עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by comix_dude,

אני הולך לשפר קצת את הכרטיס מסך שלי החלטתי להוציא עד 500 שח והעלתי שתי כרטיסי מסך הספק כוח שלי הוא 300W עד עכשיו היה לי או 64 או 128 אני חושב ש 128 GFORCE 2MX ואני רוצה לשפר GIGABYTE R955256D-OEM AGP RADEON 9550 256Mb DDR DVI+TV-OUT 3Y הוא עולה 416 שח .... או ל כרטיס גרפי ATI Radeon X9600PRO 256MB Gigabyte שהוא עולה 475 שח אני לא מתקמצן על ה 60 שח ואבל האם יש באמת איזה שהוא הבדל בניהם והאם המתח מהספק יספיק????????? והאם כדאי לי לקחת GFORCE ועם כן איזה במחיר הזה???? שיימוד טוב במשחקים כבדים.....

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  2. קרדיט: Xlabs לאחר ציפייה רבה, NVIDIA סופסוף שיחררו כרטיסי QUAD SLI למכירה. עד היום המחשבים היחידים שבהם היה ניתן למצוא כרטיסים כאלו, היו מחשבים מוכנים של חברות שונות, כמו מפלצת הגיימנג של DELL, הxps600, ורק קהל מצומצם מאוד של אנשים (לדוגמה, אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב ב 10,000 דולר) היו יכולים להנות מביצועים חסרי-תקדים של 4 כרטיסי מסך מהטובים שמוצעים בשוק, העובדים יחדיו בשביל לספק חוויה גרפית שאין שניה לה. 60 שניות על QUAD SLI QUAD SLI היא טכולוגיה חדשה יחסית, הפותחה ע"י NVIDIA, המאפשרת ליצור כרטיס מסך אחד, בעל שני PCB, ועל כל אחד מהם ליבה, זיכרון, קירור, וכל מה שכרטיס מסך רגיל צריך בשביל לתפקד. הכרטיס הזה, משתמש בחיבור PCI-E יחיד, כלומר, זהו כרטיס מסך כפול. אך ל…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by g1zey,

יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by pakomako,

חבר שלי רוצה לקנות אבל יש לו agp עכשיו הוא רוצה לדעת אם שווה לו לקנות לוח אם שלם בשביל לקנות כרטיס pci-e או שה 7800 gs יתן אותם ביצויעם של ה 7800gt... מה אתם אומרים כדאי להחליף ?? יש הבדל משמעותי בביצועים ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. Started by om510,

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX79T256DB-RH.htm זה זה

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by Loki,

החלטתי לקנות 7600GT אבל ראיתי הבדלי מחירים גדולים מאוד (100-150 ש"ח) בין החברות השונות (Leadtek, GIgabyte וכו') איזו חברה הכי עדיפה מבחינת כמות לאיכות? שמתי לב שלevga יש מהירויות יותר גבוהות (ואני לא מדבר על הsuperclocked)... עד כמה זה משנה? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by aviv_fried,

אני מעוניין לקנות כרטיס GF FX5200 AGPX8 ללוח אם שתומך בAGP X4, הבנתי שיש תמיכה לאחור בכרטיסים כאלו... האם תהיה בעיה? כרטיס של איזה חברה עדיף לקנות? תודה,אסף

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by mp91,

יש לי RX 600 XT עם TV OUT.... חיברתי אליו כבל RCA ל S-VIDEO וזה לא מראה לי טוב בטלוויזיה.....(זה מראה לי צצבעוני אך בכול זאת מאוד מוזר ומאוד לא מובן ) הכבל הוא 4 פינים ב S-VIDEO ולעומת זאת אני יכול להכניס כבל עם 9 פינים ל חיבור ה TV-OUT שלי וחבר שלי אמר לי של ATI צריך כבל 9 פינים..... עכשיו רציתי לשאול האם צריך קבל עם 9 פינים ? ואם כן אז איפה קונים כי בכול חנות שהלכתי אליה יש להם רק עם ה 4 פינים... תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  9. אני יודע שהנושא נטחן פה בפורומים, ושרב האנשים כבר לא עונים על שאלות כאלה, ואפילו עשיתי חיפוש וגם מצאתי המון ת'רדים בנושא אבל שום הצעה שם לא עזרה לי. הבעיה, היא, שאני רואה שחור לבן עם יציאת S-VIDEO. אני מחבר כבל SVIDEO ל-RCA, מחבר לטלוויזיה, ו, שחור לבן. ניסיתי החלפת כבל, לא עזר. החלפת שיטת שידור מ-NTSC ל-PAL A B C D E גם לא עזר, עדיין שחור לבן. כרטיס במסך הוא של אינטל (מדובר במחשב נישא של LG). כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהמחשב מאפשר לי רק 8 סיביות צבע, וכשאני מנסה לשנות ל-32 BIT זה לא אפשרי. מישהו יכול לנסות לעזור? תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by nore0,

פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by IGk,

מה כרטיס ה AGP הכי חזק כיום גם ATI וגם NVIDIA ?

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by roKp,

שלום, רכשתי מסך LCD חדש 17 אינץ שהחליף את ה15 אינץ. אני נהגתי להשתמש ברוזלוציה 1024X768 במסך הישן, אבל בחדש רואים לא חד. שיניתי את הרזולוציה ל1240 ואז רואים הכל בקטן. שיניתי ל120 DPI אבל עדיין באיטרנט רואים על חצי מהדף באתרים רבים. האם יש פיתרון לבעייתי? אני יכול להשתמש ב-1024X768ועדיין לראות בחדות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by stlior,

שלום. עכשיו יש לי radeon 9600 series, ואני רוצה כרטיס חדש, הבעיה היא שהלוח אם שלי הוא AGP ויש לי תושבת 478. אז אני צריך למצוא כרטיס טוב, שיתאים ללוח אם שלי, אבל שנאי לא אצטרך להחליף אותו עוד שנה כדי שאני אוכל לשחק בשחקים חדשים. אני מחפש כרטיס במחיר של עד 900 שקל, אלף שקל אם יש הבדל גדול, אבל לא יותר מזה. תודה.

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by tronado,

?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  15. שלום יש ברשותי מחשב 2.4C , לוח אם ASUS P4P800 DDR 512 400 MHZ , בעקרון אני הולך לקנות עוד ג'יגה או 2 ג'יגה זכרון הכרטיס מסך שברשותי כרגע זה ATI RADEON 9600 PRO אני מעוניין לקנות כרטיס חדש עכשיו כמעט קניתי את ה GEFORCE 7800 GT אבל לפי כמה ביקורות שהיו פה היה עדיף לקנות 6600GT בפחות כסף עכשיו ראיתי מלא תגובות והודעות פה מהכרטיסים הבאים מה נחשב הכי טוב למערכת שלי : 6600 GT 6800 GS 7600 GT לפי מה שהצלחתי להבין ה7600GT הכי מוצלח הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו בסלוט AGP אז איפה אפשר למ למצוא אותו עם סלוט של AGP יש מצב שאת הכרטיס הזה עשו רק עם PCI E (למרות שלא נראה לי כי NVIDIA עדיין משקיע בסלוט הענתיקה הזה AGP) עכשיו כמה כרטיס חדש למערכת הרקובה שלי ישפר ביצועים…

• 39 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בחור עם מחשב ישן Athlon XP 2500+ החליט לבדוק כמה שיפור יהיה אם הוא יחליף את כרטיס המסך הישן שלו (FX5700) ב-6800GS החדש. הוא הניח שעם כזה מעבד ישן השיפור לא יהיה עד כדי כך משמעותי. אני חושב שהתוצאות מדברות העד עצמן. http://www.overclockers.com/articles1309/

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הטכני בא ניסה כל מיני שיטות ולא הצלחנו להפעיל תתצוגה חשוב להגיד גם שהקול שאני שומע זה לא קול של הערוץ שבוא נמצא הממיר אלה קול של ערוץ אחר =\ ניסינו לחבר תממיר לכ.טלויזיה כם דרך קומפונט(משהו כזה) וגם דרך האנטנה משהו כזה - אני לא זוכר בדיוק מה הטכני אמר לי...

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  18. אני קונה בקרוב את ה-Hauppauge WinTV PVR150 למה אני ומחבר אותו ואיך כדי שאוכל לראות טלווזיה במחשב? האם חייבים לחבר אותו לממיר דיגיטלי, או שאפשר רק לשקע הכבלים בקיר? תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  19. ב"ה שלום חברים יקרים שלי ופורום נכבד אני לקראת קניה של כרטיס מסך חדש בקרוב ומתלבט כבר שנים מה לקנות אם לא הבנתם אז אני תמיד מחכה למה שהולך לצאת עוד חודש חודשיים אבל זהו החלטתי שכבר נמאס לחכות, מעדיף לחכות יותר למשיח שיבוא ב"ה שאולי גם יגאל אותנו מהמחשב הזה חחח ;D הסקר למעלה מתייחס אך ורק לכרטיסים של ATI, אני דורש מכולם לא לתת לי המלצות על NVIDIA בבקשה !!! אני אך ורק בכיוון כרטיס ATI מסיבות אישיות, ובעיקר בגלל שאני זקוק לכרטיסים לעבודה עם TV בנוסף למסך המחשב ... בנוסף התייחסו לכך שהכרטיס יהיה לעבודה של שנה בלבד, מחפש להנות עכשיו זה הכל, שנצתרך נחליף שוב לא בעיה בכלל ויעבוד על מחשב AMD אטלון 3200 כנראה עם 2GB זיכרון ... אז ככה: 1 - ניתן להצביע פעם אחת בלבד !!! …

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by WaRez.,

שאלום.. אני מחפש מסך LCD... תקציב - 1400 גג.. מטרות - משחקים.. צריך לכלול - 8MS וDVI 17 אינצ' לא חייב ליהיות סמסונג. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  21. ראיתי אותו וזה מסך בןזונה ובכלל התנתונים שלו טובים! אני מקווה שאני יהנה ממנו... הנה לינק אליו- http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. קניתי כרטיס טלויזיה winfast tv2000xp expert ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv2000xp_expert/winfast_tv2000xp_expert.pdf הוא לא מוצא את כל התחנות משהו יודע איך מוצאים את כולם?? והשלט לא פועל לי משהו יודע איך מפעילים אותו?? אני חושב שיש משהו כזה שמתחבר לכרטיס מאחור והוא המקלט שלו זה נכון?? תודה!!

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by nore0,

פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות 7900GX2 כאלה 4 כרטיסים איפה אפשר לקנות אותם באתרים שאם בארץ תודה מראש לעוזרים

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. האם אפשר לעשות קרוספייר של שני כרטיסים מאותה סדרה אבל לא של אותה חברה? לדוגמא : X1600PRO GIGABYTE + X1600PRO SAPHIRE?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים