כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
לאיזה מהראדונים או הג'יפורסים מקביל (בערך) האינטל 64 מ"ב?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה הכח של כרטיס גרפי INTEL 900 שבא מובנה על לוחות 915 בעלי DDR2 וPCIX ? לאיזה כרטיס אפשר להשוותו?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס עכשווי של ATI או NVIDIA הכרטיס הזה ( onboard) שווה בביצועים? זה המידע שהוצאתי בעזרת everest Windows Video -------------------------------------------------------------------------------- [ Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller ] Video Adapter Properties: Device Description Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller Adapter String Intel® 82845G /GL/GE/PE/GV Controller BIOS String Intel Video BIOS Chip Type Intel® 82845G Graphics Controller DAC Type Internal Installed Drivers ialmrnt5 (6.14.10.4020) Memory Size 64 MB Video Adapter Manufacturer: Company Name Intel Corporation Product Information http://www.inte…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לאיזה כרטיס שווה ערך לאנוידיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני לא משחק הרבה [מייד תבינו למה גם ככה לא יכול] אבל יש משחק אחד שאני כו משחק [TCE] והלאגים ממש הורגים אותי, תרתי משמע, וזה מאווווד מעצבן וכו :s05: אז נכון לעכשיו הדרישות נמוכות מאוד, אבל אשמח אם אוכל לשחק גם משחקים חדשים יותר כמו COD וגם BATTLEFIELD אולי... בכל אופן, המפרט שלי הוא: Dual-Core E5200 @ 2.50GHz; ram:2038MB; video:Intel G33/G31 Express Chipset Family 3D Accelerator Intel GMA 3100 וגם האנטרנט לא הכי משהו * נ"ב- מסך 17 LCD אינץ' * אה ולפי דגם הלוח: P5KPL-CM יש לי: 1x PCIe x16 1 x PCIe x1 [<<== זה לLAN או משהו?] נכון? אז בקיצור מה שאני צריך זה כרטיס עם חיבור PCIE X16 נכון? מה שראיתי בנתיים, ואני לא תכננתי להוציא כסף בזמן הקרוב…
-
- 40 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
או מחשב נייח הכולל Intel ארבע ליבות Core i5 3450 Ivy Bridge לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H ספק כוח In Win POWER MAN IP-S 450BQ3-3 450W Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge צורב LG SATA DVD זכרון Kingston DDR3 KVR1333D3S8N9/ 4G דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX ה210 מתחמם מהר מה שגורם למחשב להיות קפוא תוך מספר שעות ואז אני חייב ללחוץ על ריסט. כאשר אני מריץ בדיקה לכרטיס מסך, המחשב תוך 3 דקות קופא (התקלה חוזרת מיד) הוא במצב רגיל מעל 90 מעלות מלבד הכרטיס מסך הטמפרטורות בסדר? (המחשב בלי תכונות ברגע, חוץ מESET) לכן אני רוצה לקנות את ה-7730, השאלה להחליף אותו במחשב שבו יש את ה210 או להחליף אותו במחשב בו יש את הכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי בבית 2מסכים: Nokia 445PRO 21' ויש לי LG Flatron 915FT plus 19' הסתכלתי באתרים שונים על הנתונים של המסכים אבל אני לא מבין בזה, אם מישהו יכול למצוא את הנתונים ולתת לי תשובה איזה מהמסכים עדיף למשחקים ובכלל עבודה יומיומית (MHZ כמה שיותר גבוה ושאר נתונים חשובים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
האם כרטיס טלויזיה מתחבר ל-PCI-E כמו כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי שאומרים אפשר לפתוח לו צינורות אם אני קונה כזה כרטיס (AGP) לאיזה רמה של כרטיס הוא מגיע ? מה הסיכונים שכרוכים בפתיחת צינורות ?
-
- 11 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי SAPPHAIRE RADEON 7850 והגבול של התדר CORE CLOCK שלו זה 1050 ושל הMEMORY זה 1450 עכשיו אם אני מגיע למקסימום שזה 1050@1450 לאיזה רמה של ביצועים אני יגיע? אני יעקוף את GTX 570? והאם כדאי בכלל להגיע למקסימום? כי אין אפשרות להשים מתחים בכרטיס
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
עד כמה רחוק אפשר להגיע??
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
כחלק מהמחשב החדש שאני בונה, אני גם מעוניין להכניס פנימה 2900XT. השאלה שלי היא האם הבעיה הכרטיס היא של דרייברים כמו עם ה-6800 בתחילת דרכו או שזה פשוט כרטיס שתוכנן גרוע כמו סדרת FX? והאם שווה לקנות אחד עכשיו ואז כשהגרסה המרועננת יוצאת לחבר את שני הכרטיסים כשהישן מתעסק עם הphysics והחדש עם הגרפיקה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי כרטיס מסך GAINWARD GF9500GT חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI שיש לי בכרטיס אני רואה טוב אבל אני לא שומע כלום לאן אני צריך לחבר את הכרטיס מסך כדי לשמוע? יש לי לוח אם ABIT AN8 ULTRA +AUDIOMAX תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
משום מה ב PCH לא עונים לי לאימייל ששאלתי אותם אז אני אשאל כאן הכרטיס הזה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1582049104.htm לא נראה לכם משהו חשוד פה? (כמובן תענו אחרי שתעשו חיפוש באתר הרשמי של )Gainward) 1100XP אין דבר כזה,יש 1100XT שזה גרסה מוחלשת,אבל מצד שלישי אם זה ה XT אז איך זה Golden Sample? מישהו יכול לעזור לי? עריכה: ה XT 1100 הוא כן Golden Sample אז נראה לי שהם תעו באתר וזה לא XP אלא XT מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
האם המגמה של כרטיסי המסך החדשים היום הולכת לכיוון ה PCI-E או שעדיין יהיה ניתן למצוא בעתיד גם כרטיסים ב AGP . אני שואל את השאלה מכיוון שאני עומד לשדרג את הלוח המעבד והזיכרון ויש לי כרטיס של Radeon 9800 Pro ולא מתאים לי עכשיו גם להכנס להוצאה עבור כרטיס המסך . בהנחה שאני ארכוש לוח תומך AGP האם בעתיד יש לי סיכוי עדיין למצוא כרטיסים בטכנולגיה זאת או שוב המגמה הולכת לכיוון של PCI-E ?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אין לי מושג אם כדאי לי לחבר את המסך לDVI כי בינתיים אני מחובר לחיבור VGA כבר שנה ואולי זה יתן לי בונוס מסויים אם מישהו יודע ויוכל להשיב לי אודה לו מאוד.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבה מעולה של בריאן מ- yes tech city:
-
- 17 תגובות
- 7.8k צפיות
- 5 followers
-
-
השאלה בכותרת.. פשוט אני קונה כרטיס מסך (7800 GT) ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו כדי שאני אראה טלוויזיה במחשב... עוד שאלה-איך איכות הטלוויזיה בכרטיס הזה? עריכה האם אפשר להקליט דרכו וידאו אנלוגי למחשב? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! למה הוא נעלם מהאתר שלהם? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום עד היום השתמשתי בדרייברים של אומגה (עשו בעיות משום מה במחשב החדש) אז אני עם ATI עכשיו רגיל CATALIST 5.11 השאלה שלי לאן לעז** נעלמה הרזולוציה של 915...900 ומשהו על משהו .. לא זוכר ... ??? אני משתמש בה שנים!! כי 800 על 600 גדול , אבל 1024 קטן מאוד בקושי קריא ! ? נ.ב ניסיתי גם את MULTIRES משום מה גם שם היא לא מופיעה (רק בדרייברים של OMEGA DRIVERS) ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-