כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שעולה בסביבות ה650 ש"ח ויכול להריץ משחקים כמו AC[אססין קריד]? תודה רבה אנשים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים/זוכרים מהת'רדים הקודמים שלי אני ממש לא מרוצה מאיך שהכרטיס מסך שלי פועל ... כבר החלפתי אותו פעם בגלל שהוא נשרף עכשיו הביאו לי אותו אחד אבל חדש והוא נותן את אותם הביצועים ! ואני לא יודע מה לחשוב כבר ... או שעוד פעם קיבלתי כרטיס פגום או שיש לי בעיה במחשב אבל אין לי מושג מהי ! אז לפני שאני הולך להחליף את הכרטיס מסך שלי יש לכם רעיונות אולי מה הבעיה ?! :-\ ציון 3DMARK ממש נמוך ! : 7900 ~ ציון ב PCMARK (אני לא יודע אם הוא טוב כי אני לא יודע איך משווים עם משתמשים אחרים ) : מעבד:3800~ זיכרון:~4400 דיסק קשיח:1300~ מקווה שלא יסגרו לי את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת ומישהו יעלה סופסוף על הבעיה שלי :-*. עריכה: הבדיקות ב 3DMARK נעשו ללא AA או AF מופעלים דריברים הכי חדשים…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. כרגע יש לי מסך LG775FT CRT עם רזולוציה מקסימלית 1024X768. זה נכון שיש לי צוואר בקבוק עם הרזולוציה הזאת מכיוון שהכרטיס שלי יכול יותר. כרגע ב-3DMARK06 אני מקבל ציון של 8876 נקודות. האם אחרי שאני אחליף את המסך אני אמור לקבל ציון טוב יותר ב-3DMARK06(אם כן, כמה בערך...?!) או וגם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 לוח אם ISS661 וזיכרון פנימי של 512 אני רוצה לקנות את כרטיס מסך nVIDIA GeForce A7600GT 256MB AGP Leadtek ולהוסיף עוד RAM הכרטיס עולה טיפה פחות מ1000 ש"ח (כמובן החיבורים הם AGP) האם הכרטיס יעבוד טוב על לוח האם? כי הבנתי שהוא די פשוט המטרה היא רק למשחקים (בעיקר הסדרה של total war ) האם משתלם ? ואם לא אז בבקשה הצעות תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים TI 4200, ואפילו כבר הספקתי לשאול שאלה בפורום הזה.. לפני שעתיים בערך היה לי קצר חשמלי במחשב בעת שצפיתי בסרט באמצעות ה TV-Out האדיר של הכרטיס, ועכשיו בכל פעם שאני מנסה להפעיל את ה TV-Out,אני מקבל תצוגה כמו שצריך, צבעונית והכל, אבל אז אני מפעיל משחק או תוכנה שמשנות את הרזולוציה, התצוגה הופכת לשחור לבן באופן קבוע!!! בדקתי קצת עם התוכנות, ומסתבר שה TV-Out עובר באופן אוטמטי לשיטת שידור NTSC! זה לא משהו שניתן לשנות! כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא מראה לי שהוא בשיטת PAL, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה או משחק, הוא מראה שהוא עבר ל NTSC, וזה לא ניתן לשינוי! מדובר בדברים שפעלו כמו שצריך לפני התקרית! אלוהים יעזור לי אם הכרטיס שלי הלך, מה יכול לגרום לבעייה? האם…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנליסט החומרה המבריק Adoredtv בניתוח מעמיק ופוקח עיניים ואוזניים על כל מה שפספסנו בביקורות ברשת. אמלק: "Who the hell would buy this card?!"
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לקנות את הסמסונג 793fd ? או את המאג 996pf ה19 אינץ? אני לא משקיע יותר מ1000 על מסך ככה שאין מקום לשכנע אותי למשהו אחר.. אני עובד כרגע עם מאג 770v. תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחר מKSP , ראיתי שיש להם כמה דגמים, איזה לפי הניסיון שלכם הוא כרטיס עם קירור טוב , האם הכרטיס הזה הוא כרטיס חם? מבקש את עזרתכם כי אני לא רוצה להיות מאוכזב . רוני
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קונה http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=20772&txt_search=r9+270x&buy=&minprice=0&maxprice=0 למערכת שבצד? אחרי הרבה התלבטויות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמיים אני רואה מסכי מחשב מחוברים עם 2 סוגי הכבלים הכחול והלבן,זה תקין? או שאמור להיות מחובר רק כבל אחד,האנלוגי או הדיגיטלי.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
גולשים זריזים וחדים צדו באתר הרשמי של סדרת GeForce בצרפת נתונים שנועדו להופיע רק אחרי מסיבת העיתונאים של החברה שתפתח את תערוכת CES 2023 - וכעת יש לנו את החותמת הרשמית לכך שמדובר בהופעה מחודשת של ה-RTX 4080 12GB שחזר אל המוסךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש-אני לא משהו מבין בעניינים האלה והמליצו לי על הפורום הזה כפורום של מקצוענים אני מתלבט לגמרי לקראת כרטיס מסך. המפרט בערך הוא כזה מעבד, Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX זכרון, 2GB Samsung DDR II - 800 לוח אם, INTEL DP35DPM DRAGONTAIL PEAK איזה כרטיס מסך הייתם מגדירים כהקנייה הכי משתלמת בהתייחס למפרט הבא ולנתון שהתקציב הוא 700-800 ש"ח. תודה רבה, נ.ב. אשמח גם לשמוע איזה מילה או שתיים על המפרט מה דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הי בעבר הינו משתמשים בתוכנה בשם fraps הבעיה שתמיד זה היה מוריד מהביצועים! הבנתי שבכרטיסים האחרונים קיים ציפ שמסדר את העניין בלי לפגוע כלל! אך לא מצאתי שם מידע או תוכנה שאפשר לעשות זאות! אשמח לקבל הסבר בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יום טוב ? אז ככה, הרבה כבר שמעו את הסיפור שלי, לי כבר נשבר מהכרטיס הזה asus geforce 3 ti 200, אני צריך משהו מהיר יותר שיטיס לי משחקים, טוב בכל מקרה אני כבר עורך את המחקר שלי על ATI הרבה זמן והייתי רוצה לקבל תשובות "מזקני העם" שיודעים הכל על החבר'ס הנחמדים האלו מבית משפחת ATI. טוב אז את המפרט של המשחק שלי תוכלו לראות הוא מעודכן, תקציב לכרטיס מסך - 1000 שח (לא קריטי הבדלים ספורים של 100-200 שקל אקסטרה למשהו הרבה יותר טוב). הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב למחשב שלי, איך אני יוכל לקבל את המקסימום ביצועים, וכמה משתלם תהיה ההשקעה הכספית הזו (אורך טווח) טוב מאחר ואני לא מעודכן וידעוני כזה גדול במחירים והמפרטים של כל כרטיס, אולי תעשו חסד לאדם מסכן שכמוני ותגידו לי מה הכי כדי ממשפחת A…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים טובים בוקר אור לכולכם. ההורים שלי החליטו שהיום הם רוצים מסך חדש ויהי מה. מדובר במסך "19 LCD וחשבתי ללכת על הLG 1980Q. המחיר שלו הוא בסביבות 3200 ש"ח בחנויות השונות. השאלה שלי היא האם אתם ממליצים על משהו אחר, או שמא המסך הזה הוא דווקא בחירה טובה? נתקלתי גם בדגם שנקרא 1981Q שחוץ מהעיצוב אני לא מוצא ביניהם הבדלים. בכל מקרה אם אתם חושבים שצריך לחכות ולקנות משהו אחר אני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המסך הזה זכה בפרס של טומס למסך LCD של 2004. והנה השוואה בינו לבין ה1730S של LG בעניין זמן התגובה מההשוואה של טומס. 710T 1730S כמו שאתם רואים ה710T הרבה יותר קרוב ל12MS ויש לו זמן תגובה טוב יותר. אני רוצה לקנות את ה1730B, שהוא עם הDVI, וממה שהבנתי הוא קצת יותר טוב מהS בזמן התגובה. עוד דגמים של LG עם 12MS הם הL1720P [נראה לי שהוא יצא במקביל ל1730] והדגם החדש הL1780U , השאלה היא האם בדגמים אלה קיים פנאל 12MS טוב יותר. מה אתם אומרים ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עומד בפניי בניית מפרט משחב לחבר לשימושים בסיסיים בתקציב דל (2000 ומטה ללא ציוד היקפי). בינהם גיימינג קליל (משחקי פיפא וכו') ושידור סרטים (FULL HD). המפרט יתבסס על : מעבד core2duo e7200/300/400/500 (הזול מבניהם שאצליח להשיג) לוח g31 (אין צורך במשהו מעבר) 2gb ddr2 אני מתלבט אם כדאי לקחת לוח כולל כרטיס מסך מובנה (כמו geforce 7100) בעל יציאת HDMI (כמו בלוח gigabyte 73PVM-S2H): http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 או לשלב לוח G31 כמו ASUS P5KPL או gigabyte G31M-ES2L עם כרטיס מסך 4350. ההפרש בינהם הוא בערך 130 ש"ח כאשר הלוח עם כרטיס מסך מובנה יוצא זול יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הכשל ב- 2080ti, מצב הקריפטו והשפעתו על נוידיאה, תמחורי כרטיסי מסך, RT לראשונה בכותר BF5, ועוד....
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הקטע שאין לי יותר מידי כסף ואני רוצה ביצועים ממש טובים הרזולוציה שלי 1280x1024. אז חשבתי להתפשר קצת עכשיו ועוד איזה חודשיים לעשות מערך כפול שהבנתי שמשתווה ל5870 מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי יוצא ה98GT? והאם כשהוא ייצא המחיר שלו יהיה מקביל ל 88GT? כדאי לחכות ל98GT? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. אני מתכוון לקנות ממש בקרוב כרטיס מבוסס רדאון, וחושב על 9600XT - יותר מזה יקר מדי... ראיתי כרטיסים של ATI ושל SAPPHIRE כשה ATI יותר יקרים קצת. האם יש הבדל ששוה את הכסף לטובת ה ATI? זכרונות טובים יותר? ארכיטקטורה טובה יותר? משהו טוב יותר?? לשניהם יש אותם יציאות והכל דומה חוץ מהמחיר. 2. האם יש דרך להאיץ את הכרטיס ולגרום לו לעבוד מהר יותר כמו שהבנתי מהדיון על הדרייברים של אומגה? (אני חדש ב ATI ומהגר מכטיסי NVIDIA, אני מקווה שלא אתאכזב כי היה לי מאד נוח וקל איתם) 3. לכרטיסי NVIDIA יש אפשרות להפעיל אופציה שנקראית DIGITAL VIBRANCE בתפריט color correction בדרייבר עצמו. פעם היתה לזה תוכנה חיצונית שנקראית NVMAX והיא שיפרה באופן מדהים את העושר והחיות של הצבעים שהכרטיס הפיק…
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני בעיצומו של הרכבת מפרט ולפני שאני קונה כרטיס מסך רציתי לדעת האם זה זמן טוב לקניה או שעדיף לחכות לדור הבא של הכרטיסים? מתכוון לשחק במשחקי הדור הנוכחי והבא על רזולוציית HD ומשקפי ריפט מתוכננות...בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-