עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המחשב שלי כבר בן שנתיים וקצת, עד לפני מספר חודשים תפקד מצויין, אבל מאז דום 3 שפשוט אי אפשר לשחק בהגדרות גבוהות, NFSMW שאני נאלץ לשחק ברזולוציה 800X600 כדי להנות מהאפקטים ועוד מספר פאדיחות, הבנתי שאני צריך לשדרג אותו. כמובן שמדובר בכרטיס AGPX8 (בכל זאת מעל שנתיים). אז אני צריך המלצה לכרטיס הזול ביותר שייתן ביצועים עדכניים, 600 שקל זה הגבול העליון. אין לי העדפה בין כרטיסים של NVIDIA לATI. במחשב אחר בבית יש לי כרטיס X600XT 128MB PCIE שנותן ביצועים ממש יפים על מחשב ממש דומה במפרט.

2. Started by IdolAdmin,

שלום וחג שמח קניתי לפני שבועיים בקי אס פי את ה ATI 5850 GIGABITE והכרטיס השני כבר שהחליפו עושה לי בעיית ריצודים כשמחברים שני מסכים אז החליטו לזכות אותי על הכרטיס השאלה עכשיו איזה לקחת אני מוכן להוסיף ל 1350 ולקחת את ה GTX560TI השאלה האם יש משהו ביניהם שיותר טוב מה 5850 ושווה לי באמת לקחת ולחסוך קצת או שבאזור מחיר הזה בכלל לקחת משהו אחר? או לקחת את ה 560 ולהנות.. לא להתייחס למה המחשב שלי ינצל כי הוא ישתדרג עם הזמן...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לאיזה כרטיס מבית nvidia משתווה כרטיס amd rx590,והעם הוא משתלם? באילו הגדרות יהיה אפשר לשחק משחקים בסגנון bfv ?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  4. זה הכרטיס שלי: asus geforce2 gts\ v7700 pro deluxe 64mb sgram. הוא עלה לפני כשנתיים 1700 שקל, לאיזה כרטיס אפשר להשוות תביצועים שלו? *כל משחק עולה לי בהגרות מקסימום ואין בעיות.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אמרו לי שלוודו יש יציאת טלוויזיה מדהימה... האם לכרטיס זה יש את היציאה הכי איכותית (כרטיסי מסך, לא AIW ודומיו)? תודה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by Orong,

ש ברשותי את המחשב הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXTלמעבד יש OC ל 3.40Ghz. אני רוצה לעדכן את הכרטיס מסך, למרות שהוא עדיין לא כל כך גרוע. בעוד חודשיים יוצא המשחק Battlefield 3. ואני רוצה להתכונן אליו מבחינת מערכת בכדי שאוכל לשחק על ההגדרות המקסימליות. לאיזה כרטיס מסך מומלץ לעדכן? ואני רוצה כרטיס מסך הכי כדאי שניתן גם מבחינת המשחק, וגם מבחינת כמה שמתאים למעבד שלי וכו'. אין הגבלת ת…

• 50 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כמה חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך 8800GT והלכתי לחברה שממנה קניתי אותו (סקאי פי סי) והם אמרו שצריך לשלוח את זה לחו"ל ויקח זמן עד שאני אקבל חדש ויכול להיות שאני לא אקבל כי החברה שמייצרת את זה פשטה רגל וחברה אחרת קנתה אותה (זה מה שהבנתי מהם) אחרי חודש הם התקשרו אמרו שלא מחליפים את הכרטיס מסך אז פניתי לאמון הציבור ואז אחרי חודש הם התקשרו ואמרו לי שכן שלחו כרטיס חדש. בכל מקרה אחרי חודשים שהכרטיס מסך היה אצלם קיבלתי אחד חדש לגמרי והוא גם לא היה בסדר אחרי שבועיים המחשב לא היה מעלה את הווינדוס כי הכרטיס מסך גם היה מקולקל. אז הלכתי אליהם שוב ואמרו לי אותו סיפור אבל אז נזכרו שאני לא פראייר אז נתנו לי כרטיס מסך של ATI redaon 4800 series והם אמרו שהוא קצת יותר טוב מהק…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Geforce 7800GS 256 MB GDDR3 AGP לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה מכל הבחינות מסדרת ה-- Readon?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. יש לי Geforce 5900XT ואני מעוניין בשדרוג. ראיתי את X1600 PRO AGP ב-750 ש"ח ב-KSP. אחלה מחיר. אבל ראיתי גם את 6800GS ב-1400 ש"ח. קראתי ש-6800GS הוא מקביל של 6800GT, רק טיפה יותר חלש. מה המקביל של X1600?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  10. השאלה בכותרת. :

• 50 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. לאיזה מהראדונים או הג'יפורסים מקביל (בערך) האינטל 64 מ"ב?

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  12. מה הכח של כרטיס גרפי INTEL 900 שבא מובנה על לוחות 915 בעלי DDR2 וPCIX ? לאיזה כרטיס אפשר להשוותו?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. לאיזה כרטיס עכשווי של ATI או NVIDIA הכרטיס הזה ( onboard) שווה בביצועים? זה המידע שהוצאתי בעזרת everest Windows Video -------------------------------------------------------------------------------- [ Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller ] Video Adapter Properties: Device Description Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller Adapter String Intel® 82845G /GL/GE/PE/GV Controller BIOS String Intel Video BIOS Chip Type Intel® 82845G Graphics Controller DAC Type Internal Installed Drivers ialmrnt5 (6.14.10.4020) Memory Size 64 MB Video Adapter Manufacturer: Company Name Intel Corporation Product Information http://www.inte…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי לאיזה כרטיס שווה ערך לאנוידיה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. שלום, אני לא משחק הרבה [מייד תבינו למה גם ככה לא יכול] אבל יש משחק אחד שאני כו משחק [TCE] והלאגים ממש הורגים אותי, תרתי משמע, וזה מאווווד מעצבן וכו :s05: אז נכון לעכשיו הדרישות נמוכות מאוד, אבל אשמח אם אוכל לשחק גם משחקים חדשים יותר כמו COD וגם BATTLEFIELD אולי... בכל אופן, המפרט שלי הוא: Dual-Core E5200 @ 2.50GHz; ram:2038MB; video:Intel G33/G31 Express Chipset Family 3D Accelerator Intel GMA 3100 וגם האנטרנט לא הכי משהו * נ"ב- מסך 17 LCD אינץ' * אה ולפי דגם הלוח: P5KPL-CM יש לי: 1x PCIe x16 1 x PCIe x1 [<<== זה לLAN או משהו?] נכון? אז בקיצור מה שאני צריך זה כרטיס עם חיבור PCIE X16 נכון? מה שראיתי בנתיים, ואני לא תכננתי להוציא כסף בזמן הקרוב…

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by Bingo,

??

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. או מחשב נייח הכולל Intel ארבע ליבות Core i5 3450 Ivy Bridge לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H ספק כוח In Win POWER MAN IP-S 450BQ3-3 450W Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge צורב LG SATA DVD זכרון Kingston DDR3 KVR1333D3S8N9/ 4G דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX ה210 מתחמם מהר מה שגורם למחשב להיות קפוא תוך מספר שעות ואז אני חייב ללחוץ על ריסט. כאשר אני מריץ בדיקה לכרטיס מסך, המחשב תוך 3 דקות קופא (התקלה חוזרת מיד) הוא במצב רגיל מעל 90 מעלות מלבד הכרטיס מסך הטמפרטורות בסדר? (המחשב בלי תכונות ברגע, חוץ מESET) לכן אני רוצה לקנות את ה-7730, השאלה להחליף אותו במחשב שבו יש את ה210 או להחליף אותו במחשב בו יש את הכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Kodi,

יש לי בבית 2מסכים: Nokia 445PRO 21' ויש לי LG Flatron 915FT plus 19' הסתכלתי באתרים שונים על הנתונים של המסכים אבל אני לא מבין בזה, אם מישהו יכול למצוא את הנתונים ולתת לי תשובה איזה מהמסכים עדיף למשחקים ובכלל עבודה יומיומית (MHZ כמה שיותר גבוה ושאר נתונים חשובים) תודה רבה

20. האם כרטיס טלויזיה מתחבר ל-PCI-E כמו כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  21. לפי מה שראיתי שאומרים אפשר לפתוח לו צינורות אם אני קונה כזה כרטיס (AGP) לאיזה רמה של כרטיס הוא מגיע ? מה הסיכונים שכרוכים בפתיחת צינורות ?

• 11 תגובות
    • 634 צפיות
  22. אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי SAPPHAIRE RADEON 7850 והגבול של התדר CORE CLOCK שלו זה 1050 ושל הMEMORY זה 1450 עכשיו אם אני מגיע למקסימום שזה 1050@1450 לאיזה רמה של ביצועים אני יגיע? אני יעקוף את GTX 570? והאם כדאי בכלל להגיע למקסימום? כי אין אפשרות להשים מתחים בכרטיס

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  23. עד כמה רחוק אפשר להגיע??

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.