עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OmegaShadow,

עד היום יצא לי להשתמש רק בכרטיסי מסך של Nvidia ואת ממשק ההגדרות (הדרייבר והתפריט שלו) יצא לי להכיר די טוב. אני מניח שהוא די נוח וחסר באגים מעצבנים. ופעם בכמה זמן יוצא לי להשתמש במחשב שיש עליו כרטיס של Ati ואז נראה שכל ההגדרות שם יותר מסובכות , ולוקח שעה למצוא שם משהו , אבל זה נראה כאילו הם נותנים יותר אופציות להגדרות ושליטה. אז רציתי שאנשים יגידו לאיזה מהחברות יש דרייבר יותר יציב ונוח לשימוש (בלי קשר ליכולות הכרטיס כי על זה כבר יש הרבה דיונים). למשל בשביל אנשים שמחברים את המחשב לטלויזיה אז האם זה מספק את כל ההגדרות הנדרשות וכו'. נ.ב. - ברור שזה לא הסיבה שבגללה בוחרים כרטיס מסך למחשב , אבל מעניין אותי לדעת גם לגבי זה , כי השוואה בין כרטיסי מסך יש בהרבה אתרים , אבל דווקא הפ…

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by dragon772,

האם הכרטיס הזה טוב עדיין? וכמה הוא אמור לעלות? שווה 1500 שקל? ובכמה הוא יותר טוב מה x800gto? מישו יכול לתת לי קצת מידע על הכרטיס הזה ועל ביצועיו כי אני לא מכיר אותו ל AGP

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  3. יש לי GF 7900 ואני היית רוצה לדעת איזה מישחקים יש שמנצלים את כל כוחו של ה GF 7900

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by lmlm,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 לא יודע מה השיפורים. אם משהו יודע.שיביא כדי שכולם נידע

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by -R-E-L-,

יש מלא 7600 אבל איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור ומהירויות שעון.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  6. שלום כולם ! הבעיה היא כזאת, קניתי את המסך הנ'ל חיברתי אותו והיתקנתי את כל הדרייברים, עכשיו שאני מדליק את המחשב רואים שהמסך נדלק, לאחר מכן שעולה הווינדוס הוא נכבה, הקטע המוזר זה שאם לוחצים על הכפתור של ההפעלה (זה שנמצא במסך עצמו), הוא נדלק לחצי שניה ומראה תמונה הוא לא נכנס לשום מצב סטנד ביי או משהו כזה,הוא פשוט מראה שהוא דלוק ואין תמונה בעיקרון יש לי כרטיס מסך רדון 9700, אם תצטרכו עוד פרטים שיסיעו לכם, אשמח לתת! בתודה מראש, לירן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. איך כדאי לי לחבר ??? יש לי כרטיס מסך POWERCOLOR X800GT 256MB

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by lmlm,

בפורום XS מצאתי את הכתבה הזאתי: http://www.cooltechzone.com/Departments/Featured_Story/NVIDIA_G80_Delayed_200604092276/ כשקראתי את זה יש לי חששות שG80 יהיה FX הבא. ועוד הוא אמור לצאת אחרי ה R600 ולפי הכתבה יהיה גם במחיר נמוך ממנו. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  9. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. Started by most,

אני צריך שתביאו לי את ההצעות הכי טובות לכרטיס מסך ל-agp בתקציב של 500 ש"ח בלי חריגות גדולות מדי... הקטע הוא שיש לי כרגע fx5200 ולכן אני רוצה כרטיס שיביא לי שיפור שאני אוכל לראות במשחקים... דרך אגב...ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=11445143064722293〈=heb וזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12189 וזה:http://www.memorypc.co.il/?catid={3221E42F-0AB9-44A7-BCD0-24203EDF4846}&itemid={7D8214B6-33D1-4177-BF3A-DE0400321746} וזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4935 איך הם ומה עדיף מבינהם(ותנו הצעות אם אתם מוצעים דברים טובים יותר שמתאימים לתקציב)?

• 12 תגובות
    • 645 צפיות
  11. שלום,הרבה זמן רציתי לראות טלויזיה במחשב ושאני גם אוכל להקליט תוכניות טלויזיה על המחשב. ולא יצא לי לבדוק איך עושים את זה כמה זה עולה וכו'. היום הסתכלתי באריג'נט (arigent.co.il) אם מישהו מכיר וראיתי במבצעים שלהם כרטיס טלויזיה שמאפשר לחבר את הממיר למחשב ומגיע עם כל הכבלים התוכנה הדרושה לשם ראיה והקלטה של תוכניות טלויזיה. עכשיו התיאור של המוצר לא מדויק לגמרי ואני לא בטוח שזה באמת מה שאני צריך כדי לראות והקליט מהממיר תוכניות טלויזיה אז רציתי שתגידו לי אם הכרטיס יעשה את מה שאני צריך. וגם בלוח אם שלי אין יציאת פי סי אי אקספרס ורשום שהכרטיס צריך יציאת פי סי אי אבל אני לא בטוח לגמרי אם הם לא מתכוונים לפי סי איי אקספרס. בכל מקרה אני צריך שמי שמכיר את הכרטיס או מבין בדברים האלה יגיד…

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by Dj Matan,

שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול...... תודה רבה לכם!!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. היי, יש לי geforce 2 mx400 64mb מעונין בהמלצה לכרטיס שיתן תמונה חדה וחיה יותר-תקציב 300 ש"ח גם יד שניה אבל עדיף חדש אם הוא יותר טוב p4 2.4c 533 fsb asus p4sdx agpx8 memory 768mb מסך iiyama 17 תודה.

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by getsomefood,

מתי ati/nvidia יוציאו את כרטיסי הדור הבא שלהם (שתומכים בdx10) האם זה יגיע בערך באותו זמן של המעבד החדש של intel?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by K0sTa,

הכותרת אומרת הכל. איזה כרטיס הכי חזק בתקציב הנ"ל ? ללא OC..רק AGP תודה

• 16 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by hairpiss,

Tr+Tf ב 8 מילי שניות או GTG ב 2 מילי שניות?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. אהלן. אני זקוק להמלצה מכם. יש לי מחשב עם פרסקוט 3 GH עם 512 זיכרון ואני מתעתד להתקין בו AVID וגם FLASH לצרכי עבודה ולימודים. אני צריך כרטיס שיאפשר לי עבודה חלקה כשאני מפעיל כמה יישומים בבת אחת ורצוי כמובן שלא יהיה יקר. עוד שאלה קטנה...יש לי אפשרות להגדיל את הזיכרון ל-1 GB (עוד 512 ללא תשלום) האם זה יאפשר לי לחסוך מעט בקניית כרטיס המסך ? תודה רבה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. אני רוצה להוסיף וידאו אין למחשב ושמעתי שמוכרים אותו בנפרד גם בלי כרטיס מסך. אז רציתי לשאול איך זה נקרא וכמה דבר כזה עולה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  19. הכוונה היא להשקיע בחלקים אחרים כגון כרטיס מסך טוב חשבתי לקנות מסך יד שניה השאלה היא האם אני יסבול מאיכות ירודה או מקרינה עקב העובדה שהמסך ישן :

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ........

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by sma,

אני מחפש כרטיס מסך במחיר של עד 1000 ש"ח. הבנתי מקריאה בפורום שהמועמדים הראשיים הם 6600GT או 1600 PRO. רציתי לדעת אם יש כרטיס של חברה ספציפית שעדיף על האחרים, מה החשיבות לכמות הזכרון על הכרטיס? (האם יש צורך ב-512 MB או מספיק 128 או 256, מה ההשפעה של הזכרון). כמו כן חשוב לציין שאני מחפש כרטיס AGPX8. תודה מראש, נ.ב אני אודה אם תוסיפו קישור לכרטיס שעליו אתם ממליצים (לחנות מומלצת).

• 15 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שלום ברצוני לקנות מסך 19' LCD המיועד לאפליקציות של עיבוד תמונה , כלומר חשוב לי החדות ואיכות התמונה בתמונות עליהם אני עובד. סדר גודל של תקציב 2200 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  23. Started by sagi_gan,

שלום אני רוצה להחליף את המסך שלי במסך חדש עד 1800 שח 17 אינטש דק שטוח נ.ב אני לא ראיתי המלצות למסכי lcd בסטיקי אז עם צריך לנעול ובבקשה קישור..תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום!!! אנחנו כבר יודעים חלק מהמידע על הנתונים של ה R600... כמו זה שהוא יתמוך ב DX10 וייוצר ב 65NM (או מקסימום 80). אתמול, האתר CoolTechZone פירסם נתונים נוספים... הליבה תכיל 64 מעבדיי שיידרים... זה ב 16 מעבדים יותר מאשר ב R580. יש מצב שהכרטיסים המבוססים ליבץ R600 יהיו עם זיכרון GDDR4... הקלוקים בהתאם... הליבה תוכננה בארכיטקטורה חדישה שכנראה תמעיט את צריכת החשמל ואת פליטת החום בהתאם - ולא רק זה כמובן... כמו כן ליבת R600 תוכל להציג אפקטים פיזיקליים, כמו AGEIA PhysX. לבסוף, ההכרזה של הכרטיסים תיערך בסוף דצמבר השנה... Windows Vista יוצא בינואר... ככה שהכל בדיוק בזמן ;D כל הנתונים שכתובים למעלה הם לא סופיים ולא רשמיים, וכמובן שיכולים להשתנות לא פעם ולא פעמיים... …

• 8 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים