עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אבי קורן,
    • 0 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by itai33,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס גרפיקה למחשב שלי, ושמעתי שבקרוב AMD יוציאו סדרה חדשה. כמה זמן לאחר שהכרטיסים יוצאים בחול הם בדרך כלל מגיעים לפה? האם זה שונה אם אני רוצה לקנות כרטיס non-refrence?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  3. Started by limer,

שלום, ברשותי מעבד I5 - 4590 ספק כח : thermaltake tr2 500wזיכרון 8G 1033 כרטיס מסך : gtx 750 {לא TI} ssd : evo 840 120G hdd : wd 1T green אני עובד באופן קבוע על טלויזיה 40" 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים בעיקר אך בעיקר The Witcher® 3: Wild Hunt מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח {עד 1100 עם חריגה} על מנת להפעיל משחקים על הגדרות בינוניות לפחות באופן חלק

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dolevm2,

מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע נמצא עם gtx650ti של nvidia מפרט: core i5 3470 מעבד gigbyte z77-ds3h לוח ספק מצורפת תמונה מחזיק לי את ה650ti בלי בעיות. http://s3.postimg.org/3womr5gs3/222.jpg חשבתי לכיוון הgtx960 האם ההבדל יהיה כזה משמעותי ומה ההבדל בין כל הגרסאות של הכרטיס? יש כאלה עם 2 גיגה ויש כאלה עם 4

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום רב, ברצוני להחליף את אחד המאווררים בכ.מסך(בצבע שחור אדום), אני מדבר על המאוורר השמאלי כשמסתכלים על כ.המסך כשהוא מותקן על הלוח האם ועליו ישנה טבעת נוספת קרוב למרכז , כל זה בגלל שהוא מהווה בעיה ענקית במחשב של רעש מקרר קוביות קרח. מה לא ניסיתי, ניקוי אבק מקצועי,טיפות שמן בשלושה חריצים מאחורי המאוורר אחרי שהוצאתי את המדבקה ושום דבר לא עזר. לכן, אני רוצה להחליפו באחד תואם מקורי אך לא נמצא אף מקום באינטרנט או בכלל בארץ(בעדיפות) ואם יש כזה בארץ ,מהו מחירו(מקורי בלבד) ? ואני מאמין שאתם מסכימים איתי שפתרון זה יותר זול בהרבה מאשר לרכוש כ.מסך חדש, למרות שאני ממתין בקוצר רוח ל- TI 980 בכל מחיר עד שיגיע ,השאלה מתי? ומהם החידושים שלו לעומת הכרטיס שלי? בבקשה מכם באם ניתן לקבל …

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by dolevm2,

הכרטיס יקנה מKSP או כל חנות אחרת בבאר שבע בלבד! ההתלבטות היא בין שלושה אופציות, מה שחשוב לי בכרטיס זה שיהיה קירור איכותי שישמור על הכרטיס כמה שיותר "קר" ושקט כמה שיותר ובנוסף יכולות אוברקלוק גבוהות יותר. 1: EVGA http://ksp.co.il/?uin=25354 2:ASUS http://ksp.co.il/?uin=24957 3:GIGABYTE http://ksp.co.il/?uin=24678

7. Started by dog,

בשל בעיה שיש לי ( מסך נהיה שחור אחת לכמה זמן ולא מגיב לכלום- המחשב והמסך עובדים) חרשתי כבר לא מעט פורומים ולא מצאתי עדיין פתרון. ניסיתי לעשות כמה פעולות שהוצעו לצמצם סיבות לכך. אחת מהן הייתה להתקין דרייבר ישן יותר לכרטיס ה- amd 7700 שלי. זה לא עזר. על מנת לבדוק אם זו בעיה במסך, או משהו שמתנגש עם כרטיס המסך של amd או הדרייבר שלו ומערכת ההפעלה (התחיל רק כשעברתי מוינדוס 7 ל 8.1 ) , אני מנסה לעבוד זמן מה עם הכרטיס המובנה על המעבד. לא מצליח למצוא אותו. כשאני מנטרל את הכרטיס החיצוני, אני רואה רק את הדרייבר הבסיסי של מייקרוסופט. ניסיתי להתקין דרייבר של אינטל המתאים אך זה מוציא לי הודעה שהמחשב לא עונה על דרישות הסף לכך. כשהגדרתי בביוס שיעבוד קבוע הכרטיס המובנה , זה העלה מסך שח…

8. Started by haim855,

תמליצו על דגמים מעבר שמומלצים .. חזקים יותר כמובן מ 560 ti שניתן למצוא ביד 2 מחיר סביר וש ספק 500 יספיק enermax 500w liberty

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. אז ככה, נכון להיום המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel i5-2500K CPU לוח אם: GIGABYTE P67X-UD3-B3 ספק: Thermaltake Toughpower 600w כרטיסי מסך: 6850HD (שתי גרסאות סטוק, אחד עם קירור סטוק והשני עם קירור כלשהו של Arctic Cooling שהחלפתי כי אחד מקירורי הסטוק מת) מארז: Cooler Master Silencio 450 RC-450-KKN1 רזולוצית מסך: 1920x1080 הבעיה: חום. כרטיסי המסך (שניהם) מגיעים למאה מעלות בכל שימוש מאומץ, מהר מאוד. התופעה שאני רואה על המסך היא קרטועים, ובמידה ואני לא סוגר את האפליקציה המאמצת, כיבוי של המחשב. במידת האפשר, אני מעוניין לקבל תוספת ביצועים יחסית לכרטיסי המסך הקודמים, אך יש לשים דגש גדול על קירור שיהיה אפקטיבי יותר מהם, ובתקווה ימנע את הבעיות הנלוות. אני רו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by FastConp,

מעוניין לרכוש כרטיס מסך בסביבות ה- 700 ₪. שימושים: AutoCAD, Revit, Sketchup. לא משחק במשחקים. חומרת המחשב: Asus Z97 - k i7-4790k 16gb Seasonic 550W Antec p100

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, התחדשתי בכרטיס מסך הנ״ל. אשמח לקבל ביקורות/חוות דעת. התלבטתי בינו לבין evga960. איזה מהם עדיף? ואיזה כרטיס אמין יותר? הבנתי שבאסוס מערכת הקרור יותר מתקדמת. הכרטיס כביכול מקרר את עצמו בשימוש רגיל (לא בזמן משחק) הביקורות ברשת היו טובות לגביו. אשמח להמלצות/חוות דעת בברכה דביר

12. Started by READONR9,

האם לכרטיסי מסך יורדים ביצועים תוך שנה,שנה וחצי? אם לא אז למה לבזבז כסף על כרטיס חדש. אפשר להשיג יד שניה עם אחריות בחצי מחיר עוד שאלה: האם למעבד יורד הביצועים ואם כן למה? תןדה מראש

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום לכרטיס מסך שלי מחוברים שני מסכים שכל אחד מהם פחות מ-FHD אתמול הכל עבד בסדר והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמסך הראשי שלי לא עובד בטענה שאין אינפוט חיברתי את המסך ליציאה בלוח וראיתי שהוא עובד והכל בסדר ואז חשדתי שאולי נשרף לי יציאה על הכרטיס מסך... חיברתי את המסך השני ליציאה החשודה כתקולה וראיתי שהוא עובד בסדר... אני לא כל כך יודע מה הבעיה כי המסך עובד בסדר וגם הפורט על הכרטיס מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ayrst83,

ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי חבר'ה, המחשב שלי כבר לא צעיר: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 MSI GTX460 2GB 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE SeaSonic S12 II 430W נקנה לפי מספר שנים מ-TMS, מרוצה ממנו מאוד. לא משחק בטירוף אבל לפעמים יש מצב רוח... ויש המון מצב רוח עם הוויצ'ר החדש! מהראשון והשני נהנתי בלי סוף (עבדו מצויין על המחשב הנ''ל), ה-3 נראה לי כבר לא יסחוב היטב אז חשבתי על שדרוג במקסימום PRICE\VALUE. על מה אתם ממליצים? חשבתי על איזור ה600 ש''ח.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי כיום מחשב עם המפרט שלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי ל GTA V וכדו' כמו שכתבתי בנושא, בהגבלת מחיר סביב ה 1000 כשהעדפה להוציא אפילו קצת פחות. אם כרטיס קרוב יותר ל 1000 או קצת יותר, יהיה יתרון משמעותי אז אפשרי. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום חברים יש ברשותי כרטיס מסך geforce gtx 760 4ram.ואני מעוניין ברכישת מסך asus 28 4K לדעתכם עלי להחליף לכרטיס מסך אחר כמו geforce gtx 980 או ששלי ה 760 GTX יתמוך? תודה מראש לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. אז ככה הסיפור - הייתי עם כ.מ 7950 שהתקלקל, ועד שהוחלף השתמשתי ב7870 חלופי. לפני ההחלפה מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש (למרות שזה אותו הדרייבר). קיבלתי היום את ה7950 החלופי ועוד פעם מחקתי והתקנתי את הדרייבר מחדש (פלוס שימוש בDRIVER UNINSTALLER), ואחרי שאני מתקין את הדרייבר (אני חושב שבלי הדרייבר זה לא קורה) אני כל הזמן רואה פסים לבנים ושחורים מופיעים במקומות רנדומליים על המסך. הפסים הם אופקיים, באורך של שלוש מילים בערך בפורום הזה והם מופיעים לחצי שנייה ונעלמים. ניסיתי עם מסך נוסף וזה עדיין קורה. האם למישהו יש רעיונות? יכול להיות שהכ.מ החדש דפוק גם כן? עריכה - אני לא מצליח לצלם אותם בצילום מסך, הם פשוט לא מופיעים שם.

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע מ ksp בלבד כרטיס גרפי שיריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אבקש המלצות לכרטיס גרפי עד סכום של 1,000 ש״ח. כמו כן, אבקש המלצה לספק כוח שיהיה מותאם לכרטיס. בתודה דביר

20. Started by FastConp,

האם יש צורך בכרטיס מסך GTX970 לתוכנות כמו: Photoshop, Sketchup, AutoCAD? או שאולי סתם חבל על הכסף? במידה ואין צורך, איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה? כמו כן, המחשב מחובר למערכת, ואני צופה בסרטים באיכות גבוהה (1080P).......

21. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים: מחשב 1200EJמפרט טכני:Intel Core i7*2600 3.4GHz :מעבדWindows 7 Home :הפעלה מערכתPremium 64bit16GB 1333Mhz DDR3 :זיכרוןדיסק קשיח: 2TB 7200RPMAMD Radeon HD 7570 :מסך כרטיסDDR3 2GBכונן: DVDWiFi 802.11b/g :אלחוטית תקשורתמ"ס 41.5x17.5x41.2 :מימדיםמשקל: 12 ק"גbeats Audio High Definition 7.1 שמעTV Tuner עם שלט טלוויזיהמקלדת ועכבר אלחוטיים מתנהחיבורים אחורי :USB 3.0 x 2USB 2.0 x 2כניסת שמעיציאת שמעDVIHDMIDisplayPort. מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שעיקר היעוד שלו הרצת משחקים חדשים ב FPS נורמלי (הגדרות מסך יחסית גבוהות) - תקציב עד 700 ש"ח (ניתן לחרוג במידת הצורך). כמו כן, זה הספק כוח של המחשב: (460w - (100v-240v - kd - לגבי צריכת החש…

22. היי.. אני מעוניין לקנות השבוע כרטיס מסך למשחקים (batman, the witcher 3, fifa 15) עדיפות מחברת KSP (נגיש יותר). אשמח להמלצות. התקציב 800 ש"ח (ניתן לחרוג במידה ובאמת יש פער משמעותי בין הכרטיסים). בתודה דביר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ohadco5,

שלום, הכרטיס מסך שלי מקרטע לאחרונה מעוניין לבצע שדרוג. הכרטיס הנוכחי שלי זה - NVIDIA GeForce GTX 460 . מבקש שהכרטיס יריץ לי את המשחקים החדשים ( gta , 2k15 וכו ) בהגדרות גבוהות . התקציב הוא 600-700 ש"ח. מפרט של המחשב: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3626) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM ספק - [h=1]ספק כח אקטיבי SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620[/h] תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Shekel.90,

שלום רציתי לדעת מה עדיף לי sli x2 gtx 780 lighting ( יש לי כבר אחד ) או כרטיס חדש של gtx970/980 המפרט שלי: מעבד : I7 4770K כרטיס מסך : GTX 780 LIGHTING 3GB לוח אם :MSI Z87-G45 GAMING ספק כוח : 850W Gold זיכרונות : 2x8gm corsair vengeance 2133 קירור מים :H110 CORSAIR

25. שלום אני מחפש לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יוכל ב-200$ ואיני יכול חרוג בתקציב יש לי ספק כח 450 שיספק חשמל לכרטיס כרגע אני נוטה מאוד לכיוון ה960 מיני של גיגהבייט אבל לא סגור עליו אני מחפש כרטיס מיני וכמה שיותר חזק תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים