עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SoapSeller,

כרגע יש לה את ה300sft של סוני(20 אינטש' טרינטרון דור ראשון שעבר זמנו). השימוש העיקרי הוא גרפיקה דו-מימדית סטנדרטית. אפשר LCD(בתנאי שיש איפה לראות אותו קודם באזור המרכז). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by Zippy,

קראתי כאן בפורום שאין משמעות לכרטיס מסך לצרכי גרפיקה אלא לצרכי משחקים דווקא. האם זה נכון? האם אין ייתרון למשל לכרטיס (בקטגוריה של מחשבים ניידים) NVIDIA GTX560M לעומת כרטיסים חלשים ממנו לגבי עריכת וידאו? ואם זה נכון איזה כרטיס מסך גרפי מספיק טוב לעריכת וידאו (לא HD) בADOBE PREMIERE? (כמובן שמעבד I7 +8GB זכרון + כונן 7200RPM) אנא עזרו לי להבין בהקדם. הדבר דחוף.תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by lfnuke2,

משרה 1000#: מעצב גרפי עבור חברה לבניית אתרים דרוש מעצב גרפי ברמה גבוהה, נא לשלוח קורות חיים לhqs.info@gmail.com

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות בימים הקרובים כרטיס בינוני לחלוטין - HD 6850, אבל עלו לי ספקות בקשר לתיזמון, ושאולי כדאי לחכות לדור החדש. רציתי לשאול אם סידרה 7 (כרטיסים בינוניים), אמורים להציג ביצועים או טכנולוגיות חדשות שאמורות לגרום לי לחכות עם הרכישה? תודה

5. אני משחק לא מעט ובעיקר ברזולוציה המקסימלית של המסך שלי(1920X1200) אני מוכן לחרוג מהתקציב אם זה אומר שאני אוכל לקבל כרטיס מסך טוב שיחזיק מעמד בכבוד כמו ה8800 שלי, את המפרט ניתן לראות בצד. תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Animor,

אהלן, אני מעוניין לרכוש בקרוב את ה-970. איזה מהדגמים נחשב לשקט ביותר? קראתי גם שבחלק מהכרטיסים יש coil whine, יש מידע היום מאיזה דגם עדיף להימנע? הרכישה תתבצע ככל הנראה באילת (KSP או אייבורי).

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

שלום אני צריך כרטיס מסך לאחותי הקטנה ואני מתלבט בין 2 כרטיסים אני מבקש ממכם שלא תציעו כרטיסים כי עוד חצי שנה הערך אנחנו מחליפים לא כרטיס מסך שתומך DX10 אני צריך לבנתיים את חוות הדעת שלכם הכרטיסים הם: GEFORCE 7950 GT 512 MB או GEFORCE 7300 GT 512 MB SLI שני כרטיסים כאלה אז שזה יהיה GEFORCE 7300 GT 1024 MB תודה אני צריך המלצות עד יום חמישי ונא לא להציע כרטיסים כי עוד חצי שנה אנחנו משדרגים אז לבנתיים אנחנו צריכים שתגידו מי יותר טוב אני חשבתי על ה7950 GT ביי

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. Started by sheff2k2,

כבר כמעט גמעה בליבי ההחלטה לקנות gainward gtx970 phantom, בעקבות הביקורת המעולה ב3dguru ועוד מספר אינדיקטורים, אך פתאום אני נתקל במשהו שלא הייתי ער לקיומו בכלל: coil whine. ב3dguru צוין שהכרטיס הזה מאד שקט, אך זה מתייחס כמובן לפעילות של המאוורר, ואין שם שום ציון של התופעה הזאת. החלטתי לבדוק את זה לגבי דגמים אחרים של gtx970, ואני מגלה שיש אין ספור תלונות וסרטונים בנושא, למרות שהכרטיס הזה קיים רק מספר חודשים. נתון מעניין מאד: חיפוש בגוגל של gtx970 coil whine נותן 72 אלף תוצאות ,בעוד שחיפוש של gtx770 coil whine,ש כאמור קיים הרבה יותר זמן, נותן 22 אלף תוצאות בלבד. כל זאת למרות העובדה שהכרטיס החדש צורך פחות חשמל מקודמו. כמובן שהתחלתי לחפור בגוגל על solution. חלק טוענים…

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by godisme171,

אני מעוניין בכרטיס מסך חדש עם יציאת TV טובה במחיר של 400-450 +/- וההתלבטויות שלי הן: XFX G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI Sparkle G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI MSI G4MX440SE-T - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT Triplex Silver Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail ALBATRON GEFORCE MX 440SEN GAINWARD GF4 PRO 600 GIGABYTE ATI RADEON 7500LE 64 mb TwinView TV OUT Retail Sparkle Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ATI RADEON 7500LE 64MB SDR DVI GAINWARD GF4 600 PRO MX 440 TV OUT GIGABYTE GA-AR64S-H RADEON 7500 POWER COLOR RADEON 7500LE 64MB SDR DVI מה אתם מציעים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bombe1,

ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI TOXIC EDITION Sapphire או ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI SONIC Palit מסך 22 אינצ'

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eden_g,

הנה המפרט הצולע שלי.. ספק JTC500W ATX12V אני רוצה לקנות ספק- חשבתי על זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1032 וכרטיס מסך טוב שיפעיל משחקים כבדים חשבתי על זה- http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11806 מה דעתכם על השילוב בין שתי אה לבין המפרט הקיים שלי? והאם אפשר לוותר על הספק?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by toktok,

הי, התקנתי פיפא 2008 על מחשב חדש,וכאשר אני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור ואז המשחק חוזר לווינדוס(XP ), יש לי כרטיס מסך חדש (PALIT GT8800 512 MB) והצלחתי להפעיל משחקים מתקדמים לא פחות (COD4),בנוסף יש לי דריבר מעודכן. מה יכולה ליהיות הסיבה לבעיה? *מקווה שהשאלה קשורה לפורום,פשוט רב האנשים אמרו שזו בעיה שקשורה לכרטיס מסך. תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by hagay21,

למישהוא יש מושג אם ה x850xt pe ייצא ל AGP בשנה הקרובה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eladbt,

שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by אמיר_ה,

היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים ועבודה משרדית. אני עוד מתלבט בין מסך 19'' ל20''. השאלה היא, האם גודל המסך צריך להוות שיקול בבחירת כרטיס (בגלל הבדלים ב- native resolution)? למסכי 19'' אפשר להסתפק ב256\320 מגה ולמסכי 20'' עדיף להשקיע ב512\640? או ש320 מגה (למשל) יספיקו גם ל1200*1600?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Sapphire ATI Radeon HD 5570 1024MB PCIe או Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe המחשב הינו מיועד קצת למשחקים , לתוכנות ולסרטי HD מה הייתם לוקחים ? תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by Headspin,

אני צריך לקנות כבל מה TV OUT של MSI זה חיבור S-V רגיל.. ???

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Holography,

אני מחפש למחשב של אחותי כרטיס price\oc בתקן AGP ראיתי תוצאות אוברקלוק יפות מאוד לGeForce 6200 AGP @ 6600 GT http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52765 ורציתי לדעת מאיכן ניתן להזמין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by kotvana,

אני שוקל לקנות HD3850 ומה שמרשים אותי זה שהוא בא עם 256BIT ועם זכרון DDR3, פחות מעסיקה אותי העובדה שהוא "רק" (?) 256 מגה זיכרון. מנסיון עבר (של כרטיסים ישנים) ומבדיקות שראיתי האלמנט הזה הוא הכי פחות מכריע בכל מה שנוגע ל-FPS. כלומר: קיים הבדל, אבל הוא זניח לעומת ההבדל בין 128 ביט ו-256 ביט או בין DD2 DDR3. האם אני צודק? או שאני חי בעבר?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלחתי מסך LG FLATRON לתיקון לספק מורשה של LG בישראל והם דורשים 85 דולר ללא מע"מ לתיקון.. וזה מחיר התחלתי..!! הם אפילו לא בדקו אותו עדיין ..מה זההה זההההה? אני זוכר שמשהו אמר לי פה שחבר שלו תיקן לו את המסך.. אם אתה רואה את זה אני חיב את העזרה שלך דחוף

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by t83,

בוקר טוב, זקוק לעזרה קטנה, חיברתי את המחשב לטלויזיה (כבל HDMI קצר,למחבר שקיבלתי עם הכרטיס שהופך את יציאת הDVI לHDMI ) ,הגדרתי את הגודל הרצוי (1920*1080) ב 60HZ , אבל משום מה התמונה שמתקבלת במסך(סרטים&דסקטופ) אינה ממלאה את כל המסך וישנה מסגרת שחורה שאינה מנוצלת מכל הצדדים, ניסיתי הרצים שונים ולא עזר בעבר היה בCATALYST אופציה של OVERSCAN או משהו כזה,לא מצאתי אותה בדריברים העדכניים (מאז שהשתנה עיצוב הCATALYST) לא יודע אם זה באמת קשור... יש רעיון ? המון תודה יומנעים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. quote name='Dream Evil' date='Apr 12 2007, 11:15' post='301471'] X2900XTX ה"עירום", ללא גוף הקירור אתר החומרה Fudzilla פירסם תמונה של הכרטיס X2900XTX בתצורת OEM הארוכה, המבוסס על ליבת R600 כשהוא ללא גוף הקירור שמורכב עליו. הכרטיס שבתמונה משתמש ב 1024MB זיכרון, ועל פי האתר כרטיס ה R600 עבד היטב עם דרייברים לא רשמיים ו "משובצרים". מעניין לראות את ליבת ה R600 מורכבת בצורה אלכסונית, ומבטל את אפשרות השימוש בבלוקים קיימים לקירור מים (וכנראה גם אוויר) על גבי הכרטיס החדש. בנוסף ל R600 יש שתי כניסות ספק ,אחת סטנדרטית של 6 פינים - PCI-E והשניה של 8 פינים. http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...9&Itemid=34 http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...63&Item…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. עד עכשיו זה מה שמשך את עניי IIyama 17 E-431S בסביבות ה1800 BENQ FP71G 8ms גם בסביבות ה1800 LG LCD 17 1730S בסביבות ה1700 (יש לו DVI אבל?) Samsung 17 LCD SyncMaster 710N בסביבות ה1900 (יש DVI?) SONY LCD 17 SDM-HS75 בסביבות ה2000 למרות שזה כבר דיי חורג (יש DVI וכמה MS הוא?) על מה אתם אומרים כדי לי ללכת מכל המסכים שנתתי פה או שיש מסך אחר שעדיף באיזור ה1800 שקל? ועוד שאלה, כדי לי להתאמץ ולנסות לקנות את הviewsonic VP171B? הוא באמת שווה עוד 600 שקל?

24. Started by October,

שווה לי ב 300 שקל למרות שזה חברה חרבנה? דרך אגב הוא חדש דנדש מהקופסא

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  25. יש לי בעיה עם המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד2! הדרישות המערכת שלי עומדות במשחק!!! ובכל זאת כשאני משחק בו כל פעם אני רק שומע את הסאונד ולא רואה את התמונה!!! - כל פעם כשאני משחק במשחק המסך הופך להיות שחור בהיר וזהו וכל מה שקורה זה רק שאני שומע את הסאונד!!! בבקשה שמישהו יעזור לי מהר אני משתגע מזה כברר!!! :'( עריכה: למי ששאל אותי אם גם במשחקים אחרים אצלי במחשב יש מסך שחור: לא!!!! במשחקים האחרים שלי זה לא קורה!!! ויש לי Directx 9.0c ההכי מעודכן שיש עכשיו ויש לי כרטיס מסך: Nvidia RIVA TNT2 Pro עם כל הדרייברים ההכי עדכניים שיש!! וכל קבצי ההתקנה במשחק הותקנו! בלי שום אף פספוס ובכל זאת זה עדיין מראה לי מסך שחור ואני רק שומע את הסאונד!!! נ.ב תודה רבה למי שיעזור לי!!!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.