עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קורה לי לפעמים שנוגעים אצלי במסך עם האצבעות וכל פעם שנוגעים בו אז נוצרת ה"גומה" הזאת....שמעתי שהמסך עלול להקרע מזה או שעלול להגרם לו נזק,האם זה נכון?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  2. האם הוא כבר מקרטע במשחקים של היום(אני בינתיים לא מתקין משחקים כי המחשב נגוע עד שאני יפרמט) הNFS האחרון יפעל עליו??

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Norm4nde,

איזה כרטיס מסך הייתם מציעים עד 700 שחים ל AGP אפשר לגלוש אך לא בהרבה למשחקים כמובן!

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by K0sTa,

איך הכרטיס ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5032 ולאיזה מהכרטיסים של ג'יפורס הוא משתווה בערך? איך הוא יהיה במשחקים? תודה! :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  5. זה מאוד חשוב כי אני חושב ש 2 ms זה יותר מידיי מהר...אולי אני סתם פרנואיד כי תמיד שיצא משהו מהיר מישהו שיחשוב שזה מהיר מידיי (רק "לסבר את האוזן" שיצרו את המכונית הראשונה היא נסעה רק ב 30 קמ"ש הכי הרבה ואמרו שזה מסוכן ליסוע ככה...ומי חושב ככה היום?! ) אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם כאילו אני רוצה לקנות 8 ms ואני מתלבט בין l1950b עם 8 ms לבין l1970hr עם 2 ms בתודה עידו מנהלים בבקשה לא לנעול...

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  6. שלום לכולם במחשב של חברה שלי מותקן כרטיס מסך RADEON 9700PRO, ודרייבר CCC, עברתי שם על כל האפשרויות ואני לא מצליח לעביר את התצוגה למסך של הטלוויזיה :-\ מישהו יכול לתת לי תמונה של המקום שאני צריך לגשת אליו כדי לשנות את ההגדרה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. שלום יש ברשותי כרגע gforce 6200 ואני ממש מאוכזב ממנו. זה החלק היחידי במחשב שלי שאני מאוכזב ממנו והוא לא מתאים ברמתלו לשאר החלקים. אני מחפש כרטיס יותר טוב במחיר 1200 פחות או יותר, לא משנה לי אם זה ATI /nVidia אם לכם זה משנה אז תגידו למה. ראיתי את הleadtek px7800gt בpc discount אבל זה לא נראה לכם הגיוני ואני לא מצליח להשיג אותם בטלפון ולפי השוואה באתרים אחרים המחיר הזה באמת נראה בדוי. מדובר בטכנולוגיית PCIX אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כן, הוא יותר מהיר מהVP191 (שמהיר מהVP930). כנראה שהפעם VS התעלו על עצמם, כי הVX924 הציג זמן תגובה שמגיע במקרים מסויימים גם ל30ms. הפנאל של הVX922 נשאר בין 5-10MS תמיד, בניגוד לVP191 שהוא בין 12-15MS. אפשר לראות את זה כאן: http://www.tomshardware.com/2006/03/27/the_spring_2006_lcd_collection/page35.html

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by Mantis,

מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? 6 חניוות כותבות ב"טעות" על ה Leadtek nVIDIA GeForce PX7600GT שהוא7800GT?? :bash: :kopfpatsch: :screwy: אמנם בחנויות עצמן ובפרטים נוספים כתוב 7600GT (חוץ מבחנות הראשונה שאשכול עלייה ננעל) אבל זה מאוד מטעה, הרבה אנשים עלולים ליפול בפח הרי המחיר חשוד אבל כשרואים ב 6 חנויות... בכל מקרה השם כמעט זהה לחלוטין רק מחליפים 6 ב 8 ככה שזה לדעתי ניסיון זדוני לרמות את הציבור (או טעות ממש מפגרת שך ZAP)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by aldema,

מבין הכרטיסי מסך לניידים מהו הסדר? מהטוב לפחות.. ואם יש הבדל משמעותי בין כל אחד מהם? NVIDIA 7800 NVIDIA 7400 NVIDIA 7300 Go6600 NVIDIA ATI X1600 ATI X1400 ATI X700

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  11. שלום, אני קונה lcd והמליצו לי פה על l1950b ואמרו לי שהוא טוב למשחקים עם 8 ms ועם pivot + dvi ועם כל מה שצריך.. אבל אז ראיתי את המסך l1970hr עם אותם מאפיינים + הוא מתקפל לגמרי שאפשר לתלות על הקיר ועם 2 ms ועם יחס ניגודייות של 1:1600 שזה מדהם למסך lcd וגם הוא זכה בפרסי עיצוב... אז רציתי לדעת מה אתה ממליצים ומה ההבדל בכלל בינהם הנה לינקים עם מידע מהאתר של lg l1950b http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1950B.jhtml l1970hr http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml בתודה עידו נ.ב. תגיבו מהר אני רוצה לקנות אותו מחר אולי אני אבוא לפגישה של הפורום ומשם ילך לקנות..

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by GHOST,

מישהו יודע אולי על חנות שיש אצלה במלאי 7800GS?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  13. שלום, ברשותי המחשב הבא: Athlon XP 3200+ 512mb ram leadtek geforce 4 ti4400 128 ram ואני רוצה לשדרג. הסיבה לשדרוג היא שOblivion מחייב כרטיס מסך שתומך בפיקסל שיידר 2.0. כרגע אני מגיע עם 3dmark 2003 ל1850 נקודות, ורוב המשחקים די צולעים. אני מתלבט אם לשדרג את כרטיס המסך בלבד, ואז אני אצטרך לקנות כרטיס AGP, לבין לשדרג הכל, ואז הסיפור הרבה יותר יקר, אבל אני אוכל לקנות כרטיס PCI Ex. מה דעתכם? האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יביא אותי לתוצאות טובות מבחינת משחקים חדשים, או שזה בזבוז כסף ועדיף כבר ללכת על שדרוג כולל?

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by kipi25,

שלום, מה ההבדלים בין שני כרטיסי המסך הבאים: XFX GeForce 6600 256MB DDRII PCI-E PV-T43P-UDL6 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 PCI-E 256MB GV-NX66256DP2 איזה מהם טוב ומומלץ יותר למשחקים וצפייה בסרטים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by STmh04,

שלום לכולם, לאחר עיון בפורום וקצת בגוגל, הגעתי למסקנה שעד 850 שקל הכי טוב להביא את הכרטיס הנ"ל (פלונטר). לאחר שרכשתי אותו אתמול גיליתי להפתעתי שאין לו חיבור לספק כוח, ושבנוסף אי אפשר לעשות לו OC. מהירות המעבד הנתונה היא 400MHZ למרות שבאינטרנט רשום שהוא יכול להגיע גם ל800. בעקבות כך הביצועים רחוקים מהמצופה (לאחר בדיקה מעמיקה על COD2 QUAKE 4 NFS). לאחר שעות של משחק התחילה תופעה של חלקי מסך מתים בNFS (כלאמר המסך נהיה שחור בחציו) וכו'. האם ייתכן שאלה יכולתו של הכרטיס, האם הבעיה בסמפל הספציפי שלי?

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by jacko_il,

שלום לכולם, לפני כמה ת'רדים בקשתי המלצה לכרטיס מסך טוב כשהכיוון שלי היה 7600GT.. אחרי קצת מחשבה החלטתי שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על כרטיס חזק יותר - ההחלטה הכנראה סופית היא 7900GT.. אחרי בירורים ברשת ובכמה טלפונים מצאתי כרטיס של GAINWARD ב 2000 שקל בנעה מחשבים.. עוד כמה טלפונים ובירורים הובילו אותי לחנות (מוכרת מאד שלא אנקוב בשמה) ואחרי הפעלת קשרים ולחצים הצלחתי להוציא מהם בהנחה כרטיס 7900GT של MSI ב 1800 שקל.. השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על החברה/הכרטיס שלהם.. כי לי אישית לא יצא לעבוד עם שום מוצר שלהם.. אני רק מכיר את החברה מכתבות וסקירות ועד כמה שאני יודע זו חברה די טובה.. ועוד דבר שחשוב לי לא פחות - באתר החברה שלהם מצויין שהכרטיס מגיע עם כבל חיבור למתח …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The Ripper,

לבעלי כרטיס ATI יש את האופציות הנ"ל להגדרות הדרייבר ול-OC, כשיש את האופציה של ATI CCC הדורשת התקנת .NET ומאד בעייתי לטעמי. אני כרגע בכלל עם דרייבר ישן שהגיע עם - CP (מה שהוחלף ע"י CCC סופית), רציתי לדעת באיזה פתרון אתם בחרם ואם תוכלו לפרט קצת אז בבקשה... תודה, המרטש.

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  18. שלום, אני מחפש כרטיס מסך ב-1600 ש"ח והוא צריך להיות AGP המפרט בחתימה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by FAT32,

ATI Radeon X9600 XT ATI Radeon 9800 GeForce FX 6600 (ואל תציעו לי להוסיף לג'י פורס 6600 GT כי אין לי תקציב...)

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by ophir555,

lg מפרסמת מסך חדש 19 אינץ בעל 2ms ןקונטרסט של 1:1600, מחיר כ 2500 שקל בארץ (באג מחשבים) האם הגיוני= רוב המסכים (סמסונג, בנקיו, מאג ,ויוסוניק) סביב המחיר הזה הינם בעלי קונטרס של 1:500 1:700

• 48 תגובות
    • 4k צפיות
  22. ב"ה שלום חברים יקרים וחג שמח וכשר לאחר רכישת מחשב חדש לכבוד חג הפסח, עם כרטיס מסך X1800GTO רציתי לבדוק שהכל טוב ויציב ועובד כמו שבאמת מגיע לי שיעבוד ... לדוגמא באתר הזה, כנסו לדף של קוויק 4... http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=793&cid=2 הכרטיס מקבל על הגדרות HIGE עם רזולוציה של 1280X1024 ללא AA ו AFכ 56.2 FPS בבדיקה שעשיתי עם FRAPS ישנם עליות וירידות קיצוניות החל מ 35-60 כמה פחות תנועה יותר על 60 כמה יותר קרב ופיצוצים יורד מתחת ל 40 אפילו ... עכשיו איך באתר ההוא קבעו FPS כזה יציב וקבוע ? ישנה תוכנה נוספת שקובעת ממוצע ? או שישנה דרך או שיטה שעל פיהה הולכים בבדיקות כאלו ... אשמח לשמוע מאלו שיש להם ניסיון בסקירות שעשו פה באתר או אחרים שמב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dragon772,

מפרט: p4-2.8 512m gigabyte GA-8SG800 ינצל אותו?

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  24. עידכון כרטיס מסך NVUDUA יצר לי תקייה עם 32MB של קבצים. C:\NVIDIA\Win2KXP\84.21 אפשר למחוק אותה?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by MATOK,

יש לי מסך samsung 730BF LCD (נקנה לפני 4 חודשים). כשאני מדליק את המחשב אין שום בעיה,אבל כשאני מכבה רק את המסך ולאחר כמה דקות שוב מדליק אותו אין תמונה הכל לבן,אני צריך שוב לכבות ולהדליק כדי שזה יסתדר,חוץ מזה הכל עובד מצויין. מה נראה לכם הבעיה אם בכלל יש פה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים