עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. משחקים וכל דבר שאני שם על מסך מלא לא ממלא את כל המסף ותמיד יש מסביב "עודפים שחורים" (נראה כאילו זה רץ על 640X480)... איך מסדרים את זה?(יש לי X800XL על מסך CRT איכותי ורזולוציה 800X600)

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by tomer_et,

ראיתי את הדרייבר הזה ברשימת ההורדות של האתר. מישהו יכול להסביר לי למה הדרייבר הזה משמש ובמה הוא שונה מהדרייבר הרגיל בגירסה הזאת? ועוד משהו, האם הוא נחוץ בכלל ואם כן, איך בדיוק מתקינים אותו. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

מצטער על הבורות אבל קיבלתי עם הכרטיס מסך ?DVI to VGA converter? *מה הוא עושה? *המסך שלי MAG INNOVISION 770FD CRT האם זה משנה את איכות התמונה? *למה הוא משמש? בתודה מראש G.A

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות בקשר לאופציות של הדריור 3.7 קראתי את הfaq בפורום הזה ולא היה שם תשובה לשאלותי 1: באופציה של ה-d3d למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings ובפנים יש 2 אופציות שנקראות support DXT texture formats שהיא פעולת לי ומתחתיה יש אופציה שנקראת alternate pixel centr שהיא מכובת לי מה הם עושות ולה אחת עובדת והשניה לא 2:באופציה של ה-opengl למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings וביפנים יש גם שתי אופציות שנקראות force Z-buffer depth force 24 -bit force 16-bit ולבטל והאופציה נמצאת על לבטל ותחתיה יש אופציה שנקראת Triple buffering שהיא עובדת לי למה כול זה משמש והם זה צריך לעבוד או להיות מכבה טוב מצער על כול השאלות אבל אני ממש לא מבין בזה אני…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by OuTsIDe,

למה הוא מישתווה וביכלל אים הוא תומך ב DX10?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. כל הרכיבים מצויינים רק דפקו אותו עם הכרטיס מסך והביאו לו את הזבל הזה אז לאיזה רדאון הוא משתווה ואיך הוא יחסוב משחקים חדשים האם אפשר יהיה לשחק על גרפיקה גבוהה או לא?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Impreza,

יש לי את הכרטיס הזה עם 64M לאיזה כרטיס הוא משתווה? אמרו לי פעם שהוא כמו ג'יפורס 2 זה נכון?

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by RoNiMaN,

למה משתווה ATI READON X300 ? כאילו במחינת Gforce

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by Armageddon1,

??

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by Impreza,

התחדשתי לי באחד, לאחר 3 שנים עם Radeon 9600XT 25MB הדגם הוא של Albatron עם 256MB. הורגש שינוי במשחקים אבל קראתי שהכרטיס הזה נופל באיכות מ 9800XT. האם זה נכון? הייתי מאוד פעיל בפורום ב3 שנים האחרונות אך אני כבר לא מכיר את כל הדגמים החדשים. הפסקתי להתעניין שיצאו ה X800PRO. האם ה 7300GT טוב מהם? עד כמה השינוי צריך להיות גדול מ 9600XT? אני ממש לא עושה בנצ'מרקים וכל זה. באחוזים בערך? הכרטיס הוא יד שנייה וגם ככה אני לא משחק במשחקי HIGH-END. אני משחק משחקים סטייל NFS, GTA, Far Cry ואלה. הלוח תומך AGP וזאת הסיבה למה קניתי את הכרטיס שהיה גם זול אך האם הוא באמת חלש מה 9800XT? ב 9600XT שהיה לי מהירות הליבה הייתה 500MHZ וב 7300GT המהירות היא 400MHZ הזכרונות אמנם ב 9600XT עבדו על משהו…

11. שלום. רציתי לשאול למה משתווה כ.מסך HD 3850 256MB לכ.מסך שיש היום? ועל הדרך גם למה שווה היום GTX260? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת אם זה כרטיסי מסך טובים שכדי לשים במחשב, ולמה הם משתווים היום לכרטיסי מסך של NV. עד 450 שקל. תודה לעוזרים.

13. Started by DooM Man,

תמיד בכל מיני כרטיסים גרפיים ועוד הרבה דברים אחרים, אומרים: "אפיק זיכרון 256bit או Windows XP 64bit". למה הכוונה כשאומרים bit? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  14. השחרור הרשמי כבר יצא של ויסטה ועדיין נוידיה הוציאו רק ל 8800 אני חושב שזאת חוצפה לשחרר רק למוצרים חדשים וכל השאר שיחכו במיוחד לאחר שהם מציינים שכל הכרטיסים כן מתאימים לויסטה יש לי 7600 gt ואני כבר מחכה חודש לדרייבר נורמלי...שיעבוד עם טלויזיה lcd

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by CoolOne,

אני יכול להשיג לעצמי כרטיסים של היצרן Club3D במחירים טובים מאד, אבל כיוון שלא שמעתי עליו עד היום, הייתי שמח לדעת, קצת על היצרן, האם הוא נחשב טוב, וכו'.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

כרטיס MID-LOW? כרטיס MID-MID HIGE? כרטיס VALUE?

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  17. אז נכון שאולי באיזה כמה אחוזים בודדים של משחקים כמו CRYSIS לדוגמא, הניצול של מספר כרטיסי מסך הוא לא משהו. ונכון של280GTX יש 1 ג'גיה זכרון על הכרטיס עצמו. אבל בוא נצא מתוך הנחה לרגע שהמחיר בערך זהה (שניים של 4870 יעלו לכם כ2700, אחד של 280GTX יעלה משהו כזה לגרסה הרגילה ועד 3500 לגרסת OC סופר מהירה), למה שאנשים יעדיפו לקנות את הכרטיס של NVIDIA שב 90 אחוז מן המקרים (לפי מבחני ביצועים) נותן ביצועים פחותים? אפילו 280TX בSLI נותן פחות ממערך CF של 4870 ! (קחו לדוגמא את המשחק COD4 ותראו בעצמכם). מישהו מוכן להסביר לי בבקשה את השיקולים פה ? ולצורך העניין, בוא נגיד שיש כבר לאדם שקונה, גם אפשרות ללוח אם, כלומר יכול לקנות X48 או SLI כרצונו. (וב90 אחוז מן המקרים לוחות INTEL הרבה יותר ט…

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. כמו שאמרתי יש לי מסך lcd 19 LG לאין כדי לחבר אותו יש לו חיבור גם לה dvi משהו וחיבור רגיל של מסכים ריגילים למה עדיף לחבר ולמה ? תודה ... על ההסבר ניסיתי לחבר להdvi הצליח ואז הופיע אפשרות של מטול משהו ... לא יודע מה עדיף

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  19. אני מנסה לעדכן את הדרייברים לכרטיס מסך דרך התוכנה והבנתי שזה סיפור מהתחת,התוכנה הפנתה אותי לעמוד של AMD ATI ושם צריך לקרוא "סיפור באיזה שלושה פרקים" שמתאר את כל התהליך כולל כניסה ידנית לרגיסטי כדי למחוק את כל השאריות ואני שואל, WTF ?

20. : פעם חשבתי שזה בגלל הכוח של מעבדים אבל היום נראה כאילו אפשר שדברים יראו אמיתיים יותר (דום 3 הוא מין חצי הוכחה הכל נראה אמיתי אבל אפשר לראות שזה מחשב...) גם הדורות הבאים הולכים בכיוון הזה -סקרין שוטס של אנריל 3 נראים ממש טוב אבל עדיין אף אחד לא יטעה לחשוב שזה אמיתי האם זה עדיין עניין של כוח עיבוד?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מה הדרייברים האלה אמורים לעשות? בכל מקרה המסך נקלט כמו שצריך ועובד טוב, הוא יכול לעבוד יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by p_q,

במסך הזה: http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2515&category_uid=645 יש חיבור USB למה הוא צריך חיבור למסך מחשב? למה אפשר לחבר? תודה לכל מתייחס

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. הדרייבר הרי לא משפר ביצועים או משהו ...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. מה אפשר לעשות ביותר מכרטיס מסך אחד? והאם זה מועיל למשחקים שיש יותר מכרטיס מסך אחד?

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

רק בגלל שיש לו פחות צינורות עיבוד?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.