כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מחובר לטלויזיה .. אבל יש לי בעיה אני לא רואה כל כך טוב דברים כתובים.. נגיד סרטים אני רואה מצויין יותר טוב מהמסך של המחשב ... אבל אם אני רוצה לראות דף אינטרנט למשל , אז רואים לא ברור . יש דרך אולי לראות באיכות יותר טובה ?לחבר נגיד מתאם מה- DVI של הכרטיס מסך לאחד החיבורים של הטלויזיה.?או משהו דומה?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקבלתי מחבר ...... כשאניח מדליק את המחשב המסך כולו זוהר בצבע לבן ואי אפשר לראות את מה שכתוב ....... אם רוצים לראות את מה שבמסך צריך להטות אותו קדימה ורק אז רואים ! מה הבעיה ? ואיך אפשר לתקן ?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני לא יודע... מה קרה לו פתאום... לא נגעתי בהגדרות ופתאום רואים במסך נורא בהיר.... הנה תמונה שתסביר את העניין: http://img95.imageshack.us/my.php?image=untitled13mo.jpg בדסקטופ זה נראה בסדר... רק כשאני נכנס לתיקיות/תוכנה הבהירות כזאת מטורפת!!! תודה לעוזרים מראש נ"ב יש סיכוי שזה בעייה של המסך? (הפרטים שלו במפרט)
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פתחתי עכשיו את ארבעת הצינורות ב6800nu שלי. נכנסתי לשחק ופתאום אני רואה שלא רואים טוב. רואים כל מיני נקודות קטנות שחורות כאלה על המסך. מה לעשות? (במחשב ככלי רואים טוב רק במשחקים לא רואים טוב)
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הישן: ברגע שאני מדליק אותו אני לא רואה שום דבר על המסך, חוץ מהאות שהוא אומר לי "no signal detected" ומיד אחרי זה מופיע שוב השחור. במחשב אין כרטיס מסך ולכן כבל המסך מחובר ללוח. דבר נוסף שחשוב לציין זה שהבעיה הופיעה מספר פעמים בעבר ותוקנה על ידי הכנסה והוצאה של הכבל הכחול (אשמח לדעת מה שמו). אשמח הצעות לפיתרון. בן
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לא רלוונטי יותר אפשר למחוק! לא הצלחתי למחוק את זה בעצמי
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדווז XP וקניתי GEFORCE 4 .חיברתי את הTV OUT של הGEFORCE 4 לוידאו כדי שאוכל לראות את המחשב דרך הוידאו על צג הטלויזיה. רואים תמונה ברורה אך הבעיה שלא שומעים כלום מדוע?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לילה טוב, מה הסיבה שאני מצליח לשמוע קול לאחר שביצעתי את כל הפעולות הנדרשות לביצוע המרת סרט ממצלמת וידאו????? כרטיס לכידה: neoDVDstandard4 תכנת עריכה: Studio Version 7 שימוש בכבל S-VIDEO מהמצלמה לכרטיס הלכידה. אשמח לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה?? ^ הכרטיס אמור לצאת בתחילת חודש דצמבר... מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061023104107.html ועוד אחד: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35350 שימו לב למהיריות השעון! לליבה ולזיכרון! 36 צינורות עיבוד! 512/256MB 256BIT! זה אדיר לדעתי! באמת אפיק AGP לא ימות בקרוב! ופלוס עם הכרטיס מגיע קירור של ARTIC COOLING - accelero 2 ד''א אין בכלל הבדל מהאפיק AGP לPCIe!! אתם יכולים לראות פה: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=471&card2=466
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראדון שלי עובד חלק יש לי RADEON 8500 RETAIL 64 MEG FROM CANADA לא יאומן אחרי חצי שנה סוף סוף עובד חלק שיחקתי GTA3 ברמת גרפיקה הגבוהה ביותר למשך 15 שעה ושום תקיעה. רץ חלק כמו מלך!!!! :jump: :jump:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
NVIDIA משיקה את כרטיס המסך Geforce GTX 980 Ti, המתקדם ביותר שלה משתייך למשפחת ה-Titan, ומיועד לחובבי הביצועים שרוצים ביצועי 4K מיטביים ומוכנים לשלם על כך סכומים בלתי מבוטלים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%aa%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%9b%d7%95-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%96%d7%94-%d7%94-geforce-gtx-980-ti-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 38 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
חברת Palit משיקה את דגם ה-GTX 1650 הפאסיבי הראשון בשוק - שגם אינו זקוק לחיבור מספק הכוח ויוכל להיות מושלם עבור מערכות קטנות ושקטות במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כבר הייתי בטוח שאני אקנה בKSP את כרטיס המסך Powercolor X1900GT בKSP ב1250 במזומן בסניף רעננה, אבל עכשיו אני רואה עלה ל1370! ככה כבר כדאי את הSAPPHIRE RADEON X1900GT בנועה לא? או שCONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB שעולה בנועה רק 1350 חזק ממנו? ואתם יודעים אם המחיר של הכרטיס של Powercolor אמור לרדת חזרה בקרוב? כי שאלתי לפני שבוע ואמרו שהמחיר שלו לא ירד והנה הוא ירד :'( אה ודרך אגב, מה זה הAA וה HDR שכולם מדברים עליהם? תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עם AMD 64 3000+R9800P 256BIIT +SAMSUNG 512 קיבלתי 5125!! איך אני מסדר את זה נגתי כצת בהגדרות של הכרטיס מסך!!
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש אז בדקתי משחקים והכול וראיתי שבאיזה מפה במשחק כול המשחק איבותים!! יש מלא כווים וקשה לשחק במפה אזות אמרתי אולי הכרטיס חם אז היום אני בודק הידלקתי את המחשב ויש עוד פעם את הבעיה היתקנתי DIRX9.0C עידכון הכי חדש לכרטיס מסך! ויש לי איבותים לא בכול המשחקים.. וגם הכרטיס הזה בכלל לא איכותי.. אני משחק דום 3 לפעמים יש תקיעות או ET אבל בימיוחד דום 3 תעזרו לי בבקשה!! בבקשה תעזרו לי עד שקניתי מחשב חדש!! :'( פעם שקניתי מחשב חדש על היום השני נשרף לי הספק!! :'( :'( מי שייש לו R9800P ויש לו את המשחק Enemy Territory שיגיד לי עם יש לו בעיות של הרבההה איבותים במפה אזות fueldump לא בכול המפה.. רק לא בכול המפות יש לי איבותים .. יש איבותים כאילו הכרטיס חצי שרוף זה בעיה…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קודם כל לפני הדיון אני מבקש מכל מי שרשום לכל מיני פורמים אחרים בארץ ובעולם שקשורים לחומרה שיפרסם את זה גם שם למה אני פשוט חייב תשובה. ועכשיו לדיון עצמו..: יש לי מסך LCD: SAMSUNG SYNCMASTER 171S ואני חייב להגיד שלפי דעתי הוא מסך תותח...... רואים מצויין! בול כמו במסך רגיל! שום מריחות , שום פיקסלים שרופים... שום בהירות יתר וכו' וכו'... יום אחד היה בא לי לחפש ביקורות עליו. מצאתי עלי ביקורונות בXBIT LABS בהשוואה של מסכים. והזדעזתי בקשר לנתון אחד שהיה שם 'RESPONSE TIME 23MS' ואני כזה בול בסדר של הסמיילים(למתקשים - מופתע , לא מאמין , עצוב , כועס) אז עכשיו לבעיה... המשחקים הם MAFIA וRENEGADE וFAR CRY... וכן... גם בDOOM 3 שמתי לב שאצל כולם גם בFPS תותחני של 60+ יש מעין לאגים()[חוץ…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
זה נראה לכם טבעי? עשיתי OC בערך של 8% יותר...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע? עד לפני יומיים היה לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 220 GT כאשר הייתי משחק במשחקים היו לי לאגים רציניים אפילו משחקים פשוטים כמו FIFA 2008 וכו' בדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהמעלות מגיעות מעל 90 מעלות ניקיתי פתחתי אווררתי וכו' כל הפעולות לא עזרו אז הלכתי לאייבורי למימוש האחריות והוא אמר שזה מעלות נורמליות אבל הוא בכל זאת יחליף לי לכרטיס מסך אחר והוא נתן לי 430 GT לאחר שחיברתי אותו והתקנתי את הדרייבר נוכחתי לדעת שעדיין יש לי תקיעות במשחקים והוא מריץ אותם רק על רזולוציות נמוכות וגם אז יש קצת תקיעות הדרייבר הינו הדרייבר המעודכן ביותר יש אולי איזה תוסף שצריך להתקין? תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קראתי הרבה בתוך הפורומים ועדיין לא ברור לי מה עדיף עבורי בין שני הכרטיסים המומלצים לי: QUADRO 600 או GTX 460? באתר התוכנה לא מצאתי תשובה מדוייקת\ - והבנתי שכרטיסי הקוורדו מכילים SHADER מה שלא ראיתי ב460 , -וכן הקוודרו צורך ספק כוח בעל הספק קטן יותר לעומת ה 460 שדורש הספק 450W . - באתר של NVIDIA הם ממליצים על הקוורדו ככרטיס מותאם לCAD . התוכנות הן: CAD , REVIT, SKETSH בעיקר ומעט פוטושופ. האם יש מי שיכול לסכם מה באמת מתאים יותר מבין השניים לעבודה חלקה? תודה מראש לתורמי המידע. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ועוד כמה שאלות שיעשו לי סדר בבלאגן שנוצר עקב יציאת כרטיסי מסך רבים- אם אפשר הסבר על מה חזק יותר וחדש יותר ? האם כדאי להחליף ןאו להוסיף עוד כרטיס זהה למחשב או שעדיין אין צורך? אם הכרטיס חזק מספיק להריץ את המשחקים החדשים של היום? תודה לעונים בברכת שנה טובה ארז
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על ה-2900PRO 512MB החדש ? אולי בכל זאת ללכת על GTS 640 ? או אולי בכלל כדאי לחכות עוד חודש חודשיים ?
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-