 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-
שלום ... ! אני צריך עזרה לבחירת כרטיס מסך עד 1400 ש"ח ושיהיה AGP! מיועד למשחקים להנות מהגרפיקה תודה רבה לכם אנשים
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אבקשכם, שתמליצו לי על מסך LCD, עד 2500 ש"ח לחבר. מינימום זמן תגוובה: 8MS. יש לו gforce 2... תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/ProductStack מקור : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=94074
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם עם צ"פסט של via p4x266e ויש בו agpx4 -האם הוא יתמוך בכרטיסים בagpx8 ? המעבד 2.4 וזיכרון 768mb האם כדאי להשקיע בכרטיס טוב כמו ati 9800 pro או geforce 6600 או שהקונסטלציה תמצה את עצמה עם ati 9200 או fx 5200/5500? תודה.
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של ViewSonic Vx924 ואני רוצה לנקות אותו מאבק שמצתבר מישהו ניסה פעם עם מטלית פלא (מיקרופייבר) לניקוי מסך LCD זה באמת לא סורט? זה מה שרשום: "מטלית הפלא לניקוי משטחים עדינים עשוי מחומר , מיקרו פייבר מיוחד , ללא שריטות ללא חומר ניקוי . מסיר אבק , טביעות אצבעות ,שומן מתאים לניקוי מסכי LCD עדשות מצלמה ,תקליטורים ,עדשות משקפים ,תכשיטים ועוד"
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות את הכרטיס geforce 6800gs בחיבור agp.... אז אם אפשר בבקשה את המחיר שלו כי רק אני יודע שהוא בסביבות ה 1200-1300 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך IBM E74 CRT הוא טוב יחסית? מציעים לי אותו ב400 ש"ח..
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב? אגב מה יותר טוב ATI X800 או 6600
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=89&cat=5&subcat=13 שווה קנייה? ישפר לי הרבה מ6800?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין: MSI GeForce NX6200AX-TD 256MB LF AGP ל: ASUS N6200TD/256MB AGP
-
- 15 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית חלש וישן שאני תכף אפרט והוא בקושי מריץ משחקים חדשים אם בכלל, ואני בסה"כ רוצה לעשות שינויים זולים שיאפשרו לי להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי נמוכות, אבל שזה ירוץ חלק! תאמינו לי, המשחקים החדשים מספקים אותי גם עם רזולוציות נמוכות, 16 ביט וטקסטורות מינימליות, העיקר שירוץ וחלק לגמרי! (מה שכאמור לא קורה עכשיו). אני לא רוצה להתעסק באוברקלוקינג ושום דבר מסובך, רק לקנות כרטיס מסך חדש עד 250-300 ש"ח, ומה שאני רוצה לבקש מכם זה שני דברים: א. האם קניית כרטיס מסך בסביבות המחיר הזה לעומת הכרטיס הנוכחי באמת יגרום לשינוי רציני ויתאים לציפיות שלי? ב. מה הכרטיס הכי הכי הכי הכי הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר הנ"ל? כמו כן אני רוצה לקנות דיסק קשיח נורמלי שישפר ק…
-
- 17 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce של ASUS AGP-V7100 sdram 400mx ו-WIN98 הבעייה שבאתר של ASUS כאשר אני מקיש V7100 אני לא מוצא לו דרייברים. אבל באתר של NVIDIA אני מוצא את זה. האם אפשרי להוריד מ-NVIDIA? ובכלל, מה ההבדל במקרה זה בין ASUS ובין NVIDIA?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אז ככה.... יש לי שני שאלות קשורות בכרטיסי מסך. אבל קודם המפרט שלי כדי שאתם תוכלו לענות על השאלות שלי אז ככה זה המפרט שלי : GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A שני שאלות : א. אני מעוניין לקנות את ה7900GT החדש. האם יש מצב שלא יהייה פה מקרה של צוור בקבוק לכרטיס ? ואם יהייה מה להחליף ? ב.אני חיפשתי באתר של גיגבייט אבל הם לא נתנו את הנתונים המדוייקים של מהירויות השעון של הכרטים מסך הנוכחי שלי. ואני ותוכנות לא הולכים ביחד אז תהיתי אם אתם יכולים להגיד לי את ה Core Clock frequency וה Memory Clock frequency שלו ..... אני לא יודע את הדגם ה…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מכיוון שאני ממש לא משחק במשחקים אני הולך למכור את הכרטיס מסך הנוכחי שלי 7800GT ולקנות במקומו X1300 PRO 256MB DDRII או GF6600 256MB עכשיו הדבר היחידי הגראפי אצל במחשב כרגע הוא כל השולחן עבודה שעבר שינוי. אני משתמש ב RK Luncher DOCK למי שמכיר וב-sysmetrix . רציתי לדעת זה שהחלפתי את הכרטיס ל-x1300pro או ל6600 ישפיע על הביצועים יחד עם התוכנות האלה? כי בסה"כ הבעיה איתם זה זיכרון ומעבד ולי יש 2GB זיכרון ומעבד X2 3800@4800. ככה נראה השולחן שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-