עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס על לוח האם אבל אני לא משתמש בו האים עדיין משתמש בזיכרון הראשי של המחשב? ואם כן האים ניתן למנוע זאת?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by parker8,

יש מצב למצוא השוואה ביניהם? ואיפה בין השלושה X1800XT נמצא? תודה לעוזרים מראש

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום,(מצטער שפתחתי נושא חדש ולא בדביק...כי כתבתי ולא ועונים) אני מחפש מסך lcd בסיביבות ה 1900~ או פחות 17 אינץ עם רמת נגודיות של 1:700 או מעל עם אפשרות לתליה על הקיר עדיף pivot ועם זמן תגובה של 8 ms או פחות עם חיבורי dvi חובה!!! ושיהיה איכותי בכללי במשחקים או בסרטים ותנו גם דגמי 19 אינץ מומלצים עם אותם מאפיינים שלמעלה (אפשר לחרוג מהתקציב...) עכשיו....אני פוחד מפקסלים שרופים...אני יודע שיש תוכנות שאפשר איתם לבדוק ואני יכול להשיג אותם..ואפשר לבדוק בחנות...אבל השאלה היא האם הם יכולים להשרף גם תוך כדי שימוש ואם כן אז באיזה מצבים האם זה לעיתים תכופות או לא..?? בתודה עידו נ.ב. יש לי כרטיס מסך gforce 7900 gt עם 2 חיבורי dvi

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by בייגל טוסט,

http://www.hardspell.com/news/showcont.asp?news_id=23932 הנתונים היבשים: שם קוד ליבה R590 הליך ייצור 80nm ליבה במהירות 750mhz וזכרון במהירות 900mhz (לגירסת הXTX) קירור דו-סלוטי (XTX) או חד-סלוטי (XT)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Dan1989,

יש לי שאלה די טיפשית, ואני לא מאשים מישהו אם הוא צוחק שהוא קורא אותה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז המנורה במסך שלי מהבהבת בצבע ירוק. עכשיו, אף פעם לא ראיתי כשמכבים מחשב מנורה ירוקה דולקת במסך... אם כבר היה אור כתום או משהו, אבל ירוק מהבהב? המסך שלי הוא syncmaster 730B של סמסונג. תודה מראש למי שיגיב

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. שלום אני כנראה מרכיב HTPC אין לי מקום לכרטיס מסך.. השגתי לוח עם כרטיס מובנה כמובן בלי יציאת SVIDEO רק VGA עכשיו אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה יש דרך ? http://www.cablesnmor.com/vga-rca-cable.html אם יש את זה בארץ במחיר שפוי אני קונה.. אם יש דרך לבנות כזה אין לי בעיה 8) 8) תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by OZ123,

שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והכול בסדר חוץ מזה שהכתב לא ברור מה אני צריך לעשות ותודה רבה מראש לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by IGk,

אני יודע שיש פה את המדריך שראול כתב אבל רובם pciex ולי שי AGP לצערי אבל תודה בכל מקרה אז ככה לי יש:P4 3GH 2GH GAIL לוח של ASUS P4P 800E DLUX כרטיס ATI 9600XT 256 MB א.עם שווה לי להחליף (להחליף לכרטיס עד 1300 שקל) ב.עם כן איזה? ג.איך הכרטיס 800X GTO או 6800XT ומה עדיף ד.עם יש הצעות אחרות (כסף עד 1200 לא בעייה ולהחליף מחשב רק בשנה הבאה) תודה :s05:

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by gafirmo,

הx1800xt שלי הגיע כרטיס חזק שכרגע מוגבל ע"י המסך (1600x1200max) 2005: 9200~ ללא oc call of duty 2 הגדרות מקסימליות על 1600x1200x75hz זיכרון בשימוש על הכרטיס 410MB (!) fps הכי נמוך 35... צרכן חשמל לא קטן ... סה"כ הצריכה מהספק (כולל הכרטיס) תוך כדי משחק כ300W (אמיתי, מדוד)

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  10. המפרט שלי בחתימה... בעיקר אין לי מושג מה אני רוצה אבל החשיבה היא להפוך את המחשב למעין תחנת מולטימדיה כזאת. אני לא יודע איך להסביר את זה,אבל קחו לדוגמא את כל המערכות של סונ ואיו עם media center וכל זה. חשבתי לקנות איזה מכשיר או כרטיס טלוויזיה או משהו עם שלט לא יודע בדיוק מה... ולחבר לטלוויזיה. יש כל מיני כרטיסים או צעצועים מגניבים עם שלט כאלה.. נניח מכשיר שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה וכולל שלט ותוכנה ושאני אוכל לשלוט עם השלט על התכנים שיש במחשב כאשר אני בעצם צופה בטלוויזיה. יש גם כל מיני מארזים כאלה עם HD שמתחברים למחשב ולטלוויזיה ויש להם שלט. למישהו יש איזה הצעות לעשות משהו??? התקציב ממש גג 1500 שקל.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by meronk,

היי מישהוא מכיר את הדגם או יודע האם כדי לרכוש אותו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by matan_18,

שלום לכם, אתמול בשעת גשם מאוחרת שמעתי קול של מים מטפטפים ממש קרוב. קמתי הדלקתי את האור וחשכו עיניי ! איכשהו בגלל רעף שבור נכנסו מיים וטיפטפו לי לתוך החדר היישר...למסך ( לתוך המסך) . השאלה הנשאלת האם יש בכלל טעם לחבר אותו אחריי שנכנסו אליו מיים? המסך הוא מסך מצויין ויהיה לי חבל לזרוק אותו בגלל כזה דבר. האם יש ישועה?

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by Green,

שלום אני קונה רוצה לקנות עוד השבוע כרטיס מסך AGP עד 900שח (יכול לחרוג קצת + או -) הבנתי גם שיש כרטיסים שניתן לפתוח בהם צינורות ולעשות אותם יקרים בהרבה בקיצור מה הכי מומלץ אני יכול לקנות בחיפה,רעננה,הרצליה פיתוח,רדרה ונתניה תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by PuMbA,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by mmnetanya,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את כרטיס המסך eVGA 7800GS CO Superclocked 256MB AGP ???

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by שבע-שנים,

שלום, רציתי לנצל את ה-TVOUT שיש בכרטיס המסך שלי, ,Geforce 6800GT אבל נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב לטלויזיה בהצלחה אבל אני מצליח לראות רק בשחור לבן כשאני על NTSC וכשאני מעביר ל-PAL אני רואה טיפה צבעוני אבל הכל מטושטש ולא ברור והטלויזיה כולה מרצדת. הטלויזיה היא של PHILIPS , דגם : 25PT4001/58. האם אפשר לתקן את הבעיה?

17. והוא צריך להיות מותאם למשחקים כלומר עד 8MS עד 3K

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by sifali,

אני צריך דרייבר לזה אפשר?

• 7 תגובות
    • 497 צפיות
  19. חברי פורום Hwzone היקרים, לאחר שהדיון המקורי חצה את ה1300 תגובות והתקרב ל20 אלך צפיות, חשנו כי עלינו לטפל בנושא. הרגשנו כי הדיון הענק הזה מיצה את עצמו והאפקטיביות שלו אבדה. אי לכך ובהתאם לזאת, החלטנו (עפ"י רעיונו של lharpaz) לפתוח מחדש סטיקי אשר יתחלף כל חודש. בהתאם לכך, כל חודש ינעל הדיון של החודש שעבר ואילו אחד חדש יפתח, עם עדכונים במדת הצורך. מיותר לציין שבאותו החודש התגובות יכתבו בדיון המיועד לאותו החודש. כמו לגבי הדיון המרוכז הקודם, חל איסור על פרסום נושאים הקשורים להמלצות על LCD ושאלות על מושגים הקשורים לLCD שלא במסגרת הדיון. מי שיעשה זאת יקבל אזהרה. אחרי 3 אזהרות ינקטו כלפיכם צעדים (השתקה/הרחקה מהפורום). אנו מודעים לכך שכרגע אין רשימה של מסכים מומלצים. אם מישהו מ…

• 232 תגובות
    • 24.5k צפיות
  20. Started by Lirux,

טוב אז יש לי את הכרטיס ATI X800 GTO2 ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה... אז קיבלתי עם הכרטיס מסך את הכבל של ה vivo עכשיו לכבל הזה אני אמור לחבר את הכבל ממנו לטלוויזיה... הכבל שיש לי הוא זה: צד אחד s-video וצד שני rca אני מחבר את הכבל הכל טוב ויפה...אבל בדרייור של הכרטיס מסך הטלוויזיה לא מופיעה לי! מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by bmagice,

אני מתלבט בין gainward, leadtek, eVGA ? מישהו מכיר את ההבדלים אם יש?

22. Started by PuMbA,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. Started by AvigdOr.GT,

אהלן חברס, יש לי כרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני לאחר פורמט ואין לי דרייבר נורמאלי, יש לי אחד מהאתר של NVIDIA אבל הוא דיי "חולה" בואו נקרא לזה הוא הרבה יותר חלש ממה שהוא היה תמיד, אז מישהו יכול להמליץ לי על דרייבר טוב שהוא משתמש בוא?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by PoHuisT,

הממ 4279 תוצאה טובה? בלי OC

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by solo53,

מחפש דריבר ל RIVA TNT2 באתר של NVIDIA כל מה שמצאתי לא מתאים כך לפחות ה WINDOWS טוען גם הדיסק המקורי לא מאפשר להתקין ממנו באותה טענה אני יודע שזה כרטיס ישן [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים